Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Kulinarske tajne

Džejmi Oliver savetuje: Ovako možete iskoristiti svaki komadić hrane - ušteda je neverovatna!

09. 06. 2018. 15:00

Džejmi Oliver savetuje: Ovako možete iskoristiti svaki komadić hrane - ušteda je neverovatna!

Sve je više pokreta širom sveta koji se zalažu protiv bacanja i bespotrebnog rasipanja hrane, pa gledaju da svaku namirnicu iskoriste u potpunosti. Uspešni šefovi iz svetskih ...

Čuli ste za burek s kremom, ali ovi Pančevci prave burek sa NEVEROVATNIM nadevima i OMILJENI SU u gradu!

video 10. 05. 2018. 15:00

Čuli ste za burek s kremom, ali ovi Pančevci prave burek sa NEVEROVATNIM nadevima i OMILJENI SU u gradu!

Dobar glas se daleko čuje, a tek dobar ukus! Vodimo vas u jednu burekdžinicu u Pančevu u kojoj je uvek gužva i koja svoje proizvode do podneva sve rasproda. Oni će vam ponuditi ...

Da li i vi grešite? Folija ima jednu mat i jednu sjajnu stranu, evo koja se okreće prema hrani

01. 05. 2018. 09:20

Da li i vi grešite? Folija ima jednu mat i jednu sjajnu stranu, evo koja se okreće prema hrani

Aluminijumska folija ima dve različite strane. Pa dok je jedna vrlo sjana i ispolirana, druga je mat. To je rezultat procesa proizvodnje, a evo kako to utiče na pripremu hrane ...

Ovo je tajna najboljih palačinaka!

video 30. 04. 2018. 13:00

Ovo je tajna najboljih palačinaka!

Za viken je u jednom banatskom mestu održano takmičenje u palačinkama. Ekipa Jutra sa Jovanom i Srđanom bila je tamo i otkrila da li najbolje palačinke prave Sose, Mađarice ...

Kako sačuvati svežinu načetih namirnica

video 29. 04. 2018. 09:00

Kako sačuvati svežinu načetih namirnica

Zelenoj salati možete očuvati svežinu u frižideru čak nekoliko dana ako na posudu stavite ubrus, a potom i zaštitnu foliju. Kako sprečiti da se na limunu koji ste isekli na ...

"Uvoze krompir, prepakuju ga u ivanjički, a narod ne zna"

video 25. 04. 2018. 09:00

"Uvoze krompir, prepakuju ga u ivanjički, a narod ne zna"

Delimo ga na crveni i beli, upotrebljavamo na sve načine, tražimo domaći, a u većini slučajeva kupujemo uvozni. Odlukom države da krompir uvozi, srpski proizvođači su sahranjeni ...

Zeleno povrće, cvekla i crno vino prirodno boje jaja, ali od SOKA GREJPA jaja izgledaju MAGIČNO!

foto 06. 04. 2018. 09:00

Zeleno povrće, cvekla i crno vino prirodno boje jaja, ali od SOKA GREJPA jaja izgledaju MAGIČNO!

Ako ste od onih koji vole da im jaja za Uskrs budu što šarenija, i pritom izbegavate veštačke boje, onda morate probati sok od grejpa ...

Korak po korak: Ovako se prave dekupaž jaja

foto 05. 04. 2018. 14:27

Korak po korak: Ovako se prave dekupaž jaja

Ukoliko vam se učini da u prodavnici nema šarenih salveta to je zato što se dame pripremaju da prave dekupaž jaja za uskrs. Mi vam pokazujemo korak po korak kako nastaju ovako ...

Da jaja budu ELEGANTNA - Gorica Nešović otkrila kako se farbaju jaja u vinu

video 04. 04. 2018. 14:00

Da jaja budu ELEGANTNA - Gorica Nešović otkrila kako se farbaju jaja u vinu

Postoje razni načini farbanja jaja, ali je do sada manje poznato da se ona mogu farbati i u vinu. Kako to da učinite otrkila je Gorica Nešović u "Jutru sa Jovanom i Srđanom" ...

Uz ovaj trik ni jedno jaje vam neće pući tokom kuvanja!

video 04. 04. 2018. 08:00

Uz ovaj trik ni jedno jaje vam neće pući tokom kuvanja!

Koliko jaja vam je prošle godine puklo dok ste ih spremali za Uskrs? Ove godine može da vam ne pukne ni jedno ako iskoristite ovaj mali trik ...

Pogledajte kako nastaje čuveni pirotski kačkavalj

video 28. 03. 2018. 14:00

Pogledajte kako nastaje čuveni pirotski kačkavalj

Danilo Mašojević jutros je bio u Pirotu, a ne može se otići u ovaj grad, a da se ne proba čuveni pirotski kačkavalj! Pogledajte kako on nastaje ali i ko su ti majstori koji ...

Pržite jaja na suncokretovom ulju? Evo zašto to više nećete da radite!

08. 03. 2018. 12:58

Pržite jaja na suncokretovom ulju? Evo zašto to više nećete da radite!

Jaja su odličan izbor za najvažniji obrok u danu – doručak! Sadrže oko sedam grama proteina i ako ih ne pripremate na mnogo masnoće, mogu da budu vrlo zdrav obrok. Promenom ...

Tiganj se lepi, šnicla je živa, kolač nije dovoljno sočan... Evo u čemu grešite dok kuvate!

28. 02. 2018. 15:00

Tiganj se lepi, šnicla je živa, kolač nije dovoljno sočan... Evo u čemu grešite dok kuvate!

Čak i ljudi koji godinama, pa i decenijama kuvaju, nisu nepogrešivi za šporetom ...

ĐAVOLJI DAH, najopasniji sladoled na svetu: Da biste ga probali morate potpisati pristanak i imati bar 18 godina!

12. 02. 2018. 09:55

ĐAVOLJI DAH, najopasniji sladoled na svetu: Da biste ga probali morate potpisati pristanak i imati bar 18 godina!

"Respire Del Diavolo" ili "Đavolji dah" najnovija je vrsta sladoleda namenjena svim neustrašivim sladokuscima ...

Pre ili posle kuvanja: Kada treba soliti hranu?

05. 02. 2018.

Pre ili posle kuvanja: Kada treba soliti hranu?

Odgovor nije univerzalan i sve zavisi od toga šta kuvate: grašak, testeninu, pirinač, meso, krompir... Pogledajte ...