Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

06. 08. 2017. 10:59   >>  16:39

Planiraš život sa dečkom? Ovo su stvari na koje moraš biti spremna

Zajednički život u teoriji deluje poprilično jednostavno - on ponese deo svojih stvari, ti poneseš deo svojih stvari i baciš deo njegovih, a nakon toga delite životni prostor.

Mnogi parovi prebrzo uleću u zajednički život i nisu spremni na sve što on nosi sa sobom, zbog čega neke veze čak znaju da puknu. Ako razmišljaš o zajedničkom životu, ovo su stvari na koje moraš biti spremna.

Pratite nas i na Viberu!

Malo privatnosti

Ovo će možda glupo zvučati, ali jednom kad počnete da živite zajedno - živite zajedno. To znači da je on tu kad dođeš s posla, tu je kad se probudiš ujutro i izgledaš kao zombi, tu je i kad možda ne bi htela da je tu… ako si navikla na privatnost i slobodu, zajednički život bi te mogao poprilično umoriti.

Puno stvari

Koliko god malo stvari tvoj dečko ponese, činiće ti se previše ako si navikla da su tvoje stvari prioritet. Manje mesta u kupatilu za tvoju šminku je sasvim fer, ali to ne znači da će tebi delovati fer.

Nered

Nećemo reći da su muškarci neuredni, ali neki jesu, a ako si ti vrlo uredna osoba, postoji dobra šansa da ćeš ga izbaciti napolje nakon nekoliko meseci kada ugledaš čarape nagurane ispod kreveta.

Nesklad

Sto ljudi, sto ćudi, a kad je u pitanju zajednički život, ćud može napraviti velike probleme. On možda voli slagati suđe na jedan način, ti misliš da je ispravniji drugačiji način, a ako mislite da će jedna osoba popustiti i ostaviti svoje navike, varate se. Zajednički život je pun malih neslaganja, samo je pitanje koliko ste spremni na njih.

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari