Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ishrana i fitnes

26. 02. 2018. 13:00   >>  10:29

Bivši lični trener Kim Kardašijan razotkrio tajnu njene zadnjice!

Ono što su grudi Pamele Anderson bile u 80-im, to je zadnjica Kim Kardašijan danas.

Jedna od prvih asocijacija na Kim Kardašijan je njena zadnjica. Nema žene koja ne sanja o jednoj takvoj, ni muškarca koji ne želi da njegova devojka ima baš istu takvu zadnjicu.

Misterija zvana Kardashianska guza nikome u potpunosti nije jasna. 

S obzirom na to da je Kim još davno odbacila sva nagađanja o tome kako je njena zadnjica puna implantanta (i to na rengenu u njihovom rijalitiju), valjda je onda vežbanje zaslužno. To tvrdi i njen bivši profesionalni trener i otkriva vežbu koju je Kim svakodnevno radila.
Herli Pasternak kaže kako je hodajući iskorak glavna vežba koja najbrže i najdelotvornije oblikuje žensku guzu i da nema tog treninga na kojem se Kim nije pošteno namučila, piše miss7.24sata.hr.
Prošle godine je njena zadnjica izazvala lavinu negativnih komentara, nakon što su je paparaci uslikali na plaži i objavili fotke u bikiniju na kojima je u prvom planu bila pozamašna količina celulita. Kasnije je Kim rekla kako su fotke fotošopirane kako bi ustvari izgledala gore... Kako god, nije celulit najstrašnija stvar na svetu, a vi devojke koje želite da imate pozadinu kao Kim, znate šta vam je činiti!

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari