Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ishrana i fitnes

25. 09. 2017. 12:00   >>  11:11

Pogledajte kako je Jelena Dokić izgledala nekada sa 120 kilograma! Objavila fotografiju i potresnu ispovest...

Jelena Dokić, naša nekadašnja najbolja teniserka na završteku svoje karijere imala je čak 120 kilograma! Ona je proživela pravi pakao!

Pratite nas i na Viberu!

Da je čeka veliki uspeh, svedoči to što je sa 17 godina već igrala polufinale Vimbldona. Sada ima 34 godine, živi u Hrvatskoj i gde toliko radi na sebi, da opet želi da se vrati “belom sportu”.

"Evo nastavka moje prošlonedeljne priče", piše Dokićeva na Instagramu uz prikazani tekst "Sandej telegrafa" o njoj, u kome se otkriva da je imala pomenutih 120 kilograma pre nego što se vratila u odličnu formu.

"Bilo mi je jako teško da ranije izađem u javnost, da obelodanim ovu fotografiju. Dugo sam razmišljala o tome, jer mi je bilo 'suđeno' svakog dana mog života, pa bi mi ovakvo izlaženje u javnost, u medije i na društvene mreže, delovalo kao nešto zastašujuće. Ali, ipak sam se odlučila za to, shvatila sam da ako bi moja priča nekoga motivisala, onda je vredi ispričati. A mnogo je toga bilo pre i posle ove fotografije. Imala sam probleme sa zdravljem, probleme sa težinom, nisam videla svetlo na kraju tunela. Zato mi je bilo potrebno mnogo vremena, ali i mnogo napornog rada, strpljenja i psihičke snage. Bilo je tu mnogo suza, teških trenutaka i užasnih dana, ali sam prebrodila to", poručuje Dokićeva.

Ona je istakla da je zdravlje izuzetno važno.

"Ne radi se ovde samo o brojkama i kilaži. Zdravlje, taj osećaj dobrog, je važno i zbog samopouzdanja. Nadam se da će ova moja priča pomoći ljudima, da će ih inspirisati. A onima koji osuđuju druge zbog težine i izgleda, mogu samo da poručim - nemojte, molim vas, to da radite. Nemate predstavu kroz šta ta osoba prolazi, ne znate kakve su tu sve bitke, zdravstvene ili životne. Umesto da ih osuđujete, pomozite im, i podržite ih", navela je Jelena Dokić.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari