Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Kulinarske tajne

11. 10. 2017. 12:29   >>  12:35

Tradicionalni srpski specijalitet savršen za jesenju trpezu: Posni pilav sa bundevom

Da li ste čuli za samsu sa trljanicom ili bungur? Znate li šta je potrebno da bi se skuvao belmuž, te na koliko se različitih načina može spremiti janija? Da li su ovo egzotična jela koja još niste probali na nekom od proputovanja ili su to zapravo neka od starih srpskih jela, koja od zaborava još čuvaju ruke vrednih domaćica širom zemlje? Sve ovo, a i mnogo više otkrićete u neobičnom Coca-Cola gastro-serijalu “Nezaboravni ukusi Srbije“ kroz koji vas vode Filip Ugrenović i Ivan Marković. U prvoj epizodi naučite kako da napravite stari posni pilav sa tikvom bundeve.


0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari