Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ishrana i fitnes

11. 09. 2017. 09:41   >>  11:46

Uz samo četiri sastojka izgledajte 20 godina mlađe

Sve te biljke bogate su lekovitim svojstvima koje su potvrdili mnogi naraštaji, a konzumacijom ovog eliksira moći ćete se upoređivati i sa 20 godina mlađim ljudima.

Ruska narodna medicina bogata je lekovitim receptima, a među njima našao se i ovaj biljni eliksir “večne mladosti”, spoj bilja izuzetne lekovitosti – kamilice, kantariona, smilja i pupoljaka breze.

Sve te biljke bogate su lekovitim svojstvima koje su potvrdili mnogi naraštaji, a konzumacijom ovog eliksira moći ćete se upoređivati i sa 20 godina mlađim ljudima.

Za pripremu vam je potrebno:

– 100 grama cvetova kamilice
– 100 grama kantariona
– 100 grama cvetova smilja
– 100 grama pupoljaka breze

Za pripremu eliksira dobro izmešajte navedene sastojke te ih čuvajte u hermetički zatvorenoj posudi. Uzmite jednu veliku kašiku mešavine i prelijte sa pola litre ključale vode, poklopite i nakon 20 minuta procedite.

Čuvajte napitak u termosu da bude topao. Popijte pola napitka ujutru na prazan stomak, a ostatak dva sata nakon večere, nakon toga nemojte više ništa piti niti jesti.

Prva tura kapljicama radi se mesec dana, a druga tura sme da se ponovi tek nakon pet godina.

Ovaj napitak će vam pomoći u mršavljenju bez držanja dijete i kod poremećaja metabolizma. Očistiće telo od toksina i na taj način poboljšati rad srca, jetre, bubrega i pankreasa.

Eliksir povećava elastičnost krvnih sudova, pomaže kod multiple skleroze, prevenira infarkt i hipertenziju. Eliksir večne mladosti prijatnog je ukusa, a po želji se može zasladiti kašičicom meda.

Izvor: zenskikutak.rs

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari