Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

08. 08. 2017. 20:00   >>  13:52

Muškarac će vas pamtiti ceo život: Probajte ove trikove TANTRIČKOG seksa

Tantra je drevna seksualna tradicija, po kojoj su emocije, erotika i seks prirodna sredstva za širenje svesti i spajanje polariteta ženske i muške energije u jednu celinu.

Tantrički seks nije samo radi zadovoljstva, već i mogućnost da pozitivnu seksualnu energiju iskoristite u drugim područjima života. Čari ovog seksa otkrićete ako obratite pažnju na neke od sledećih stvari.

Pratite nas i na Viberu!

Pripremite ambijent

Okružite se s puno prijatnih jastuka i mekane posteljine. Ukrasite prostor svećama bez mirisa i neka one budu jedini izvor svetla. Tantrički seks po pravilu traje dugo stoga možete pripremiti i malo osveženje – voda i voće daće vam potrebnu energiju, ali slobodno se možete osvežiti i hranom ili pićem po sopstvenoj želji.

Najbolja poza tantričkog seksa

‚‚Yab Yum" je tradicionalna tantrička poza, vrlo intimna i pruža osećaj bliskosti. Muškarac sedi prekrštenih nogu, a žena seda u njegovo krilo i obuhvata ga svojim nogama. Na početku tantričkog seksa u ovoj fazi možete osetiti veliko uzbuđenje zbog blizine vaše i partnerove intimne zone, ali nemojte se tome prepustiti nego nastavite s pripremom.

Neprekidan kontakt očima

U početku ćete se osećati neprijatno jer bez obzira na intimnosti koje delite nisteskloni ovakvim ‚‚eksperimentima”. Ne postoji vremensko ograničenje za ovu fazu stoga se gledajte u oči dokle god vam ne postane prijatno.Upravo je to nivo povezanosti koju morate postići za maksimalno zadovoljstvo, a kontakt očima ne prekidajte tokom svih rituala i tokom vođenja ljubavi.

Sinhronizujte udisaje s partnerom

Usporite disanje i dišite istovremeno s partnerom. Sinkronizujte udisaje i izdisaje, a pritom se i dalje gledajte u oči. Stavite ruku na partnerova prsa kako biste osetili otkucaje njegovog srca.

Povežite se rečima

Recite jedno drugome kako se osećate u tom trenutku. Podelite svoje misli, opišite šta najviše volite jedno na drugome i koji potezi izazivaju zadovoljstvo u vama. Budite iskreni.

Pređite na masažu

Odlučite ko će prvi uživati u njoj, a obe strane moraju jedna drugoj priuštiti isti tretman. Prvo masirajte leđa, vrat, ruke i noge. Tek nakon nekoliko minuta masiranja ovih zona pređite na masažu erogenih zona poput zadnjice, unutrašnje strane bedara i najintimnijih delova tela. Glavna svrha masaže nije samo seksualno zadovoljstvo, pa u ovoj fazi ne razmišljajte o postizanju orgazma. U ovoj fazi možete slobodno promeniti pozu. 

Izvor: espreso.rs

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari