Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Recepti

video 12. 02. 2014. 13:44

Probajte ukus Indonezije!

Zašto se ne biste oprobali u spemanju indonežanske hrane, kao što je na primer jelo po imenu Bihung Goreng ...

11. 02. 2014. 10:09

Plazma šejk

Uz vrlo jednostavan recept, koji ćete odmah zapamtiti naučite kako da napravite savršeni plazma šejk ...

10. 02. 2014. 12:21

Krekeri od krompira

Domaće grickalice uvek su ukusnije i zdravije od kupovnih.. ...

video 09. 02. 2014. 16:11

Potaž od celera

Vrlo lagana čorba od celera koja se može napraviti za 10 minuta, a odličan je izvor vitamina u periodu virusa ...

08. 02. 2014. 16:39

Kapkejk od čokolade

Jednostavan slatkiš za sve romantične.. ...

video 07. 02. 2014. 15:33

Koktel zeleniša za čišćenje organizma

Pevačica i članica žirija „Tvoje lice zvuči poznato“ Marija Mihajlović otkriva kako da napravite čaroban napitak koji je nazvala „Hevi metal“. Ovaj koktel zeleniša, zelenog ...

06. 02. 2014. 12:12

Voćna salata od višanja i jabuka

Ova salata odličan je izvor vitamina u zimskim danima, a ukoliko je pripremate leti, rashlađena u frižideru veoma osvežava.. ...

video 05. 02. 2014. 14:53

Čorba od sremuša

Sremuš nije toliko nepoznata biljka, ali se ipak kod nas ne nalazi često na trpezi. Zato evo jednog recepta za veoma ukusnu čorbu od sremuša ...

Autor: M.S.

04. 02. 2014. 15:31

Princes krofne

Neodoljivi slatkiš uvek rado dočekan u svakom domu.. ...

video 03. 02. 2014. 14:12

Brzi kolač sa bademima

Kada nemate mnogo vremena, a želite da napravite ukusan kolač napravite ovaj kolač sa bademima ...

Autor: M.S.

02. 02. 2014. 10:49

Pužići sa sirom

Uz malo želje i volje pripremite izuzetno ukusan vikend doručak ...

video 01. 02. 2014. 11:49

Ukus Meksika: Gvakamoli sos

Ukoliko ste ljubitelj ljute i egzotične hrane, meksička kuhinja je pravo rešenje za vaša nepca. Pogledajte kako se na tradicionalni tačin pravi čuveni Gvakamoli sos i saznajte ...

Autor: M.K.

31. 01. 2014. 13:26

Čorba od pečenih krompira

Možete poslužiti i uz prepečeni hleb, da bude slađe kad umačete ...

30. 01. 2014. 10:17

Losos na grilu s umakom

Ribe se osim termički obrađene, u Norveškoj jedu i sirove, soljene, sušene i ukiseljene. I to najčešće haringa, pastrmka, sardina, bakalar, list i losos. Izabrali smo losos ...

29. 01. 2014. 11:31

Palačinke - osnovni recept

Da li znate nekoga ko ne voli palačinke? Tako i skoro svako zna koji su osnovni sastojci za pravljenje istih. Ali, nije na odmet da se podsetite. Recept star 25 godina vas ...

TV vodič