Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Porodica

09. 06. 2018. 10:00   >>  22:20

Tatin recept za uspavljivanje bebe podelio javnost: neke majke su zgrožene, druge zahvalne (VIDEO)

Roditelji su uvek u potrazi za novim načinima uspavljivanja svoje bebe, a jedan tata došao je na neobičnu ideju koja je šokirala njegovu ženu, ali i majke širom sveta.

Naime, dosetljivi tata iz Australije je odlučio da upotrebi vibrator svoje žene kako bi uspavao bebu. Postavio ga je u krevetac i oduševio se rezultatima – beba je zaspala za samo nekoliko sekundi.

Majka Laura Benti je u toku izvođenja ovog trika bila u kuhinji i prirpremala čaj, te je potvrdila da ju je ideja njegovog supruga doslovno šokirala, kao i da je beba spavala nekoliko časova pored vibratora koji je sve vreme radio.

Laura napominje da vibrator nije ranije korišćen ni za šta, te ima smisla da ga od sada upotrebljavaju upravo za uspavljivanje bebe.

S obzirom na to da je njen supurg objavio ovaj trik na svom profilu na Instagramu, video-snimak je počeo viralno da kruži, a komentari korisnika interneta su podeljeni.

Dok su jedni zahvalni na ovom triku, drugi smatraju da je neukusno i ružno stavljati seksualno pomagalo u krevetac bebe.

Izvor: superzena.b92.net

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari