Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Životni prostor

14. 10. 2013. 10:27   >>  14:29 Autor: LJ.Z.

Kutije za odlaganje stvari

Male kutije, lepo dekorisane, služe da se u njima odlože neke male stvari i sitnice. Sve ono što bi izgedalo pretrpano da stoji na vidnom mestu, može da se odloži u ovakve kutije i da se stavi na police. Spolja izgledaju uredno i mogu lepo da se kombinuju sa ostatkom nameštaja.

 

Ove praktične kutije mogu da budu od raznog materijala, plastike, drveta ili od neke fine tkanine. U njima mogu da se odlažu neke naše male uspomene, foto aparat, fotografije, časopisi i sve ono što bi bilo suvišno da se vidi.

U plakarima ovakve kutije mogu da posluže za odlaganje veša, čarapa, što je takođe praktično. One mogu imati poklopac ili mogu biti otvorene. Pribor za šivenje, igle, konci takođe mogu da se odlože u ovakve kutije.
U dečjim sobama kutije zauzimaju značajno mesto. Tu mogu da se smeste sve sitnije igračke, kockice, autići, slagalice. Možete na svakoj kutiji da napišete ili nacrtate šta se u njima nalazi, tako da dete može samo da spakuje i složi svoje igračke.

 

Kutije mogu da posluže da se u njima čuva nakit, bižuterija ili šminka. Na nama je da odlučimo šta ćemo u njima čuvati i za šta ćemo ih koristiti, ali jedno je sigurno da su veoma praktične i mogu biti veoma dekorativne, od elegantnog do šarenog izgleda.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari