Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

12. 06. 2017. 10:41   >>  08:57

ČETIRI sigurna znaka da vas partner LAŽE!

Mislite da on nešto uporno krije od vas?! Vreme je da otkrijete istinu!

Neverbalni znakovi
Telo gotovo nikad ne laže. Stoga, ako vas on ne gleda u oči, stalno dodiruje lice (najčešće nos) ili pokušava da kontroliše nervozne tikove, znajte da nešto krije. Isto tako, ako vaš dragi pokušava da sakrije nešto, zagrlite ga i proverite da li njegovo srce ubrzano kuca!

Pratite nas i na Viberu!

Stalno menja priču
Kada vam priča o svom detinjstvu ili mladosti, da li su sve priče iste? Ako mislite da vam nije ispričao celu istinu, pokušajte sa sledećim trikom: kada se nađete u društvu s prijateljima, naterajte ga da ispriča neku priču još jednom, a vi obratite pažnju na tok priče i detalje.

Neprijatno mu je i započinje borbu iz vedra neba

Prema terapeutkinji Džejn Grer razlog zašto on postaje vulgaran i uvredljiv je taj što pokušava da vas odvrati sa traga laži. Vi tražite ponašanje koje odstupa od normalnog, a on je uvek spreman na borbu. To ne mora uvek biti znak da laže, međutim ako je obično opušten pa odjednom postaje agresivan, možda pokušava da vas odvuče s pravog traga.

Ponaša se drugačije
Seksualna terapeutkinja Maria Merloni savetuje da obratite pažnju na promenu u svakodnevnim navikama. Ako odjednom izlazi uveče ili vikendom i druži se s 'prijateljima', a to pre nije radio, ili postaje paranoično opsednut svojim telefonom znak je za uzbunu.

Izvor: cosmopolitan.rs

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari