Prva Srpska Televizija :: Astro http://www.prva.rs/zivot/astro/rss.html sr http://www.prva.rs/img/logo.png Prva Srpska Televizija :: Astro http://www.prva.rs/zivot/astro/rss.html Za srećan brak neka se spoje Jarac i Riba; Blizanci i Bik... http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/141379/za-srecan-brak-neka-se-spoje-jarac-i-riba-blizanci-i-bik.html Prema jednom švajcarskom istraživanju u kojem je učestvovalo preko 700.000 bračnih parova, otkriveno je da neki horoskopski znakovi bolje funkcionišu zajedno, za razliku od drugih kombinacija zodijaka.

Nasuprot statističkoj verovatnoći, prema kojoj sve kombinacije horoskopskih znakova treba da budu otprilike jednako zastupljene, istraživanje je pokazalo da određeni spojevi znakova bolje prolaze u braku od nekih drugih. Doduše, astrolozi navode kako za to postoji mnogo bitnih faktora – poput podznaka, godina ili životnih planova. Ali, iz zvezda se može iščitati da li će neka veza biti živahna i harmonična ili tmurna i komplikovana. Ovih pet kombinacija su naročito plodne:

Jarac (muškarac) i Ribe (žena)
Ribe (muškarac) i Škorpija (žena)
Blizanci (muškarac) i Bik (žena)
Vaga (muškarac) i Ovan (žena)
Ovan (muškarac) i Jarac (žena)

Osim tih obećavajućih kombinacija, u istraživanju se pokazalo i ovih devet kombinacija:

Vodolija (muškarac) i Vodolija (žena)
Jarac (muškarac) i Jarac (žena)
Devica (muškarac) i Devica (žena)
Ovan (muškarac) i Ovan (žena)
Blizanci (muškarac) i Blizanci (žena)
Strelac (muškarac) i Ovan (žena)
Bik (muškarac) i Vaga (žena)
Lav (muškarac) i Ovan (žena)
Škorpija (muškarac) i Ribe (žena)

Izvor: 24sata.hr

]]>
Mon, 24 Sep 2018 20:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/141379/za-srecan-brak-neka-se-spoje-jarac-i-riba-blizanci-i-bik.html
Ovo su ČETIRI najpromiskuitetnija znaka Zodijaka! http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/137055/ovo-su-cetiri-najpromiskuitetnija-znaka-zodijaka.html Neki znakovi vole dodatno da začine život – posebno u sobi. Kada su u pitanju njihovi partneri oni kvalitet traže u kvantitetu. To ih ne čini preljubnicima već velikim ljubiteljima seksa.

Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole da imaju opcije – sa svime u svom životu. Vole da znaju o svemu i svačemu ponešto, a ako treba i da rasture neku vezu da bi proširili svoje seksualno znanje, oni će to uraditi. Što je najgore, nikada se neće zadovoljiti i stalno traže novu zabavu i načine da zadovolje svoje partnere, piše Superžena.

Kada je Strelac u pitanju njihov libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dete Zodijaka voli da je slobodno, sve proba jedanput i juri svoje strasti, bez obzira na to koliko one bile dostupne ili ne. Zbog ovoga Strelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u svako doba.

Ribe žive za male izlete, a seks može biti jedan od njih. Više od toga Ribe su sklonije da žive u svetu fantazije, pa često poljube previše žaba pre nego što pronađu princa. Iz tog razloga promiskuitet više govori o njihovom nepopravljivom optimizmu za pravom ljubavlju nego za željom za seksom.

Ova lista bi bila nekompletna bez Škorpije, znaka koji predstavlja seks. Zanimljivo je da Škorpija može ići iz krajnosti u krajnost – ili će imati previše partnera ili će biti potpuno obuzeti sobom. Bez obzira na to, seks je veliki deo njihove ličnosti koji ih jako intrigira zbog čega je u stalnoj potrazi za novim seksualnim iskustvima koje smatra sportom.

]]>
Mon, 24 Sep 2018 10:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/137055/ovo-su-cetiri-najpromiskuitetnija-znaka-zodijaka.html
U turbulentnoj nedeji pred nama, Zvezde savetuju: Blizanci da ne trče pred rudu, Lavovi da spuste loptu, Device da biraju reči http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/141332/u-turbulentnoj-nedeji-pred-nama-zvezde-savetuju-blizanci-da-ne-trce-pred-rudu-lavovi-da-spuste-loptu-device-da-biraju-reci.html Detaljna astro prognoza za period od 24-30. septembra.

OVAN

Hrana
Pun Mesec u vašem znaku pojačaće apetite, ali I učiniti da se sve što pojedete lako lepi za vas. Pokušajte da svoju ishranu bazirate na kombinaciji barenog ili grilovanog mesa sa dosta povrća. Izbacite masnoće, šećer, belo brašno.

Ljubav
Pun Mesec u vašem znaku I njegova opozicija sa Merkurom, prenaglašavaju preosetljivost I kod vas I kod partnera. Oboje ste lako uvredljivi, suviše emotivno I lično shvatate svaku reč druge strane I bar prvih par dana u ovoj sedmici mogu doneti netoleranciju, loša raspoloženja, problematičnu komunikaciju. Ne pravite nikakve “rezove” niti donosite važne odluke u ovakvom stanju. Sačekajte koji dan da se situacija smiri I glave rashlade. A slobodni? Toliko puno novih osoba oko vas, toliko zanimljivih kontakata I susreta, od kojih će vam neki baš prijati. Ali drage I dragi moji – ne zaboravite – ovo je period za strast, za dobru zabavu, uživanje I avanturu – ne očekujte I ne tražite stabilnu ljubav, jer teško da ćete je naći…

Posao
Dobre vesti vas očekuju, pogotovo ukoliko ste nezaposleni ili želite da promenite posao. U kontaktu ste sa pravim ljudima koji vam daju podršku I zajedničkim snagama možete ostvariti mnoge ciljeve. Vi jeste neko ko je individualac I sve volite da radite na svoj način, ali sada udruživanje I timski rad daju mnogo bolje rezultate od onih koje postižete samostalno. Imate odlične mogućnosti za dogovore koji su vam važni, jer ćete biti vrlo energični I ubedljivi u poslovnim kontaktima.

Novac
Finansije nisu loše, ali ste daleko od stabilnosti. Imate mogućnosti za prilive iz više izvora, ali I dalje vam pravi problem prevelik odliv novca na troškove.

Zdravlje
Odličan je trenutak za kretanje, rekreaciju, fizičke aktivnosti bilo koje vrste. Izuzetno će vam prijati da budete u pokretu.

BIK

Hrana
Povremeni problemi sa metabolizmom I usporeno varenje koje vas prati tokom ovog perioda mogu se, naravno, regulisati ishranom. Bazirajte obroke na kuvanoj hrani, varivima, ali I povrću, mlečnim proizvodima. Takođe – konzumirajte smokve I suve šljive.

Ljubav
Sada se treba potruditi I maksimalno poboljšati komunikaciju sa voljenom osobom, iako se mora priznati da vam to neće biti lagan zadatak. Vaši strahovi, nesigurnosti, čak I ljubomora posebno su naglašeni tokom ove nedelje I biće vam teško da ih prevaziđete. Čini vam se da partner suviše olako gleda na vaš odnos I to vas izuzetno nervira. No, trudite se. Znate kako se kaže – lepa reč I gvozdena vrata otvara, a ove nedelje je pravi trenutak za tako nešto! Ukoliko ste slobodni, poslovni segment vam daje prilike za kontakte sa interesantnim osobama. Takođe, vaš krug prijatelja ali I društvene mreže daju vam šansu da ostvarite zanimljivu interakciju sa suprotnim polom.

Posao
Iako će ova nedelja biti za vas prilično dobra I plodonosna za sva pitanja u poslovnom segmentu, ipak će vas mentalno iscrpeti. Non stop ćete imati utisak da morate oko svega da se ubeđujete, natežete, borite – kao da ništa ne može da ide jednostavno I nekim mirnim tokom. Sa nadređenima se generalno gledano dobro kopčate I slažete, ali vi lično smatrate da stvari treba raditi na drugačiji način. Ako ste privatnik – iako su vaše ideje dobre, trebali biste da poslušate I savete sa strane – nisu ni malo loši po vas.

Novac
Nije vreme za zaduživanje ili uzimanje kredita, kao ni refinansiranje postojećih dugovanja. Pokušajte da trenutni problem po pitanju novca prevaziđete na drugačiji način.

Zdravlje
Hronične tegobe mogu se aktivirati, naročito kod starijih Bikova. Mlađi – mogućnosti bakterioloških I virusnih infekcija.

BLIZANCI

Hrana
Obogatite svoju ishranu dodatnom dozom povrća, naročito spanaća, zelene salate, paprika, patlidžana, tikvica. Prijaće vam I belo pileće ili ćureće meso, kao I sve supe, čorbe, variva. Umanjite unos mlečnih proizvoda.

Ljubav
Partnerski odnosi – onako. Uglavnom ćete funkcionisati po principu – imamo zajednički cilj, planove, namere, dogovore – pa hajmo da ih ostvarimo. I to ostvarenje će ići solidno, tu nema šta da se priča. Problem je onaj emotivni deo koji je u ovoj nedelji nekako u desetom planu. Dakle – sve intelektualno će vam ići, sve emotivno će klackati. No, biće bolje u narednoj sedmici. Ukoliko ste usamljeni, sve što se za posao vezuje donosi vam zanimljive momente i još zanimljivije osobe. Ulaze vam u život privlačne, harizmatične, pomalo čudnovate ali vrlo interesantne osobe. Ima tu lepih varnica, ima peckanja, flertovanja, ima strasti. Nije loše, ni malo….neko vas može u potpunosti opčiniti…

Posao
Imate dobre ideje, dobre planove. No, više puta ste se nezgodno opekli time što ste žurili i trčali pred rudu i ove nedelje ćete biti dosta oprezniji, meriti svaku svoju reč i potez. Biraćete sa kime delite informacije i kome poklanjate svoje poverenje. Na dnevnom nivou – bićete zaista maksimalno posvećeni svojim obavezama i vrlo odgovorni. Dobra komunikacija sa saradnicima i poslovnim partnerima pomaže vam da završite na vreme sve ono što je neophodno.

Novac
Pored redovnih priliva, u ovoj nedelji vas očekuje i gomila ponuda za neku dodatnu zaradu. Proberite ono što je najsigurnije.

Zdravlje
Mogućnosti urinarnih infekcija kod mlađih Blizanaca, kao i problemi sa kožom i alergijama. Stariji – problemi sa kičmom.

RAK

Hrana
Pojačajte unos voća – uzimajte šljive, smokve, banane, ali i južno voće – pogotovo ne preskačite limun ! Takođe, umesto kafe i gaziranih napitaka konzumirajte češće čajeve. Umanjite unos mlečnih proizvoda, a pojačajte ribu, piletinu, ćuretinu.

Ljubav
Pun Mesec, vladar vašeg znaka, i njegova opozicija sa Suncem i Merkurom u vašem polju doma govore o tome da će se komunikacija i odnos sa partnerom u ovoj nedelji, naročito u njenoj prvoj polovini, destabilizovati. Merite svoje reči, ne napadajte automatski drugu stranu pre nego što proverite da li uopšte imate razloga za to. Nemiri su prisutni kod vas, ali ih možete iskulirati. Sve će izgledati potpuno drugačije u drugom delu sedmice. Ukoliko ste usamljeni, to je sada samo vaš izbor. Sve oko vas je živo, aktivno, sve vrvi od dešavanja, susreta, flertovanja, ponuda i udvaranja od strane suprotnog pola. Izuzetno interesantna komunikacija sa nekim osobama. Prepustite se i uživajte.

Posao
Budite mudri i sa nešto više opreza funkcionišite u ovoj sedmici. Imate itekako dobre mogućnosti da ostvarite i završite sve ono što želite, samo ako sami sebi ne dižete pritisak i ako polako idete ka svom cilju. Povedite više računa o dokumentaciji, u dogovorima – sva papirološka, ali i komunikativna pitanja ne zbrzavajte, već tri puta proverite da li je sve po vašim željama i zamislima. Na ovakav način – bićete više nego zadovoljni rezultatima koje postignete.

Novac
Zarade su dobre, i tu nema šta da se priča. Velika većina vas primećuje da prihodi rastu. Samo vodite računa o tome na koji način trošite novac. Vratite dugovanja – to vam je prioritet.
Zdravlje
Kod mlađih Rakova vrlo dobra zdravstvena situacija. Stariji – manji problemi sa ekstremitetima, naročito rukama. Sve vam ide od kičme.

LAV

Hrana
Manji problemi sa varenjem mogu vas pratiti tokom ove sedmice. Takođe, možete imati i pad energije, pa vam je potrebna ishrana da ova dva problema reguliše. Meso vam je neophodno, ali i povrće, integralni pirinač, hleb i peciva od zdravog brašna. Jedite jabuke, smokve, suve šljive.

Ljubav
I za vaš znak važi u ovoj nedelji – morate se više otvoriti, spustiti loptu, poboljšati komunikaciju sa emotivnim ili bračnim partnerom. Ne ide više na način uslovljavanja, inaćenja, tvrdoglavljenja, idenja iz krajnosti u krajnost. To samo destabilizuje vaš odnos i ne donosi vam ništa dobro. Sada razgovarajte – i videćete koliko se brzo neki problemi mogu rešiti ! Ukoliko ste usamljeni, evo nekih prijatnih osoba, evo dobre i zanimljive komunikacije, evo novih poznanstava ! Mogu vas privući osobe koje upoznajete kroz posao, ali i oni sa kojima se upoznajete preko kruga prijatelja ili izlazaka. Iako će priča biti odlična, ne očekujte ulazak u vezu preko noći. Sve ide nekim svojim tokom, što znači – vrlo polako…

Posao
Dodatno ćete se pokrenuti – u ovoj nedelji ništa vam nije teško ! Imate snagu i energiju, ali imate i upornost, pa ćete uspevati da prevaziđete prepreke koje se javljaju kroz okolnosti, ali i kroz neke ljude koji pokušavaju da vas usporavaju. Rokovi za završetak nekih projekata ili obaveza se mogu skratiti, pa ćete pomalo « juriti vreme », ali sve uspevate da završite u poslednjem trenutku ! U ovoj nedelji vaši nadređeni « treniraju strogoću » - pustite ih, ne natežite se sa njima bez preke potrebe.

Novac
Novac vam dolazi, i koliko god da je situacija bolja nego u dužem vremenskom periodu unazad, ne možete da kažete da se osećate sigurno.

Zdravlje
Stariji Lavovi bi mogli da prošetaju do svog lekara i urade neke osnovne kontrole, čisto provere radi. Mlađi – nešto više umora u ovoj sedmici, energetski se dosta trošite.

DEVICA

Hrana
U ovoj ćete sedmici uglavnom jesti brzinski, s nogu, bez mogućnosti da se opustite i zaista natenane uživate u obrocima. Preporučuju vam se kuvana jela, i to najviše supe i čorbe u kombinaciji mesa sa više vrsta povrća koje će vam vratiti energiju.

Ljubav
Trudite se da birate reči u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom, ali to povremeno neće biti baš lagan zadatak. Evidentno je da vam neke stvari, situacije ili izjave od strane voljene osobe smetaju. Nemojte samo izabrati da se povučete u tišinu, jer to će biti najgori mogući potez. Pričajte, čak I kad vam do pričanja nije. Ukoliko ste slobodni – za vas u ovom periodu nema zime. Slede vam nova poznanstva, zanimljivi kontakti sa suprotnim polom I više osoba koje će se svojski truditi oko vas, donoseći vam da se odlično osećate u svojoj koži. Posebno su dobre prilike onima koji su zaposleni, jer vam poslovni segment kao na tacni nudi mogućnosti za ljubav…

Posao
Odlične ideje, inventivnost, kreativnost, dobra ubedljivost I sposobnost da se lako podvučete pod kožu sagovornicima – sve to će vas pratiti tokom ove nedelje. Očekujte početne zastoje I prepreke, jer izgleda da bez njih ne možete da prođete, ali u tim momentima ne odustajte! Svi zastoji se mogu prevazići I nekima od vas će se otvoriti itekako zanimljive nove ponude I poslovi. Sada u svoj život privlačite ljude sa kojima možete graditi svoju poslovnu budućnost!

Novac
Taman ste pomislili da ste negde uspeli da uhvatite balans po pitanju svojih finansija. No, neki neprijatni troškovi očekuju vas u prvom delu nedelje…

Zdravlje
Iako ćete imati povremene padove energije, u suštini se osećate više nego dobro. Kod starijih Devica moguće je aktiviranje hroničnih tegoba.

VAGA

Hrana
Planete se sele u vaš znak, dajući vam želju I potrebu da izgledate najbolje što možete. Zato – u ovoj sedmici treba izbaciti grickalice, slatkiše, gazirane napitke, ali I previše začinjenu I premasnu hranu. To će prijati I vašem varenju, ne samo izgledu.

Ljubav
Reči su vaše oružje sada. Upotrebite ih da smirite strasti, da izgladite sukobe, da poboljšate razumevanje sa emotivnim ili bračnim partnerom. Bošće vas neke situacije u mozak, ali naučite da je ponekad bolje prećutati. Mir se sada može očuvati, ali ćete vi morati da prepoznate šta je potrebno reći, a šta ne. To svoje oružje koristite da donesete mir, a ne da pokrenete rat. Ukoliko ste usamljeni, divni aspekti Merkura i Sunca iz vašeg znaka sa Marsom donose vam pojačanje komunikacije sa suprotnim polom. U vaš život sada može ući više osoba sa kojima vredi družiti se, bolje ih upoznati… Doduše, neki od vas će malo požuriti sa tim « upoznavanjem » i automatski ući u jednu strasnu, ali pomalo nestabilnu priču…

Posao
Izlazite iz mraka i neke povučenosti kada je posao u pitanju. Aktivira se vaše polje ličnosti ulaskom Sunca i Merkura i vreme je da konačno zablistate i izbijete u prvi plan. Vrlo aktivno ćete se uključiti u sve poslovne aktivnosti. Sada možete početi da praktikujete i ideje i planove koji su već duže vreme u vašim glavama. Možete imati početne prepreke i zastoje u svemu što budete radili, ali vaša je volja sada nesalomiva i ne postoji šansa da ovo ne prevaziđete!

Novac
Neke dobre vesti vam stižu po pitanju novca i počećete polako da se opuštate. Shvatate da ste na korak od izlaska iz kriznog perioda.

Zdravlje
I energetski se dižete, naročito od drugog dela nedelje. Starije Vage neka obrate pažnju na kičmu, ekstremitete – mogućnost aktiviranja hroničnih problema.

ŠKORPIJA

Hrana
Idete iz krajnosti u krajnost kada je ishrana u pitanju. U jednom momentu ne možete da se zasitite peciva, slatkiša, teške, pohovane i pržene hrane. U drugom – maksimalno ograničavate sebe i jedete kao ptičica….pokušajte da pronađete zlatnu sredinu.

Ljubav
Nikako da uhvatite pravu ravnotežu ni u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Sarena nedelja, u kojoj će se smenjivati izuzetno lepi momenti sa voljenom osobom, sa onima koji vam donose napetost i nervozu i zbog kojih imate osećaj da ćete eksplodirati od besa. Malo pričajte sami sa sobom, smirite se, iskulirajte. Ništa nije toliko strašno kao što vama povremeno izgleda. Ukoliko ste usamljeni, i dalje ste u periodu koji je izuzetno povoljan za aktivnosti sa suprotnim polom. Vaša harizmatičnost i privlačnost vam otvara puteve, donosi udvarače, daje vam jednu izuzetno podsticajnu i emotivnim prilikama bogatu nedelju ! Uživajte u svemu što se dešava!

Posao
Pun Mesec u polju poslovne svakodnevice doneće vam ove nedelje da jurite i žurite i trčite i obavljatte šest poslova odjednom. Doduše, doneće vam i kratak fitilj kada su neke kolege u pitanju, ali ako prevaziđete početni momenat nervoze, možete se lako dogovoriti. U suštini, ovo je izuzetna nedelja za vas, iako ćete se umoriti i iscrpeti, ali nemojte žaliti truda ! Neke situacije sada možete okrenuti za sto osamdeset stepeni, naravno – u svoju korist!

Novac
Novac stiže, dolaze i vesti o novcu, dolaze i nove ponude. U prevodu – svojim prihodima ćete biti više nego zadovoljni.

Zdravlje
Sem te neke unutrašnje nervoze koja vas prati već neko vreme i koje trenutno ne možete da se oslobodite, povedite više računa i u saobraćaju ili prilikom svake vrste fizičkih aktivnosti.

STRELAC

Hrana
Možda bi sada bio pravi momenat za neke promene po pitanjima ishrane. Shvatićete da vam neke namirnice itekako škode I možete da ih skinete sa svoje “liste”. Svedeni, ali redovni obroci su ono što vam sada donosi najviše energije I dobrobiti.

Ljubav
Sa emotivnim ili bračnim partnerom možete imati naporan početak nedelje. Kao da ste oboje u nekom mračnom fazonu, pa ćete se povući u tišinu, ili ćete pak imati teške razgovore, pune međusobnog optuživanja I prebacivanja. Na svu sreću, ovo se može prevazići jer će neke lepe vesti obradovati I vas I voljenu osobu I učiniti da lakše I otvorenije komunicirate. Ukoliko ste jedan od onih Strelčeva koji razmišlja o prekidu odnosa sa partnerom – možda bi bilo bolje da sačekate da se neke stvari u vašoj glavi dodatno razbistre I poslože. Ukoliko ste slobodni – privlači vas sve što je čudno, neuobičajeno, privlače vas osobe koje su ili zauzete ili koje vam nude neku vrstu povremenih kontakata.

Posao
Proći ćete mnogo bolje nego što očekujete. Iako će sedmica krenuti kroz naporan rad, kroz dosta obaveza I kroz teške kontakte sa poslovnim saradnicima, ipak će se atmosfera dosta brzo promeniti. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jesu sva administrativna I papirološka pitanja, jer tu možete napraviti greške. Vaše polje budućnosti, ali I podrške od strane drugih se jako aktivira ulaskom Merkura I Sunca – slobodno računajte da će vam neki ljudi izaći u susret I pomoći vam!

Novac
Novac vam dolazi, I tu nije ništa sporno – imaćete ga dovoljno za svoje potrebe I planove. Ono na šta treba obratiti pažnju su dugovanja – ne ostavljajte ih za neki drugi put…

Zdravlje
Potrebne su promene u načinu ishrane, to vam je već negde kristalno jasno. Stariji Strelčevi – manje tegobe sa kičmom.

JARAC

Hrana
Ne ponavljajte neke greške u ishrani I ne vraćajte se na staro. Taman ste krenuli kako treba, uveli se u red i morate primetiti da se osećate više nego dobro. Slatkiši vam se sada lako « lepe » - zato ih zaobilazite u širokom luku!

Ljubav
Partner I vi nećete imati baš mnogo vremena jedno za drugo u prvoj polovini nedelje. Doduše, možda je I bolje da se malo zaobilazite, jer postoji mogućnost za probleme u komunikaciji I za teške dogovore. Druga strana vam može I prebaciti nešto, ili po pitanjima novca ili zbog vaše opsednutosti poslom I ličnim obavezama. Iskulirajte. Bolje prilike za vas, mirniji I skladniji period ide u drugom delu sedmice. Ukoliko ste usamljeni, koristite ovu Veneru koja se tako lepo smestila u vaše polje prijatelja, društvenih mreža, izlazaka. Ne propuštajte neke prilike, I pustite osobe koje se motaju oko vas da vam priđu. Ne izigravajte nedodirljivu osobu I malo spustite te barikade koje te podigli.

Posao
Merkur I Sunce u vašem polju karijere u trigonu su sa Marsom, pa svakako očekujte nove ponude, ali I pokretanje svih vrsta dogovora. Možda vam početne ponude I neće odgovarati u potpunosti, ali sada možete izboksovati I povoljnije uslove za sebe! Po pitanju postojećih obaveza bićete vrlo ažurni I daćete sve od sebe da završite ono što ste započeli. Sada je vreme da se aktivirate I da pokrenete ono o čemu ste već dugo planirali. Planete vas podržavaju, vreme je za akciju!
Novac
Neki neočekivani trošak vezan za kuću ili za posao sledi vam početkom nedelje I može vam malo poremetiti koncepciju. No, izvući ćete se iz ovoga…

Zdravlje
Manje tegobe, I to uglavnom kod starijih Jarčeva. Mlađa generacija bi trebala da se oseća jako dobro. Samo malo regulišite ishranu i sve će biti ok.

VODOLIJA

Hrana
Tranzit Meseca donosi vam povećanje apetita, naročito u prvom delu nedelje. Teško ćete odolevati iskušenjima, naročito po pitanju slatkiša. No, ostatak perioda vam donosi veću usmerenost na pravilnu I kivalitetnu ishranu.

Ljubav
Sa voljenom osobom ili bračnim partnerom I dalje funkcionišete hirovito, nepredvidivo. U vama se smenjuju osećanja, pa u jednom momentu volite do ludila drago vam biće, da biste već u sledećem imali želju da se tako slatko isposvađate, da sve puca. Neću reći da ste pomalo neuračunljivi, već pre nestabilni. Partner se više trudi od vas da bude sve u redu, tako da bi bilo fino da I vi sledite njegov primer….Ukoliko ste slobodni, vas saleću ponude sa svih strana. Ima tu svega I svačega, da se razumemo, ali najmanje ima onih pravih prilika koje biste toliko želeli. No, Iz ovog mora udvarača može se probrati po koji oko kojeg bi se zaista vredelo potruditi. Samo treba da ih prepoznate…

Posao
Svaki početak će biti težak I naporan, I tu nema šta da se priča. No, dobro je što je samo početni momenat takav, a ostatak donosi dobru energiju, brzo razrešavanje situacije I odlične rezultate. Da se razumemo, vi ćete se lepo nervirati u ovom procesu, ali realno gledano – nemate razloga za to. Iako situacija štuca, ipak ide u pravom smeru, onom kojeg ste vi zacrtali. Sa nadređenima – zadržite princip – klimam glavom, smeškam se I ćutim. I sve će funkcionisati baš kako treba.

Novac
Znam da vam je novac tačka koja vas do bola nervira u dužem vremenskom periodu. No, izdržite. Prihodi su tu….još samo da te troškove I rashode konačno regulišemo….

Zdravlje
Oprez, oprez! Oprez u saobraćaju pogotovo, ali I oprez u hodanju, šetanju, trčanju, obavljanju bilo kakvih poslovnih ili kućnih aktivnosti. Postoji mogućnost povreda, budite obazrivi!

RIBE

Hrana
Pun Mesec u polju hrane tokom ove nedelje doneće vam suočavanje sa svim greškama koje ste pravili u ovom segmentu u nekom dužem vremenskom periodu. Shvatićete da ne možete više da funkcionišete na isti način. Vreme je za zdrave promene.

Ljubav
Pun Mesec u opoziciji sa Merkurom koji vlada vašim partnerstvima govori o tome da ćete u prvom delu nedelje imati problem da se dogovorite I usaglasite sa emotivnim ili bračnim partnerom. Biće početnih nesporazuma, ali na svu sreću – onih koji se mogu lako prevazići. Ako malo sednete I razmislite, brzo ćete shvatiti da ste u nekim situacijama preterano reagovali I moći ćete to da ispravite. Ukoliko ste usamljeni – povremeno imate osećaj da vam ljubav maltene kucka na vrata. Onda pak upadnete u drugačiji fazon pa odbijate sve one koji bi želeli da vam se približe. Onima koji bi da vas osvoje zadali ste težak domaći zadatak – ali udvarači su vam izuzetno uporni I spremni da sačekaju svojih pet minuta.

Posao
Neke promene koje postaju aktuelne na samom početku nedelje, dovešće do uzbune u vašoj glavi. Možete odreagovati neprimereno, ishitreno….pa je iz tog razloga možda bolje da malo sačekate da vidite u kom se pravcu situacija razvija. A taj pravac ne mora automatski biti loš, da se razumemo. U suštini, ovo vam nije loš period, samo je bitno da ne preuveličavate neke stvari i da ne shvatate sve suviše lično. Koliko god da to ne vidite i da mislite da nije tačno, vaše su pozicije sigurne i podršku imate.

Novac
Neki veći trošak ili rashod vam stoji u prvom delu sedmice. Šta da se radi – platite I krenite dalje. Prihodi će biti više nego solidni.

Zdravlje
Sem problema sa ishranom, na koje ste već upozoreni, ne biste trebali da imate većih problema. Jedino se kod starijih Riba mogu aktivirati hronične tegobe.

]]>
Sun, 23 Sep 2018 19:29:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/141332/u-turbulentnoj-nedeji-pred-nama-zvezde-savetuju-blizanci-da-ne-trce-pred-rudu-lavovi-da-spuste-loptu-device-da-biraju-reci.html
Opraštaju, ali nikad ne zaboravljaju: Bik bezobrazluk, Škorpija kritiku... http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/114632/oprastaju-ali-nikad-ne-zaboravljaju-bik-bezobrazluk-skorpija-kritiku.html Svako ima slabu tačku, a koja je vaša?

OVAN

On teško zaboravlja traumu iz detinjstva ili poniženje koje je doživeo od onih koje je najviše voleo i kojima je slepo verovao, a baš oni su ga izneverili ili pustili da se kroz život bori i probija potpuno sam. Neko u koga je imao poverenja (roditelji ili bliski rođak), olako ga je ubacio u "životni ring". Iako je Ovan uspeo da se rano osamostali i izbori za svoje mesto pod suncem, takav ožiljak na njegovoj duši teško zarasta.

BIK

Čak i kad bi hteo, on ne može da zaboravi drskost i bezobrazluk kolega koji nisu imali razumevanja, ni poštovanja za njega onda kada je to najviše zasluživao, pre svega zbog svog znanja, rada i upornosti. Pošto je ljubav za Bika podjednako važna kao i karijera, on teško može da se pomiri da se zbog više sile, romansa u inostranstvu sa nekim u koga je bio zaljubljen, nije mogla da se ostvari, a Bik se nadao da će otputovati zajedno.

BLIZANCI

Jedan od najinteligentnijih predstavnika Zodijaka snalazi se uvek i na svakom mestu, pa Blizanci zato na prvi pogled deluju kao da ih ništa nije ni moglo povrediti do te mere, da bi bilo kakve neprijatne situacije želeli da zaborave. Ipak, imaju i oni svoju slabu tačku - kreativnost (igra, muzika, pesma, slikanje) koju, ukoliko ne realizuju onako kako su maštali, može zauvek ostati samo njihova neostvarena želja. A to se teško zaboravlja.

RAK

Romantični Rak želeo bi da zaboravi onaj trenutak, situaciju ili dan kada je bio vrlo mlad, zanesen i kada je prvi put doživeo ljubavno razočaranje. Pratiće ga taj osećaj kroz život, a on će se truditi da ga prepusti zaboravu i biće mu teško. Zaapravo, svaki dan sve teže, jer Rak pamti nežnosti i snove u kojima je lebdeo, a onda se sve srušilo. Kada bi bar mogao da sazna zašto je sve moralo da bude tako, a ne onako kako je on priželjkivao.

LAV

Kad bi Lav mogao da zaboravi poraz u njegovom omiljenom sportu (npr. tenis), lakše bi mu bilo, ali uspomene mu ne daju mira. Ukoliko nije mogao da postane general u vojnoj službi ili da bude vođa tima u nekoj važnoj državnoj instituciji (politika, nauka), ovaj rođeni borac, ne može da bude zadovoljan. Teško zaboravlja neuspeh ili mogućnost da je u nečemu mogao bude prvi, da bude onaj koji organizuje posao i rešava problem od opšteg interesa.

DEVICA

Sve i da hoće, Devica ne može da zaboravi prvu ljubav, pa joj se celog života, u mislima vraća prisećajući se tog nezaboravnog osećaja. Bilo bi joj verovatno lakše, kada bi uspela da se reši emotivnog "balasta" koji je povremeno pritiska, jer razmišlja o tome šta je moglo da bude, a nije. Ili šta bi bilo da je osoba koju je volela, sada pored nje. Iako praktična i racionalna, Devica ne zaboravlja ni prvi susret, ni prvi poljubac.

VAGA

Vaga ne zaboravlja nepravdu ili poniženje koje je doživela na radnom mestu, i to onda kada je verovatno bila vrlo uspešna, možda baš u svom profesionalnom zenitu ili se njoj bar činilo da je tako. I kad sve prođe, a ona nastavi dalje, jer Vaga je večiti borac, naročito protiv nepravde, gorak ukus poraza koji je doživela, uvek će je opominjati da nije sve uvek onako kako izgleda, kao što ni ljudi nisu onakvi kako ih je ona doživela.

ŠKORPIJA

Škorpija ne zaboravlja nijedan trenutak kada je bila javno izložena bilo kakvoj vrsti kritike ili nepravde, zbog koje se osetila vrlo neprijatno u nekom većem društvu, bilo da se radi o poslu ili privatnom životu. Ne voli da bilo ko ugrozi njene ideale, ciljeve, planove koje je želela da ostvari, a onda se našao neko ko se usudio da dovede u pitanje njene visoke kriterijume i sistem životnih vrednosti. Iako bi htela da zaboravi, Škorpija sve pamti.

STRELAC

Bar jednom u životu, Strelcu se desilo da je ispao naivan, zato što je napravio pogrešan poslovni potez ili podigao neki nepovoljan kredit koji mu se posle obio o glavu. Ponekad želi da zaboravi kako mu se sve to desilo, a ponekad je upravo sećanje na sve neprijatnosti kroz koje je tada prošao, opomena da uvek treba da bude oprezan i da ne veruje nikome. Jer, koga zmija jednom ujede, i guštera se plaši.

JARAC

Ne zaboravlja nekoga koga je voleo, a taj je ipak odlučio da, umesto da ostane s njim, oproba sreću negde daleko, u drugom gradu ili nekoj stranoj zemlji. Zato Jarac celog života pothranjuje uspomene na osobu koju je voleo, priseća se svega što je moglo da bude, a nije, beži povremeno u svoj svet mašte i uspomena, ne bi li mu bilo lakše. Gleda romantične filmove, priželjkuje da napiše ljubavni roman ili jednostavno prebira sećanja u svojoj glavi.

VODOLIJA

Vodolija ne zaboravlja poniženje na profesionalnom planu, čak i kada deluje toliko nonšalantno, da biste pomislili da je tako nešto nikad nije ni dotaklo, a kamoli pogodilo. Ipak je to samo maska ili podsvesno potiskivanje onoga što je Vodoliju zabolelo. Iako je osvetoljubiva, prvenstveno zbog povređene sujete, volela bi da može da zaboravi nešto toliko ružno kao što je izdaja, nepoverenje ili poniženje od strane onih kojima je verovao.

RIBE

Želela je da zablista u javnosti, na nekoj pozornici ili filmskom platnu, možda i političkoj sceni, ali to se nije desilo. Riba zato ne može da zaboravi situaciju ili propuštenu šansu koja joj se ukazala, ali ona u tom trenutku nije znala da prepozna razliku između njene mašte i jave. Tada je melanholična Riba shvatila da je povlačenje u sopstveni svet, daleko manje bolno, od suočavanja sa stvarnošću koju i dalje ispunjavaju njeni snovi.

Izvor: ulepsajtebuducnost.com

]]>
Sun, 23 Sep 2018 12:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/114632/oprastaju-ali-nikad-ne-zaboravljaju-bik-bezobrazluk-skorpija-kritiku.html
Kakve su vam šanse za poslovni uspeh i veliki novac: Ova TRI horoskopska znaka najviše zarađuju! http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/141073/kakve-su-vam-sanse-za-poslovni-uspeh-i-veliki-novac-ova-tri-horoskopska-znaka-najvise-zaradjuju.html Horoskopski znaci koji su pravi srećnici kada su finansije u pitanju.

Sigurno ste se bar jednom zapitali zašto svi zarađuju više od vas? Možda je to zato jer ste rođene u pogrešnom horoskopskom znaku.

Jedan američki sajt rešio je da sprovede jedno malo istraživanje i sazna u kojim horoskopskim znakovima su rođene osobe koje su među 100 najbogatijih na svetu. I evo koja 3 znaka su na vrhu…

1. mesto: Lav
Među 100 milijardera na Forbesovoj listi ima 14 osoba rođenih u znaku Lava. Na primer, među njima je francuski milijarder Fransoa Pinault s bogatstvom od 15,7 milijardi dolara. On je, između ostaloga, jedan od vlasnika kuća Guči i Iv Sen Loran.

2. mesto : Vaga
Na listi od 100 najbogatijih, 11 ih je rođenih u znaku Vage. Među njima je vlasnica L'Oreala – Erbin Liliane Betenkourt, koja ima bogatstvo od sitnih 39,5 milijardi dolara.

3. mesto: Vodolija
Vodolije dele drugo mesto s Vagama, jer i od tog horoskopskog znaka ima 11 osoba koji su na Forbesovoj listi 100 najbogatijih.

Ostali horoskopski znakovi idu po sljedećem redoslijedu:

4. mesto: Ovan (10 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi)

5. mesto: Ribe (8 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi)

6. mesto: Bik (8 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi)

7. mesto: Škorpija (7 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi)

8. mesto: Devica (7 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi)

9. mesto: Jarac (7 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi)

10. mesto: Strelac (6 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi)

11. mesto: Blizanci (6 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi)

12. mesto: Rak (5 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi).

Izvor: miss7.hr

]]>
Sat, 22 Sep 2018 12:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/141073/kakve-su-vam-sanse-za-poslovni-uspeh-i-veliki-novac-ova-tri-horoskopska-znaka-najvise-zaradjuju.html
Možda je bolje da ove znake horoskopa izbegavate: Ne mogu da vas smisle! http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/98661/mozda-je-bolje-da-ove-znake-horoskopa-izbegavate-ne-mogu-da-vas-smisle.html Horoskop otkriva kome ste iritantni, ali i koji tip ličnosti vama ne odgovara.

OVAN

Ovaj znak je energičan i plahovit. Najviše ga uznemirava emotivna Riba, koja ima jaku intuiciju i od nje je nemoguće nešto sakriti. Takođe, Ribe su pomalo u svom svetu u kom nema određenih pravila, a to je u totalnoj suprotnosti s Ovnom koji nema strpljenja za njihove izlive emocija.

devojka

BIK

Društvo Ovna najmanje vam odgovara od svih znakova Zodijaka. Ovan je nametljiv i eksplozivan i brže ostvaruje svoje ciljeve od stpljivog i mirnog Bika.

BLIZANCI

Opuštenim i spontanim Blizancima najmanje odgovara društvo Bika, koji je nekada previše ozbiljan i smiren.

RAK

Rakovi su veliki emotivci i često zbog osećanja ne mogu razumno da zaključuju i sagledaju realnost. Energija Blizanaca im ne prija.

Mrzim što te volim

LAV

Lavovi nemaju razumevanja za emotivne Rakove. Zbunjuju ih njihova naglašena osećajnost i pasivnost.

DEVICA

Skromnim Devicama smetaju narcisoidni Lavovi koji žude za pohvalama i aplauzom. Kritične Device će im, kao za inat, uvek pronalaziti manu, a to Lavovima ide na živce.

VAGA

Vage se užasavaju hladnog, logičnog razmišljanja jedne Device i njene sklonosti planiranja svakog koraka u životu. Vage dugo razmišljaju o svakoj situaciji, ali im ne nedostaje spontanosti kao Devicama.

zena

ŠKORPIJA

Ovom znaku ne odgovara društvo šarmantne Vage i može se osetiti ugroženo, pošto je inače navikla da ona bude ta koja zavodi.

STRELAC

Bezbrižni i veseli Strelčevi najveći su optimisti Zodijaka, pa im mračne i mistične Škorpije nikako ne odgovaraju.

JARAC

Jarčevi su skloni pažljivom planiranju i kontroli svega. Najviše im smetaju Strelčevi koji su sušta suprotnost – više rizikuju u životu i veruju da će se sve dobro završiti.

Tumačenje horoskopa po stepenima

VODOLIJA

One žive u svom svetu, bez previše žurbe i nerviranja oko svega. Ljubaznim Vodolijama nikako nisu prijatni ljudi rođeni u znaku Jarca, jer su previše racionalni.

RIBE

Ribe ne mogu da razumeju nepredvidive Vodolije koje su veliki individualci i žive samo po svojim pravilima. Romantične Ribe maštaju o vezi, dok je Vodolijama najvažnija sloboda i same sebi su dovoljne.

Izvor: srbijadanas.com

]]>
Sat, 22 Sep 2018 19:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/98661/mozda-je-bolje-da-ove-znake-horoskopa-izbegavate-ne-mogu-da-vas-smisle.html
Ovnovi skloni eksplozivnim ispadima, Rakovi paranoični... http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/141283/ovnovi-skloni-eksplozivnim-ispadima-rakovi-paranoicni.html Bikovi su najskloniji opsesivno-kompulzivnim poremećajima, Škorpije i i Rakovi će se više nego drugi povlačiti u sebe

Ovan

Ovnovi su najagresivniji znakovi i skloni su eksplozivnim ispadima. Ako će ikad bolovati od nekog poremećaja ličnosti to će biti isprekidan eksplozivan poremećaj. Karakterizuju ga snažni ispadi besa koji nisu u skladu sa situacijom.

Bik

Najveća mana ovog znaka je tvrdoglavost. Oni imaju svoj način i ako sa njima uđete u raspravu to bi moglo da potraje satima. Sve dok vas ne uveri da je u pravu. Oni su pod najvećim rizikom od razvoja opsesivno-kompulzivnog poremećaja jer ako nije po njihovom skloni su panici.

Blizanci

Imaju zavisničku ličnost. Čak i njihov znak je u paru. To znači da ne podnose da budu sami i imaju konstantnu potrebu da se osećaju voljeno i željeno i to im stalno iznova treba potvrđivati. Najizgledniji im je razvoj zavisničkog poremećaja ličnosti.

Rak

Skloni su da prave zidove oko sebe. Rade to iz straha da će ih neko povrediti, a vrlo često je taj strah potpuno neutemeljen. Oni su najskloniji paranoičnom poremećaju ličnosti.


Lav

Prirodno su ponosni i neretko misle da su ipak malo bolji od drugih. Oni su najskloniji razvoju narcističnog poremećaja ličnosti.

Devica

Ako povredite devicu, ona se može pretvoriti u vrlo zlu, ogorčenu i negativnu osobu. Ne podnose da budu same i mogu biti vrlo manipulativni da bi zadržali ljude koje žele oko sebe. Oni su najskloniji graničnom poremećaju ličnosti.

Vaga

Najgora je za sebe. Vage su po prirodi izrazito ljubazne i pristojne i vrlo često same sebe najviše zakidaju, misleći da ne zaslužuju radost, dobrobit pa čak i ljubav. Kao rezultat toga može se razviti samoporažavajući poremećaj ličnosti.

Škorpija

Njihova urođena tajnovitost i misterioznost čini ih sklonima da prave zidove oko sebe. To kod škorpija može rezultirati izbegavanjem svih društvenih situacija, razgovora uopšte i povlačenjem u sebe. Uprkos tome, i dalje žele da budu blizu drugih. Kod njih je najizgledniji izbegavajući (anksiozni) poremećaj ličnosti.

Strelac

Sa svojim prirodnim šarmom skloni su da ga iskoriste i za svoje mračnije potrebe. Često, ono što je za većinu pojam pristojnosti, oni shvataju drugačije. Oni mogu razviti antisocijalni poremećaj ličnosti.

Jarac

Perfekcionistički poremećaj je poseban oblik opsesivno-kompulzivnog poremećaja i obično se odnosi na radnu etiku. Ako njihov rad nije savršen, često počnu paničiti pa su skloni poremećajima ako nije sve "kako treba".

Vodolija

Ovaj super ekscentrični i kreativni znak često hoda na tankoj liniji između zdravog razuma i ludila. Kada je pređu, često imaju karakteristike šizotipnog poremećaja ličnosti. To znači da imaju čudna verovanja o načinu na koji svet funkcioniše, a ponekad uključuje i iluzije da su sposobni da čitaju tuđ um.

Ribe

Vrlo su osetljive, a posebno na tuđe mišljenje o njima. Kao rezultat toga, često postaju zavisno od tuđe pažnje. Kad se to i njihova romantična i nežna ličnost spoji, moguć je razvoj histrionskog poremećaja ličnosti. To znači da postaju zavisnici o pažnji u punom smislu te reči.

Izvor: 24sata.hr

]]>
Fri, 21 Sep 2018 19:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/141283/ovnovi-skloni-eksplozivnim-ispadima-rakovi-paranoicni.html
Sa Jarcem budite strpljivi, a prema Biku uvek iskreni http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/101262/sa-jarcem-budite-strpljivi-a-prema-biku-uvek-iskreni-.html U vezi razlika među horoskopskim znacima ume da bude pogubna. Ono što je jednom znaku sasvim normalno, drugom može da bude potpuno neprihvatljivo. Ali astrologija je tu da vas spreči da napravite nepotrebnu grešku.

Ovan

Zapamtite: Ovan mora uvek da vam bude prioritet i mora biti u centru vaše pažnje. Ako Ovan samo pomisli da vas više ne privlači, spreman je na raskid. I nikad, ali baš nikad nemojte da poredite svog Ovna sa nekim drugim muškarcem s kojim ste bili, koliko god bili ljuti, jer je moguće da će vam večno prebacivati zbog toga.

Bik

Nikad nemojte da lažete Bika. „Bele laži“ su jedna stvar, ali Bik uvek više ceni iskrenost. Možete biti i tajnoviti ako su u pitanju male stvari, ali kod velikih stvari se očekuje potpuna otvorenost.

Blizanci

Za Blizance važi fraza „što na umu, to na drumu“. To isto se očekuje i od vas. Nemojte da ostajete nedorečeni i uvek mu objasnite ako vas nešto nije razumeo. Osim toga, morate biti spremni na promene, na adaptaciju, na kompromise i nikako ne smete biti posesivni. Blizanac ne sme da oseti da mu je sloboda ograničena.

Rak

Ako povredite Rakova osećanja, teško da će vam on oprostiti – ovaj znak sve prima k srcu. Ne smete zaboraviti njegov rođendan ili ga zapostaviti na žurki. Raku je potrebna nežnost koju i sam daje zauzvrat. I kolikogod da ste nervozni nemojte da se istresate na njemu – kada ga jednom napadnete, on će se povući na duži period.
Lav

Lavu je potreban partner uz kojeg će izgledati lepo. Nikako ne smete da ga osramotite u javnosti ni na koji način. Osim toga, Lav voli da se oseća kao da je glavni (čak i kad nije). A seks nikad nemojte da koristite kao sredstvo nagrađivanja i kažnjavanja.

Devica

Devicu odbija neurednost. Neuredna kuća ili neuredan auto veliki su vam minusi kod nje. Isto tako, negativnost je užasava, pa se potrudite da ne budete u njenom društvu kada vam naiđe žuta minuta.

Vaga

Niko nije bolji od Vage u poznavanju suptilnosti međuljudskih odnosa. Zato ćete grubošću i neosetljivošću izazvati oštru reakciju kod nje, pošto su harmonija i pravičnost stvari koje visoko ceni. Izbegavajte grube šale pred njim i nemojte biti napadni, niti samo gledati na sebe.

Škorpija

Nikako ne smete izneveriti Škorpijino poverenje. Pošto je mnogo puta u prošlosti bila izdana, Škorpija uvek unapred očekuje od vas da ćete je i vi izdati (zato vas tako često optužuje da je varate ili da to želite da uradite). Ako ne želite da vas ostavi, budite direktni i ostanite posvećeni.

Strelac

Posesivnost, ljubomora i konstantno proveravanje Strelac shvata kao ugrožavanje svoje slobode, jedne od stvari koje su mu najvažnije. Verujte svom Strelcu čak i kad kasni ili kad izlazi bez vas. Ako primeti da ga pritiskate, pobeći će od vas.

Jarac

Iako Jarčevi ne pokazuju osećanja tako eksplicitno, i oni mogu lako biti povređeni – naročito ako se radi o njihovom dostojanstvu. Ne pričajte o vašem zajedničkom privatnom životu Jarčevim kolegama ili zapoelnima i ni u kom slučaju ne flertujte sa drugima u njihovom prisustvu. Pored toga, budite svesni da Jarčevima treba vremena da obrade stvari pre nego što donesu odluku, pa ih nemojte požurivati, nego budite strpljivi.

Vodolija

Vodolije su zagovornici očuvanja prirode i vole životinje. Zato nemojte da bacate cigarete po ulici u njihovom prisustvu niti da se ophodite loše prema nekoj životinji. To će Vodoliju lako da izbaci iz takta.

Ribe

Ribe su darežljive, ali ne vole da neko to iskorišćava. Ako vas je vaš partner izvodio na večere po skupim restoranima, bar jednom vi izvedite njega i odužite mu se. Ako uvek on kuva, vi operite sudove. Isto tako, Ribama smeta ako ne verujete u isto što i one i ako nemate dubinu u gledanju na stvari.

Izvor: malihoroskop.com

]]>
Thu, 20 Sep 2018 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/101262/sa-jarcem-budite-strpljivi-a-prema-biku-uvek-iskreni-.html
Sviđam mu se, ne sviđam mu se: Ovan flertuje bez zadrške, Lav nema hrabrosti da priđe... http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/141155/svidjam-mu-se-ne-svidjam-mu-se-ovan-flertuje-bez-zadrske-lav-nema-hrabrosti-da-pridje.html Svaki horoskopski znak reaguje drugačije u blizini voljene osobe. Ipak, uvek postoje mali signali koji ih odaju. Ukoliko ste na početku veze ili vam se neko sviđa, evo kako ćete znati da li je obostrano.

Ovan

On je osoba koja nema problema sa samopouzdanjem ni trunku, ali ponekad ne zna kada je dosta. Jedan od onih koja će besramno flertovati sa svakim tipom u sobi koji joj se svidi, što može imati svojih prednosti.

Bik

Veruje da je put da osvojiš svog momka upravo preko njegovog stomaka i ne odustaje od te zamisli. Kao predlog za dejtove uvek bira restorane, pizza barove i trudi se da sazna što više o vašem ukusu. Pamti čak i koja pića birate uz određenu vrstu hrane. Kada počne sa nekom idejom teško odustaje.

Blizanci

Blizanci su dvostruki vazdušni znak i često se osećaju kao dve osobe istovremeno. U prisustu simpatije pravi se nezainteresovano i verovatno flertuje sa potpuno nebitnom osobom, kako bi pridobio još veću pažnju izabranika.

Rak

Da bi se Rak otvorio potrebno je dosta vremena i da oseća veliku sigurnost od strane voljene osobe. On je stidljiva osoba, koja na žurkama sedi sama u sobi, piše dnevnik ili pesmu voljenoj osobi. Nekad je u redu da napravi prvi korak, ali to je retko slučaj!

Lav

Zna sve o osobi koja joj se sviđa , ali to si saznala preko društvenih mreža. Uživo nema hrabrosti da joj priđe. Jedan je od onih koja jednim okom gleda simpatiju, a drugim kucka poruke.

Devica

Perfekcionista koji će odmah da da komentar na račun vašeg izgleda, onog što ste obukli ili uradili. Ukoliko vas analizira ili komentariše, znači da ste dobili pažnju koja je potrebna, kao i da ste predmet želje.

Vaga

Ona mašta o vezama. Čak i kad nije u jednoj, ima budućnost isplaniranu. Glava je uvek u oblacima i uvek je zamišljena.

Škorpija

Tajnovina i introvertna, eto to je Škorpija. Te emocije retko ko može da pročita, to je problem čak i sa najbližima. Gledaće vas pomalo mračno i ispitivački, učiniće vam se za momenat i da joj niste simpatični. Ipak, istina je drugačija.

Strelac

Veoma društvena osoba i nije joj teško da napravi prvi korak. Ipak, preteruje sa šalama pa vam se može učiniti da vas stavlja u kategoriju drugari.

Jarac

Prema simpatiji se ponaša kao prema drugovima. Želi da sazna o njoj što više detalja. Ne zaljubljuje se naglo. Njega je teško provaliti, da li vas posmatra kao druga ili koleginicu.

Vodolija

Najpovučenija osoba u sobi i flertuje na veoma čudne načine. Priča o vanzemaljcima, vremenskim nepogodama.

Riba

Uvek čeka da vi napravite korak kao i da predložite sledeći. Prati te u stopu i često menja svoje planove zbog njega. Pristaje na sve i ne pokazuje autentičnost.

Izvor: srbijadanas.com

]]>
Wed, 19 Sep 2018 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/141155/svidjam-mu-se-ne-svidjam-mu-se-ovan-flertuje-bez-zadrske-lav-nema-hrabrosti-da-pridje.html
OVIH PET znakova do kraja godine očekuju najveće promenea http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/141025/ovih-pet-znakova-do-kraja-godine-ocekuju-najvece-promenea.html Ove horoskopske znakove do kraja 2018. godine očekuju najveće promene u životu. Iako neki od njih promene preziru više od svega, ovaj put to neće moći da izbegnu. A u narednom periodu neki znakovi će se pomeriti iz svoje zone udobnosti i shvatiti da to i nije tako loše...

Bik

Svi znaju koliko vi mrzite promene, ali ove godine moraćete da stisnete zube. Kao Bik, vi ste osoba koja udobnost nalazi u rutini i stabilnosti. Osećate kao da vam je neko izmakao tlo pod nogama svaki put kada morate da prilagodite nešto novo vašoj svakodnevnoj rutini. Međutim, to je loše za vas. U naredna tri meseca će se nešto značajno promeniti u vašem životu, a vi ćete biti primorani da bacite svakodnevnu rutinu kroz prozor ili da rizikujete da vas život proguta. Srećom, promena koja vas očekuje dobra je za vas i izaći ćete iz svega mnogo jači i otporniji.

Lav

Vi se ne plašite ničega, naročito promena, ali niste u potpunosti ni u skladu sa njima. Ipak, do kraja godine, počećete da gledate život iz druge perspektive i doživećete veliki uspeh. Neće biti lako napustiti neka prošla razmišljanja, ali kada potpuno prihvatite svoju promenu, shvatićete da put ka uspehu nije toliko težak kako ste nekad mislili.

Devica

Device će do kraja 2018. godine drastično promeniti svoju ličnost i to je zapravo promena na bolje. Device imaju prekomernu potrebu da kontrolišu sve, zbog čega su stalno pod stresom. Uvek želite da se stvari urade na vaš način i izluđuje vas kada morate da se prilagodite. Ali, sada ste spremni da prihvatiti promene i oprostiti se od prošlih nesigurnosti.

Jarac

Jarčevi se uvek osećaju kao na nepoznatoj teritoriji kada je ugrožena njihova ljubav ili karijera. Malo rizikovanja će vam se puno isplatiti. Kada izađete iz zone komfora, otkrićete izobilje prilika da rastete i razvijate sebe kao celovito ljudsko biće. Do kraja 2018. ćete otvorite srce drugim ljudima.Ovo će biti godina u kojoj takođe otvarate srce drugim ljudima.

Ribe

Sigurno vam je intuicija već rekla da vas do kraja godine očekuje značajna promena. Od svih znakova zodijaka, vi ste onaj koji najblje sluša svoje instinkte. Verujete svojoj intuiciji i to vam se isplati u većini slučajeva. Kako vam je intuicija već rekla da vas očekuje velika promena, sigurno ste se spremili za nju.U narednom periodu ćete ostaviti svoje strahove i oklevanje na stranu, te ćete spremni da se borite za ono što želite u životu.

Izvor: cosmopolitan.rs

]]>
Tue, 18 Sep 2018 09:40:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/141025/ovih-pet-znakova-do-kraja-godine-ocekuju-najvece-promenea.html
Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku će vas prevariti, a da ne trepnu! http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/99929/muskarci-rodjeni-u-ovom-horoskopskom-znaku-ce-vas-prevariti-a-da-ne-trepnu.html Strelac može da se voli sa više partnerki u isto vreme, dok Bik dolazi do izražaja u krevetu samo onda kada je predan jednoj ženi...Dame, otkrijte šta horoskopski znak vašeg mušakarca otkriva o njegovim željama i mogućnostima u krevetu...

OVAN
Vrlo je čudan horoskopski znak po tom pitanju. Potrebno mu je malo da vas očara, pogotovo u krevetu jer mu je to jako važno. Zna da zavede ženu, ali i da ode vez traga. Ali kada se zaljubi, na svoj čudan i napadan način ume da bude veran i da u svakom momentu partnerki pokazuje koliko mu je stalo.

Voli da vodi igru i da dominira. U svojoj ljubomori može da ode u krajnost, a sa druge strane je jako fokusiran na svoju slobodu. To baš i ne ide jedno sa drugim, ali on o tome ne razmišlja. Spontan, zabavan i direktan u svom nastupu. Takav je i u intimnim trenucima. Sledi svoje porive i može voditi ljubav na različitim mestima: u kancelariji, na javnom mestu, u hodniku, u liftu. U seksu je nazasit i ako vam se to dopada, uhvatite nekog Ovna. On je strastven, nezasit i impulsivan ljubavnik. Poseduje odličnu fizičku kondiciju, a i seks je sa njim svaki put drugačiji i interesantniji. Reaguje brzo tako da baš i nije spreman na neku dužu predigru. On to voli odmah i sad. Zna jako dobro da odvoji ljubav od seks. Kad nisu zaljubljeni, to im dođe kao još jedna dodatna sportska aktivnost.

BIK
Imaju ogromno samopuzdanje i takav im je nastup. Dostojanstvni su i veoma poštuju svoje partnerke. Većina njih igra fer igru. Kao ljubavnici su nežn, i a i u isto vreme strastveni. Vole komfor i savršenu atmosferu. U seksu uživaju i nisu nasrtljivi. Mogu dugo da čekaju ženu koju vole kako bi je imali u potpunosti. Veoma su senzulani i znaju trikove kako da žene zbog njih polude. Nikada ne odustaje od žene koja ga zainteresuje i privuče. On to radi polako, sa velikim strpljenjem i ima dobru taktiku. Polako vam se uvlači pod kožu. Izuzetno je prilagodljiv i oseća potrebe i želje svoje partnerke. Seks sa njim uliva sigurnost.
Kada su u pitanju poze, za njega je klasika najbolji i najpametniji izbor. Naravno spreman je i na druge varijante ukoliko to poželi i druga strana. Obožava da se ljubi i da uzvraća poljubce. Uživa u seksu identično kao i u dobrom jelu i piću. Najbolji je ljubavnik kada je u pootpunosti predan jednoj ženi i kad voli. Do orgazma ne dolazi brzo jer voli da uživa u svakom milimetru tela svoje voljene osobe. Nisu perverzni niti skloni nekom jačem eksperimentisanju.

BLIZANAC
Muškarci rođeni u ovom znaku veoma cene žene i jako su pažljivi prema njima. Prirodno su talentovani za seks i skloni su svakakvim egzibicijama. Nisu previše romantični, ali to im i nije potrebno kad mogu lako i rečima da dovedu svoju dragu do vrhunca. I to bez dodirivanja. Ne vole monotoniju niti ustaljenost u seksu. Ne spadaju baš u neukrotivu vrstu, ali znaju da švrljaju.
Tačno znaju da kažu pravu stvar u pravom trenutku, žene padaju na njihove reči. Intimni trenuci sa muškarcem u ovom znaku mogu da budu veoma zanimljivi. Vole radi edukacije pa i stimulacije da čitaju erotske časopise, a takođe privlači ih i pornografija. Većina voli da eksperimentiše sa više partnera. Ali se sasvim dobro prilagođavaju i željama partnerke. Ukoliko se zaljubite u Blizanca očekuje vas nezaboravna vožnja u ljubavnom luna parku.

RAK
Većinom ga privlače žene kojima treba zaštita u svakom smislu, žene koje su usamljene, napuštene i koje imaju teže životne priče. Poseduje veliku harizmu i intelekt. U stanju je da učini sve kada je zaljubljen. Uživa u dugoj predigri i trudi se da oseti i zadovolji u potpunosti potrebe svoje izabranice. Želi da se oseća kao pravi muškarac koji vodi ljubavnu igru. Kod njega je naglašena mašta i ima svoje male tajne zavođenja. Svaki deo tela mu je senzitivan. Jaka osećanja vode ka vrtlogu strasti. Međutim, kako vreme prolazi, on postaje jako posesisvan i ljubomoran i to u velikoj meri može da naruši emocije kao i strasti. I onda naravno postane prilično dosadan u krevetu.

LAV
Evo i Lava koji pleni svojom pojavom. Siguran je u sebe, mada mu najviše prija kada mu se žene dive. Ima jako samopuzdanje, velikodušan je i veoma vatren. Njegovim komlimentima retko koja žena može da odoli. Voli da dominira i uživa kada mu partnerka laska i hvali. Uvek je raspoložen za seks, a to očekuje i od druge strane. Voli da privlači pažnju. Voli slobudu kada je seks u pitanju i zna da napravi razliku između seksa i ljubavi. Kada se iskreno zaljubi, onda u najboljem svetlu pokazuje svoje ljubavne sposobnosti. Voli da zavodi. I on voli da eksperimentiše , mada nije preterano maštovit.
Očekuje da mu se partnerka u potpunosti preda i očekuje vernost. Teško ga ja obuzdati, često menja partnerke i odličan je ljubavnik. Međutim, kada voli njegova ljubav nema granica i onda je pozpunosti veran. Dok je strast jaka, on nema potrebu da traži drugu partnerku.

DEVICA
Ne spada baš u ljubavnike na glasu, mada nije ni jako loš. U seksu ima potrebu za savršenstvom, ali sa druge strane nije baš usklađen sa svojom seksulanom prirodom. Mada se ovo više odnosi na žensku populaciju.
Muškarac Devica spada u prosečne ljubavnike, mada ga je lako povrediti rečima koje mu oduzimaju muškost. Ali naravno ovo je uopšteno, sve ostalo zavisi od planetarnih položaja u ličnom horoskopu. Upuštaju se seksulane odnose samo kada su sigurni i sa partnerkom koja zadovoljava njihove higijenske kriterijume.
Direktni su i ne nose baš najbolje sa eksperimentisanjem i iznenađenjima. Trude se da zadovolje voljenu osobu i tek onda imaju utisak da su blizu savršenstva. Nisu baš inicijativni i vole kada je partnerka domintnija od njih. Većinom su verni.

VAGA
Muškarcu rođenom u znaku Vage nije lako odoleti, pitam se ko to i želi. Osvajač, veliki zavodnik i nemoguće šramantan. Biva lako privučenim lepim, prefinjenim i otmenim ženama. Vođenje ljubavi je za njega nešto najlepše i u tome uživa celim svojim bićem. Uživa u dugoj predigri. Teži da zadovolji svoju partnerku i spreman je da vodi ljubav celu noć dok je ne dovede do vrhunca.

Potrebna mu je ljubav, razumevanje i pre svega prijateljstvo. Senzitivan je i romantičan. Kada je siguran u ljubav svoje partnerke, ima osećaj da je ceo svet njegov. Ne spada u baš verne mušakarce, ali zna da svaku ljubav učini pravom. Ekspert je u flertu i zavođenju. Nisu baš skloni perverzijama. Važi za savršenog ljubavnika i uvek se prilagođava potrebama i karakteru svoje partnerke. Mada istina je da najviše voli samog sebe.

ŠKORPIJA
I evo ga najveći ljubavnik svih vremena. Seksulano isksutvo sa muškarcem rođenim u ovom znaku se uvek pamti. Veoma muževan, strastven i jako nepredvidiv. Naglašeno posesivan, ljubomoran i perverzan.Ima jaku seksulanu energiju i izdržljiv je. Zna da pretera u seksu i nema kontrolu nad svojim željama kada ga neka žena privuče. Spada u neverne muškarce, ali u isto vreme i neodoljive.
U potpunosti zadovolje svoju lepšu polovinu i dovedu do je neslućenih visina u intimnim trenucima. Što je redovniji, bolji seks samim tim jačaju i njihove emocije. Ako ostavite muškarca Škorpiona bez seksa , znajte da će on vrlo brzo da pronađe osobu koja ga želi. On je savršen ljubavnik i nikada neće priznati da je iscrpljen.

STRELAC
Oni su totalno opušteni, duhoviti. Seksu prilaze sa jednom mističnom, ali slobodnom notom. Vole svoju slobodu i zbog toga imaju strah od vezovanja ili jačeg zbližavanja. Voli da fertuje i osvaja i to ga u potpunosti zadovoljava. Najviše uživa u takvim trenucima. Voli dodire, masažu uljima, seks u vodi, pod tušem. Spontan je vrlo i u momentu prepozna potrebe partnerke, tako da njemu nije potrebno da se crta.
Sklon je izazovima, iskušenjima i veoma često ima seksulane odnose sa više partnerki u isto vreme. Nije pretrano izdržljiv i kraća varijenta seksa mu više prija od onog sportskog, ali se svakako snalazi jako dobro u svakoj situaciji. Obožava da vodi ljubav na neobičnim mestima ili u isto takvim okolnostima.

JARAC
Ukoliko želite ambicioznog, stabilnog i vernog muškarca odmah se upustite u potragu za Jarcem. Ali da li ćete biti zadvoljne uvek i u krevetu to baš i ne mogu da vam garantujem. Dosta je proračunat, nekad jako zatvoren i ne voli eksperimente. Moralan je i nije sklon paralelenim vezama. Jako ozbiljan i pruža oslonac i sigurnost. I kod njega je naglašena jaka seksulana energija mada nije baš uvek lud za intimnošću. Kad seks preraste u dužnost, a to se često dešava onda to baš i nije zanimljivo. Ali sa druge strane uvek je spreman da ispuni svaku želju žene koju voli.

VODOLIJA
Najzanimljiviji primerak. Na prvom mestu želi da upozna u potpunosti osobu koja ga zanima i mora da doživi intelektulani spoj. Ukoliko ga žena, devojka ne privuče u intelektuanom smislu tu nema reči ni o seksu niti o ljubavi. Opušten, nimalo posesivan i prijateljski naklonjen. Strpljiv je u osvajanju i može jako dugo da čeka na svojih pet minuta. Nije baš pasivan, ali voli kada paratnerka preuzme inicijativu na početku. Žudi sa različitim iskustvima i eksperimentima, ali nije nimalo preverzan.
Nepredivljivost je njegova najveća vrlina. Tokom intimnih trenutka voli da posmatra partnerku i da je gleda pravo u oči. Ni grupni seks mu nije nepoznat. Uživa u opuštenijim ljubavnim pričama, a najviše mrzi kada sa druge strane postoje ograničavanja i sputavanja. On je savršen ljubavnik ženi koja voli diskretnost i tajnost.

RIBA
Njega ćemo najlakše pronaći u snovima. Stidljiv, romantičan, nesiguran u sebe, emotivan i jako strastven. Ume da zavede brzo, ali tek kada se opusti uz neko piće. Najviše ga privlače dominatne žene. Savršen je uvek na početku, odaje takav utisak i to mu imponuje, mada neki utisci su sasvim pogrešni. Veoma lako pokazuje svoje emocije u trenucima strasti. U seksu su maštoviti, osećajni i žude za uzbuđenjima. Veoma je pažljiv i ne ume da odvoji seks od ljubavi što je za pohvalu.
Da li veran ili neveran, pitanje na koje ni on ne ume da da odgovor. Nije baš sklon avanutrama za jednu noć, jer ukoliko ne poznaje u celosti svoju partnerku zna i da omane. Zrači toplinom, pa možemo reći da je kraj njega nekako najudobnije.

Izvor: Srbijadanas.com

]]>
Tue, 18 Sep 2018 19:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/99929/muskarci-rodjeni-u-ovom-horoskopskom-znaku-ce-vas-prevariti-a-da-ne-trepnu.html
Teška artiljerija: Iz kog "oružja" pucaju horoskopski znaci kada hoće da vas obore s nogu! http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/79967/teska-artiljerija-iz-kog-oruzja-pucaju-horoskopski-znaci-kada-hoce-da-vas-obore-s-nogu.html Svaki znak ima svoju taktiku zavođenja i adute koje koristi.


Bik

Vi ste taktilna osoba koja voli da se ljubi, dodiruje i jede. Tako i zavodite, ali ne baš tim redom. Umete da kuvate, te partnera lako očarate za stolom i bez mnogo filozofije prelazite u emotivni napad. Neko voli takvu direktnost, neko ne… ali će svakako osoba koja je sa vama biti u jednoj stabilnoj vezi punoj hrane i poljubaca. Mirnoj, dok ima novca… a kad ponestane, eto i problema.

Pratite nas i na Viberu!

Blizanci

Vi se igrate, telefonirate, šaljete poruke i mejlove bez zadrške. Sa vama je komunikacija moguća bez kompromisa i u svako vreme. Partnera očarava vaš smisao za humor, ali bi bilo potrebno ponekad ućutati i sa reči preći na delo. Zato češće ćutite, volite, dodirujte… Vodite ljubav bez potrebe da teoretišete oko toga. U stvari, vi ste jedno veliko dete i u tome je tajna vašeg uspeha.

Devica

Delujete hladno i distancirano, pa vas nije lako zavesti, čak i kada ste i vi zainteresovani. Ono što privlači u vama jeste vaša pedantnost, ali i (kontradiktorno) otkačenost koja uvek iznenadi partnera. U suštini ste u ljubavi sjajni, ako izuzmemo konstantnu potrebu da se držite plana koji zacrtate.

Jarac

U vama se budi potreba za flertom, erotikom i emocijom i tipičan predstavnik vašeg znaka vremenom postaje vrhunska zavodnica i šarmerka. Zavodite stabilnošću, čistoćom i pouzdanošću i to su osobine koje bi trebalo negovati bez obzira na godine.

Lav

I u prirodi Lav zavodi predivnim krznom i razmetljivim stavom, baš kao i u zodijaku. Besprekorno doterani, sjajne kose, oholog držanja vi ste uvek bili neodoljivi suprotnom polu. Ipak, pripazite! Ukoliko budete akcenat bacali isključivo na spoljašnji izgled, i dalje ćete privlačiti partnere kojima suština i nije važna.

Ovan

Spadate u najveće zavodnike zodijaka, a kako vam to polazi za rukom, to samo vi znate. Da, zaista, vi osvajate grubo, na brzinu, bez romantike, bez nežnosti, a opet, osvajate svakoga ko vam je interesantan. Problem je što vam sve brzo dosadi. Možda je ovo leto pravi trenutak da radite na strpljenju, ko zna.

Rak

Vi, zapravo, ne zavodite. Vi čekate da budete zavedeni. Da, da… Stojite mirno, namirisani i sa pomalo tužnim pogledom i čekate da osoba koja vam se dopada padne na vašu emotivnost koju ne sakrivate i da vas uhvati za ruku i odvede u lepu, ružičastu budućnost. Ili možda baš tako zavodite? Ko zna…

Ribe

Vaš vladar je Neptun, planeta zanosa i tajanstvenosti, pa ste uz pomoć njega neodoljivi suprotnom polu. U vas se nije teško zaljubiti, ali vas je teško zavesti jer zbog stidljivosti delujete rezervisano i tako ostavljate sumnju da li vam se osoba koja se zainteresovala dopada ili ne. U tome je, u stvari, i vaša najveća draž, jer je poznato da uvek privlači najviše onaj koji deluje nedostupno. U ljubavi ste sjajni, puni mašte, tipičan romantik koji voli da se ljubi, plače i voli. Sa vama nije dosadno, ali pazite da ne preterate sa tajnama, jer tako možete ugroziti i najstabilniji odnos.

Škorpija

Vas bije lažni glas da ste najveći zavodnik Zodijaka. To ne samo da nije tačno, već ste vi, zapravo, potpuno suprotnih osobina; stidljivi i nesigurni. Kada nekog volite, lojalnost je ono na šta vaš partner može bezrezervno računati. Volite seks i erotske igre i zbog toga birate partnere povećane erotike.

Strelac

Uvek ste umeli u ljubavi. Nekako dečije, spontano, bez mnogo razmišljanja zavedete i najnezainteresovaniju osobu. Ono što nikada niste umeli jeste da trajete jer vam sve brzo dosadi i želite da menjate. Ne vredi da vam se govori da se korigujete, jer ste to jednostavno vi – veliko dete, neodoljivog šarma.

Vaga

Uvek ste bili poznati po svojim otmenim manirima, romantici i besprekornom šarmu na koji niko nije ostao imun. Najviše vam odgovaraju Ovnovi baš zbog različitosti u karakterima, mada ni sa ostalim pripadnicima Zodijaka nemate problema. Kada želite nekoga da zavedete, ništa vas u tome ne može sprečiti!

Vodolija

Ne možete voleti samo jednu osobu na način kako to društvo nalaže jer spadate u osobe koje vole više ljudi na jedan naglašeno platonski i prijateljski način. To naravno smeta partneru, ali obično samo na početku veze. Kako vreme odmiče, on shvata da se i zaljubio u vašu širinu, prijateljstvo i najveću toleranciju u čitavom Zodijaku.

Izvor: cosmopolitan

]]>
Mon, 17 Sep 2018 20:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/79967/teska-artiljerija-iz-kog-oruzja-pucaju-horoskopski-znaci-kada-hoce-da-vas-obore-s-nogu.html
Od ovih horoskopskih znakova ništa ne možete sakriti! http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/107349/od-ovih-horoskopskih-znakova-nista-ne-mozete-sakriti.html Pitaju, zanimaju se, ispituju, istražuju, a nekada umeju da budu i naporni u tim svojim ispitivanjima. Sa druge strane, oni su radoznali, sve ih ih zanima, svestrani su i nekada deluju kao hodajuća enciklopedija. Ako niste sigurni u neke informacije pitajte ove znakove i sigurno ćete dobiti odgovor. Sve i da ga ne znaju, saznaće ga u vrlo kratkom roku.

Ovo je pet najradoznalijih horoskopskih znakova.

Ovan

Impulsivni Ovnovi imaju crtu egocentričnosti i njihova radoznalost proističe iz toga. Kako je moguće da jedan Ovan nešto ne zna? Kopaće i rukama i nogama i na kraju će saznati sve što ga zanima. Ne pokušavajte nešto da sakrijete od njih, vrlo brzo će to saznati i neće dugo moći da vam oprosti što ste slagali ili ste prećutali. Ne moraju biti neke velike stvari u pitanju, Ovnovi tako reaguju i na sitnice.

Blizanci

Vesela i energična priroda osoba rođenih u ovom znaku neprestano ih vuče napred, u želji za saznavanjem novog, rešavanjem misterija, otkrivanjem rešenja… Blizanci su obično oni ljudi koji u sred razgovora o jednoj temi, izvuku gomilu (nepotrebnih) podataka o nečemu sasvim drugom. Kad ih nešto zainteresuje, proučavaće dok ne budu sigurni da znaju sve o tome. Hodajuća enciklopedija poznati su i kao veoma pronicljivi, umeju da procene kada neko laže.

Škorpija

Škorpije vole da drže sve konce u svojim rukama i odatle njihova radoznalost. Strogo se drže parole znanje je moć i znaju da onaj koji raspolaže sa više informacija ima i veću moć. Osim toga, vrlo su dobri kada treba nanjušiti laž. Izokola će vas ispitivati i na kraju će dobiti potvrdu svog predosećaja. Škorpije zato umeju biti naporni partneri, jer ne mogu lako da puste nešto da prođe, dok ne dođu do srži problema.

Strelac

Strelčevi su po prirodi slobodni i energični, osobe koje ne vole da budu sputane ni na koji način. Vole sebe i prosto vole čitav svet. Njihova okolina im predstavlja neiscrpan izvor zabave i vole da znaju sve o svakome. Iako se na prvi pogled ne čini tako, Strelčevi su zbog toga često i najveće tračare, vole informacije i silno se zabavljaju dok prepričavaju tuđe događaje.

Ribe

Osobe rođene u ovom znaku su romantične i znatiželjne, ali njihova znatiželja prema drugim ljudima proističe iz empatije i želje da pomognu. Osetljive su i tuđe probleme doživljaju kao svoje, a neicrpna pitanja koja postavljaju su iz želje da pomognu. Nekada umeju i da budu naporne, ali ne uzimajte im za zlo, ispod svega se krije dobra namera. Osim toga, Ribe su i radoznale kada je reč o prirodnim fenomenima, interesovanja su im svestrana i vrlo često su zaposlene na nekim pozicijama koje zahtevaju istraživanje i analizu.

Izvor: luftika.rs

]]>
Mon, 17 Sep 2018 15:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/107349/od-ovih-horoskopskih-znakova-nista-ne-mozete-sakriti.html
Nedeljni horoskop od 17. do 23. septembra: Nesigurne Vage kontrolišu partnere, pred Vodolijama su primamljive ljubavne ponude http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/140944/nedeljni-horoskop-od-17-do-23-septembra-nesigurne-vage-kontrolisu-partnere-pred-vodolijama-su-primamljive-ljubavne-ponude.html Šta vas čeka u nedelji pred nama?

OVAN

Hrana

Svoj frižider ili ostavu najpre napunite svežim voćem i povrćem, a možete dodati i nešto sušenog voća, integralnih žitarica. Od mesa – neka na prvom mestu budu piletina i junetina. Slatkiše drastično umanjite, osim što povremeno možete uzimati crnu čokoladu.

Ljubav

I ove sedmice su strasti na prvom mestu, bilo da ste zauzeti ili slobodni pripadnik ovog znaka. U emotivnim ili bračnim pričama smanjite napetost i nervozu, ne bežite u društvo prijatelja, već više vremena posvetite voljenoj osobi. Njena ponašanja možda nije lako tolerisati jer je previše zahtevna, kritična i varira sa raspoloženjima, ali šta da se radi – vaša je, pa se snalazite kako znate i umete. Oni koji su slobodni su u periodu kada lako mogu osetiti čari fatalne privlačnosti. Osvajate lako (ili vas osvajaju, zavisi sa koje strane posmatrate), dobro se provodite i u ovom trenutku zaista ne razmišljate o nekim ozbiljnim pričama. Samo hoćete da se zabavite, a vreme neka pokaže da li nešto može postati trajno..

Posao

U poslovnom segmentu može biti nekih napetih momenata sa partnerima, saradnicima, kolegama, ali ako prevaziđete početni momenat koji je i najburniji, možete pronaći rešenje, i to verovatno u drugom delu sedmice. Zato, ne žurite sa odlukama, ali ni nemojte isterivati svoju volju. Imate podršku ljudi koji su vam važni, što će kako sedmica bude odmicala postajati sve jasnije i izraženije. Mogućnosti za promene poslovnog usmerenja, nove projekte ili čak prelazak na novo radno mesto.

Novac

Pomalo nemarno baratate novcem, lako vas privlače ideje koje su neisplative, pa u ovom periodu svakako ne biste trebali da se igrate svojom finansijskom stabilnošću.

Zdravlje

Osetljivo grlo, mogućnosti za manje prehlade. Kod starijih Ovnova – prenapregnut kardio vaskularni sistem.

BIK

Hrana

Malo je verovatno da ćete tokom ove nedelje uspeti da obuzdavate potrebu za hedonizmom i uživanjem u hrani. Pošto se nalazite u periodu kada vam imunitet može oslabiti zbog pada energije i prevelikog trošenja – potrudite se da unosite zdrave kalorije, a ne one iz slatkiša, grickalica, brze hrane.

Ljubav

Čudan odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom. Tu ste, a kao da niste. Zajedno ste, a kao da vas kilometri razdvajaju. Pričate, ali ne o onome što je suštinski bitno za vašu vezu, već se vrtite oko nekih nebitnih stvari i situacija. I u jednom i u drugom je neka pritajena nervoza, osećaj nepripadanja i nezadovoljstva, ali niko ne želi da priča o tome....Usamljeni – verovatno u ovoj sedmici ni sami ne znate šta suštinski želite. Ne prija vam samoća i želeli biste pored sebe osobu koju možete voleti, ali uporno odbijate udvaranja nekoga ko pokušava da vam se približi. Lakše ćete ostvarivati interesantnu komunikaciju sa nekim ko ne živi blizu vas.

Posao

Već imate dosta posla, a čini vam se da obaveze iz dana u dan konstantno rastu, tako da ćete u danima vikenda verovatno već biti kao isceđen limun. I ove sedmice računajte na neprdviđene promene, situacije u kojima morate da žurite i pritisak nadređenih na vas. Ne snalazite se vi u svemu ovome loše, naprotiv, ali malo vas umara ta konstantna borba na dnevnoj bazi. U drugom delu sedmice otvoriće se prilika za interesantnu poslovnu priču ili novu ponudu.

Novac

Privlačite novac i ne može se reći da ste trenutno nezadovoljni stanjem svojih finansija. Mogućnost naplate potraživanja ili dugovanja iz prethodnog perioda.

Zdravlje

Oslabljen imunitet, pa treba čuvati grlo i respiratorne organe. Moguć hormonski disbalans. Kod starijih Bikova – urogenitalni trakt.

BLIZANCI

Hrana

Osećate da vam je potrebno više energije, a i trenutno ste u periodu u kojem vam je imunitet nešto oslabljen, pa vam je potrebna ishrana bogata mineralima i vitaminima. Ne uzimajte ih u suplementima, već obogatite svoju trpezu svakodnevnim unosom voća i povrća.

Ljubav

Sa partnerom tokom ove nedelje zaobiđite neke ozbiljnije teme i pokušajte da oživite vaš odnos kroz više podsticajnih zajedničkih aktivnosti, kroz realizaciju planova, kroz izlaske ili druženje sa prijateljima. Strasti se bude između vas i naročito će biti zanimljivo u danima vikenda. Iskoristite ovaj period da poboljšate kvalitet vašeg odnosa. Slobodni su i dalje u periodu kada su vrlo aktivni – upoznajete nove osobe, non stop ste u nekim dopisivanjima, flertovanjima, razgovorima. Sa osobom koja vam se izuzetno dopada možete pred kraj nedelje ostvariti i nešto konkretnije – možda izuzetno zanimljiv izlazak ili čak početak emotivne priče. Vaše polje ljubavi se aktivira na pravi način – samo nemojte nazad u prošlost!

Posao

Početkom nedelje ne žurite sa nekim razgovorima, ne skačite sami sebi u usta nekim izjavama, prosto rečeno – bolje se ućutite i sačekajte pogodan momenat. Informacije koje budete dobijali mogu vas jako zbuniti i učiniti nesigurnima, zato ih prvo proverite pre nego što odreagujete. Onima koji su pokrenuli dogovore sa strancima sledi realizacija i konkretizacija i to u drugom delu nedelje. Nekima od vas otvoriće se iznenada odlična poslovna šansa ili ponuda.

Novac

Budite nešto oprezniji kada su troškovi u pitanju. Novac vam suviše lako izlazi iz džepova, što vas u jednom trenutku može destabilizovati finansijski.

Zdravlje

I dalje vam stoje problemi sa grlom. Oni koji i inače imaju problem sa štitnom žlezdom neka odrade kontrolu kod lekara.

RAK

Hrana

Pojačana aktivnost zahteva od vas i da više obratite pažnju na način ishrane. Ne izgovarajte se nemanjem vremena i ne preskačite obroke, a pogotovo ih nemojte zamenjivati slatkišima, brzom hranom ili grickalicama. Potrebno vam je više vitamina u ishrani.

Ljubav

Od samog početka sedmice upašćete u neke sitnije probleme sa partnerom. Komunikacija neće funkcionisati kako treba, nećete uspevati da se dogovorite ni oko najosnovnijih pitanja i ukoliko dozvolite da ovo utiče na vas, možete biti prilično hladni i distancirani jedno prema drugom. Sve se može rešiti ako postoji volja i želja, pa ne dozvolite da ovo utiče na vaš odnos. Oni koji su usamljeni vide da su postali posebno interesani suprotnom polu. Na sve strane slede vam zanimljivi kontakti i poznanstva. Bićete fascinirani nekim ko se ne „lomi“ oko vas, ko je vrlo odmeren, ali iz koga prosto izbija harizmatičnost i neka čudna i luda energija koja vas jako privlači.

Posao

I pored vrlo zanimljivih dešavanja na emotivnom planu, poslovni segment bi trebao i dalje da vam bude prioritetan, baš iz razloga što vidite da se sve komeša i da iz toga možete izvući jako dobre prilike za sebe. Konkretni potezi i dešavanja vas očekuju, naročito u drugom delu nedelje, kada će se sve dodatno ubrzati. Ukoliko želite nešto da menjate, da pokrećete nešto novo, ukoliko tražite posao – sada je pravi trenutak. Prijatelji i ljudi sa kojima ste u kontaktu otvaraju vam i neke nove mogućnosti.

Novac

Očekuju vas veći troškovi, ali ne rasipanje novca već odliv kroz konkretna ulaganja, bilo da je u pitanju posao ili nešto u vezi doma i porodice.

Zdravlje

Zdravlje bi moglo biti osetljivo, naročito kod starijih Rakova. Mogući su problemi sa virusima i bakterijama.

LAV

Hrana

Negde ste pronašli balans i pravu meru kada je ishrana u pitanju i osećate se odlično. Pomozite sebi i svom organizmu dodatno i izbacite sa jelovnika one namirnice za koje znate da baš i nisu zdrave. Dakle, smanjite začine, jedite manje masnu hranu i odreknite se ponekog slatkiša...

Ljubav

I dalje ste u fazi preokreta i velike promenljivosti kada su partnerski odnosi u pitanju. Ne uslovljavajte jedno drugo, ne pokušavajte da kontrolišete ili da se inatite i sve će funkcionisati više nego dobro. Veliku energiju koja u ovom trenutku postoji usmerite na živost, dobro raspoloženje, na strast i akciju sa voljenom osobom i uživaćete u danima koji vam predstoje. Oni koji su usamljeni neka očekuju iznenađenja. Nove osobe vam bukvalno uskaču u život, donoseći vam dobro raspoloženje, mnogo izlazaka i druženja i fantanstičnu komunikaciju. Može vas zainteresovati osoba sa kojom imate razliku u godinama, što nikako neće predstavljati prepreku za obostrano uživanje.

Posao

U periodu ste koji je poslovno dobar, iako se vi lično ne osećate baš fenomenalno i smatrate da previše vremena gubite na neke nepotrebne sitnice. Pomalo vas smara papirologija, smaraju vas kontakti sa nekim ljudima, ali nemojte gledati usko – ovo su koraci koji su neophodni da biste stigli do svojih ciljeva. Neki od vas će već tokom ove nedelje konkretizovati jedan posao ili bitnu saradnju, dok će drugi sve to prolongirati za početak naredne sedmice.

Novac

Promenljiva situacija kada su u pitanju troškovi vezani za privatni posao ili porodicu. No, uspevate da održite stabilnost.

Zdravlje

Dame Lavovi bi mogle da provere hormonski status i da urade kontrolu kod ginekologa. Generalno gledano – ne osećate se ni malo loše.

DEVICA

Hrana

Mogli biste malo da pojačate svoju ishranu, a da posebnu pažnju obratite na unos vitamina i minerala. Potrebno vam je više gvožđa u ishrani, pa ćešće konzumirajte zeleno povrće, naročito spanać. Meso definitivno da, ali izbegavajte industrijske mesne proizvode.

Ljubav

Sa emotivnim ili bračnim partnerom ste i dalje u periodu koji donosi stabilnost i mir. Jedino  biste mogli da u prvom delu nedelje obratite više pažnje na komunikaciju, jer može biti nekih iskakanja i nesporazuma. Takođe, nemojte da se tvrdoglavo držite svojih stavova, budite spremniji na kompromis i sve bi trebalo da funkcioniše kako treba. Oni koji su slobodni privlače pažnju suprotnog pola gde god da se pojave. Ljubavne prilike vas čekaju na sve strane, a samo od vas zavisi kome ćete pokloniti svoju pažnju. Neko koga već poznajete, možda i duži vremenski period, izuzetno se aktivira i pokazuje vam svoju zainteresovanost. Moguć je ulazak u emotivnu priču.

Posao

Planete se pred kraj sedmice sele u vaše polje posla i novca, što će dodatno aktivirati ove segmente. U svakom slučaju, očekuju vas mnogobrojni kontakti i dogovori, a neke prilike bi mogle da vam se otvore bukvalno kao na dlanu. Vi ste već u periodu kada možete napraviti velike promene, a to će se sada samo dodatno aktivirati. Dajte svakoj ponudi šansu, svakoj osobi koja želi da komunicira sa vama priliku, jer nikad ne znate ko i šta vam može otvoriti vrata ka budućnosti.

Novac

Prilivi bi trebali da se poboljšaju, ali to ne znači da ćete se osećati dovoljno sigurno. Segment troškova je i dalje vrlo nestabilan.

Zdravlje

Grlo i pluća su osetljivi, pa ćete biti podložni respiratornim infekcijama. Uzimajte više čajeva, vitamina – ojačajte svoj imunitet.

VAGA

Hrana

Nije vam lako da se borite sa napadima gladi koji vas povremeno preplavljuju, a kojima prosto ne možete da se oduprete. Potrebna vam je lakša hrana, a to će biti teško praktikovati tokom ovog perioda. Slatkiši su nešto čemu ne možete i ne uspevate da odolite.

Ljubav

U partnerskim odnosima se u jednom momentu osećate super, a već u drugom kao da ste sputani. Neke nesigurnosti mogu izbijati iz vas tokom ove nedelje, pa možete početi da uslovljavate voljenu osobu ili pokušavati da je na neki način kontrolišete. Ukoliko možete, izbegnite ovakva ponašanja, pogotovo što je više nego izvesno da nemate razloga za njih. Živite ljubav, strast i divne i raspoložene trenutke sa voljenom osobom. Vage koje su usamljene mogu ući u tajnu emotivnu priču sa osobom koja je ili zauzeta ili koja nije spremna da se obaveže na nešto više od povremenih seksualnih kontakata. Da će vam biti zanimljivo – ma hoće, sigurno! Da li ćete biti zadovoljni i mirni – to je već neko drugo pitanje....

Posao

Poslovni segment malo varira tokom ovog perioda i jako će vam smetati što ni u koga i ni u šta ne možete da budete sigurni sto posto. Da se razumemo – ništa nije toliko strašno, ali će se vama činiti da ste non stop na nekoj klackalici i da čas stojite, a čas morate da jurite dvesta na sat. Malo vas umara cela ova situacija, ali šta da se radi – skupite sve svoje snage i borite se. Od drugog dela nedelje počinje da vam se vraća entuzijazam i želja za pokretom i promenama. Biće ovo sve u redu....

Novac

Ni na novac ne možete da računate. U jednom momentu ste zatrpani njime, u drugom se već prebirate po novčaniku. Situacija ide iz krajnosti u krajnost.

Zdravlje

Pored problema sa ishranom koju definitivno treba kontrolisati, bićete osetljivi i na sve viruse i bakterije. Moguće su manje tegobe i sa žlezdama.

ŠKORPIJA

Hrana

Teško je biti umeren i kontrolisati ishranu sa Jupiterom i Venerom u polju ličnosti, koji prosto „traže“ svaku vrstu uživanja. Vi ste i inače gurman, a sada ste to postali na kvadrat. Ukoliko je moguće – pokušajte da budete umereni, makar po pitanju slatkiša.

Ljubav

Uznemirenost, sa razlogom ili bez – postoji u vašim emotivnim i bračnim relacijama. Nije lako povremeno izaći na kraj sa burama i kovitlanjima osećanja koja se smenjuju kao na traci u vama. čas ste nezadovoljni, čas prezadovoljni. Koristite tu kombinaciju Venere i Jupitera u svom znaku – možete je okrenuti na maksimalno dobro, na ljubav, na privrženost, na strast. Volite do koske! Oni koji su usamljeni to će i ostati samo ukoliko budu želeli. Emotivne prilike vam stoje bukvalno sa svih strana, vaše je samo da li hoćete i želite da date nekim osobama šansu. Doduše, vi se sada možete u potpunosti i zatvoriti, pogotovo ako osećate veliku naklonost i strast prema nekome ko je zauzet.

Posao

Da je dobro – jeste. Da ste zadovoljni – niste. Pa šta da se radi, ne može se baš sve uklopiti i završiti preko noći. Činiće vam se povremeno da što više žurite, više kočenja i prepreka sa strane imate. Na svu sreću, pa vam je energija u ovom periodu luda potpuno, tako da čak i kada vas zaustave, samo ćete predahnuti i nastaviti da gurate. Osećate promene u kostima, i toliko želite da ih što pre prigrlite, da ćete biti spremni da se do krajnjih granica potrošite samo da stignete do njih. Super ste, samo napred!

Novac

Po pitanju noca nastavlja se period iznenadnih, većih priliva. No, isto tako – novac i odlazi. Ako želite da napravite balans, to sada verovatno neće biti moguće.

Zdravlje

Grlo, problemi sa virusima i bakterijama, hormoni, urogenitalni trakt. Ovo su sve tačke koje su potencijalna žarišta za probleme. Dalje – potrebno vam je više kretanja i fizičke aktivnosti.

STRELAC

Hrana

U periodu ste koji je zahtevan za vas, pa vam je potrebna kaloričnija ishrana, ali ne prazne kalorije iz slatkiša, grickalica i brze hrane. Uzimajte više mesa, jaja, tvrdih sireva, a od povrća će vam najviše prijati i odgovarati zeleno lisnato. Slatkiše zaobilazite ukoliko je to ikako moguće.

Ljubav

Venera i Jupiter u polju tajni, kao i Mars u polju akcije i pokreta, pojedine Strelčeve koji su u vezama ili brakovima mogu uvesti u tajnu priču, ili pak dovesti do toga da ponovo počnete da se viđate sa nekim od ranije. Odnos sa partnerom je trenutno pomalo čudan – onima oko vas delujete kao skladan par, dok suštinski – sada ne postoji neko naročito razumevanje i sklad. Usamljeni pripadnici ovog znaka imaju udvarače, i tu nije ništa sporno. Problem je u tome što vi trenutno ne znate šta želite. U jednom momentu biste otpočeli vezu i dali nekome priliku, u drugom se povlačite i bavite sobom i svojim problemima. Znate, jednom ćete ipak morati da donesete odluku....

Posao

Komunikacija u poslovnom segmentu u jednom momentu funkcioniše savršeno, u drugom – dolazi do povišene energije i tenzija sa saradnicima. U suštini, vi ćete reagovati na pristup drugih ljudi prema vama. Ko ka vama krene korektno, isto ćete uzvratiti. Ko krene kroz pritisak – zainatićete se i biti spremni na rasprave. Generalno gledano – i dalje ste u danima koji su izuzetno brzi, ali koji sa sobom donose i dobre poslovne prilike. Neki ljudi počinju žestoko da vas podržavaju, iskoristite to!

Novac

U prvom delu nedelje ćete se baš smoriti, jer će neki obećani priliv izostati. Nije vreme za dizanje panike, snaći ćete se – imate podršku i pomoć od strane prijatelja.

Zdravlje

Nesanica, povremena unutrašnja nervoza. Pronađite način da se opustite. Starijima stoji blagi pad imuniteta.

JARAC

Hrana

Manjak vitamina i minerala u ishrani kod vas je sada već evidentan. Ukolikone želite da se suočite sa jačim padom imuniteta, pojačajte ishranu citrusima, južnim voćem, mesom. Takođe –  češće konzumirajte supice, čorbice i variva sa puno povrća.

Ljubav

Od samog početka nedelje imaćete jedan manji pad raspoloženja. Možete postati nesigurni, okrenuti samo sebi i svojim problemima i odjednom se zatvoriti prema voljenoj osobi ili bračnom partneru. Šta god da vam se dešava u glavi, šta god da vas muči i opterećuje može se rešiti, pre ili kasnije, ali ne dozvolite da odnos sa voljenom osobom zbog toga trpi. Jarčevi koji su slobodni – neko jako privlači vašu pažnju, ali trenutno ne pokazujete nameru da nešto konkretno i uradite. Što je najinteresantnije, ni druga strana ne radi ama baš ništa, iako je evidentno da je vrlo zainteresovana za vas. Tako vas dvoje ćutite i čekate da ona druga osoba napravi prvi potez. Šta da vam kažem – srećno vam čekanje!

Posao

Maksimalno ste posvećeni poslu i obavezama i svoju odgovornost ste uključili na najjače. Baš iz tog razloga izuzetno vas nervira što se dešavaju zastoji, ne vašom krivicom – ali su svakako prisutni. Ne dozvolite sebi da „padate“ zato što nešto morate raditi iz više pokušaja ili ponavljati priče koje ste već  sto puta ispričali. Shvatite da ne funkcionišu svi isto kao vi. Bitno je da vi gurate, doduše polako, ali idete ka ostvarenju onoga što ste planirali. Ništa nije loše, samo je sporije nego što biste voleli.

Novac

Mogućnosti neočekivanih priliva. Novac vam dolazi haotično, bez ikakvog reda i smisla, ali je tu. Ukoliko ste baš pod patronatom boginje sreće Fortune – može vas potrefiti i dobitak u igrama na sreću.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet kod starijih pripadnika znaka. Takođe – možete imati i reumatskih problema. Mlađi – pojačajte ishranu i više se krećite.

VODOLIJA

Hrana

Potrebne su vam promene u ishrani i znatnije obraćanje pažnje na ovaj segment. Trudite se da jedete zdravo, umereno – rasporedite obroke i više jedite kuvanu hranu, variva, supe, čorbe. Pojačajte unos južnog voća i zelenog povrća.

Ljubav

Budite raspoloženi, budite puni optimizma i dobre energije – u suštini – budite najbolja verzija sebe! Na taj način ne samo da će u vašim emotivnim i bračnim relacijama sve funkcionisati odlično, već ćete čak i pojačati bliskost sa partnerom. Ukoliko budete „nadžak“ (kao što umete po neki put, jel da?) e onda će sve ići nekim drugim putevima, ne toliko glatkim i slatkim. Vi koji ste usamljeni, usamljeni ste samo ako to hoćete, baš baš. Inače – kad se pogleda realno, taj Mars u vašem znaku doneće interesovanje suprotnog pola, ali doneće i vašu spremnost za akciju. Sigurno je da oko vas postoje osobe koje su vam zanimljive ili koje žele da vas osvoje. Vi sad gledajte šta ćete sa njima. Trošite tu strast koje ste puni!

Posao

Budite vedri, otvoreni, spremni za dogovor i komunikaciju....čak i kad vam do toga nije. Da se ne lažemo, jako će vas nervirati ili smarati neke osobe, ali šta da se radi. Ukoliko su vam potrebne za posao, nabacite osmeh od uha do uha i istrpite. Ista je varijanta i sa nadređenima – sve slatko, ušećereno i tako to – i nema glava da vas boli. To što vi zaista mislite o nekim osobama, zadržite za sebe. Ne brinite, na dobrom ste putu, iako povremeno smatrate da vas prepreke konstantno sapliću....

Novac

Novca ima, novca nema. I tako u krug. Trebalo je da se do sada već naviknete na ovakav način funkcionisanja, obzirom da traje već neko vreme....i da će vas pratiti i dalje....

 

Zdravlje

Taj stres je tu, pa je tu. Ne možete mu ništa, ali ne može ni on vama. Bacite se na rekreaciju, isterajte ga na znoj i trošenje energije!

 

RIBE

Hrana

Kad god ugledate neki slatkiš, pogotovo ako je onako kremast, sočan, čokoladan – oči će vam biti OVOLIKE. Oči gladne, a santimetri u obimu se samo nabacuju. Hajte vi blago meni ili bušite kašiku, ili počnite da se krećete više. Trudite se da promenite nešto, ne ide dalje ovako!

Ljubav

Malo vas strast drma, pojeli biste voljenu osobu samo da možete. U drugom momentu podbode vas ljubomora, pa podozrivo pratite svaki partnerov pokret. Onda uđete u fazu kad cvrkućete kao ptičica, samo zasipate drugu stranu lepim i nežnim rečima. E, nakon toga – imate vi i onu fazu kada svaka partnerova reč u vama izaziva bes i tera vas na raspravu. Nije vama lako sa vama. A ni voljenoj osobi nije baš lako da vas istrpi. Al šta ćete – takav vam je trenutno horoskop. Ukoliko ste usamljeni – prilike imate, mogućnosti imate, one koji su zainteresovani za vas takođe imate. Sve imate, osim toga da se vi pokrenete. Vi hoćete, pa nećete, pa možda biste, pa ne biste nikako.....

Posao

Ćutite i smeškate se na poslu. Šta li mislite, to je već neko deseto pitanje. Kada bi oni oko vas, najpre kolege, znali šta vam je u glavi, verovatno bi popadali u nesvest. Ali, vi ste trenutno svesni da jedino ovakav način može da vam donese mir, i zato ga i praktikujete. Čekate svoje vreme, a sigurni ste da će ono i doći. I hoće, da znate. Za sada radite i gradite u potaji, aktivirajte svoje planove, kontaktirajte neke osobe, otvarajte sebi polako vrata koja će tek u narednom periodu dati svoje plodove....

Novac

Početkom nedelje neko ko vam već duže vreme duguje, može vam konačno vratiti novac. Nije to neka velika suma, ali baš  će vam dobro doći....

Zdravlje

Starijima moguć manji pad imuniteta. Mlađi pripadnici znaka bi trebali da češće borave na svežem vazduhu, u prirodi.

Astrolog Violeta

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

]]>
Sun, 16 Sep 2018 20:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/140944/nedeljni-horoskop-od-17-do-23-septembra-nesigurne-vage-kontrolisu-partnere-pred-vodolijama-su-primamljive-ljubavne-ponude.html
Tajne ženske želje: Žena Bik želi samo na "duge staze", Vage imaju velika očekivanja... http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/98275/tajne-zenske-zelje-zena-bik-zeli-samo-na-duge-staze-vage-imaju-velika-ocekivanja.html Šta od ljubavi očekuju devojke Zodijaka

Ovan

Ovan žene su naivne do te mere da one mogu imati previše poverenja. Ali, one dobijaju sve što požele, jer su mlade u srcu i uživaju u avanturama na svakom koraku, tako da je svaka zajednica sa ženom u znaku Ovna vrlo stimulativna. Voleti ženu Ovna, mogu samo snažni muškarci koji znaju da odgovore agresivnoj prirodi ovog znaka. Ovan žena je nezavisna i konkurentna.

Bik

Bikovi žene skrivaju svoja osećanja sve dok ne odluče da pokažu ko su, tako da kada volite ženu rođenu u znaku Bika važno je zapamtiti da njima treba vremena. One žive za stabilnost, tako da morate biti tu za duge staze.

Blizanci

Blizanci devojke su uvek u pokretu i žele da ih stalno pokrećete. One su radoznale. Voleti ženu u znaku Blizanaca, morate biti u stanju da održite korak sa njom, pratiti je u stopu inače će njoj sve brzo dosaditi.

Rak

Rak žena je obično hodajuća kontradikcija - srdačna i hladna. Ona odiše jakim držanjem, ali su meke kao svila u svojoj unutrašnjoj strani. Dakle, kada volite devojku rođenu u znaku Rak, važno je da znate da "oljuštite" te slojeve. Kada vas ona konačno pusti u svoj svet shvatićete da, iako su njena osećanja promenljiva, ona naglašava ljubav i romantiku pre svega.

Lav

Žena rođena u znaku Lav je harizmatična i prolazi kroz život sa zavidnim smislom za humor.

Ona daje sve za svoj odnos. Kada se zaljubite u devojku rođenu u znaku Lav, ona će biti najodanija devojka koju ste ikada imali. Ukoliko slomite njeno poverenje, kada vas napusti nikada se neće vratiti.

Devica

Device devojke su brižne i empatične, ali mogu biti malo nezgodne. One nikada neće postati cinične, bez obzira na to koliko puta slomite njihovo srce. One uvek počinju odnose ispočetka i ne dozvoljavaju dosadašnjim iskustvima da pomute njihove presude.

Vaga

Vage često fokusiraju mnogo svoje energije na pronalaženje ljubavi. One imaju otvoren stav prema spoljnom svetu, često kriju kako se zaista osećaju posle životnih razočarenja. Kada volite Vagu, važno je zapamtiti da one imaju velika očekivanja, a ako ih ne ispunjavate, one mogu postati povučene.

Škorpija

Škorpije su stare duše, i kaže se da su jedan od najmoćnijih znakova. One su veoma strastvene, tako da je svaka zajednica sa Škorpijom intenzivna i dramatična. Kada volite Škorpiju morate joj dopustiti da kontroliše stvari. One imaju tendenciju da skrivaju svoja prava osećanja.

Strelac

Strelčevi su najoptimističniji od svih znakova. One žive za avanturu i slobodnog su duha. Teško je vezati Strelca devojku, jer ona ima stalnu potrebu da istražuje. Ako uspete da uskladite želje možete postati ravnopravan partner u vožnji svog života.

Astrološki kalendar najsrećnijih dana u 2016. godini: ovo su najpovoljniji dani za vaš horoskopski znak...

Jarac

Jarčevi žene su strpljive i ambiciozne. Oni imaju tendenciju da rade iznad svega u životu, i treba da nauče kako da izbalansiraju posao i ljubav. Jarčevi ne vole prolazne odnose i uložiće mnogo da budu sigurne da njihova veza ide na duge staze.

Vodolija

Vodolije su jedinstvene, brzi mislioci koji koriste svoju ekscentričnu taktiku kroz život. One provode mnogo vremena u svom umu, često se povuku iz odnosa ako nisu shvaćene. Kada je reč o ljubavi prema Vodolijama, važno je da joj partner omogući da bude nezavisna.

Riba

Ribe su tajanstvene i osetljive. One provode veći deo svog života birajući... Uglavnom između dve staze. One imaju tendenciju da žive u fantaziji i vide stvari kako žele da ih vide, pre nego kao što zaista jesu. Kada je reč o ljubavi devojke u znaku Ribe, važno je da je podržite u svim njenim nastojanjima, ma koliko beskorisni mogu biti. Potrebno je da budete osetljivi i romantični. Ribe devojka će vas naučiti šta je ljubav kao nijedan drugi znak, sve dok joj uzvraćate ljubav.

Korišćenje zodijaka da znate kako da volite može biti neverovatno korisno. To daje prozor u dušu žene, koju muškarac voli.

Izvor: zenskimagazin.rs

]]>
Sun, 16 Sep 2018 15:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/98275/tajne-zenske-zelje-zena-bik-zeli-samo-na-duge-staze-vage-imaju-velika-ocekivanja.html
Ko uspe sa njima - svaka čast!: Četiri horoskopska znaka koji važe za najnapornije osobe http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/100389/ko-uspe-sa-njima---svaka-cast-cetiri-horoskopska-znaka-koji-vaze-za-najnapornije-osobe.html Pogledajte u nastavku za koje znakove važi teorija da su teški i da se sa njima jedva izlazi na kraj!

Ovan

Iako velikodušne i tople naravi, pripadnici ovog znaka znaju da budu izuzetno teški i naporni zbog svog ponašanja usmerenog na traženje pažnje od drugih, uključujući dramu, manipulacije, glumljenje žrtve, pa čak i seksualno zavodljivo ponašanje usmereno na "pridobijanje ljudi".

Rak

Plemeniti Rakovi u svojim žutim minutama mogu da steknu brojne neprijatelje zbog kojih bi ovi oko njih radije pobegli iz svoje kože nego trpeli njihove ekstremne promene raspoloženja, teškoće u kontrolisanju besa i prolazne paranoje.

Vaga

Velike diplomate i jedan od najdruštvenijih znakova horoskopa ima i jednu vrlo mračnu crtu zbog kojih ih mnogi izbegavaju, naime vrlo su skloni pasivnoj agresiji. To podrazumeva kontradiktorna osećanja u trenucima stresa. Radi nerešenih osećaja manje vrednosti osciliraju između osećaja manje vrednosti i superiornosti. Ako se suoče s vlastitim ponašanjem, nemaju uvid u svoju krivicu već optužuju druge.

Riba

Previše osetljivi i povučeni pripadnici ovog znaka mogu da budu teško podnošljivi ako ih uhvati melanholija. Tada su preterano osetljivi na svaki oblik kritike, pasivni su, neodlučni i prepuni kompleksa.

Izvor: express.hr

]]>
Sat, 15 Sep 2018 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/100389/ko-uspe-sa-njima---svaka-cast-cetiri-horoskopska-znaka-koji-vaze-za-najnapornije-osobe.html
Ako hoćete muškarca koji pleni žensku pažnju, birajte Lava, ako hoćete lojalnog, birajte Bika... http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/125092/ako-hocete-muskarca-koji-pleni-zensku-paznju-birajte-lava-ako-hocete-lojalnog-birajte-bika.html U emisiji "150 minuta" Milica Mikać osvrnula se na muški svet iz ugla astrologije. Kakvi su muškarci 12 zodijačkih znakova, koje su im ključne osobine, kakvi su partneri, koliko su verni, saznajte u prilogu.

]]>
Sat, 15 Sep 2018 20:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/125092/ako-hocete-muskarca-koji-pleni-zensku-paznju-birajte-lava-ako-hocete-lojalnog-birajte-bika.html
Reći će vam ćao ako se tako budete ponašali: Ovnovi ne trpe posesivnost, Lavovi stidljivost... http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/140872/reci-ce-vam-cao-ako-se-tako-budete-ponasali-ovnovi-ne-trpe-posesivnost-lavovi-stidljivost-.html Ukoliko ste u vezi i želite da je održite, bilo bi dobro da pogledate šta određeni horoskopski znak može navesti na prekid veze. Kod nekih to je nedostatak slobode, poštovanja, ali može biti i nešto što vama deluje kao sitnica, ali vašem partneru znači mnogo.

Ovan neće tolerisati posesivnost

Ne možete da podnesete posesivnost partnera jer ste izrazito nezavisni i želite da imate svoj život izvan vašeg odnosa. Takođe, želite da imate svoj prostor i svoju slobodu pa nećete tolerisati nekoga ko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

Bika morate poštovati

Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde. svako ko vas ne poštuje, biće izbačen iz vašeg života. Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

Prema Blizancu ne smete biti rezervisani

Ne možete da budete sa nekim ko nije društven jer vi žudite za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika, pa vam je potreban partner koji je u stanju da se nosi s ovom vrstom društvenog pritiska. Neko ko je mrzovoljan ili povučen neće da odgovara vašoj društvenosti.

Rak ne voli zatvorenost

Vi ste emotivni i intuitivni, želite da budete u mogućnosti da razgovarate s partnerom i pomognete mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da skriva svoje tajne od vas. Neko ko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti da vam da snažnu emocionalnu vezu koju želite.

Lav ne voli stidljive

Vi ste uvek u centru pažnje i, iako ne možete biti s nekim ko vam krade tu pažnju, ne možete ni da budete sa nekim ko barem to neće da pokuša. Vi ste samouvereni i želite partnera koji će vam na neki način predstavljati izazov. Ako ste s nekim ko je stidljiv i rezervisan, osećaćete kao da nema uzbuđenja u vezi. Vama je potrebna osoba koja ima smelosti.

Ambicioznost je ono što privlači Devicu

Vama su bitni karijera i uspeh. Želite partnera koji je na istoj talasnoj dužini, koji shvata vaše ciljeve i snove, ali takođe ima i svoje snove. Ako ste s osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvek ćete da osećate kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi.

Sa Vagom nemojte biti negativni

Vi ste pozitivna osoba i uvek mislite kako će sutra biti bolji dan. Zato vi ne možete da podnesete negativnog ili dramatičnog partnera. Volite da budete okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom i veza s osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

Škorpija ne podnosi laganje

Možete da prihvatite sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je verovatno najbrži način da vas izgubi – čak i kada je to samo bela laž. Vi cenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

Lenjost je ono što nervira Strelca

Ne možete da budete sa lenjom osobom, vi ste uvek u pokretu i u potrazi za sledećom ekstremnom avanturom. Ako vaš partner ne drži korak s vama, verovatno ćete i dalje da radite sve te stvari bez njega. Dakle, vi treba da pronađete nekoga ko je energičan kako biste upotpunili svoj brzi način života.

Ne smete biti neodgovorni kada je Jarac u pitanju

Ne možete biti s nekim ko ne zna da bude odgovoran ili sa nekim ko ne zna šta želi. Vi znate šta želite i uvek to dobijete, pa želite nekoga ko može da se brine za vas jer vi uvek vodite brigu o svima ostalima. Zato nikada nećete da trpite neodgovornog partnera jer ćete uvek da osećate kao da ste vi ona osoba koja se brine za vas oboje.

Vodolija ceni praktičnost

Kako možete da govorite o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog partnera? Vi ste nekonvencionalni, buntovni i ne možete da budete sa nekim pragmatičnim ili sa nekim ko ne podstiče vašu kreativnu crtu. Treba vam neko ko može da sanja sa vama i da podrži vaše najluđe snove, čak i kada ih ne razume.

Ribe odlaze ako nema osećajnosti

Vrlo ste osetljivi, čak i kada pokušate da prikažete to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaša osećanja je dovoljno dobar razlog da odete. Ne možete da budete sa nekim ko je sebičan, treba vam neko ko ima veliko srce.

Izvor: srbijadanas.com

]]>
Fri, 14 Sep 2018 20:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/140872/reci-ce-vam-cao-ako-se-tako-budete-ponasali-ovnovi-ne-trpe-posesivnost-lavovi-stidljivost-.html
Ova četiri znaka beže od braka k'o đavo od krsta http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/124312/ova-cetiri-znaka-beze-od-braka-ko-djavo-od-krsta.html Dok neke osobe o danu venčanja i braku sanjaju celog života, postoje i one koje ovu vrstu zajednice doživljavaju kao noćnu moru.

Horoskop nam otkriva koji znaci brak stavljaju na poslednje mesto:

Bik

Bik jeste stabilan i miran znak, ali zbog svoje delimične egocentričnosti i osećaja sreće i kad je sam, brak ne doživljava kao nuždu. Takođe, on se teško odlučuje na kompromis, čak i kada je reč o veoma važnom stvarima.

Lav

Sasvim prirodno, Lav uvek traži najbolje za sebe. Zato se i u dugim vezama teško vezuju za nekoga, jer uvek misle da ih iza ugla čeka nešto bolje.

Strelac

Pripadnici ovog znaka obožavaju svoju slobodu, a ne privlači ih zahtevne osobe koje u vezi očekuju potpunu posvećenost. Strelčevi jednostavno ne veruju u priču koja će trajati zauvek.

Vodolija

Ovaj znak obožava svoju samostalnost, te im zajedništvo ne predstavlja baš puno. Samim tim, Vodolije brak ne doživljavaju kao preterano zanimljivu pojavu. To se jedino menja ako nalete na osobu koja koja im je zanimljiva iz drugih razloga.

Izvor: superzena.b92.net

]]>
Fri, 14 Sep 2018 10:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/124312/ova-cetiri-znaka-beze-od-braka-ko-djavo-od-krsta.html
Drama je njihovo drugo ime: Ovi horoskopski znaci uvek moraju biti u centru pažnje http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/113641/drama-je-njihovo-drugo-ime-ovi-horoskopski-znaci-uvek-moraju-biti-u-centru-paznje.html Ovih 5 horoskopskih znakova ne možete,a da ne primetite!

Ovan

Niko nije toliko samouveren kao Ovan i stoga ne čudi da su ljudi rođeni u ovom znaku uvek najzabavniji u prostoriji. Lako je prepoznati Ovna, jer ne možete a da ne primetite njihovu samouverenost koja se izdvaja u gomili ljudi. Oni ne pokušavaju po svaku cenu da privuku pažnju, ali znaju da sva pažnja pripada njima. Vole kada im se ljudi dive i žele da budu kao oni.

Blizanci

Blizanci su veoma društveni. Njihov život je uzbudljiv i stalno ispunjen sa puno zabave i prijatelja. Ako čujete nekoga ko govori o ludoj priči koja se desile tokom vikenda, znajte da je u pitanju Blizanac. Blizanci često znaju kako da steknu nove prijatelje, čak i dok stoje u redu za toalet u prepunom noćnom klubu. Iako su članovi ovog znaka uvek u centru pažnje, to im nije dovoljno i uvek su u potrazi za novim razgovorom kojim mogu da ponude mnogo više.

Lav

Lavovi su dominantni da jednostavno ne možete da ih ignorišete. Oni su takođe veoma dramatični. Šta to znači? To znači da ako ne posvećujete punu pažnju Lavu, nateraće vas da to uradite po svaku cenu! Oni su čak spremni da se „glupiraju“ u društvu i u javnosti kako bi privukli pažnju.

Škorpija

U zavisnosti od vašeg odnosa sa Škorpijom, oni imaju tendenciju da budu veoma uporni i agresivni. Oni ne pokušavaju po svaku cenu da ostave utisak, ali ako zaista žele, znaju kako da privuku pažnju svih u prostoriji. Imajte na umu da nećete moći da ignorišete Škorpiju. Oni će uvek ostati u vašim milsima i glavi, čak i ako niste svesni toga. Članovi ovog znaka znaju da, iako ne zahtevaju pažnju, ostavljaju jak uticaj na ljude.

Pratite nas i na Viberu!

Strelac

Strelčevi imaju veoma uzbudljiv život, pa nije ni čudo što ljudi uvek pričaju o njima. Oni su veoma ekstravertni i zbog toga su često u centru pažnje. Svako želi da bude prijatelj sa njima. Članovi ovog znaka znaju šta znači biti u centru pažnje i koriste to da zadrže svoju reputaciju popularne i zabavne osobe koju svi obožavaju.

Izvor: zenskimagazin.rs

]]>
Thu, 13 Sep 2018 19:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/113641/drama-je-njihovo-drugo-ime-ovi-horoskopski-znaci-uvek-moraju-biti-u-centru-paznje.html