Prva Srpska Televizija :: Astro http://www.prva.rs/zivot/astro/rss.html sr http://www.prva.rs/img/logo.png Prva Srpska Televizija :: Astro http://www.prva.rs/zivot/astro/rss.html Blizanci danas nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pred Ribama je dan pun strasti i ljubavi http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144421/blizanci-danas-nikoga-nece-ostaviti-ravnodusnim-pred-ribama-je-dan-pun-strasti-i-ljubavi.html I dok će Vage morati pet puta da mere pre nego što preseku, Jarčevi će dobro raspoloženje prenositi na sve oko sebe. Šta zvezde predviđaju vašem horoskopskom znaku danas?

OVAN

Gomilu zadataka ste danas postavili ispred sebe i daćete svoj maksimum da ih završite. Uskakaće tu s vremena na vreme i neke dodatne obaveze, pa ćete morati da menjate prioritete. Dan za inicijativu i komunikaciju sa osobom koja vam je interesantna.

BIK

Danas imate jedan važan poslovni dogovor i razmišljaćete na koji način da se postavite da biste najbolje izvukli od ovog sastanka. Moguće je da neke vaše ideje neće naići na odobravanje od strane saradnika. Emotivni segment je danas odlično postavljen, možete se opustiti sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Zabrinuti ste jer postoji mogućnost da jedan poslovni dogovor bude odložen. Preuzimite inicijativu i ne dozvolite da dođe do prolongiranja, jer je ovo nešto vama dosta bitno. Ljude sa kojima danas dolazite u kontakt ne ostavljate ravnodušnim – komunikativni ste, zabavni i duhoviti.

RAK

Osećate se opuštenije i možete da se radujete, jer vam je jasno da ćete uspeti da rešite jednu važnu poslovnu situaciju. Do vas dolaze vesti o nekom finansijskom prilivu ili novčanom dobitku, poklonu. Pokrenite se prema osobi koja vam je interesantna, možete započeti zanimljivu komunikaciju.

LAV

Uspeli ste da ostvarite veći deo od onoga što ste nameravali, i možete biti zadovoljni svojim rezultatima. Komunikacija sa bitnim poslovnim partnerima teče baš onako kako ste planirali. Dobro ste raspoloženi i ostavićete jak utisak na sve one sa kojima budete dolazili u kontakt.

DEVICA

Svesni ste da danas možete uspeti da rešite jedan problem ili poslovnu situaciju, i maksimalno ćete se angažovati da ovo privedete kraju. Dogovori sa nadređenima. Jaka inicijativa prema emotivnom partneru ili osobi sa kojom biste želeli da ostvarite nešto više od prolaznog prijateljstva.

VAGA

Trebali bi da budete malo proračunati i da bolje razmislite pre nego što pokrenete neke dogovore. Međutim, tera vas jak impuls, nestrpljivi ste i nemate vremena za prevelika kalkulisanja. Pazite da u žurbi ne načinite neki propust ili grešku. Strastan i eksplozivan dan u emotivnim odnosima.

ŠKORPIJA

Nešto što vam je predstavljalo problem danas možete rešiti uz pomoć bliskog sradnika ili kolege. Velike mogućnosti za značajnije finansijske prilive. Izuzetno ste raspoloženi da pokrenete komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali nemate strpljenja za njena odlaganja.

STRELAC

Za one stvari koje su kočile u poslovnom segmentu, danas dobijate još jednu priliku da ih i završite. Zato prionite na posao i angažujte se koliko god možete. Jedna osoba pokušava da vas animira i zainteresuje. Prija vam njena pažnja, ali niste sigurni koliko ste voljni za nešto dublje.

JARAC

Neke vaše ideje iz prethodnog perioda je danas lakše realizovati. Vi ste u veoma podsticajnom raspoloženju, a i atmosfera u poslovnom okruženju je dobra, pa je lakše raditi i sarađivati sa drugima. Svoje raspoloženje uspećete da prenesete i u odnos sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Vreme je da konkretizujete ili pokrenete neke dogovore o kojima već duže vreme razmišljate. Imate odličnu inicijativu, ljudi su spremni da vas saslušaju i sada je pravi trenutak za aktivaciju. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada teče glatko i provešćete sate u razgovorima.

RIBE

Ovo ni malo nije loš dan za bilo šta što vam je važno, pa se aktivirajte u poslovnom segmentu jer možete ostvariti jedan zadovoljavajuć dogovor ili priskrbiti sebi fin finansijski priliv. Nemojte pustiti da ovaj dan prođe bez susreta sa voljenom osobom, jer su pred vama strasni momenti ispunjeni ljubavlju.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

]]>
Mon, 19 Nov 2018 08:47:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144421/blizanci-danas-nikoga-nece-ostaviti-ravnodusnim-pred-ribama-je-dan-pun-strasti-i-ljubavi.html
U novoj nedelji Vage neće moći da se odbrane od udvarača, a Lavovima prošlost kuca na vrata http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144412/u-novoj-nedelji-vage-nece-moci-da-se-odbrane-od-udvaraca-a-lavovima-proslost-kuca-na-vrata.html Pred nama je nova nedelja. Pogledajte šta kažu zvezde, kakvi nam dani predstoje od 19. do 25. novembra...

OVAN

Hrana

Vreme slava i obilnije hrane se već zahuktava, a kod vas je baš u ovom periodu naglašena i potreba za jakim, žestoko začinjenim i kaloričnim obrocima. Makar jednom nedeljno odmorite stomak i creva – neka postoji dan samo za sveže voće i presno povrće.

Ljubav

Odnos sa partnerom se prilično poboljšao, ali u danima oko punog Meseca, u drugom delu sedmice – tenzije opet mogu krenuti, može doći do povremenih varnica i napetih momenata u vašoj vezi ili braku. Partner vam može zameriti česta odsustvovanja, tvrditi da se ponašate čudno i sumnjati da nešto krijete. Ukoliko ne postoje neka dešavanja "sa strane" kod vas – sve ovo će se lako srediti, uz minimalan trud. Slobodni Ovnovi su u periodu kada su jako zainteresovani za suprotni pol, a mora se priznati da vam se dosta prilika i otvara. Jake mogućnosti za zaljubljivanja u osobe koje ne žive blizu vas, u nekoga koga možda uskoro očekuje put u inostranstvo ili u osobu sa kojom imate razliku u godinama.

Posao

Očekuju vas u ovom periodu neke važne odluke. Na prvi pogled, kao da je dosta okolnosti protiv vas, što vas može uvesti u žurbu, a samim tim i u brzopletost. Dajte sebi malo vremena pre nego što napravite neki konkretniji potez, jer ćete na taj način osigurati sebi najbolji i najstabilniji pravac. Moraćete da se prilagodite nekim zahtevima ili uslovima koji vam baš i ne prijaju, ali ovo su manje usputne prepreke. Proverite papirologiju, jer su moguće zakonske začkoljice.

Novac

Pametno raspolažite novcem u ovoj sedmici da ne biste sebe uveli u gubitak. Novac vam stiže i od dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Osetljiva pluća i disajni organi. Moguće su i glavobolje koje mogu biti povezane sa vremenskim prilikama.

BIK

Hrana

Svesni ste da su vam potrebne promene u načinu ishrane, ali trenutno kao da nemate dovoljno snage za konkretnije korake. Štaviše, od sredine nedelje vaši se apetiti mogu dodatno probuditi, čak možete i preterivati – naročito sa slatkišima, što vam može doneti stomačne probleme.

Ljubav

Iako je vaša vladarka Venera u svom direktnom hodu, ona je i dalje u opoziciji sa Uranom što može povremeno donositi bure i nagla dešavanja u odnosu sa voljenom osobom. Mars – partnerska planeta, u znaku je Riba i u nekim napetim aspektima što vrlo verovatno donosi da je vaša voljena osoba okrenuta svojim prioritetima, a vi to doživljavate kao neku formu povlačenja i distanciranja od vas. Ne padajte u vatru, probajte da rešite probleme razgovorom. Oni koji su slobodni ni sami više nisu sigurni u neke osobe – nije vam jasno da li su vam prijatelji ili vas muvaju ? Ponašanja vaših "udvarača" su u ovoj nedelji totalno nedefinisana, čudna, nespretna – i samo vas zbunjuju.

Posao

Ponovo su se otvorile neke poslovne priče, ponovo su se aktivirali dogovori i saradnje koje su bile u zastoju. Vrti se oko vas dosta pozitivnih dešavanja, ali kao da se ništa ne može sada u potpunosti realizovati, izdefinisati. Ukoliko vidite da postoje neki zastoji, poslušajte savet – ne gurajte i ne potencirajte na brzini – sve će se rešiti u pravom momentu. U nekim trenucima imaćete osećaj kao da se borite sa vetrenjačama – ne rasipajte svoju snagu.

Novac

Čudna nedelja kada je finansijski segment u pitanju. Novac vam dolazi neočekivano, ali isto tako i odlazi – bilo kroz neplanirane troškove, ili neadekvatna ulaganja.

Zdravlje

Povremene stomačne tegobe – kod nekih Bikova moguć je i stomačni virus. Takođe, još uvek postoji osetljivost respiratornog trakta.

BLIZANCI

Hrana

Apetiti će biti pojačani u ovoj sedmici – ukoliko želite da održite svoju liniju malo je verovatno da ćete uspeti da se pridržavate nekih strogih, restriktivnih režima ishrane. Izbacite proizvode od belog brašna i višak slatkiša, trudite se da obroci budu češći, ali zato količinski manji.

Ljubav

Sa partnerom je teško sporazumeti se u ovoj nedelji. Kao da pričate različitim jezicima, ili kao da nikako ne uspevate da se usaglasite po bilo kojoj temi – vi u klin, druga strana u ploču. Moguće je i da vam poslovna tematika odvlači dobar deo vaše pozitivne energije, pa sa voljenom osobom funkcionišete polovično. Blizanci, bilo da su slobodni ili zauzeti sada doživljavaju udvaranje na radnom mestu, najverovatnije od strane osobe koja je zauzeta ili ne u potpunosti iskrena prema vama. Takođe, može vas privući neko ko je od skora sam, bilo da je u pitanju razvod ili prekid dugogodišnje veze – ova osoba još uvek nije u svojoj glavi raskrstila sa prošlošću što može smetati u ostvarenju nečeg konkretnijeg…

Posao

U jednom momentu ste u svom punom radnom elanu, u sledećem već kao da gubite snagu i moć pravilnog rasuđivanja – zabagujete se na nekoj sitnici i potrošite pola dana na njeno rešavanje. Ne dopada vam se što je na poslu dosta toga nedefinisanog, postoji million i jedna priča i pričica, ali ne možete da odredite ima li bilo kakvih tačnosti u njima. Sa kolegama i saradnicima će povremeno dolaziti do konfuzije u dogovorima – ne žurite, možda se niste razumeli na prvu loptu.

Novac

Iako ćete na samom početku nedelje biti zabrinuti zbog neplaćenih obaveza, ipak će tokom nje biti pokrenuta dešavanja koja će vam doneti dovoljno da sve što vam je bitno zatvorite.

Zdravlje

Pazite da ne precenite svoje mogućnosti ukoliko se bavite sportom ili treninzima – moguće su povrede nogu. Takođe, vodite računa da se ne okliznete i ne izvrnete zglob, istegnete tetivu.

RAK

Hrana

Ovo je sedmica punog Meseca, što znači da će od vaših osećanja zavisiti i vaši apetiti. Sve ono što vas uznemirava ili vam donosi napetost, ali i sve situacije u kojima ste ekstatično srećni – biće okidač za pojačanu potrebu za hranom. Više se bavite fizičkim aktivnostima, to će pomoći u kontroli apetita.

Ljubav

Neke situacije koje ste do sada prevazilazili bez većih problema, sada će vas jako nervirati u odnosu sa bračnim ili emotivnim partnerom. Realno gledano, sve je isto kao i ranije, u vašem se odnosu ništa nije promenilo, ali su vaše reakcije sada obojene nervozom i nestabilnim emocijama, što doprinosi tome da sve doživljavate kao iritaciju, pa čak i razlog za svađu. Malo je verovatno da ćete nešto spektakularno postići, osim što ćete uspešno iznervirati najpre sebe… Oni koji su usamljeni – vama u ovoj sedmici toliko dobro odgovara ona čuvena rečenica "zašto mora sve da bude logično, neka bude malo magično…" Zaneli ste se nekim, pa ne vidite gde udarate. Maštate, sanjarite, uživate…

Posao

Dosta toga će na radnom mestu zavisiti od vašeg odnosa sa ljudima sa kojima sarađujete. Burne reakcije i nervoza sada mogu biti samo kontraproduktivni – ništa nećete postići njima, samo ćete se vratiti korak unazad. Potencirano je sve što se vezuje za inostranstvo kao i za putovanja van zemlje. Ukoliko idete na poslovni sastanak u drugi grad ili državu, proverite svoja lična dokumenta, ali i dokumentaciju koja vam je potrebna za posao. Nemojte da zaboravite baš ono što vam je najbitnije…

Novac

Čekate neki novac koji nikako ne dolazi, a vi se već polako nervozite zbog toga. Oni koji rade za strance mogu imati neplanirani dobitak, isplatu.

Zdravlje

Prijale bi vam fizičke aktivnosti – uticaće na apetit, na smanjenje nervoze, doneti vam bolje raspoloženje i dodatnu energiju.

LAV

Hrana

Svaka vrsta preterivanja u ishrani, bilo kroz neumerenost, bilo kroz preskakanje obroka – neće vam doneti dobro. I sami znate da neke stvari ne radite kako treba, ali ipak i dalje tvrdoglavo istrajavate u tome…

Ljubav

Ulaskom Sunca koje vlada vašim znakom u Strelca – dolazi vam talas pozitivne energije i diže vas. Lakše će biti funkcionisati sa voljenom osobom, ali isto tako će lakše biti i prevazići povremene neusklađenosti u vašem odnosu. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jeste da svoje vreme rasporedite i posvetite dovoljno sebe partneru – treba dati vremena i prijateljima i provodu, ali ne na uštrb odnosa sa osobom koju volite. Oni koji su usamljeni ušli su u period velikih preokreta po pitanjima ljubavi. Ne računajte da ste se još uvek rešili prošlosti (tu je ona, kaska za vama), ali definitivno vam idu i neka nova poznanstva i nove osobe. Nekoga možete u potpunosti očarati i pomutiti mu mozak…

Posao

Sedmica u kojoj, i pored velikog uloženog truda – ne mora sve ići po vašim očekivanjima. Neke stvari ili zapostavljate ili ne vidite na pravi način, a moguće je i da su vaša očekivanja preuranjena ili preterana. Iako u početnoj fazi sve ono što vam je bitno može izgledati kao da se pokreće samo od sebe i bez ikakvih prepreka, ipak sačekajte sa slavljem i vatrometom. Neka dešavanja će se ipak prolongirati na sledeću sedmicu ili čak sam kraj novembra.

Novac

Vodite računa da što se vaših zarada tiče, sve bude u okvirima legalnosti. Postoje šanse za zaradu i u "sivoj zoni", ali uz rizike pa čak I mogućnost gubitka.

Zdravlje

Potrebno vam je da budete aktivni, I fizički I mentalno da biste se osećali dobro. Stariji Lavovi neka kontrolišu krvni pritisak.

DEVICA

Hrana

Mlečni proizvodi, naročito kiselo mleko – mogli bi pomoći radu creva i varenju. Takođe, potrebno vam je više supa, variva, čorbi. Prijaće vam kao užina i šolja toplog čaja u kombinaciji sa tostom ili šakom suvih keksića.

Ljubav

Ne baš naročito podsticajna situacija za one u vezama i brakovima. Planete u vašem polju doma, stabilnosti, ali i završetaka u kvadratnom su aspektu sa Marsom iz polja partnerstava. Krize u odnosu su i te kako moguće, pogotovo ako se vezuju za nešto što vi i partner krijete jedno od drugog. Takođe, biće vam teško da se u ovoj nedelji uskladite i pronađete više zajedničkog vremena, a to vam je zaista potrebno da biste oboje funkcionisali bolje. Oni koji su usamljeni – ova nedelja vam baš i nije nešto naročito naklonjena za početke odnosa, bar ne onih stabilnijih. Iako oko vas ima udvarača, vaša intuicija vam ne daje "zeleno svetlo" za bilo koga od njih…

Posao

Na mišiće obavljate svoje dnevne obaveze – kao da ste se istrošili, kao da ste u proteklom periodu previše očekivali i sada se suočavate sa realnošću koja nije baš onakva kakvu ste je zamišljali. Takođe, umor postoji i zbog velike količine posla koji morate završiti, ali i zbog zaostataka za koje ste sami krivi… Nervira vas to što znate da imate dobre ideje i planove, ali nikako da pronađete pravu podršku za njihovu realizaciju. Pustite, samo polako – sve će doći na svoje.

Novac

Malo ste se opustili po pitanju novca, i to je skroz ok. No, nije u redu da se previše opustite, a tome ćete biti skloni. Ne umete da baratate novcem u ovom periodu…

Zdravlje

Ne forsirajte sebe ni na šta. Potrebno vam je više odmora, možda češći boravak u prirodi da biste se osećali bolje. Starije Device bi mogle da provere krvnu sliku.

VAGA

Hrana

U ovoj nedelji – čas striktno vodite računa o ishrani, čas se prepustite nekim svojim unutrašnjim impulsima i hrana ispred vas samo nestaje. Vi se trudite onoliko koliko možete. Glad možete zavarati i koštunjavim plodovima, voćem, šoljom toplog čaja.

Ljubav

Čas zadovoljstvo, čas nezadovoljstvo. Čas kvalitetna komunikacija, čas potpuno nerazumevanje sa voljenom osobom. Tamo negde sredinom nedelje kao da će vas uhvatiti pundravci – sve će vam smetati – i kad se partner ponaša po vašim željama i kada vas ne zarezuje dva posto. To što vas nešto "bode u mozak" kada je voljena osoba u pitanju neće se rešiti vašim nervoznim ispadima. Ukoliko ste usamljeni – polako počinjete da se osećate dobro u sopstvenoj koži, vraća vam se samopouzdanje i vedrina. Privlačite mnogo udvarača, i onih starih i onih novih – s jedne strane vam to jako prija, ali sa druge – baš ona osoba koja vam je najinteresantnija kao da vas ni malo ili retko primećuje…

Posao

Ne zaključujte ništa na prečac, jer kao da u ovom periodu niste dovoljno sposobni niti dovoljno jasno vidite da biste mogli da izvedete prave zaključke. Nešto vam se može činiti mnogo bolje ili pak mnogo gore od realnosti. Prilikom bilo kakvih potpisivanja ugovora striktno vodite računa o legalnosti, a i generalno gledano – nemojte sebe da uvedete u bilo kakvu vrstu sukoba sa zakonom. Komunikacija sa saradnicima je potpuno zbunjujuća u ovoj sedmici – niko nikoga ne čuje na pravi način.

Novac

Ukoliko vam se otvore mogućnosti za neku laku i brzu zaradu, zapitajte se da li je tu nešto "mutno". Ako postoji bilo kakva sumnja ili se javlja intuicija i upozorava vas – ne idite na tu stranu.

Zdravlje

Oprez u saobraćaju je neophodan, pogotovo ako vozite noću, po magli ili su kolovozi vlažni i klizavi. Takođe – osetljivo vam je grlo, pluća, čak i uši.

ŠKORPIJA

Hrana

Menjajte nešto u načinu ishrane, jer ovaj "režim" koji primenjujete nepovoljno utiče na vaš imunitet. Skloni ste tome da samo nešto na brzinu zbrčkate, čisto da biste utolili glad, uopšte ne vodeći računa niti o kvalitetu niti o pravom izboru namirnica.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku – odnos sa partnerom nekako taljiga… Jeste da imate osećaj da ste trenutno na nekim potpuno različitim talasnim dužinama, ali uspevate da funkcionišete na dnevnoj bazi. One Škorpije koje imaju partnera, ali imaju i nešto "sa strane", trebale bi da vode računa da se nekim svojim postupcima ili rečima ne odaju… Ukoliko ste usamljeni – čak iako ste smatrali da vas ništa iz prošlosti više ne može iznenaditi i dotaknuti – sad možete biti na tren prodrmani pojavom osobe koju ste u potpunosti zaboravili. Na kratko se neki daleki odbljesci emocija mogu pojaviti kod vas, ali savet za vas je – ovu priču stavite u fajl pod naslovom "završeno za sva vremena". Nemate šta tu da tražite…

Posao

Planete su se nagomilale u vašem polju posla, što sa jedne strane donosi pojačane aktivnosti, ali sa druge – mnogo nejasnih i nedefinisanih situacija. Može se tokom ove sedmice pojaviti osoba ili čak poslovna šansa za koju ćete smatrati da je prava za vas, ali vam je teško da donesete konačnu odluku, baš iz razloga što nemate informacije ili odgovore koji su za vas presudni. Bićete skloni da odlažete sve ono što možete – iskreno, možda je to trenutno baš pravi potez…

Novac

Novčana situacija će generalno gledano, biti dosta dobra. Nemojte da je pokvarite nekim ishitrenim i preteranim razbacivanjem novca. Moguće je da ćete morati da platite neku kaznu.

Zdravlje

Hormonski problemi, nesanica, glavobolje – naročito će biti aktivni u danima oko sredine sedmice. Promenite način ishrane i budite više fizički aktivni.

STRELAC

Hrana

Više vitaminskih napitaka, više voća – naročito banana, nara, ananasa – delovaće podsticajno na vaše raspoloženje, ali će poslužiti i kao zgodna užina da zavarate glad do sledećeg obroka. Izbegavajte namirnice koje su vam sumnjive po izgledu i mirisu i proveravajte njihov rok trajanja.

Ljubav

Ulazak Sunca u vaš znak tokom ove sedmice za vas lično je povoljan momenat jer vam donosi više raspoloženja, ali i veću usmerenost za sopstvene želje i potrebe. No, ne mora da znači da će ova sedmica biti dobra u partnerskim odnosima, pogotovo ako već neko vreme unazad imate problem. Štaviše, pun Mesec u drugom delu sedmice može doprineti pojačanim tenzijama i nervozi. Oni koji su usamljeni – vi ste u periodu koji vam donosi iznenadna, lepa poznanstva i dosta osoba koje bi želele da vam se približe. No, prošlost još uvek igra bitnu ulogu kod vas, koliko god vi želeli da je sklonite od sebe. Bivši partner pokušava da u vama ponovo probudi želju za pomirenjem…

Posao

Konačno ste počeli da funkcionišete na drugačiji način i da gledate šta je vama bitno, a ne da se non stop povinujete željama drugih. To ne znači da ćete magično i preko noći rešiti svoju poslovnu situaciju baš onako kako vama odgovara, ali znači da ćete iz dana u dan, korak po korak ići ka onome što priželjkujete. Nemojte da se iznervirate ukoliko u ovoj nedelji budete morali da ama baš sve radite iz dva puta. Takođe – ne zalećite se niti u dogovorima, niti u bilo kakvim potpisivanjima…

Novac

Nešto vi tu ne radite ili ne kalkulišete kako treba, jer ste non stop na nuli ili u gubitku. A posla imate preko glave. Ukoliko se bavite prodajom – pazite da sami sebe ne zeznete…

Zdravlje

Promenljiva energija. U nekom trenutku vrcate od nje, u drugom – samo kljoknete. Budite oprezniji u saobraćaju…

JARAC

Hrana

Negde unutar sebe ste jako nervozni, a to definitivno utiče na vaš apetit. Ni najomiljenija hrana vam trenutno ne donosi neko naročito zadovoljstvo. Jedete čisto reda radi. Pomozite svojim organima za varenje – kuvanom hranom, na kašiku.

Ljubav

Malo vas muče neke situacije sa emotivnim ili bračnim partnerom. Možete početi da sumnjate u vernost druge strane, čak i ako nemate nikakav opravdan razlog za to. S druge strane, voljena osoba je u ovoj nedelji naglašeno nervozna, sa promenljivim raspoloženjima što ćete vi povezivati sa svojim sumnjama, a ne sa trenutnom poslovnom situacijom koja vaše drago biće opterećuje. U prevodu – problem bez problema. Ne dozvolite da se pokrenu tenzije između vas dvoje. Ukoliko ste usamljeni, jedna osoba vas čačka, zanimljiva vam je… ali vi, poučeni nekim lošim iskustvima iz prošlosti, sami sebi namećete blokade i ne dozvoljavate da se prepustite dešavanjima. Neko pokušava da obnovi kontakt sa vama, neuspešno.

Posao

Iako na poslu sve uglavnom funkcioniše kako treba i vi sami vidite da ćete vremenom uspeti da ostvarite ono što ste zacrtali, ipak u vama i dalje čuči nezadovoljstvo. Nemojte previše razmišljati o onome na šta trenutno ne možete da utičete, jer se to može odraziti na vaše funkcionisanje – doneti vam zaboravnost, ishitrenost onda kada ne bi trebalo da je bude, neorganizovanost. Ukoliko vas intuicija upozorava na neke osobe, poslušajte je – vaš unutrašnji glas vam sada ne govori ništa bez razloga….

Novac

Neki prilivi vas mogu obradovati, jer ih još uvek niste očekivali. No, sa druge strane – mogući su izdaci vezani za kuću ili privatan posao.

Zdravlje

I vama oprez u saobraćaju treba da bude primarna stavka. Takođe – moguća su promenljiva raspoloženja i nesanica u ovom periodu.

VODOLIJA

Hrana

Iako to ne želite, kao da će te u ovoj sedmici imati million i jednu priliku da budete ugošćeni i da uživate u raznoraznim specijalitetima. Privlači vas egzotična hrana, mirisi i začini i teško je da ćete odoleti da probate ove zalogajčiće…

Ljubav

Iako je odnos sa emotivnim i bračnim partnerom u velikoj meri sređen i vas dvoje uglavnom funkcionišete baš kako treba, to ne znači da u ovoj sedmici nemate povremenih prepreka koje ćete morati da zajedničkim snagama prevaziđete. Drugi deo nedelje pogotovo, kada će uticaj punog Meseca biti dosta jak – može doneti promenljiva raspoloženja kod oboje. Ne dozvolite da u tim momentima dođe do tenzija. Ukoliko ste usamljeni – sve vam dobro ide, osim ljubavi… šalim se malo – ne funkcionišu tu stvari loše, ima udvarača, ima flertovanja, ima dobrog provoda i zabave – ali kao da nema baš onog pravog podsticaja, baš onoga što vam je sada najpotrebnije. Polako, biće i toga…

Posao

Daleko od toga da nedelja pred vama nije uspešna, ali…..da, uvek ima neko ali što devojci sreću kvari… Dakle, to "ali" u ovom trenutku predstavlja prolongiranje i odlaganje svega onog što ste mislili da ćete baš u ovoj sedmici aktivirati i konačno realizovati. Ispada da ćete kasniti, bilo svojom krivicom ili ne. No, sve ono što ste u prethodnim mesecima pokrenuli i što je do sada bilo u zastoju, sada kreće kako treba. Znači – noviteti – stop, a ono što ste ranije otpočeli – punom parom napred!

Novac

Čudna, čudna nedelja po pitanju finansija. Kašnjenja isplata, naplata sudskih taksi i kazni, mnogo troškova – nekako ćete uspeti da izađete na kraj sa svim tim…

Zdravlje

Ne preterujte u jelu, ali ni sa nekim lošim navikama – alkoholom, duvanom… Takođe, osetljivi su vam disajni organi.

RIBE

Hrana

Vaš organizam neće baš lepo reagovati na premasnu, prezačinjenu hranu, ali ni na neobične mirise i ukuse, tako da nemojte previše eksperimentisati sa jelom u ovoj nedelji. Vodite računa i o ispravnosti i kvalitetu namirnica koje unosite.

Ljubav

Ne baš dobra komunikacija, ali i prevelika okrenutost i vas i partnera ka poslovnim obavezama – svakako će doneti nezadovoljstvo kod oboje. U ovakvim periodima morate shvatiti da nervoza i svađe nisu rešenje i da ne donose ništa pozitivno, ni vama ni drugoj strani. Koristite zajedničke trenutke, koliko god oni bili retki, samo za zadovoljstvo. A mogli biste i vi da inicirate neki provod ili putovanjce… Oni koji su usamljeni – više osoba koje poznajete preko posla kao da su se u ovoj nedelji raspametile – samo vas nešto jure, zivkaju, pozivaju na kaficu, izlazak ili druženje. A vi gledate belo, jer vas niko od njih ni dva posto ne dotiče. Vi želite nekog sasvim desetog, koji je u ovom periodu jako malo aktivan…

Posao

Svi oko vas vas nešto spotiču, vraćaju korak unazad, nerviraju. A vi se ne date. Koliko god vi ne imali visoko mišljenje o svojoj snazi, evidentno je da će ona sada biti u prvom planu. Ne obazirete se na prepreke, na one koji vas koče, gurate svom snagom napred i to vam odlično ide. Koliko god vi smatrali da sada ne možete da uspete u onome što želite, to ne treba da vas zaustavi. U ovoj nedelji – moguće su neke vrlo povoljne informacije za vas.

Novac

Poboljšava se finansijska situacija. Ne možemo da kažemo da ste stabilni, ali je sigurno da ste zadovoljniji nego u proteklom periodu.

Zdravlje

Mlađi – dobro zdravlje i raspoloženje. Ukoliko se bavite fizičkim aktivnostima, sportom – pazite na povrede.

]]>
Sun, 18 Nov 2018 19:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144412/u-novoj-nedelji-vage-nece-moci-da-se-odbrane-od-udvaraca-a-lavovima-proslost-kuca-na-vrata.html
Ne opterećujte danas Vage, bolje ih zabavite; S Devicama se ne igrajte, jer ih to još više mami da vas ščepaju http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144216/ne-opterecujte-danas-vage-bolje-ih-zabavite-s-devicama-se-ne-igrajte-jer-ih-to-jos-vise-mami-da-vas-scepaju-.html Ovnovi se osećaju istrošeno, kao da su im baterije iscurele! Kakva je vaša astro prognoza 18. novembra.

OVAN
Danas bi bio pravi trenutak da se rasteretite i ostavite sve probleme iz prethodne nedelje u prošlosti. I sami osećate da ste malo energetski iscrpljeni i najbolje bi bilo oporaviti se i odmoriti u kontaktima sa ljudima koji su vam dragi i bitni.

BIK
Potrebno vam je da se opustite i da skrenete misli na neka pozitivna dešavanja i drage osobe. Odličan dan za susrete sa prijateljima, za okruženost porodicom I voljenima. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jeste mogućnost da potrošite više novca nego što ste planirali.

BLIZANCI
Najviše ćete biti usmereni na porodična dešavanja ili okupljanja. Ako se osećate pomalo umorno i iscrpljeno, budite svesni da je to prolazno i da vam je drugi deo dana već rasterećeniji i opušteniji. Uživaćete sa dragim ljudima.

RAK
Ako ste danas u mogućnosti da otputujete negde – budite sigurni da ćete se provesti dobro, opustiti i rasteretiti. Ako to ne možete – posetite osobe koje volite i napunite se pozitivnom energijom. Potrebno vam je da se opustite i odmorite.

LAV
Potreba da promenite nešto u vašim najbližim emotivnim relacijama je velika i moguće je da ćete se jako truditi da ugodite voljenoj osobi. Problem je u tome što je ona nepoverljiva i teško pušta da joj se približite. Ne oklevajte, budite romantični i nežni i priredite joj i neko lepo iznenađenje.

DEVICA
Želite danas da ostvarite komunikaciju sa nekim ko vam je jako privlačan i trudićete se da se predstavite na najbolji način. Povremeno imate osećaj da se druga strana pomalo poigrava sa vama, ali vam to daje samo dodatno na upornosti da je osvojite. Vaši će napori biti nagrađeni, ne odustajte.

VAGA
Neko očekuje od vas da ispunite ono što ste obećali, ali vi ste u međuvremenu sklopili druge dogovore i pravite se da se ne sećate da ste bilo šta rekli. Nemojte da se iznenadite ako se druga strana naljuti na vas. No, vi danas želite da se opustite i zabavite i nemate nameru da razmišljate o ozbiljnim temama.

ŠKORPIJA
Drage Škorpije, vama je danas samo ljubav na pameti i jedino što želite je da budete sa voljenom osobom i da joj se maksimalno posvetite. Spremni ste da joj priredite neke nezaboravne trenutke. Ako ste sami – krenite u osvajanje osobe koja vam se dopada, jer je teško da će vam moći odoleti.

STRELAC
Porodični segment je jako naglašen danas i očigledno je da će Strelčevi veći deo vremena provesti sa onima koji su im najbliži i najmiliji. Ako ste napravili neke druge dogovore, imaćete problem da se uklopite. Eventualno bi veče bilo otvoreno za neke, lično vaše planove.

JARAC
Za vas bi danas bilo najbolje da otputujete negde ili da provedete vreme sa onim ljudima koji su vam bliski. Energija vam je u padu i potrebno je da se dobro odmorite, a jako će vam prijati da prošetate negde blizu vode ili u prirodi. Ne razmišljajte o nekim opterećujućim temama danas.

VODOLIJA
Danas ste rešili da se provedete sa onima koje volite. Potrebno vam je da budete okruženi dragim licima, jer vam to diže energiju I raspoloženje. Odličan dan je pred vama, kada ste u pokretu i okruženi bliskim osobama. Uživajte!

RIBE
Ne znate da li ćete na jednu, na drugu ili na petu stranu. Dok vi tako razmišljate kuda biste prvo krenuli, prolazi vam vreme i moguće je da ćete propustiti dobar deo dana. Umesto što se opterećujete, pustite da vas situacije vode same od sebe, a vi se prepustite i uživajte!

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

]]>
Sun, 18 Nov 2018 09:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144216/ne-opterecujte-danas-vage-bolje-ih-zabavite-s-devicama-se-ne-igrajte-jer-ih-to-jos-vise-mami-da-vas-scepaju-.html
Tajne ženske želje: Žena Bik želi samo na "duge staze", Vage imaju velika očekivanja... http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/98275/tajne-zenske-zelje-zena-bik-zeli-samo-na-duge-staze-vage-imaju-velika-ocekivanja.html Šta od ljubavi očekuju devojke Zodijaka

Ovan

Ovan žene su naivne do te mere da one mogu imati previše poverenja. Ali, one dobijaju sve što požele, jer su mlade u srcu i uživaju u avanturama na svakom koraku, tako da je svaka zajednica sa ženom u znaku Ovna vrlo stimulativna. Voleti ženu Ovna, mogu samo snažni muškarci koji znaju da odgovore agresivnoj prirodi ovog znaka. Ovan žena je nezavisna i konkurentna.

Bik

Bikovi žene skrivaju svoja osećanja sve dok ne odluče da pokažu ko su, tako da kada volite ženu rođenu u znaku Bika važno je zapamtiti da njima treba vremena. One žive za stabilnost, tako da morate biti tu za duge staze.

Blizanci

Blizanci devojke su uvek u pokretu i žele da ih stalno pokrećete. One su radoznale. Voleti ženu u znaku Blizanaca, morate biti u stanju da održite korak sa njom, pratiti je u stopu inače će njoj sve brzo dosaditi.

Rak

Rak žena je obično hodajuća kontradikcija - srdačna i hladna. Ona odiše jakim držanjem, ali su meke kao svila u svojoj unutrašnjoj strani. Dakle, kada volite devojku rođenu u znaku Rak, važno je da znate da "oljuštite" te slojeve. Kada vas ona konačno pusti u svoj svet shvatićete da, iako su njena osećanja promenljiva, ona naglašava ljubav i romantiku pre svega.

Lav

Žena rođena u znaku Lav je harizmatična i prolazi kroz život sa zavidnim smislom za humor.

Ona daje sve za svoj odnos. Kada se zaljubite u devojku rođenu u znaku Lav, ona će biti najodanija devojka koju ste ikada imali. Ukoliko slomite njeno poverenje, kada vas napusti nikada se neće vratiti.

Devica

Device devojke su brižne i empatične, ali mogu biti malo nezgodne. One nikada neće postati cinične, bez obzira na to koliko puta slomite njihovo srce. One uvek počinju odnose ispočetka i ne dozvoljavaju dosadašnjim iskustvima da pomute njihove presude.

Vaga

Vage često fokusiraju mnogo svoje energije na pronalaženje ljubavi. One imaju otvoren stav prema spoljnom svetu, često kriju kako se zaista osećaju posle životnih razočarenja. Kada volite Vagu, važno je zapamtiti da one imaju velika očekivanja, a ako ih ne ispunjavate, one mogu postati povučene.

Škorpija

Škorpije su stare duše, i kaže se da su jedan od najmoćnijih znakova. One su veoma strastvene, tako da je svaka zajednica sa Škorpijom intenzivna i dramatična. Kada volite Škorpiju morate joj dopustiti da kontroliše stvari. One imaju tendenciju da skrivaju svoja prava osećanja.

Strelac

Strelčevi su najoptimističniji od svih znakova. One žive za avanturu i slobodnog su duha. Teško je vezati Strelca devojku, jer ona ima stalnu potrebu da istražuje. Ako uspete da uskladite želje možete postati ravnopravan partner u vožnji svog života.

Astrološki kalendar najsrećnijih dana u 2016. godini: ovo su najpovoljniji dani za vaš horoskopski znak...

Jarac

Jarčevi žene su strpljive i ambiciozne. Oni imaju tendenciju da rade iznad svega u životu, i treba da nauče kako da izbalansiraju posao i ljubav. Jarčevi ne vole prolazne odnose i uložiće mnogo da budu sigurne da njihova veza ide na duge staze.

Vodolija

Vodolije su jedinstvene, brzi mislioci koji koriste svoju ekscentričnu taktiku kroz život. One provode mnogo vremena u svom umu, često se povuku iz odnosa ako nisu shvaćene. Kada je reč o ljubavi prema Vodolijama, važno je da joj partner omogući da bude nezavisna.

Riba

Ribe su tajanstvene i osetljive. One provode veći deo svog života birajući... Uglavnom između dve staze. One imaju tendenciju da žive u fantaziji i vide stvari kako žele da ih vide, pre nego kao što zaista jesu. Kada je reč o ljubavi devojke u znaku Ribe, važno je da je podržite u svim njenim nastojanjima, ma koliko beskorisni mogu biti. Potrebno je da budete osetljivi i romantični. Ribe devojka će vas naučiti šta je ljubav kao nijedan drugi znak, sve dok joj uzvraćate ljubav.

Korišćenje zodijaka da znate kako da volite može biti neverovatno korisno. To daje prozor u dušu žene, koju muškarac voli.

Izvor: zenskimagazin.rs

]]>
Sat, 17 Nov 2018 19:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/98275/tajne-zenske-zelje-zena-bik-zeli-samo-na-duge-staze-vage-imaju-velika-ocekivanja.html
Kod Bikova napeto, kod Rakova sve pršti: Neka, danas je subota! http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144214/kod-bikova-napeto-kod-rakova-sve-prsti-neka-danas-je-subota.html Da li će i vama 17. novembar biti u znaku intenzivnih emocija ili ćete ga provesti na mirnom moru?

OVAN
Nervoza i napetost su jako prisutni, pa budite obazrivi u svim komunikacijama tokom ovog dana. Onima koji su vozači savetujemo oprez u saobraćaju, jer ste trenutno dekoncentrisani, a u isto vreme brzate. Današnji dan bi bilo najbolje iskoristiti za neki blaži vid rekreacije ili šetnju van grada.

BIK
Velike poslovne obaveze koje morate završiti tokom ovog dana, a niti imate dovoljno vremena niti imate bilo kakvu podršku i pomoć od drugih. Šta više – osobe sa kojima dolazite u kontakt sada vam samo mogu izazivati nervozu i dodatno vas dekoncentrisati. Napetost u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI
Stigao vas je umor od dešavanja tokom prethodne nedelje. Ako vam je za neki posao potrebna velika koncentracija ili preciznost, pitanje je da li ćete to odraditi kako treba. Moguće su greške. Možda bi bilo dobro da danas uzmete malo više vremena za svoj odmor i opuštanje.

RAK
Komplikacije u planovima koji su vezani za poslovne obaveze i projekte. Potrebno je promeniti ih u hodu, što će biti prilično teško u datim okolnostima. Neki kompromisi vam nikako neće prijati. Susret sa emotivnim partnerom može biti jako buran. Pokušajte da ovo okrenete na strast.

LAV
Pokušavate da budete tolerantni u jednom dogovoru, ali vas ponašanje druge strane izbacuje iz takta i jako vam smeta. Tenzije su naglašene u odnosu sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt, pa će se ovo odraziti i u vašim emotivnim relacijama. Zaista je neophodno da napravite kompromis.

DEVICA
Neke stvari zaista više niste spremni da tolerišete i postavićete jasnu granicu u odnosu sa poslovnim saradnikom ili kolegom. Na žalost, druga strana ne želi da čuje vaše argumente i lako je moguća rasprava. Pokušajte da u odnosu sa voljenom osobom ispravite neke loše situacije.

VAGA
Današnji poslovni tempo vam ni na koji način ne odgovara. U jednom momentu statičnost, u drugom gomila obaveza iz kojih ne možete da se iskobeljate. Teško se uklapate, mada ćete se istinski truditi da neke stvari odradite na vreme. Neraspoloženje se prenosi u odnos sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA
Danas teško uspevate da se fokusirate na svoje dnevne obaveze. Jako su vam neophodne neke promene i ne možete da se bavite ustaljenim aktivnostima. Gledaćete da što pre otaljate ono što imate i da pobegnete. Potreban vam je kontakt sa osobom sa kojom ste jako bliski.

STRELAC
Nervoza u partnerskim i saradničkim odnosima. Previše se opterećujete nekim situacijama koje je moguće dosta lako rešiti, ali će biti potrebno više takta i razumevanja sa obe strane. Moguća je neusklađenost sa emotivnim partnerom i teško ćete ostvariti željeni susret.

JARAC
Nerazumevanje je naglašeno u dogovorima sa poslovnim partnerima i saradnicima. Potrudite se da uradite sve ono što je do vas, ali budite svesni da je i na taj način moguće da će dolaziti do problema. Dobar dan za susrete sa prijateljima ili sa ljudima koje odavno niste videli.

VODOLIJA
Danas bi trebalo da se potrudite i održite dobru komunikaciju sa autoritetima i nadređenim osoboma. Na neke stvari sada ne možete uticati, zato pokušajte da se prilagodite trenutnim okolnostima. Emotivni partner uspeva da vas opusti i oraspoloži i posvetite mu više pažnje tokom dana.

RIBE
Danas je neophodno da napravite ustupak u poslovnim dogovorima, jer je moguće da na drugačiji način nećete uspeti da dođete do rešenja. Neke situacije vam nisu prijatne, ali se morate prilagoditi. U porodičnim i emotivnim relacijama danas je naglašena napetost.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

]]>
Sat, 17 Nov 2018 08:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144214/kod-bikova-napeto-kod-rakova-sve-prsti-neka-danas-je-subota.html
Pronađite partnera prema mesecu u kom ste rođeni: Februarskim mačkama treba strpljiv muškarac, a avgustovskim opasnicama... http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/139843/pronadjite-partnera-prema-mesecu-u-kom-ste-rodjeni-februarskim-mackama-treba-strpljiv-muskarac-a-avgustovskim-opasnicama.html Svi koji veruju u horoskop verovatno su se ponekad zapitali da li im on može pomoći u otkrivanju idealnog partnera. U odnosu na mesec u kom ste rođeni možete otkriti kakav muškarac je kao stvoren za vas.

JANUAR

Muškarac za vas će se kad-tad pojaviti, a prepoznaćete ga po snažnim ambicijama i ljubavi prema poslu. Upravo zato što ste takvi i vi sami. Znate koji su vam snovi i sigurno koračate ka njihovom ostvarenju. Zato vam je potreban neko ko će moći da trči zajedno sa vama i da vam bude podrška. Samo takvog muškarca neće uplašiti vaša snažna priroda i želja za uspehom.

FEBRUAR

S obzirom na to da ste nepredvidivi i puni života, potreban vam je strpljiv, ali istovremeno i znatiželjan muškarac. Neko ko će vas voleti i kada ste u raspoloženju da pođete na put u nepoznato i kada ste tihi, zamišljeni i ranjivi.

MART

Zaslužujete nekoga ko će vas tretirati onako kako dolikuje. S obzirom na to da ste neko ko se saoseća sa drugima, da ste iskreni i pametni - takav mora biti i vaš savršen muškarac. Budite strpljive i doći će onaj ko će vas staviti na prvo mesto, ko će obožavati sve vaše osobine i neće mu pasti na pamet da vas iskoristi.

APRIL

Sačekajte da se pojavi onaj ko će se zaljubiti u vašu jedinstvenost. Od nje su mnogi pobegli i mnogi su se plašili toga što ne želite da krijete emocije, ali onaj ko je pravi za vas biće dovoljno samouveren da ostane.

MAJ

Treba vam neko ko može da prati vaš tempo. Kao osoba sa izuzetnim fokusom, motivom i strašću, ne treba vam neko ko će uporno kaskati za vama. Sasvim je u redu da svako od vas dvoje vodi svoj život, ali da ste u isto vreme tu jedno za drugog i bodrite se ne biste li bili bolji i uspešniji.

JUN

Treba vam neko kome neće biti problem da se emotivno potpuno otvori i ko se neće uplašiti svoje ranjivosti. Naravno, to ne podrazumeva da nekome budete rame za plakanje ili popravljate sve ono što su mu drugi u životu pokvarili. Vama je potreban neko ko će vas voleti kao i vi njega.

JUL

Treba vam muškarac koji će obožavati da budete ono što jeste. Priroda vam je takva da privlačite sve oko sebe, zato zaslužujete nekog ko je dovoljno siguran u sebe i to mu neće smetati. Ne treba vam neko ko će vam reći da treba "malo da se smirite" da bi se on osećao bolje u svojoj koži.

AVGUST

Za vas je neko ko se ne boji da bude iskren, ko će vam reći čak i ono što ne želite da čujete. Vaša ličnost je mnogima uzor i imate karakteristike pravog vođe, zato vam je potreban dovoljno jak muškarac koji neće dozvoliti da radite baš sve što poželite, pogotovo da gazite preko njega. Što ne znači da on neće biti ponosan na vas. Jednostavno, držaće vas u ravnoteži.

SEPTEMBAR

Nikada ne želite da prestanete da učite nove stvari i stičete nova iskustva. Zato vam je potreban partner koji vas u tome neće kočiti. Ali i neko kome neće biti teško da se malo više potrudi ne bi li zagrebao dublje do vašeg srca.

OKTOBAR

Imate toliko mnogo ljubavi i dobrote da ih ljudi često uzimaju zdravo za gotovo. Zato vaš muškarac treba da ima iste ili slične karakteristike da bi u vaš život uneo još više radosti i ljubavi, a ne bol i patnju.

NOVEMBAR

Izuzetno ste radni i kreativni, ali ponekad umete da budete i povučeni i tihi. Zato vam je potreban muškarac koji će voleti sve vaše strane i ko će se uvek truditi da se vi osećate opušteno. Sačekajte na onoga ko će vas voleti takvu kakva jeste.

DECEMBAR

Vama treba neko ko će uvek biti spreman na zabavu. Vi ste vedra osoba puna energije i treba vam neko ko će vas podsticati da se takvi i razvijate, a ne neko ko će vas kočiti. Muškarac koji je za vas voleće vašu duhovitost i blesavu prirodu, ali će biti i dovoljno ozbiljan kada je to potrebno. Pre svega, za vas je neko ko može da vas nasmeje.

Izvor: srbijadanas.com

]]>
Fri, 16 Nov 2018 19:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/139843/pronadjite-partnera-prema-mesecu-u-kom-ste-rodjeni-februarskim-mackama-treba-strpljiv-muskarac-a-avgustovskim-opasnicama.html
Dan pun nervoze i neraspoloženja! Lavove čeka gužva, tenzija, brzina, a Ovnovi naročito da pripaze na novac http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144319/dan-pun-nervoze-i-neraspolozenja-lavove-ceka-guzva-tenzija-brzina-a-ovnovi-narocito-da-pripaze-na-novac.html Škorpije će nervirati i sebe i druguge, Rakovi ne znaju kako da skrenu pažnju voljene osobe na sebe. Da li se i jednom horoskopskom znaku danas dobro piše saznajte u našem dnevnom horoskopu...

OVAN

Neke situacije na poslu su danas dosta komplikovane i zahtevaće mnogo vaše pažnje. Ako radite sa novcem, budite prilično oprezni, jer su mogući gubici. U kontaktu sa emotivnim partnerom jako je naglašena ljubomora i optuživanje. Pokušajte da držite situaciju pod kontrolom.

BIK

Danas je ogromna količina obaveza pred vama, imate dovoljno energije, ali pokušajte da se ne preforsirate. Želite da se dokažete pred nekim osobama, pa ćete se još i dodatno truditi. U brzini je moguće napraviti greške, budite obazrivi. Jedna osoba vas jako intrigira.

BLIZANCI

Vaša neopreznost ili nedovoljna koncentracija danas vam može doneti veću grešku ili materijalni gubitak. Moguće su i tenzije u saradničkim i partnerskim odnosima. Rasprave i razmimoilaženje i u odnosu sa voljenom osobom. Oboje se ponašate previše tvrdoglavo i isključivo.

RAK

Danas ćete morati jako da se posvetite jednoj poslovnoj obavezi ili problemu koji ste do sada pokušavali da izbegnete ili ga odlagali. Budite svesni da su neki naporni momenti pred vama. Smeta vam ponašanje voljene osobe ali ne znate na koji način da joj skrenete pažnju.

LAV

Gužva, tenzija, brzina, jer pokušavate da završite neki posao na vreme, a strašno vam smetaju osobe oko vas jer vam svojim prisustvom i upadicama odvlače pažnju. Pokušajte da se skoncentrišete. U odnosu sa voljenom osobom ponavljaju se neke loše situacije iz prethodnih dana.

DEVICA

Danas su situacije u poslovnom segmentu u potpunosti van vaše kontrole. Ili nailazite na velike blokade i morate da čekate, ili se pak situacije odvijaju ogromnom brzinom, koju ne možete da ispratite. Bićete jako nervozni i neraspoloženi prilikom susreta sa emotivnim partnerom.

VAGA

U poslovnom segmentu su naglašeni nervoza i pritisak i teško ćete podnositi i okolnosti, ali i ljude sa kojima dolazite u kontakt. Pokušavate da se uklopite, ali to je danas teško izvodivo. Prepirke u odnosu sa emotivnim partnerom, moguće je da na sve strane lete optužbe o prevari ili flertovanju.

ŠKORPIJA

Em ćete se vi iznervirati, em ćete iznervirati druge. Nikako da se dogovorite po nekim pitanjima sa saradnicima, a moguće je i da vam neka papirologija pravi ozbiljne probleme. Informacije koje dobijate od voljene osobe samo će dodatno začiniti ovaj naporan dan. Pokušajte da malo „iskulirate“.

STRELAC

Opterećeni ste nekim dešavanjima koja jako utiču na vašu koncentraciju i odvlače vam pažnju. Uznemireni ste nekim postupcima od strane kolega ili poslovnih saradnika. Planovi vam trenutno deluju neostvarivo. Neke reči voljene osobe vas opterećuju i teraju vas da razmišljate šta nije u redu.

JARAC

Sitne provokacije tokom celog dana od jednog kolege duboko će vas nervirati, ali ne želite da mu pružite to zadovoljstvo da otvoreno pokažete da vas je izbacio iz takta. Na sve ovo – emotivni partner ili simpatija danas neće imati ni malo vremena za vas. Povremeno se osećate dosta neraspoloženo.

VODOLIJA

Danas morate da obavite jedan bitan dogovor, ali smatrate da se niste dovoljno pripremili za to. Pokušavaćete da odložite, ali bih vam savetovala da stisnete zube i svakako odete, jer je pitanje kada će se ova prilika opet ukazati. Nervoza i napetost u emotivnim odnosima su prisutni.

RIBE

Imate osećaj da ste na kraju snaga, ali jedan bitan poslovni projekat je već pri kraju. Ostalo je da se odrade još neki papirološki detalji, pa ćete svu pažnju posvetiti ovom segmentu. Emotivni partner vam kvari planove svojim promenama u poslednjem trenutku, što vas jako nervira.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

]]>
Fri, 16 Nov 2018 08:35:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144319/dan-pun-nervoze-i-neraspolozenja-lavove-ceka-guzva-tenzija-brzina-a-ovnovi-narocito-da-pripaze-na-novac.html
Sve je OK, samo Ovan guši ljubav nemirom, Rakovi bez sluha za partnerova osećanja http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/127835/sve-je-ok-samo-ovan-gusi-ljubav-nemirom-rakovi-bez-sluha-za-partnerova-osecanja.html U pitanjima ljubavi nikad nismo dovoljno mudri i promišljeni, a nekim svojim stavovima je svako od nas u stanju da uplaši i otera onu pravu osobu, sa kojom želi da bude. Evo kako to horoskop objašnjava.

OVAN

Plašiš pravu osobu svojim strahom od posvećenosti i nemirom. Ti nemaš nikakav problem da se zaljubiš – uzbuđenje i oduševljenje te maksimalno angažuju. Voliš da budeš van kontrole i iskusiš nove stvari. Ali kad dođe do toga da treba da se smiriš, kad stvari postanu uobičajene i udobne, postaješ nemirna i nervozna. Voliš da juriš za iskustvom i uzbuđenjem i kad sretneš onog sa kim je moguća veza na duže staze, ne umeš da staneš.

BIK

Ne ostavljaš mesta za greške i opraštanje. Voliš vatreno i duboko i to je jedna od tvojih najboljih osobina. Na mnogo načina, ti si idealna partnerka – nežna, posvećena, nesebična i topla. Ali zato umeš da budeš hladna i odbojna ako partner ne uradi sve onako savršeno kako ti očekuješ i teško opraštaš čak i kad se on izvinjava i iskreno kaje zbog svoje greške.

BLIZANCI

Plašiš partnera preteranim kolebanjem i nesigurnošću u pogledu toga šta stvarno želiš – ne samo u vezi, nego uopšte, u životu. Zbog toga često prebacuješ odgovornost na partnera i očekuješ da on odluči umesto tebe. Očekuješ da on otkrije šta je ono što je tebi potrebno. Radije nego da shvatiš partnera kao podršku, ti postaješ zavisna od njega i tako se oslobađaš odgovornosti – i zadržavaš prava da budeš nezadovoljna njegovim odlukama.

RAK

Pokušavaš da nametneš partneru kako treba da se oseća. Tvoj jak osećaj i intuicija, dar su u mnogim situacijama, ali u ljubavnoj vezi mogu da budu veliki izazov. Prečesto svoja osećanja projektuješ na partnera, ili mu čak jasno govoriš kako treba da se oseća, po tvom mišljenju, umesto da slušaš i pitaš ga kako se oseća. Zaboravljaš da je on osoba različita i nezavisna od tebe, sa svojim sopstvenim doživljajima i osećanjima.

LAV

Plašiš partnera pokušavajući da kontrolišeš stvari koje ne mogu da se kontrolišu. Navikla si da misliš da su stvari u tvojim rukama i da uvek možeš da stvoriš nešto sjajno, takoreći ni iz čega. Ali još ne shvatš kako to ne funkcioniše u ljubavi i zašto emotivna veza nije nešto što možeš da kontrolišeš na uobičajeni način – taktikama i manipulacijom. Ti se mnogo trudiš u vezi, ali prepadaš svog partnera naporom da svaki aspekt veze objasniš i postaviš na svoje mesto – ne puštaš ga da diše.

DEVICA

Prvo preplašiš sebe, a onda svojim strahovima i sumnjama udaljavaš od sebe partnera. Čim počneš da se osećaš srećno u vezi – uplašiš se. Nešto sigurno nije u redu, čim je toliko dobro i to ne može da potraje. Tvoj mozak kreće u temeljno istraživanje i pronalazi milion razloga zašto će ti veza propasti. Koliko god tvoj partner bio pun razumevanja i podrške imaće mnogo problema da izađe na kraj sa tvojom preteranom zabrinošću koja vodi u totalnu negativnost. On ne može da te ubedi da vam je dobro i da ste srećni, ako ti nisi u stanju da to prihvatiš.

VAGA

Plašiš partnera tako što ga navodiš da misli da mora da se takmiči sa svima oko sebe. Ti si veoma popularna, imaš mnogo prijatelja i obožavaoca, u tome nema ničeg lošeg, to je deo onoga što jesi. Ali tvoj partner može da se oseti nesigurno i ugroženo, kad se suoči sa brojem ljudi kojima poklanjaš pažnju, prema kojima se ponašaš prisno i iskazuješ topla osećanja. Kao da mora da se stalno bori za svoje mesto u tvom svetu. A možda i mora.

ŠKORPIJA

Ti plašiš svog partnera svojom sposobnošću da sabotiraš svoju sreću. Treba ti dosta da poveruješ da zaslužuješ da budeš srećna sa nekim i umesto da dozvoliš sebi da uživaš, da se predaš emocijama i živiš u trenutku i budeš srećna (jer to je jedini način da se doživi sreća) – ti završavaš u paklu ljubomore i posesivnosti, sumnje i nepoverenja i stalne brige o tome da li će veza potrajati.

STRELAC

Uspevaš da uplašiš i oteraš partnera tako što si potpuno pasivna u vezi. Optimizam i bezbrižnost su tvoje najbolje osobine, ali kada je emotivni odnos u pitanju, ali kad je u pitanju emotivni odnos, nekako ne kapiraš kako te svoje osobine da uneseš u vezu. Uspevaš da se „odsečeš“ od emocija, toliko da samo razmišljaš o tome kako će se veza završiti. Zbog toga se partner oseća kao da je sam u toj vezi i odlazi pre nego što uspeš da shvatiš čime si ga oterala.

JARAC

Prepadaš partnera pretpostavljajući da će se dogoditi sve najgore. Ti si praktična i realna i želiš da budeš spremna na sve ishode i uopšte ne primećuješ kako unosiš u vezu pesimističku atmosferu, koja ubija radost i opuštenost. Tvoje najbolje osobine, usredsređenost na cilj, organizovanost i perfekcija u vezi mogu da budu ekstremno toksični i navedu partnera da se pita čemu sve to.

VODOLIJA

Ti pokušavaš da zaštitiš sebe, umesto da daš sve od sebe. Ti si veoma velikodušna i nesebična osoba, kad je u pitanju sve drugo i svi drugi osim tvog partnera. U prisnom odnosu, bežiš od prisnosti i nastojiš da se sačuvaš od svih gluposti, patetike i sentimentalnosti, umesto da se otvoriš i prepustiš. Time povređuješ i sebe i partnera i završavaš u nerazumevanju, optužena za sebičnost i zatvorenost.

RIBE

Pretpostavljaš da će stvari nekako proraditi same od sebe i srediti se vremenom, umesto da razgovaraš o problemima. Partner ima utisak da nisi prisutna i da ti nije stalo, da si stalno u svom svetu u koji on nema pristup i uopšte, ima doživljaj da ti smeta i remeti te, da je suvišan i da si sama sebi dovoljna. On nema pristup u bogatstvo tvog unutrašnjeg života, ako mu to ne omogućiš. A to se neće desiti samo od sebe.

Izvor: Wannabe magazine

]]>
Thu, 15 Nov 2018 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/127835/sve-je-ok-samo-ovan-gusi-ljubav-nemirom-rakovi-bez-sluha-za-partnerova-osecanja.html
Neko će danas pokušati da manipuliše Blizancima, ali biće "provaljen", Lavovi će teško doći do mira http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144224/neko-ce-danas-pokusati-da-manipulise-blizancima-ali-bice-provaljen-lavovi-ce-tesko-doci-do-mira.html Bikovima saradnici neće rado izaći u susret, dok će Vodolije previše očekivati od partnera... Šta kažu zvezde, šta danas očekuje vaš horoskopski znak?

OVAN

Danas ćete uspeti da na pravi način izađete sa nekom većom poslovnom problematikom. Povremeno napetost u komunikaciji sa najbližim okruženjem. Vi lično ste prilično dobro raspoloženi, pa ćete biti spremni da prelazite preko nekih sitnijih provokacija od strane voljene osobe.

BIK

Napravili ste plan prioriteta i dnevnih obaveza i trudićete se da završite sve ono što ste namerili. Doduše, pojedini saradnici neće biti voljni da vam izađu u susret po nekim pitanjima, što će vas malo usporiti. A malo i iznervirati. Ne dopada vam se tvrdoglavost voljene osobe po nekim pitanjima.

BLIZANCI

Danas ćete želeti da neke situacije u poslovnom okruženju dovedete u red i okrenete u svoju korist i prilično je verovatno da ćete u tome i uspeti. Moguće je da će neko od kolega pokušavati da manipuliše vama, ali ćete mu brzo pokazati da je „provaljen“. Jedna osoba vam se sve više uvlači u misli.

RAK

Kao da ste tokom ovog dana u „praznom hodu“. Ništa se posebno podsticajno neće dešavati, pa bi mogli da iskoristite vreme i da završite neku svoju, ličnu obavezu. Potreba za emotivnom sigurnošću je dosta jaka, pa će se Rakovi okrenuti u potpunosti ka voljenoj osobi u drugom delu dana.

LAV

Obavezali ste se da ćete završiti nešto, i sada jurite kao muva bez glave da biste ovo odradili na vreme. Dosta nervoze u toku dana, ali ćete pokušavati da držite situaciju pod kontrolom. Još jedna rasprava sa voljenom osobom. Moguće je da će sitnica prerasti u krupnicu, pa u svađu. Mir je teško dostići.

DEVICA

Neko vam danas postavlja uslove na koje vi niste sigurni da možete da pristanete. Moguće je da ćete veći deo dana provesti u velikoj žurbi, pokušavajući da ispoštujete kratke rokove koji su vam nametnuti. Uvedite malo više strasti u svoje emotivne relacije. Manite priču, ona je ionako kontraproduktivna.

VAGA

Vaša organizacija u poslovnom segmentu je dosta dobra tokom dana i moći ćete da završite one obaveze koje su vam od najvećeg značaja. Prija vam pozitivna kritika od strane saradnika ili nadređene osobe. Mogućnost susreta sa nekim ko vas jako privlači naglašena je u drugom delu dana.

ŠKORPIJA

Neke velike obaveze ste ostavili iza sebe i osetićete veliku rasterećenost. Danas je dan za opuštanje od nekih napetih momenata, moguće je da ćete se truditi da izbegavate veliku gužvu i jače kontakte sa poslovnim saradnicima. Danas neusklađenost sa emotivnim partnerom.

STRELAC

Danas biste mogli čuti dosta zanimljive vesti od strane poslovnog saradnika. Imaćete razloga da budete zadovoljni, mada ste svesni da će ovde realizacija tek doći. U kontaktu sa osobom koja vam je zanimljiva ste previše povučeni i ne odajete ništa od sebe. Druga strana je zbunjena vašim ponašanjem.

JARAC

Vi ste vrlo otvorena osoba i danas će vam izuzetno smetati jer će vam se povremeno činiti da neko od saradnika ili kolega pokušava da na lukav način izvuče nešto iz vas. Verovatno ste u pravu po ovom pitanju. Budite otvoreniji prema nekim sa kim ste od skora u emotivnom kontaktu.

VODOLIJA

Odredite danas prioritete i ne dozvolite da vas distrakcije sa strane ometu u onome što ste isplanirali. Koncentracija vam je danas vrlo bitna, da ne biste napravili neke propuste u poslovnom segmentu. Previše očekujete od voljene osobe, a vi lično niste spremni da se prilagodite.

RIBE

Vi lično se uvek trudite, ako ste ikako u mogućnosti, da najbližim kolegama i saradnicima priteknete u pomoć. Zato će vam jako zasmetati što osoba koja vam je potrebna nalazi izgovore i izvlači se, prepuštajući teret obaveza vama. Ljudi su jednostavno takvi, prihvatite to.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

]]>
Thu, 15 Nov 2018 08:49:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144224/neko-ce-danas-pokusati-da-manipulise-blizancima-ali-bice-provaljen-lavovi-ce-tesko-doci-do-mira.html
Ovnovi bi danas mogli da prespavaju dan, ali zato Blizanci flertuju na svakom koraku http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144148/ovnovi-bi-danas-mogli-da-prespavaju-dan-ali-zato-blizanci-flertuju-na-svakom-koraku.html Pogledajte da li su vam zvezde naklonjene danas...

OVAN

Danas ćete funkcionisati u fazonu – jedan problem rešite, drugi se pojavi. Velike tenzije u komunikaciji sa drugima, teško uklapanje i nerazumevanje. Vrlo slična situacija će biti i u emotivnim odnosima. Pokušajte da imate malo više razumevanja i hladnu glavu u odnosu sa partnerom.

BIK

Kako dan bude odmicao, napetost u poslovnom okruženju će samo rasti. Doduše, sa nekim situacijama ste već naučili da se izborite, pa ne dozvolite da vas drugi uvuku u neke besmislene rasprave. Jaka sumnja u emotivnog partnera, imate osećaj da nešto krije od vas.

BLIZANCI

Svesni ste da neko pokušava da manipuliše vama i da utiče na vaše razmišljanje i stavove. Pazite da ne odate neke informacije koje su vama poslovno važne. U emotivnom segmentu vaša pažnja je „razbijena“ na više osoba – flertujete i šarmirate, ali u suštini – samo se poigravate sa drugima.

RAK

U poslovnom segmentu neko od samog početka dana negativno utiče na vaše raspoloženje. Smeta vam što se drugi olako odnose prema svojim obavezama. Posvetite se svojim poslovima i ne obraćajte pažnju na druge. Emotivni partner vas može lako iznervirati nekim svojim ponašanjima ili primedbama.

LAV

Teško vam je da danas sačuvate svoj unutrašnji mir, jer vam jako smeta ponašanje drugih osoba kojima ste okruženi. Pokušajte da se usredsredite na svoje prioritete i da ne obraćate pažnju na njih. Veliko nepoverenje prema voljenoj osobi zbog nekih njenih izjava. Ne potencirajte na raspravama.

DEVICA

Danas drugi mogu pokušavati da utiču na vaše mišljenje. Ne potpadajte pod njihov uticaj, samo izvodite zaključke po onim pitanjima koja su vam važna. U kontaktu sa osobom koja vam se dopada imate određenu zadršku i ona ne može da „provali“ na koji način razmišljate o njoj.

VAGA

Danas će vam biti potrebna sva vaša koncentracija, jer dosta toga nije na vašoj strani. Pokušajte da ne pravite greške u poslovnom segmentu. U važnim emotivnim relacijama danas može doći do pritisaka, ljubomore, sumnjičenja. Pokušajte da se postavite spremno na kompromis.

ŠKORPIJA

Danas vam je teško da procenite da li su osobe sa kojima dolazite u kontakt iskrene ili pokušavaju da manipulacijom izvuku nešto od vas. Bićete vrlo oprezni u komunikaciji sa drugima. Lako flertovanje očas posla može prerasti u jake strasti koje bi vas mogle uvući u aferu.

STRELAC

Danas se morate prilagoditi drugima, mada će vam to poprilično teško padati. Neophodna vam je pomoć i podrška od saradnika i kolega, jer ne možete sami da završite jednu obavezu. S druge strane – nerviraju vas njihovi stavovi i ponašanja. Moraćete da pokušate da pronađete kompromis.

JARAC

Danas ćete morati da pristanete na neke uslove koji vam ne odgovaraju, da biste mogli da pokrenete saradnju koja vam je vrlo važna. Ipak, trudićete se da nametnete svoje mišljenje. Pritiskate emotivnog partnera da se ponaša u skladu sa onim kako ste vi to zamislili. Napetost u odnosu.

VODOLIJA

Uporni ste da danas „isterate“ nešto što ste zamislili i verovatno ćete i uspeti u tome, iako će ometanja od strane drugih svakako biti. Svoju tvrdoglavost iskoristite na pravi način. Danas će dogovori sa voljenom osobom ići dosta teško, iako oboje pokušavate da se prilagodite.

RIBE

Uporni ste da završite nešto što ste pokrenuli i verovatno ćete i uspeti u tome. Međutim, dešavanja će vas prilično iscrpeti, jer je moguće da ćete morati da se ubeđujete sa drugima ili da ispravljate njihove greške. Malo je verovatno da ćete biti u nekom posebnom emotivnom raspoloženju.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

]]>
Wed, 14 Nov 2018 08:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144148/ovnovi-bi-danas-mogli-da-prespavaju-dan-ali-zato-blizanci-flertuju-na-svakom-koraku.html
Blizanci ne ostavljaju, Rakovi se vezuje za čitav život, Strelčevi su neodlučni... http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/98796/blizanci-ne-ostavljaju-rakovi-se-vezuje-za-citav-zivot-strelcevi-su-neodlucni.html Vazdušni znaci Zodijaka su po svojoj prirodi nemarniji od drugih znakova. Vodeni znaci su najposvećeniji u ljubavi, dok je lojalnost karakteristika zemljanih znakova. Strastvenu ljubav pružiće vam vatreni znaci horoskopa.

Ovan ostavlja kad strast nestaje

Ovnovi se obično zaljubljuju brzo, intenzivno i celim svojim srcima. Odnos sa njima je dinamičan i strastven, a njihova osećanja su ekstremno duboka. Ipak, oni su veoma bezobzirni u ljubavi. Borbe sa njima su prilično česte, tako da začarani krug svađe i mirenja može trajati duže vreme. Ili, dok strast ne nestane. Čim se to dogodi, oni će prekinuli vezu i tražiti nekog drugog. Oni mogu da funkcionišu samo sa nekim ko je stalni izazov za njih.

Bik ne voli da odlazi

Može se reći da su Bikovi pravo oličenje odanosti i vernosti. Oni se neće vezati za bilo kog, ali kada puste nekoga blizu njih, oni nameravaju da ga zadrže do kraja života. Međutim, ono što je važno u odnosu je seks. Ukoliko seksulani život ne funkcioniše dobro, moguće je da će prevariti partnera. Ipak, oni nikada neće priznati to svom partneru, niti će ga napustiti.

Blizanci ne ostavljaju, ali daju razloge da ih partner ostavi

Članovi ovog znaka su generalno veoma lojalni i ne vole da odu, ali oni mogu da dovedu svoje partnera u situaciji da ih ostave. Ponekad muče svoje partnere, koketiraju sa drugima, i daju razlog da ih napuste. Jedini način da ih držite u vezi je da ih okupirate, na primer, da ih učinite ljubomornim za promenu.

Rak je najsrećniji ako se veže za jednu osobu za ceo život

Članovi ovog znaka ne vole sumnjičavosti, neizvesnost i nesigurnost u ljubavi. Oni imaju tendenciju da budu u dugim vezama, a nije retkost da će zauvek ostati sa svojom prvom ljubavi. Ipak, oni mogu biti veoma zahtevni, ljubomorni i nesigurni, i, samim tim, oterati svog partnera. Generalno, oni su verni u braku.

Odnosi sa Lavom obično traju od jedne do dve godine

Lavovi su obično oprezni o ulasku u odnose, oni se ne zaljubljuju lako. Ali, kada su sigurni da su osvojili predmet njihove želje, oni se ne predaju u potpunosti. U njihovoj prirodi je da im sve dosadi brzo, tako da njihovi odnosi traju od jedne do dve godine. Lavovi su ozbiljni monogamisti i mogu se čuvati samo za nekog kome u potpunosti veruju, i ko može da ih zabavlja.

Devica poštuje sigurnost dugoročnih odnosa

Članovi ovog praktičnog i tvrdoglavog znaka uživaju najviše u početku veze kada zavode i osvajaju svog partnera. Oni mogu biti lojalni i verni dugo vremena, oni obično ne varaju, jer su znak koji se ne fokusira na seks. Oni će uživati u vezi koja pruža emocionalnu i materijalnu sigurnost, kao i poštovanje.

Odnosi Vage se baziraju na prijateljstvu

Jedan od najodanijih znakova Zodijaka je Vaga. Njihove duge veze su zasnovane na prijateljstvu. Ali, čak i ovi odnosi imaju dobre i loše faze, koja, ponekad, mogu ugroziti samu vezu. One će se smiriti sa partnerom koji ih zadovoljava u seksu, a podržava ih socijalno.

Škorpija je jedan od najodanijih znakova

Uprkos činjenici da je ovo znak poznat po erotskoj energiji, to je jedan od najvjernijih znakova. Škorpije su veoma harizmatične i atraktivne, pa će se njihovi partneri suočiti sa brojnim izazovima. I ljubomorom.

Strelac je neodlučan

Članovi ovog znaka su neodlučni u emocionalnim problemima, i oni nikada nisu sigurni u svojim ljubavnim izborima. Oni izbegavaju obaveze, veoma su promenljivi u ljubavi, oni će se zadovoljiti sa partnerom koji im dozvoljasva da zadrže svoju slobodu. Oni su skloni prevarama, i kada varaju, oni će učiniti sve da to sakriju od svog partnera.

Jarac očekuje krajnju odanost

Članovi ovog znaka su vrlo tradicionalni i teško se povezuju sa nekim, ali ako oni to rade, oni misle da će trajati zauvek. Oni očekuju potpunu odanost i vernost svog partnera. Ako varate Jarca on će se osećati izdanim i odmah će vas ostaviti. Savršen seks i deca su veza koja drži Jarca u odnosima.

Vodoliji je potreban stalni izazov

Vodolije su veoma nestalne po svojoj prirodi, tako da ne ostaju sa ljudima koji nisu dovoljno zabavni ili ne predstavljaju nikakav izazov. Različitost je njihov omiljeni način života, a oni obično imaju mnogo partnera tokom života. Ipak, oni se mogu posvetiti i zaljubiti. Oni će se smiriti sa partnerom pored koga se nikada ne osećaju dosadno.

Ribe su najverniji znak

Članovi ovog znaka smatraju se oličenjem odanosti i vernosti, tako da bi, ako bi mogli, ostali sa jednom osobom celog svog života. U ljubavi, oni su uporni, romantični i odani. Oni će otići samo ako su toliko frustrirani da ne mogu više da podnesu.

Izvor: zenskimagazin.rs

]]>
Wed, 14 Nov 2018 20:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/98796/blizanci-ne-ostavljaju-rakovi-se-vezuje-za-citav-zivot-strelcevi-su-neodlucni.html
Astro parovi koji se vole, ali ako ne održavaju žar, strast im se gasi i nestaje seksualna hemija http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144151/astro-parovi-koji-se-vole-ali-ako-ne-odrzavaju-zar-strast-im-se-gasi-i-nestaje-seksualna-hemija.html Seksualnu hemiju ne treba brkati sa mogućnošću stvaranja dugotrajne veze. Ona je važan sastojak svakog intimnog odnosa i posebno je važan prvi korak koji će spojiti dvoje ljudi, ali ima mnogo intimnih veza koje uspešno funkcionišu i bez nje.

U ovoj kombinaciji energija postoji duboko unutrašnje razumevanje, sklad, zajednički interesi, ali i manjak žestoke seksualne hemije. Imate slične vrednosti i stavove, odličnu komunikaciju i dobro se razumete. Uz partnera se osećate prijatno i opušteno, ne morate ništa da objašnjavate.

Možete da budete ono što jeste. Partner je vaš ljubavnik, ali i više od toga, on je vaš najbolji prijatelj. Ove vrste veza donose prijatnost i sklad te se bez teškoća održavaju na duge staze. Ali nakon početne faze zaljubljivanja i strasti, seksualni naboj vremenom bledi. Previše ste slični i poznajete partnera skoro kao i sebe pa nema iznenađenja ili nepoznanica koje bi probudile nagonske strasti.

U ovakvim vezama treba se truditi da se seksualna hemija održi na životu. Važno je da ne radite sve zajedno, da zadržite deo svoje nezavisnostii bavite se nekim aktivnostima koje su samo vaše. Tako će postojati delovi života o kojima partner ne zna sve, deo vas koji mu ostaje nepoznat, a time i zanimljiv, izazovan. Potrebno je osmisliti scenarije koji će razbuditi maštu, odrediti dan u nedelji koji ćete posvetiti romantičnim aktivnostima i pripremiti, u zavisnosti od svog astrološkog znaka, posebne igrice koje će oživeti seksualnu hemiju.

Saznajte u tabeli sa kojim znakom se ipak morate malo potruditi oko održavanja ljubavnog žara:

Ovan - Ovan, Lav, Strelac, Blizanci i Vodolija
Vaga-  Vaga, Blizanci, Vodenjak, Lav i Strelac
Bik-  Bik, Devica, Jarac, Rak i Ribe
Škorpija-  Škorpija, Rak, Ribe, Devica i Jarac
Blizanci - Blizanci, Vaga, Vodenjak, Ovan i Lav
Strelac-  Strelac, Lav, Ovan, Vaga i Vodolija
Rak-  Rak, Škorpija, Bik, Ribe i Devica
Jarac-  Jarac, Bik, Devica, Škorpija i Ribe
Lav-  Lav, Ovan, Strelac, Vaga i Blizanci
Vodolija - Vodolija, Vaga, Blizanci, Ovan i Strelac
Devica-  Devica, Bik, Jarac, Rak i Škorpija
Ribe - Ribe, Rak, Škorpija, Bik i Jarac

Izvor: Sensa.hr

]]>
Tue, 13 Nov 2018 20:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144151/astro-parovi-koji-se-vole-ali-ako-ne-odrzavaju-zar-strast-im-se-gasi-i-nestaje-seksualna-hemija.html
Blizanci su danas posebno motivisani, a Lavovi usredsređeni na posao http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144069/blizanci-su-danas-posebno-motivisani-a-lavovi-usredsredjeni-na-posao.html Šta zvezde kažu, šta danas očekuje svaki horoskopski znak saznajte u nastavku...

OVAN

Pravi dan da ispravite neke propuste ili da završite sa jednom dosta opterećujućom obavezom. Danas brzo razmišljate i aktivni ste, pa iskoristite ove trenutke na pravi način. Sa voljenom osobom je sada moguće poboljšati komunikaciju, mogućnost jednog dosta intenzivnog susreta.

BIK

Osobe koje su vam poslovno bitne danas vrlo pozitivno reaguju na vaše predloge i lako će se doći do kompromisnih rešenja i dogovora. Ne ustručavajte se da iznesete svoje mišljenje i stavove. Odličan momenat da nekim sitnim znakom pažnje pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

BLIZANCI

Danas ste odlično motivisani, i možete na mnogo lakši način pokrenuti neke stvari u poslovnom segmentu. Okolina pozitivno deluje na vas i daje vam podsticaj za sve ono što radite. Danas ćete dobiti potvrdu da je jedna osoba zainteresovana za vas. Jaka komunikacija.

RAK

Možda ste mislili da je neki vaš plan previše ambiciozan, ali ćete uvideti da ga je danas moguće ostvariti. Prihvatite predlog jedne osobe i saslušajte šta ona ima da kaže po ovom pitanju. Malo ste nervozni, pa će voljena osoba smatrati da vas je nečim iziritirala. Pokažite da to nema nikakve veze sa njom.

LAV

Danas ste maksimalno profesionalni po pitanju obaveza koje ste preuzeli na sebe. Drugi vas podržavaju u vašim planovima. Emotivni partner je danas spreman na više prilagođavanja, jer želi da se uklopi sa vama. Pokažite mu da to umete da cenite.

DEVICA

Jako dobro i podsticajno raspoloženje u poslovnom segmentu i velika volja da neke bitne obaveze privedete kraju. Budite malo pažljiviji, jer je otvoren prostor za greške u brzini. Sa voljenom osobom porazgovarajte po nekim pitanjima koja su pravila problem u vašem odnosu.

VAGA

Danas ćete dobiti pozitivan odgovor od poslovnog saradnika koji vam je važan. Našli ste pravi način da prezentujete neke svoje ideje i predloge. Ovo biste mogli da primenite i na voljenu osobu – i druga strana je voljna da se uskladite. Velika pažnja i nežnost sa partnerom.

ŠKORPIJA

Danas sve ono što vam nije važno ostavite po strani i usredsredite se na glavne prioritete. Moguće je da ćete morati da žurite i da završavate sa obavezama u poslednjem trenutku. Dosta razmišljate o nekome i priželjkujete susret. Ukoliko imate partnera – neki nesporazum u popodnevnim satima.

STRELAC

Primetićete da vam dosta toga ide na ruku tokom današnjeg dana. Potrebna vam je podrška po nekim pitanjima i slobodno je i potražite. Komunikacija sa voljenom osobom vam donosi pozitivnu energiju i optimizam. Lep dan za susret sa partnerom, izađite negde na večeru ili makar u šetnju.

JARAC

Jučerašnji dan vam je bio prilično napet, pa vam je danas potrebno rasterećenje od nekih većih obaveza. Kolege su spremne da priskoče u pomoć, lako uklapanje i pravljenje dogovora. Prepustite inicijativu partneru, jer ima par zanimljivih ideja da se oboje opustite i lepo provedete ostatak dana.

VODOLIJA

Neke okolnosti u poslovnom segmentu su se promenile i pravi je momenat da iskoristite situacije koje se okreću u vašu korist. Dan koji je odličan za bilo koju vrstu dogovora, jer lako komunicirate i imate odlične ideje. Voljena osoba je u podsticajnom raspoloženju, napravite dogovor o susretu.

RIBE

Dosta nekih napetih situacija će se samo od sebe razrešiti, bez vašeg većeg angažovanja. Moguće je na lakši način napraviti kompromise sa saradnicima koji su vam važni. Dobićete veliku podršku od svog emotivnog partnera. Zadovoljstvo trenutnom situacijom u ljubavi.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

]]>
Tue, 13 Nov 2018 08:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144069/blizanci-su-danas-posebno-motivisani-a-lavovi-usredsredjeni-na-posao.html
Škorpijama danas treba malo mira da razmisle o svemu, ali zato Vodolije dominiraju! http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144035/skorpijama-danas-treba-malo-mira-da-razmisle-o-svemu-ali-zato-vodolije-dominiraju.html Bikovima se danas smeše nova emotivna poznanstva, a Ovnove i Blizance očekuju važni razgovori s partnerom. Evo šta vam zvezde predviđaju za ponedeljak, 12. novembar...

OVAN

Osoba koja vam je poslovno važna spremna je da se sastane sa vama i sasluša vaše predloge. Odličan je trenutak da prezentujete ono što vam je bitno i potražite podršku. Izvedite emotivnog partnera na ručak ili na večeru – pravo je vreme da porazgovarate o vama bitnim stvarima.

BIK

Danas imate odličnu komunikaciju sa osobama koje su vam poslovno važne. Povećano razumevanje sa kolegama, čak možete jedni drugima priskočiti u pomoć u nekim situacijama. Dan je dobar za nova emotivna poznanstva zato izađite sa prijateljima na kafu ili piće u popodnevnim satima.

BLIZANCI

Danas možete očekivati pozitivan odgovor po nekom pitanju koje vam je od velike važnosti. Neke promene koje se dešavaju u poslovnom okruženju vam u potpunosti odgovaraju. Pokazujete otvorenije zainteresovanost prema jednoj osobi. U postojećim vezama dan za važne razgovore.

RAK

Danas lako razrešavate bilo koje nesporazume u komunikaciji. Spremni ste da se prilagodite sagovorniku, kao i on vama. Ovaj dan bi takođe bilo dobro iskoristiti i za neke vama važne dogovore sa emotivnim partnerom. Pokrenite pitanja koja su vam bitna.

LAV

Pravi je trenutak za jedan poslovni dogovor, ali ćete morati da napravite određene kompromise. Druga strana je spremna da se prilagodi, ali ćete i vi to morati da uradite. Preko posla danas možete ostvariti jedno zanimljivo poznanstvo ili ćete početi drugačijim očima da gledate na kolegu, saradnika.

DEVICA

Danas budite spremni da žestoko zapnete na poslu, jer vas autoritet ili nadređena osoba posmatraju. Ovo nije nikakva vrsta provere, već osobe koje su iznad vas žele da vide kako se snalazite u novim okolnostima. Ako želite da napredujete, danas se pokažite. Emotivno skladan dan sa partnerom.

VAGA

Današnji dan vam donosi mogućnost dogovora koja bi vam vrlo brzo mogla obezbediti prilično solidnu količinu novca, zato dajte sve od sebe da ga i ostvarite. Moguće je da ćete danas partneru pokazivati mnogo više pažnje nego inače. Pojedini će se odlučiti čak i za neki sitan poklon.

ŠKORPIJA

Moguće je da će vas danas više osoba dovesti do granice tolerancije, ali pošto ne želite da se sukobljavate, radije ćete se ućutati i povući u sebe. Malo je verovatno da će i emotivni partner uspeti da dopre do vas. Potrebno vam je malo vremena da o nekim stvarima dobro razmislite.

STRELAC

Poslovni segment bi danas mogao da bude mesto vašeg zadovoljstva i uspeha. Jedna osoba vam može izaći u susret po pitanju koje vam je bitno. U emotivnom segmentu ste se jako pokrenuli ka jednoj osobi koju već poznajete od ranije. Očekuje vas vrlo zanimljiva komunikacija, čak možda i susret.

JARAC

Danas nemojte ubeđivati nikoga, jer ako budete potencirali na pokušajima da nekoga uverite, to samo može biti shvaćeno pogrešno. Vaše je da predložite, a druga strana neka razmisli da li je to dobro po nju. U emotivnim vezama od samog početka dana ćete imati dobru komunikaciju i razumevanje.

VODOLIJA

Dan odličan za finansijske prilive. Jednostavno, pare vas hoće, pa je danas moguće sklopiti i neki dogovor koji će vas obezbediti na duži rok. Sa voljenom osobom je potrebno da porazgovarate o nekim promenama u vašem odnosu. Dobro razumevanje i usklađivanje po svim pitanjima.

RIBE

Postavite se danas maksimalno odgovorno prema jednoj obavezi koju preuzimate na sebe. Saradnici to očekuju od vas i potrudite se da se predstavite u najboljem svetlu. Dan je dobar i za dogovore sa poslovnim partnerima. U emotivnim odnosima strast stavljate na prvo mesto.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

]]>
Mon, 12 Nov 2018 08:05:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144035/skorpijama-danas-treba-malo-mira-da-razmisle-o-svemu-ali-zato-vodolije-dominiraju.html
Ne, nikako: Ovi horoskopski znaci jednostavno ne mogu zajedno! http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/130526/ne-nikako-ovi-horoskopski-znaci-jednostavno-ne-mogu-zajedno.html Neki se ljudi jednostavno ne slažu, a ovi horoskopski znaci nikada ne bi trebalo da se spoje, jer ih čeka naporna, toksična i jako stresna veza.

Ovan i Škorpija

Oboje tvrdoglavi, oboje se jako brzo naljute i oboje žele biti dominantna osoba u vezi. I jedan i drugi znak zrače samopouzdanjem, što se u svađi može pretvoriti u bahatost i bezosećajnost.

Strelac i Jarac

Njihove vrednosti su potpuno različite, kao i njihove lične karakterisitke. Ova dva znaka na većinu stvari gledaju potpuno suprotno, zbog čega su svađe česte i neizbežne.

Blizanci i Devica

Oni će se međusobno izludeti. Devica će Blizanca smatrati teškim i detinjastim, a Blizanac Devicu napornom poput strogog roditelja.

Bik i Škorpija

Ovo je najgora kombinacija među svim horoskopskim znacima. Jedno iz drugoga izvlače samo najgore, a u vezi će nakon prve zaljubljene faze brzo postati ljudi koji jednostavno zagorčavaju život jedno drugom, piše Index.

Izvor: index.hr

]]>
Mon, 12 Nov 2018 20:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/130526/ne-nikako-ovi-horoskopski-znaci-jednostavno-ne-mogu-zajedno.html
U novoj nedelji Blizanci "gube kompas", a Ribama je vreme za akciju u ljubavi! http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144032/u-novoj-nedelji-blizanci-gube-kompas-a-ribama-je-vreme-za-akciju-u-ljubavi.html Pred nama je nova nedelja. Šta kažu zvezde kakvi nam dani predstoje od 12. do 18. novembra...

OVAN

Hrana

Venera, koja vlada vašim načinom ishrane kreće direktnim hodom tokom ove nedelje, ali to ne znači da ćete se vi odmah vratiti u neka vaša ustaljena ponašanja po ovom pitanju. Još uvek će vas privlačiti kalorična hrana sa dosta začina. Obradujte svoj želudac nekom supicom, čorbom, varivima.

Ljubav

Lep sekstil Marsa koji vlada vašim znakom sa Uranom može probuditi prvo simpatije, a onda doneti i neke mnogo konkretnije stvari sa osobom iz kruga prijatelja ili preko društvenih aktivnosti, mreža. E sad, ovo je super ukoliko ste vi slobodni jer ćete istinski uživati i zaista se zaljubiti onako preko glave, kako samo vi to umete. Kad Mars uđe u znak Riba tokom ove nedelje te emocije će krenuti da bujaju, opiće vas malo ljubavnog zanosa, romantike – ma milina! No, šta ćemo sa onima koji su zauzeti a trenutno se nalaze u ovakvoj situaciji? Pa ništa – snalazite se kako znate i umete. Inače, ako vas interesuje odnos sa partnerom – on od ove nedelje može krenuti mnogo brže ka boljitku. Vidite šta ćete i na koju stranu...

Posao

Poslovno, ovo može biti odlična nedelja za Ovnove. Sve oko vas kreće da se zahuktava velikom brzinom, očekujte promene, očekujte nove poslovne ponude, ali takođe očekujte i dobru ličnu energiju koja će vas nositi kao na krilima. Da, stoji da ćete povremeno morati da odvojite vreme i rešite neke zaostale obaveze, papirologiju, da obavite stvari koje ste pomalo zapostavili – ali krajnjim saldom ćete biti više nego zadovoljni. Pred vama su i poslovna putovanja i puno kontakata sa strancima!

Novac

Rešavate dugovanja jedno po jedno. Iako ste donekle sredili svoju finansijsku situaciju, još uvek vučete „repove“ iz prethodnog perioda.

Zdravlje

Ulazite u osetljiv period kada je imunitet u pitanju. Starijim Ovnovima problem može praviti cirkulacija i osetljivost na promene vremena.

BIK

Hrana

Nastavlja se period u kojem uglavnom bezuspešno pokušavate da se vratite nekom zdravijem režimu ishrane. Ili trenutno nemate dovoljno volje i karaktera ili su iskušenja ipak prejaka za vas. Prijalo bi vam više svežeg povrća i voća.

Ljubav

Neki od vas, iako slobodni, još uvek nisu spremni da otvore svoje srce i prepuste se. Moguće je da i dalje „varite“ bivšu emotivnu priču i da trenutno nemate dovoljno snage da ponovo poverujete u ljubav. Interesantno je da udvarača oko vas ima, i to poprilično – ali vi samo jednim delom uživate u nekim zanimljivim komunikacijama i kao da ste postavili „crtu“ – dovde može, odavde ne može. Ipak, moguće je da će vas nečija inicijativa i pozitivna energija „prevariti“ pa ćete čak početi da više razmišljate o toj osobi....Ukoliko ste u vezi ili u braku – ne treba uložiti puno snage da bi se odnos sa voljenom osobom sredio. Sada je to više nego moguće...osim ako vi ne upadnete u neku od svojih „besnih“ faza....

Posao

I vaš znak očekuju velike poslovne promene, koje će startovati baš ove sedmice. Vaša vladarka Venera kreće direktnim hodom što će vam doneti izlazak iz zamornog i povremeno vrlo statičnog perioda. U ovoj nedelji itekako su mogući novi poslovni predlozi, ali i promene u vašem svakodnevnom okruženju – možda neki tip reorganizacije zbog kojeg ćete u početku biti skeptični ili nezadovoljni. Neki od vas dobiće možda i ponude u tajnosti, zbog kojih će ozbiljno razmišljati da prekinu sa trenutnim poslom.

Novac

Merkur u vašem polju dugova, kredita, ali i priliva od poslovnih partnerstava kreće retrogradnim hodom u ovoj sedmici. Budite nešto oprezniji sa troškarenjem.

Zdravlje

Zdravstveni segment lagano se popravlja i ide ka stabilizaciji. Ipak, i dalje ćete biti skloni prehladama i problemima sa grlom.

BLIZANCI

Hrana

Upali ste u period neadekvatne ishrane, sa previše začina – ne vodite ni malo računa o tome šta jedete a skloni ste i da konzumirate previše grickalica, konzervirane i brze hrane. Vašem će stomaku više prijati kuvana, blanširana hrana ili ona spremana na pari – naročito povrće.

Ljubav

Malo ste „izgubili kompas“ kada su vaši emotivni ili bračni odnosi u pitanju. Sa partnerom se povremeno baš i ne razumete najbolje, ali ipak je između vas pozitivna energija zbog koje lakše rešavate sitnije probleme koji nastupe. Jupiter u vašem polju braka daje priliku da se odnosi srede na pravi način i sada bi bio dobar momenat više se posvetiti jedno drugom. Ukoliko ste usamljeni, Venera u vašem polju ljubavi kreće direktnim hodom i trebalo bi jel da da sada budete u mogućnosti da prošlost u potpunosti ostavite iza sebe. No, još uvek ćete vi imati povremene „fleševe“, čak i potrebu da se javite bivšem partneru. Možda će neko nov ko je blizu vas uspeti da promeni vaša razmišljanja?

Posao

Posao se zahuktava velikom brzinom a opštoj zbrci doprinosi i to što vi pokušavate da funkcionišete na sto strana odjednom. U isto vreme se trudite da završite sa zaostacima, da sredite sve ono što je vezano za dokumentaciju, ali i da održavate kontakt sa poslovnim partnerima, i starim i novim. Baš preko tih „novih“ sada dolaze i neki vrlo zanimljivi predlozi i ponude, pa ćete dodatno biti rastrgnuti i u nedoumici šta da uradite. Samo polako, pustite neka se neke stvari izdefinišu same od sebe.

Novac

Svaki priliv ćete morati da čekate više nego što je to uobičajeno, što će vas nervirati i kvariti vam planove. No, ako je za utehu – naplatićete sve ono što ste uradili.

Zdravlje

Zdravlje – onako. Bilo bi lepo da uzmete više vremena za sebe i povratite se energetski. Hroničnim bolesnicima mogu se aktivirati tegobe.

RAK

Hrana

Ishrana koja vam daje dovoljno energije – sa više svežeg ili barenog povrća, sa više mesa i ribe, a sa manje šećera, konzervirane hrane, testenina od belog brašna – odgovarala bi Rakovima tokom ove sedmice. Uzimajte u međuobrocima koštunjavo voće, naročito bademe, orahe.

Ljubav

U ovu sedmicu Rakovi u emotivnim i bračnim vezama ulaze u nekom čudnom, promenljivom raspoloženju. Postoji nezadovoljstvo u vama, bilo za to pravih razloga ili ne – kao da vam je već preko glave i ovakvih situacija i ovakvog perioda sa partnerom. U ovakvim momentima nemojte reagovati preemotivno kao što umete – pustite da kroz neka lepa dešavanja i komunikaciju sa voljenom osobom ti nemiri u vama iščeznu. Oni koji su usamljeni imaće još jedan talas žala za prošlošću – ili bivšeg partnera početkom nedelje neće moći da izbace iz glave, ili će se dotični baš u tom periodu javiti. No, ovi dani vam nude i bolje raspoloženje – neko ko se od skora pojavio pokazuje jako interesovanje za vas.

Posao

Iako je poslovno ova nedelja dosta pozitivna i daje vam neke jake prilike za napredak, ipak bi na neke stvari trebalo obratiti pažnju. Retrogradno kretanje Merkura u polju posla govori o tome da bi trebalo više pažnje obratiti na papirološka pitanja i dokumentaciju, ali i na odnos sa kolegama. Takođe, ukoliko u ovom periodu dogovarate nove projekte, poslove, pogotovo sa stranim firmama – treba biti oprezan i pre potpisivanja detaljno proučiti svaku stavku ugovora. Moguća su kasnija razočarenja.

Novac

U ovoj sedmici vaše se finansije mogu popraviti u većoj meri. Neki od vas mogu pomalo rizikovati i od tog rizika i profitirati. Ipak, ne igrajte se sa velikim sumama....

Zdravlje

Iako je zdravstvena situacija dosta bolja nego u proteklom periodu, možete „pasti“ na sitnicama – sklonost prehladama i manjim tegobama sa stomakom.

LAV

Hrana

Slatkiše, preterani unos namirnica od belog brašna, premasnu i prezačinjenu hranu – izbegavajte. Potrebni su vam proteini iz ribe, mesa, jaja. Možete pojačati mlečne proizvode kao što su sir, jogurt, kiselo mleko.

Ljubav

I na dalje će u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom povremeno postojati obostran „kratak fitilj“, ali sa druge strane – sada će se otvoriti i prilike da se lakše i lepše komunicira, da se zatvore neka neprijatna poglavlja i dobiju odgovori na pitanja koja su vas mučila. Ovu nedelju bi najbolje bilo iskoristiti ili za više društvenih aktivnosti sa voljenom osobom, ili čak za neki „brzinski“, kraći put ili izlet. U ovome biste oboje istinski uživali. Lavovi koji su usamljeni imaće „vruće-hladno“ situacije. Sa osobom koja vam se dopada kao da ne uspevate da uspostavite onakav kontakt kakav biste želeli, a sa druge strane – neko iz prošlosti ko možda ne živi blizu vas non stop se javlja i „čačka“ vas...

Posao

Neko vam nudi mogućnost promene, daje poslovnu šansu koja izgleda prilično primamljivo i oko koje ćete se dvoumiti da li da je prihvatite. Vi i jeste u periodu kada treba promeniti neke ustaljene navike, krenuti sa nečim novim, ako ništa drugo makar uvesti novine u poslovanje. Tako da – sada jeste vreme za pregovore i novitete. Doduše, retrogradno kretanje Merkura može vas malo zakočiti ili terati da ponavljate dogovore i više se bavite papirološkim pitanjima, ali idite korak po korak i rešićete to.

Novac

Novac i dolazi i odlazi u talasima. Na to trenutno ne možete nešto naročito uticati, pa je iluzorno nervirati se.

Zdravlje

Kod starijih Lavova mogu se aktivirati hronični problemi i tegobe. Prolazni, ali dovoljni da vas nerviraju. Mlađi – dobro ste.

DEVICA

Hrana

Kao za baksuz – ove nedelje vam prija sve što je pikantno, jako začinjeno – naravno, sve ono što vašem varenju i organizmu generalno ne odgovara. Sveže povrće vam je trenutno neophodno, i to naročito crveni kupus, šargarepa, cvekla, celer.

Ljubav

Retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura od ove nedelje, upozorava Device u emotivnim vezama i brakovima da je neophodno poboljšati komunikaciju sa partnerom. Iako trenutno nema nekih većih rasprava i nesuglasica, one kao da spavaju ispod površine i svakako bi ih trebalo preduprediti. Posvetite više pažnje voljenoj osobi, saslušajte šta ima da vam kaže – nemojte njene reči samo da propustite kroz uši i momentalno zaboravite. Oni koji su usamljeni, imaju više ljubavnih ponuda, što od strane osoba koje zaista žele nešto ozbiljnije, što od strane onih koji bi da se malo zabave i dobro provedu sa vama. Treba napraviti sada pravi odabir, jer nikome ne piše na čelu šta hoće od vas. Ne žurite sa odlukama.

Posao

Dešavanja u poslovnom segmentu su vas zatrpala sa svih strana i vi odjednom više ne možete da se snađete kako treba. Zaboravljate dogovore, zaboravljate da završite sa nekim obavezama, kasnite. No, čak ni ovakvo vaše funkcionisanje neće umanjiti vrednost onoga što vam u ovom periodu dolazi. Neka ponuda od strane prijatelja ili saradnja sa društvenim organizacijama, grupama – izgleda kao vrlo primamljiva i trebalo bi o njoj ozbiljno razmisliti.

Novac

Venera je u vašem polju novca krenula direktnim hodom, što hoće doneti blagu stabilizaciju finansija. Ipak, ne smete se opuštati.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija kod mlađih Devica. Stariji su ipak još uvek u osetljivom periodu i trebali bi da rade na jačanju imuniteta.

VAGA

Hrana

Sad kad ove sedmice vaša vladarka krene direktnim hodom – vaša ishrana će se vratiti u neke normalnije okvire. Računajte na to da ćete još uvek povremeno imati napade gladi, ali to bi polako trebalo da jenjava kako dani budu odmicali....

Ljubav

Iako direktna od ove nedelje, Venera u vašem znaku je ipak u opoziciji sa Uranom iz partnerskog polja, što je odmah alarm za sve one u emotivnim vezama i brakovima. Doduše, još uvek uglavnom vlada razumevanje sa voljenom osobom, ali tokom ovih dana može dolaziti do nekih situacija koje bi vas izbacivale iz takta. Iskulirajte, za dobrobit vašeg odnosa. Vage koje su usamljene sada će tek moći da pokažu sebe u punom sjaju....mada vam ni do sada nije toga falilo.....No, ponovo se osećate živo, kompletno, kao da ste sposobni da osvojite koga god želite! I jeste. Pripremajte se za osvajanja, jer suprotni pol takođe ne miruje kada ste vi u pitanju. Ludujte, uživajte i birajte prave osobe!

Posao

Poslovno, u vaš život ulaze nove osobe, nove saradnje, nove šanse koje vam utiru put ka mnogo boljoj, a naročito – mnogo profitabilnijoj budućnosti. No, vrlo je moguće da će neke stare i otići, ali verujte – za time ne treba žaliti! Iako već debelo postajete svesni da se stvari menjaju, da se neke kockice polako slažu, izluđuje vas što to sve ide toliko sporo! Znam da se nervirate kad vam kažem „samo polako, sve će doći na svoje“, ali to je sada jednostavno tako! E da – nemojte da baš u potpunosti verujete kolegama...

Novac

Doleteće vam neke parice, potpuno neočekivano što će vam definitivno doneti osmeh na lice. Ipak, stabilnosti po pitanju finansija nema još uvek.

Zdravlje

Iako ćete se iz dana u dan osećati sve bolje, pokretnije, življe, sa više energije – postojaće i dalje neki manji zdravstveni problemi. Uglavnom prehlade, kijanja, kašljuckanja – samo da vas nerviraju.

ŠKORPIJA

Hrana

Više povrća i voća je neophodno u vašoj ishrani. Takođe, potrebna vam je barena, kuvana hrana – više nekih supica, čorbica, variva. Meso ne škodi – dokle god ga uzimate povremeno i izbegavate mesne prerađevine. Ipak, riba bi vam više prijala.

Ljubav

Za one u emotivnim i bračnim vezama ovo ne bi trebala da bude loša sedmica. Em su strasti tu i dalje prisutne u velikoj meri, em će se probuditi i onaj lep emotivni, duboko ispunjavajući i senzualni segment. Ne mogu da poreknem – postoje šanse za neke preokrete ili da vas partner na kratko izbaci iz takta, ali sve je ovo lako rešivo i neće uticati na vaš odnos. Slobodne Škorpije – ako volite u tajnosti nekog, tu ste gde ste i trenutno bežanja od toga nema. Takođe – nemojte biti iznenađeni ukoliko u vaš život ničim izazvano „bupne“ osoba koja je zauzeta. Škorpije će se sada lako zanositi i čini mi se da im baš neće biti važno ukoliko uđu u tajnu vezu. No, ako sačekate malo – naredne nedelje doneće vam nešto ozbiljno...

Posao

Sve se nekako lepo, baš lepo slaže – nameštaju vam se situacije i dolaze vam ljudi koji vam donose novitete, ponude, velike i prave poslovne prilike. Kod nekih su mogući i vrlo ozbiljni poslovni projekti sa strancima ili koji se vezuju za strano tržište. No, na sve to – Merkur kreće unazad i počinje da odlaže potpisivanja, da dogovore vraća u početnu fazu, prosto rečeno – da vas nervira taman onda kada ste pomislili da ste sve obavili kako treba! Ništa strašno, samo malo prolongiranja. Biće to dobro.

Novac

Svaki priliv novca ćete morati da sačekate. Ili će kasniti, ili će postojati neki problem ili začkoljica. No ne brinite – na kraju će ipak stići do vas. Malo nerviranja, čisto da vam ne bude dosadno....

Zdravlje

Vreme je da se ozbiljnije pozabavite sobom – pravi je trenutak za rekreaciju, za sport, za plivanje. Starijima – cirkulacija i problemi sa pritiskom.

STRELAC

Hrana

Konkretno u narednih mesec dana potrebno je pojačati ishranu. To ne znači da trebate da budete neumereni i da jedete sve i svašta, već da se okrenete svežem voću, povrću, ribi, namirnicama bogatim vitaminima i mineralima.

Ljubav

U fazi ste velikih ličnih promena. Razmišljate i funkcionišete na drugačiji način. E sad, to je za vas super, ali pitanje je koliko ćete uspeti da se uklopite sa partnerom na dalje. Da se razumemo – prvenstveno je potrebno da se vi osećate dobro u svojoj koži, ali to može uticati na odnos sa voljenom osobom. Nekima od vas takva situacija baš odgovara jer im je dosta ovakvog načina funkcionisanja. Mars od ove sedmice ulazi u vaše polje doma – u periodu od narednih nešto više od mesec dana rešiće se sve – na dobar ili na onaj drugi način....Strelčevi koji su bez partnera imaju više opcija – i prošlost, i tajnu vezu i neka flertovanja i ludovanja i dobru zabavu. Stabilnost....teško da je sada možete dostići.

Posao

Dobra energija vas nosi i nije ni čudo što se pred vama otvaraju nove poslovne mogućnosti. Neki od vas će baš u ovoj nedelji započeti važne pregovore i ozbiljno razmišljati o velikim promenama u dosadašnjem poslovanju. Ipak, da ne bude da je sve savršeno – Merkur u vašem znaku kreće retrogradnim hodom, pa će fokusiranost i skoncentrisanost sada biti teško postići. Bićete skloni i greškama i propustima pa morate poraditi na organizaciji, ali i proveravati sebe često.

Novac

Neke tenzije po pitanju finansija polako će početi da popuštaju. Sledi vam par priliva koje niste očekivali. No, još uvek nije vreme za opuštanje.

Zdravlje

Brzo se umarate i gubite energiju, a teško vam je da je nadoknadite. Da, potreban vam je odmor, ali vam je potrebno i više fizičkih aktivnosti i okruženost pozitivnim ljudima.

JARAC

Hrana

Vi ste bolje raspoloženi, a samim tim – i više obraćate pažnju na svoju ishranu. Niste neumereni, ali vam je jasno šta je vašem organizmu potrebno i pridržavaćete se toga. Odgovara vam ćureće i juneće meso, riba, a od povrća krompir, šargarepa, kupus.

Ljubav

Uran se u retrogradnom hodu vratio u vaše polje doma, stabilnosti, završetaka. Ponavljaće se situacije od ranije sa emotivnim ili bračnim partnerom i sada je trenutak, kao i u narednih mesec dana, da stvari ili dovedete u potpunosti u normalu ili da napravite neke preseke. Različite natalne karte, različiti ljudi i okolnosti – pa samim tim i različita dešavanja. Videćete ubrzo u kojoj ste tačno kategoriji...Oni koji su usamljeni, ništa vas ne koči osim vi sami sebe. Da prilika ima, ima ih – samo je pitanje da li su one u vašim očima odgovarajuće. Ima tu situacija i preko posla i iz prošlosti i onih koji vam nude tajnu vezu ili samo povremenu avanturu – svega ima, a vaše je da li ćete nešto da prihvatite ili ne.

Posao

Posla preko glave, užurbana svakodnevica, vi u jurnjavi – eto ukratko kakva vam je sedmica u koju ulazite. Nećete se vi osećati loše, da se razumemo – čak će tu biti i nekih novih ponuda, vrlo zanimljivih predloga i mogućnosti da napravite po koji pozitivan preokret. Ali sve to neće biti dovoljno da u potpunosti budete zadovoljni svojim rezultatima. Čini vam se da sve funkcioniše previše sporo. Na žalost, tako trenutno mora da bude. Doći ćete vi do onoga što želite, naravno – kroz vreme.

Novac

I ova nedelja vam nudi par jako lepih mogućnosti za zaradu. Moguće je da ćete odraditi i neki dodatni poslić koji ćete odmah naplatiti, i to fino.

Zdravlje

Manji pad imuniteta od ove sedmice. Ništa nije strašno, ali bićete skloni prehladama. Više vodite računa o sebi.

VODOLIJA

Hrana

Mars u ovoj sedmici ulazi u vaše polje hrane, što znači da će vam u narednom periodu biti potrebna ishrana koja vam donosi energiju, a da ćete morati striktno da izbegavate namirnice za koje već odavno znate da nisu dobre po vas.

Ljubav

Nekih sitnih i „blic“ raspravica može biti povremeno tokom ove sedmice u vašim emotivnim relacijama. No, ovo su samo talasi neke negativne energije, koja će brzo iščeznuti obzirom na to da i vi i partner trenutno imate i volju i želju da poboljšate svoj odnos. Komunikacija sve rešava, ali isto tako – pozitivu vam donose promene u odnosu, više živosti, dobrih dešavanja! Oni koji su usamljeni, ostvariće jedan izuzetno zanimljiv kontakt i upoznati osobu koja kao da je „pravljena“ po vašoj meri – u sebi sadrži sve ono što volite i čemu se nadate! Takođe, Vodolijama i dalje stoji period kada mogu uživati u nezobaveznim kontaktima, u flertovanju sa suprotnim polom, u druženju i izlascima.

Posao

Tačno ćete u ovoj nedelji prepoznavati kada morate sačekati a kada je vreme za inicijativu i akciju! Nosi vas jedan talas pozitivnih okolnosti i dešavanja. Čak se mogu ponovo pokrenuti dogovori koje ste davnih dana započeli i odustali od njih jer su došli u neku formu blokade ili zastoja. Neke izuzetno povoljne vesti dolaze vam preko prijatelja ili društvenih kontakata, veza. Retrogradno kretanje Merkura može donekle prolongirati sve situacije, ali uz malo strpljenja – sve je ostvarivo!

Novac

Priliva ima, ali vi kao da ste izgubljeni u vremenu i prostoru kada je u pitanju njihovo raspoređivanje. Pare vam odlaze na potpuno nebitne stvari....

Zdravlje

Ako do sada niste – u ovoj sedmici je pravi trenutak da se pokrenete. Potrebna vam je fizička aktivnost – videćete ubrzo koliko se dobro osećate!

RIBE

Hrana

Sva češće sebi govorite – aman, stani! A teško vam je da poslušate. Šta da radite kada jedete na nervnoj bazi i ne umete da se zaustavite. No, vrlo brzo će se i to promeniti, ne brinite. Vi se trudite da budete umereniji, a rezultati će ubrzo doći....

Ljubav

Merkur, planeta partnerskih odnosa kreće retrogradnim hodom u ovoj nedelji i u napetom je aspektu na vaš znak. Šta ovo znači? Pa znači da će komunikacija biti problematična jer će voljena osoba delovati u vašim očima kao neko ko vas zanemaruje, zaboravlja, stavlja na stoto mesto. To će samo buditi bes u vama i želećete da se „razračunavate“. Malo spustite loptu, znate ni vi niste cvećka – a i ne može baš uvek biti sve po vašem.....Oni koji su usamljeni – neko vas već odavno muva, najverovatnije ili preko poslovnog segmenta ili preko prijatelja i društvenih mreža. Moguće je da ćete ovoj osobi dati priliku i dozvoliti joj da vam se više približi. Bilo bi dobro da ste više društveno aktivni, da više izlazite....

Posao

Vesti koje dugo čekate a vezuju se za vaš status na poslu i karijeru – mogu doći do vas tokom ove sedmice. Da li ćete biti zadovoljni ili ne zavisi samo od toga koliko ste očekivali. U svakom slučaju, napredovanje vam stoji. Takođe, neko vam nudi promenu, nov poslovni projekat ili prelazak na drugo radno mesto – itekako je moguće da je to već u prethodnoj godini bilo aktuelno, ali da tada niste mogli da uradite nešto konkretnije po ovom pitanju. Sada jeste vreme za akciju, pokrenite se.

Novac

Ništa loše se ne vezuje za vaše finansije trenutno. Možda niste najzadovoljniji količinama novca koje dobijate, ali to trenutno ne možete promeniti.

Zdravlje

Ulazak Marsa u vaš znak može doneti viroze i prehlade. Jačajte imunitet. Kod starijih – problemi sa venama i krvnim pritiskom.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

]]>
Sun, 11 Nov 2018 20:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/144032/u-novoj-nedelji-blizanci-gube-kompas-a-ribama-je-vreme-za-akciju-u-ljubavi.html
Ušuškan dan za Devicu, dan za uživanciju za Bikove… http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/143848/ususkan-dan-za-devicu-dan-za-uzivanciju-za-bikove.html A kakav će biti vaš?

OVAN
Nadam se da ste ovaj dan iskoristili da provedete vreme u pokretu ili negde van grada. Ako je tako nešto neostvarivo, makar iskoristite ovaj dan da odete zajedno sa voljenom osobom ili sa prijateljima u neko obližnje šetalište i prirodu. Opustićete se i rasteretiti.

BIK
Vreme je da pokrenete neke pozitivne promene kod sebe. Na primer za promenu biste danas mogli da se odmorite umesto da od ranog jutra razmišljate šta sve morate uraditi i obaviti. Isto tako, za promenu – dozvolite voljenoj osobi da organizuje vaš dan. Uživajte, opustite se.

BLIZANCI
Vaša razmišljanja, ali i potezi danas su usmereni najviše na emotivni segment. Zato – potrudite se da provedete ceo dan sa voljenom osobom. Ukoliko ste pak sami, odlično je vreme za izlazak sa prijateljima jer vam je potrebno društvo a ne izolovanost i obaveze.

RAK
Svesni ste da ste neke lične ili porodične obaveze pomalo zapostavili i danas ćete se potruditi da to ispravite. Takođe, drugi deo dana je dobar da se opustite i posvetite malo vremena i sebi. Moguće je da ćete danas biti van nekih većih društvenih dešavanja. Verovatno se nećete videti ni sa partnerom.

LAV
Vi ćete se u potpunosti usmeriti na emotivne kontakte i na voljenu osobu. Potrebno vam je njeno prisustvo i bliskost, pogotovo jer ćete se povremeno tokom ovog dana osećati nesigurno. I druženje sa decom i boravak na svežem vazduhu može pomoći.

DEVICA
Danas ste usmereni na svoj dom, na porodicu, na onaj segment u kome volite i želite da se osetite potpuno sigurno. Uživajte u jednom ispunjenom danu, a u večernjim satima ćete osetiti i veliku potrebu da se vidite sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je privlačan i zanimljiv. Uživajte.

VAGA
Danas je vaše polje izlazaka, kretanja, komunikacije, kratkih putovanja, okoline, jako naglašeno pa bi bilo divno kada biste ovaj dan proveli sa ljudima koje volite i koji su vam dragi i to u nekom kratkom provodu, najbolje van grada. Opustite se u potpunosti i rasteretite od svih problema i briga.

ŠKORPIJA
Toliko vam je potrebno da se opustite i posvetite samo sebi, a nekako vam se nameštaju situacije koje vas samo nerviraju ili ometaju. Raščistite gužvu i poslušajte savet – obavezno drago biće pod ruku i pravac u neki obližnji restoran na dobar ručak i posle neki šoping po centru grada...

STRELAC
Danas ćete imati blago promenljiva raspoloženja. Čas u euforiji i pokretu, čas statični i na granici da se rastužite. Neki problemi će vas stisnuti u drugom delu dana ali ih „rasterajte“ druženjem sa ljudima koji su vam bliski.

JARAC
Neko prolazno nezadovoljstvo povremeno će se provlačiti kroz vaše misli tokom današnjeg dana. Opustite se i na vedriji način razmišljajte o nekim temama, o budućnosti. Ne opterećujte sebe onim što morate uraditi, već svoje misli usmerite na ono – šta možete uraditi....ali za sebe...

VODOLIJA
Dan kao stvoren za to da budete okruženi ljudima. Ne zavlačite se u kuću ili u samoću, već pozovite prijatelje na neko zajedničko druženje. Istina je da vam je potrebno vremena i za sebe i svoju ličnu relaksaciju, odmaranje – ali to neka bude u nekim kasnim popodnevnim satima.

RIBE
Vreme je da se malo maknete iz kuće i da odete na tu proslavu na koju su vas pozvali. Ne izgovarajte se manjkom vremena već idite i provedite se što bolje možete. Sada vam ne odgovara da budete sami, potrebni su vam prijatelji i neka draga lica oko vas.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

]]>
Sun, 11 Nov 2018 08:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/143848/ususkan-dan-za-devicu-dan-za-uzivanciju-za-bikove.html
Nećemo da se vređamo, ali ovi horoskopski znaci su bolesno posesivni i neće vam dati da mrdnete http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/132965/necemo-da-se-vredjamo-ali-ovi-horoskopski-znaci-su-bolesno-posesivni-i-nece-vam-dati-da-mrdnete.html Iako se prikazuju kao jaki i dominantni, ova dva horoskopska znaka u sebi kriju slabost, nesigurnost i nepoverenje. Upravo zbog toga su bolesno posesivni, a to ćete saznati samo kad ih dobro upoznate.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj egoističnosti, a to se ogleda i u ljubavnim odnosima. Partneru su spremni da pruže mnogo ljubavi, podrške i slobode, a isto to očekuju i od njega. Poštovanje je na listi najvažnijih stavki za jednog Ovna, te ako osete da nisu bitni i cenjeni, spremni su da puste žaoku i kažu najgore reči koje jednostavno ne mogu da kontrolišu. Ljubomora je veoma izražena, te u situacijama kada osete da su ugroženi postaju veoma posesivni i nakon oštrih prepiriki i osećaja nepoverenja brzo mogu početi da se udaljavaju od vas.

Rak

Pripadnici ovog znaka su veoma posesivni – od partnera zahtevaju mnogo ljubavi, poštovanja, požrtvovanja… Najveća mana ovog znaka jeste česta promena raspoloženja, te imate osećaj da nikada ne možete da im udovoljite. Kao pravi emotivci oni često “mere i seku” reči koje će da izgovore, ne shvatajući da ne funkcionišu svi na taj isti način. Ovim znakom vlada Mesec, koji simboliše intuiciju i jake emocije, te ih uvek upozorava kada je njihov odnos sa partnerom ugrožen, zbog čega su Rakovi posesivni i sumnjičavi. Partnerova izdaja može da probudi najgore u njima.

Izvor: superzena.b92.net

]]>
Sun, 11 Nov 2018 13:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/132965/necemo-da-se-vredjamo-ali-ovi-horoskopski-znaci-su-bolesno-posesivni-i-nece-vam-dati-da-mrdnete.html
Svet se može raspadati, ali ovi astro parovi će ostati zajedno http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/131038/svet-se-moze-raspadati-ali-ovi-astro-parovi-ce-ostati-zajedno.html Otkrivamo vam 12 astroloških znakova koji čine najbolje parove...

Uvek tražimo pitanja koja bi nam mogla pomoći da nađemo taj savršeni spoj, tu jednu osobu zbog koje se osećamo bolje svakoga dana.

Osećaj „prave ljubavi“ koji sve ostalo čini nebitnim i čini da sve drugo nestane. Jedan od načina za pronalaženje odgovora je okrenuti se zvezdama.

Iako se neki kunu u njih, drugi su još uvijek znatiželjni i zanima ih kako to funkcioniše.

Pogledajmo šta nam zvezde otkrivaju.

Ovan i Vodolija

Ova dva znaka obećavaju avanturu. Ovan i Vodolija su poznati po avanturističkom duhu, a zajedno stvaraju izuzetno uzbudljiv odnos. Uvek su spremni za akciju, vrlo su otvoreni.

Vole da isprobavaju nove stvari i uvek se dobro zabavljaju u tom procesu. Najbolji deo je da žele sve da rade zajedno.

Ova vrsta para uvek ostaje jaka. Oni uvek žele da budu zajedno, čak i u vremenima kada se ostali parovi raspadaju i postanu umorni jedan od drugoga. Oni razumeju i ojećaju potrebu za slobodom.

Bik i Rak

Bik i Rak u potpunosti razumeju jedan drugog. Ova dva horoskopska znaka su snažno povezani, kako na fizičkom tako i na emocionalnom nivou.

Razumevanje im pomaže u izgradnji iznenađujuće povezanosti, koja je sve čvršća kako odnos raste.

Blizanci i Vodolija

Ovaj par je veoma različit od ostalih parova. Oni osećaju neverovatnu povezanost na mentalnom i emocionalnom nivou, zbog čega im se već u početku veze čini kao da se znaju godinama.

Iako je svaki trenutak koji provedu zajedno neverovatan, oboje razumeju potrebu za nezavisnošću njihovog partnera, koja im pomaže da njihov odnos ojača kako vreme prolazi.

Rak i Ribe

Ova dva vodena znaka imaju duboku kosmičku vezu. Odlično funkcionišu u svim situacijama.

Ponosni su jedan na drugoga zbog toga što se tako dobro poznaju i odnos im zbog toga vremenom postaje sve jači i jači. To omogućuje njihovoj vezi da postane neuništiva sila.

Svi žele da se druže s njima jer znaju koliko su zabavni. Ribe su one koje drže vezu, a Rakovi su oni koji neguju odnos i posvećuju mu se – zauvek.

Lav i Strelac

Ova dva znaka imaju vrlo strastven odnos, oboje uživaju u životu i ljubavi. Jedan drugom su snažna potpora i inspiracija do kraja. Ovi vatreni znakovi su par na koji svi treba da se ugledaju.

Oboje imaju glave na ramenima, te su čak spremni koristiti svoje vreme da pomognu drugim parovima ili čak prijateljima samcima koji imaju probleme u životima. Oni imaju neverovatnu paralelnu mentalnu vezu koja se ne može lako uništiti.

Devica i Bik

Ova dva znaka se odlično slažu. Oboje su zemljani znakovi koji imaju tendenciju da se oblikuju zajedno poput gline. Oni uživaju da žive sa ležernim stavom, što odnos čini vrlo mirnim.

Oni su pošteni i iskreni i u ozbiljnim i dugoročnim odnosima ostvaruju veliku bliskost. Ovi znakovi su vrlo posvećeni jedan drugom, jer ne samo da održavaju međusobni integritet, oni osećaju da su isti u svakom pogledu.


Vaga i Blizanci

Veza između ova dva znaka zasniva se na vrlo snažnoj intelektualnoj povezanosti. Oni ne koriste samo svoja tela za komunikaciju, njihovi umovi su sinhronizovani za viši stepen ljubavi i emocija.

Oba znaka imaju visok nivo duhovnosti i inteligencije, što im um čini privlačnom i neverovatnom stvari u kojoj mogu neizmerno uživati.

Ovi znakovi se razumeju na različite načine. Cene jedan drugog, cene sklad i mir u svojoj vezi. Takođe, nude prijateljstvo, znanje i jednakost.

Škorpija i Rak

Intenzitet u vezi može biti prevelik, ali ne i kada su u pitanju ova dva znaka. Vodeni znakovi imaju snažne emocije, što ova dva znaka čini još kompatibilnijima.

Škorpija i Rak se hrane zajedničkom strašću, vrlo su odani partneri, te su jedan drugom najveća podrška.

Predanost i vrlo sličan moralni kompas čini njihov odnos intenzivnim, ali uravnoteženim. Obostrana briga i podrška čini ovaj par fokusiranim i intenzivnim.

Strelac i Ovan

Ovi znakovi su sazdani od vatre, između njih postoji velika strast, što ih čini eksplozivnim parom. Energija između njih stvara snažan odnos.

Oni su divlji i entuzijastični zbog čega ljudi vole da budu u njihovom društvu. Kada se kaže da se suprotnosti privlače – misli se na ova dva znaka.

Ovo je moćan par koji može prebroditi sve životne prepreke.

Jarac i Bik

Ova dva znaka međusobno se snažno privlače. Zbog toga uvek razmišljaju i sanjare o beskrajnoj ljubavi. Veza koju dele je neverovatna.

Osećaju veliko divljenje jedno prema drugom, te imaju veliki nivo poštovanja u vezi. Oni su prava definicija srodnih duša.

Vodolija i Blizanci

Ovaj par ima neverovatnu psihološku vezu i ona vremenom postaje sve dublja i dublja. Najbolja stvar u tom odnosu je gotovo telepatski način komuniciranja, čini se kao da jedno drugom čitaju misli i kao da uvek znaju što će druga osoba reći. Ovaj odnos je gotovo mističan i to niko drugi ne može da razume.

Oni znaju šta je dobro za njih i nije ih briga šta drugi ljudi misle, oni žive svoje živote. Iako su oba znaka individualci, to ne povređuje njihov odnos, već ga zapravo jača.

Ribe i Škorpija

Ovo je vrlo intuitivan par. Snažno su povezani na intelektualnom nivou, ali takođe žele da razumeju i u potpunosti upoznaju dušu svog partnera.

Oni moraju da znaju svaku sitnicu jedni o drugima. Oni osećaju neverovatno međusobno poštovanje, strast im dostiže zvezde i nikada ne zaboravljaju romantiku.

Izvor: atma.hr

]]>
Sat, 10 Nov 2018 20:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/131038/svet-se-moze-raspadati-ali-ovi-astro-parovi-ce-ostati-zajedno.html
Blizance stiže umor, a ljubavni sastanak je na vidiku; Isti “vidik” ima i Jarac, ali avaj… http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/143840/blizance-stize-umor-a-ljubavni-sastanak-je-na-vidiku-isti-vidik-ima-i-jarac-ali-avaj.html Čudna astro situacija danas: Neki se nećkaju oko sastanka, drugi bi hteli, ali da li će moći?


OVAN
Ovo može biti vrlo interesantan dan u poslovnom segmentu, jer ćete imati veliku pomoć i nekoga ko se može postaviti kao posrednik između vas i bitnog saradnika. Dobri trenuci u emotivnom segmentu, usmereni ste na partnera i on na vas. Zadovoljstvo i ispunjenost.

BIK
Danas ste pomalo statični, promenljivog raspoloženja i biće vam teško da se usredsredite na svoje poslovne obaveze. Trenutno ste usmereniji na emotivni segment jer želite da što više vremena posvetite svom emotivnom partneru. Raščistite neke sitnice u odnosu koje vam smetaju.

BLIZANCI
Danas definitivno imate posla preko glave. Malo neočekivano, jer ste se nadali da ćete sa nekim najvećim obavezama već završiti. Moguće je da je neka papirologija u pitanju. Malo umora u popodnevnim satima, pa je pitanje da li ćete biti u fazonu za ljubavni sastanak.

RAK
Pokušaćete da odložite obaveze koje imate i da se u potpunosti posvetite sebi, ali i svojim prijateljima i društvu. Moguće je da ste obećali neko druženje, koje će se od vas očekivati da ispoštujete. Dobra zabava u popodnevnim i večernjim satima, ali malo vremena za voljenu osobu.

LAV
Danas ćete morati da nekako izbalansirate poslovne i lične interese, jer se prepliću i morate neke obaveze završiti na obe strane. Napravite dobar plan i organizujte se, da se ne biste u nekom trenutku u potpunosti „pogubili“. Emotivno dobar dan, naročito za nova poznanstva i flertovanje.

DEVICA
Pokušavaćete da danas stignete sve – i da obavite ono što vam je poslovno važno, i da ispoštujete neke prijatelje, ali i da ne zanemarite voljenu osobu i njene potrebe. Praktični ste, pa ćete uspeti da se nekako organizujete i da svakom od ovih segmenata posvetite dovoljno pažnje.

VAGA
Danas vas je već pomalo uhvatio umor nakupljan u prethodnim danima, pa ćete gledati da svaku priliku iskoristite i da se opustite. Ako imate poslovnih obaveza, ovo će ići nešto teže i pokušajte da budete pažljivi, jer možete napraviti i neki propust. Opustite se u izlasku sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA
Danas se vaši planovi odvijaju na najbolji mogući način i uspećete da završite sve ono što ste namerili. A namerili ste zaista puno toga. Doduše, budite sigurni da ćete se na kraju dana osećati prilično isceđeno. Mada, čak i u takvom stanju verovatno ćete ugovoriti i neki izlazak sa prijateljima.

STRELAC
Mnogo toga biste trebali da završite u poslovnom segmentu, ali vas očekuju i neke obaveze koje se vezuju za kuću, pa prosto nećete znati na koju stranu pre da se okrente. Nemojte samo preplitati ove obaveze, jer ćete uneti zbrku sami sebi. Ono što ne morate – ostavite za drugi dan.

JARAC
Imate velike planove za emotivni susret sa partnerom ili sa osobom koja vam je jako privlačna i sa kojom održavate kontakt. Pitanje je da li ćete to uspeti da uklopite sa poslovnim obavezama koje će u poslednjem trenutku iskrsnuti. Budite smireni i napravite dobar plan.

VODOLIJA
Danas ćete verovatno gledati da ostanete kod kuće. Ako imate poslovne obaveze ili ćete ih odraditi na brzinu, ili ćete pokušati da ih završite iz kućnog ambijenta. Ono što vam je danas potrebno jeste da sebi priuštite dovoljno odmora i relaksacije, još bolje – u društvu voljene osobe.

RIBE
Iako je ovo dan kada možete dosta toga uraditi po pitanju komunikacije sa poslovnim partnerima, ipak je pitanje da li ćete želeti da svoje vreme u potpunosti uložite u posao. Nekako mi se čini da ćete ipak dobar deo dana iskoristiti za šetnju, za druženja i za razgovore sa dragim osobama.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

]]>
Sat, 10 Nov 2018 08:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/143840/blizance-stize-umor-a-ljubavni-sastanak-je-na-vidiku-isti-vidik-ima-i-jarac-ali-avaj.html