Prva Srpska Televizija :: Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/rss.html sr http://www.prva.rs/img/logo.png Prva Srpska Televizija :: Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/rss.html Seksi horoskop: Da li je veran, kakav je u krevetu... http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/60926/seksi-horoskop-da-li-je-veran-kakav-je-u-krevetu.html To kakvi su muškarci u krevetu zavisi od mnogih faktora, između ostalih i do toga u kom horoskopskom znaku su rođeni. Otkrijete ko je najvatreniji, ko najbolji, a ko najnežniji ljubavnik.

OVAN
Samo je tren potreban kako biste shvatili da vas je očarao. Njegovo laskanje nema granica, a to itekako prija. Zna da zavede ženu i ode bez traga. Ali kad se zaljubi, na svoj pomalo čudan i napadan način će svojoj voljenoj osobi u svakom trenutku pokazivati koliko mu je stalo. Voli da vodi igru i da dominira. U svojoj ljubomori može da ode u krajnost, a sa druge strane je jako fokusiran na svoju slobodu. To baš i ne ide jedno sa drugim, ali on o tome ne razmišlja. Spontan, zabavan i direktan u svom nastupu. Takav je i u intimnim trenucima. Sledi svoje porive i može voditi ljubav na različitim mestima: u kancelariji, na javnom mestu, u hodniku, u liftu. U seksu je nazasit i ako vam se to dopada, uhvatite nekog Ovna. On je strastven, nezasit i impulsivan ljubavnik. Poseduje odličnu fizičku kondiciju, a i seks je sa njim svaki put drugačiji i interesantniji.
Reaguje brzo tako da baš i nije spreman na neku dužu predigru. On to voli odmah i sad. Zna jako dobro da odvoji ljubav od seks. Kad nisu zaljubljeni, to im dođe kao još jedna dodatna sportska aktivnost.

BIK
Imaju ogromno samopuzdanje i takav im je nastup. Dostojanstvni su i veoma poštuju svoje partnerke. Većina njih igra fer igru. Kao ljubavnici su nežn, i a i u isto vreme strastveni. Vole komfor i savršenu atmosferu. U seksu uživaju i nisu nasrtljivi. Mogu dugo da čekaju ženu koju vole kako bi je imali u potpunosti. Veoma su senzulani i znaju trikove kako da žene zbog njih polude. Nikada ne odustaje od žene koja ga zainteresuje i privuče. On to radi polako, sa velikim strpljenjem i ima dobru taktiku. Polako vam se uvlači pod kožu. Izuzetno je prilagodljiv i oseća potrebe i želje svoje partnerke. Seks sa njim uliva sigurnost. Kada su u pitanju poze, za njega je klasika najbolji i najpametniji izbor. Naravno spreman je i na druge varijante ukoliko to poželi i druga strana. Obožava da se ljubi i da uzvraća poljubce. Uživa u seksu identično kao i u dobrom jelu i piću. Najbolji je ljubavnik kada je u pootpunosti predan jednoj ženi i kad voli. Do orgazma ne dolazi brzo jer voli da uživa u svakom milimetru tela svoje voljene osobe. Nisu perverzni niti skloni nekom jačem eksperimentisanju.

BLIZANAC
Muškarci rođeni u ovom znaku veoma cene žene i jako su pažljivi prema njima. Prirodno su talentovani za seks i skloni su svakakvim egzibicijama. Nisu previše romantični, ali to im i nije potrebno kad mogu lako i rečima da dovedu svoju dragu do vrhunca. I to bez dodirivanja. Ne vole monotoniju niti ustaljenost u seksu. Ne spadaju baš u neukrotivu vrstu, ali znaju da švrljaju. Tačno znaju da kažu pravu stvar u pravom trenutku, žene padaju na njihove reči. Intimni trenuci sa muškarcem u ovom znaku mogu da budu veoma zanimljivi. Vole radi edukacije pa i stimulacije da čitaju erotske časopise, a takođe privlači ih i pornografija. Većina voli da eksperimentiše sa više partnera. Ali se sasvim dobro prilagođavaju i željama partnerke. Ukoliko se zaljubite u Blizanca očekuje vas nezaboravna vožnja u ljubavnom luna parku.

RAK
Većinom ga privlače žene kojima treba zaštita u svakom smislu, žene koje su usamljene, napuštene i koje imaju teže životne priče. Poseduje veliku harizmu i intelekt. U stanju je da učini sve kada je zaljubljen. Uživa u dugoj predigri i trudi se da oseti i zadovolji u potpunosti potrebe svoje izabranice. Želi da se oseća kao pravi muškarac koji vodi ljubavnu igru. Kod njega je naglašena mašta i ima svoje male tajne zavođenja. Svaki deo tela mu je senzitivan. Jaka osećanja vode ka vrtlogu strasti. Međutim, kako vreme prolazi, on postaje jako posesisvan i ljubomoran i to u velikoj meri može da naruši emocije kao i strasti. I onda naravno postane prilično dosadan u krevetu.

LAV
Evo i Lava koji pleni svojom pojavom. Siguran je u sebe, mada mu najviše prija kada mu se žene dive. Ima jako samopuzdanje, velikodušan je i veoma vatren. Njegovim komlimentima retko koja žena može da odoli. Voli da dominira i uživa kada mu partnerka laska i hvali. Uvek je raspoložen za seks, a to očekuje i od druge strane. Voli da privlači pažnju. Voli slobudu kada je seks u pitanju i zna da napravi razliku između seksa i ljubavi. Kada se iskreno zaljubi, onda u najboljem svetlu pokazuje svoje ljubavne sposobnosti. Voli da zavodi. I on voli da eksperimentiše , mada nije preterano maštovit. Očekuje da mu se partnerka u potpunosti preda i očekuje vernost. Teško ga ja obuzdati, često menja partnerke i odličan je ljubavnik. Međutim, kada voli njegova ljubav nema granica i onda je pozpunosti veran. Dok je strast jaka, on nema potrebu da traži drugu partnerku.

DEVICA
Ne spada baš u ljubavnike na glasu, mada nije ni jako loš. U seksu ima potrebu za savršenstvom, ali sa druge strane nije baš usklađen sa svojom seksulanom prirodom. Mada se ovo više odnosi na žensku populaciju.
Muškarac Devica spada u prosečne ljubavnike, mada ga je lako povrediti rečima koje mu oduzimaju muškost. Ali naravno ovo je uopšteno, sve ostalo zavisi od planetarnih položaja u ličnom horoskopu. Upuštaju se seksulane odnose samo kada su sigurni i sa partnerkom koja zadovoljava njihove higijenske kriterijume.
Direktni su i ne nose baš najbolje sa eksperimentisanjem i iznenađenjima. Trude se da zadovolje voljenu osobu i tek onda imaju utisak da su blizu savršenstva. Nisu baš inicijativni i vole kada je partnerka domintnija od njih. Većinom su verni.

VAGA
Muškarcu rođenom u znaku Vage nije lako odoleti, pitam se ko to i želi. Osvajač, veliki zavodnik i nemoguće šramantan. Biva lako privučenim lepim, prefinjenim i otmenim ženama. Vođenje ljubavi je za njega nešto najlepše i u tome uživa celim svojim bićem. Uživa u dugoj predigri. Teži da zadovolji svoju partnerku i spreman je da vodi ljubav celu noć dok je ne dovede do vrhunca. Potrebna mu je ljubav, razumevanje i pre svega prijateljstvo. Senzitivan je i romantičan. Kada je siguran u ljubav svoje partnerke, ima osećaj da je ceo svet njegov. Ne spada u baš verne mušakarce, ali zna da svaku ljubav učini pravom. Ekspert je u flertu i zavođenju. Nisu baš skloni perverzijama. Važi za savršenog ljubavnika i uvek se prilagođava potrebama i karakteru svoje partnerke. Mada istina je da najviše voli samog sebe.

ŠKORPIJA
I evo ga najveći ljubavnik svih vremena. Seksulano isksutvo sa muškarcem rođenim u ovom znaku se uvek pamti. Veoma muževan, strastven i jako nepredvidiv. Naglašeno posesivan, ljubomoran i perverzan.Ima jaku seksulanu energiju i izdržljiv je. Zna da pretera u seksu i nema kontrolu nad svojim željama kada ga neka žena privuče. Spada u neverne muškarce, ali u isto vreme i neodoljive. U potpunosti zadovolje svoju lepšu polovinu i dovedu do je neslućenih visina u intimnim trenucima. Što je redovniji, bolji seks samim tim jačaju i njihove emocije. Ako ostavite muškarca Škorpiona bez seksa , znajte da će on vrlo brzo da pronađe osobu koja ga želi. On je savršen ljubavnik i nikada neće priznati da je iscrpljen.

STRELAC
Oni su totalno opušteni, duhoviti. Seksu prilaze sa jednom mističnom, ali slobodnom notom. Vole svoju slobodu i zbog toga imaju strah od vezovanja ili jačeg zbližavanja. Voli da fertuje i osvaja i to ga u potpunosti zadovoljava. Najviše uživa u takvim trenucima. Voli dodire, masažu uljima, seks u vodi, pod tušem. Spontan je vrlo i u momentu prepozna potrebe partnerke, tako da njemu nije potrebno da se crta. Sklon je izazovima, iskušenjima i veoma često ima seksulane odnose sa više partnerki u isto vreme. Nije pretrano izdržljiv i kraća varijenta seksa mu više prija od onog sportskog, ali se svakako snalazi jako dobro u svakoj situaciji. Obožava da vodi ljubav na neobičnim mestima ili u isto takvim okolnostima.

JARAC
Ukoliko želite ambicioznog, stabilnog i vernog muškarca odmah se upustite u potragu za Jarcem. Ali da li ćete biti zadvoljne uvek i u krevetu to baš i ne mogu da vam garantujem. Dosta je proračunat, nekad jako zatvoren i ne voli eksperimente. Moralan je i nije sklon paralelenim vezama. Jako ozbiljan i pruža oslonac i sigurnost. I kod njega je naglašena jaka seksulana energija mada nije baš uvek lud za intimnošću. Kad seks preraste u dužnost, a to se često dešava onda to baš i nije zanimljivo. Ali sa druge strane uvek je spreman da ispuni svaku želju žene koju voli.

VODOLIJA
Najzanimljiviji primerak. Na prvom mestu želi da upozna u potpunosti osobu koja ga zanima i mora da doživi intelektulani spoj. Ukoliko ga žena, devojka ne privuče u intelektuanom smislu tu nema reči ni o seksu niti o ljubavi. Opušten, nimalo posesivan i prijateljski naklonjen. Strpljiv je u osvajanju i može jako dugo da čeka na svojih pet minuta. Nije baš pasivan, ali voli kada paratnerka preuzme inicijativu na početku. Žudi sa različitim iskustvima i eksperimentima, ali nije nimalo preverzan. Nepredivljivost je njegova najveća vrlina. Tokom intimnih trenutka voli da posmatra partnerku i da je gleda pravo u oči. Ni grupni seks mu nije nepoznat. Uživa u opuštenijim ljubavnim pričama, a najviše mrzi kada sa druge strane postoje ograničavanja i sputavanja. On je savršen ljubavnik ženi koja voli diskretnost i tajnost.

RIBA
Njega ćemo najlakše pronaći u snovima. Stidljiv, romantičan, nesiguran u sebe, emotivan i jako strastven. Ume da zavede brzo, ali tek kada se opusti uz neko piće. Najviše ga privlače dominatne žene. Savršen je uvek na početku, odaje takav utisak i to mu imponuje, mada neki utisci su sasvim pogrešni. Veoma lako pokazuje svoje emocije u trenucima strasti. U seksu su maštoviti, osećajni i žude za uzbuđenjima. Veoma je pažljiv i ne ume da odvoji seks od ljubavi što je za pohvalu. Da li veran ili neveran, pitanje na koje ni on ne ume da da odgovor. Nije baš sklon avanutrama za jednu noć, jer ukoliko ne poznaje u celosti svoju partnerku zna i da omane. Zrači toplinom, pa možemo reći da je kraj njega nekako najudobnije.

Izvor: dnevno.rs

Pročitajte i:

Potpuno neverovatno! Muškarac protiv žene u plesu oko šipke

]]>
Mon, 23 Oct 2017 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/60926/seksi-horoskop-da-li-je-veran-kakav-je-u-krevetu.html
Nova nedelja: Škorpije biraju nedostupnu osobu, Device misle da su našle idealnog partnera http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/123528/nova-nedelja-skorpije-biraju-nedostupnu-osobu-device-misle-da-su-nasle-idealnog-partnera.html Kako su se rasporedile zvezde u novoj nedelji i šta to nama donosi na životnim poljima ljubavi, posla i zdravlja, pročitajte u nastavku.

OVAN
Hrana
Mirniji dani su pred vama, kada više pažnje možete usmeriti na sebe, na svoje zdravlje, na to kako se osećate i izgledate. Odličan je momenat da sve ono što vam smeta da biste funkcionisali kako treba izbacite sa jelovnika. Oni koji hoće da otpočnu sa dijetom – pravi je trenutak za tako nešto.
Ljubav
Za slobodne Ovnove – vladar polja ljubavi je trenutno u Škorpiji, pa nemojte da se tripujete mnogo i da mislite da je osoba koja vam se dopada lak plen i „mala maca“ za vas. Ista ta mala maca može očas posla da se pretvori u tigra, a vi da od lovca postanete lovina. U prevodu – da, šarmantni ste i suprotni pol vam teško odoleva u ovom periodu, ali nemojte se poigravati tuđim srcima, jer se situacija lako može obrnuti....Kada pričamo o vezama i brakovima – trenutno je Mars, vaš vladar, gost u partnerskom polju i u vlasti Venere koja je ovde u svom sedištu. Budite fini, nežni, suptilni, povežite se sa partnerom na dubljem nivou, jer to sada i možete. Ovo je izuzetan period da se vaš odnos poboljša, jer ćete i vi i druga strana biti skloni popuštanju i kompromisima.
Posao
Tranzit Marsa kroz znak Vage donosi prvenstveno stabilizaciju u poslovnom segmentu, izlazite iz najnapornijeg perioda koji je bio ispunjen i velikim brojem obaveza, ali i osećajem da se sve urotilo protiv vas. Na dnevni red dolaze poslovna partnerstva, dogovori, saradnički odnosi, prilagođavanje, ali i korektan odnos svih učesnika u pregovorima. Vaše ideje i planovi sada mogu otpočeti sa realizacijom, pogotovo što u ovim danima imate podršku od osoba koje su vam važne.
Novac
Prilivi su u ovoj nedelji stabilni i teško je da ćete moći da se istinski požalite na stanje svojih finansija. Sada budite mudri, ne trošite nepotrebno, već sredstva usmerite na investiranje.
Zdravlje
Možda ste pomalo osetljivi u ovoj nedelji, ali je malo verovatno da možete imati značajnijih zdravstvenih problema. Stariji Ovnovi – uzimajte više tečnosti.

BIK
Hrana
Kao što ne možete živeti od vazduha, tako ni vaše telo ne može funkcionisati sa neadekvatnim pogonskim „gorivom“. Prema tome, manite slatkiše i čokoladice, potrebna vam je hrana koja će vam popraviti krvnu sliku i doneti energiju – meso, cvekla, paradajz, spanać, jaja, zeleno lisnato povrće.
Ljubav
Aspekt Venere i Saturna koji od ove sedmice postaje sve aktuelniji, slobodnim Bikovima može doneti više stvari. Pod jedan, neko se poznanstvo ili komunikacija razvijaju sporo, ali sigurno. Prija vam trenutni način funkcionisanja, pa se ni ne trudite da ubrzate dešavanja. Pod dva – moguće je da ste ostvarili kontakt sa bivšim partnerom i polako se približavate jedno drugom. No, imamo i pod tri – a to je mogućnost da vas neko non stop drži tu blizu sebe, ali vam ne dozvoljava da pređete granicu i da se spojite. Kako god, nešto se dešava....Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, vi i partner ste na sličnim talasnim dužinama i potrebno je samo malo truda sa vaše strane da usmerite ovaj odnos u onom pravcu koji želite.
Posao
Polje partnerskih odnosa i saradnji je izuzetno jako u ovom periodu, što nekim Bikovima može doneti i ponudu za nov posao ili za poboljšanje uslova na postojećem radnom mestu. Dobar kontakt Venere i Saturna donosi vam stabilnost u poslovnoj svakodnevici, dobro razmišljanje, planiranje i komunikaciju sa onima sa kojima radite, ali i odgovornost po pitanju obaveza i radnih zadataka. U ovoj nedelji mogu se dogoditi preokreti u poslovnom okruženju, ali bi oni itekako trebali da vam idu na ruku.
Novac
Novac vam može dolaziti i preko dodatnih poslovnih angažmana, ali i preko vaših ideja i kreativnosti. Generalno gledano – ovo je period jače stabilnosti.
Zdravlje
Od ove sedmice Mars je u vašem polju zdravlja, što uvek baca fokus na to kako se odnosite prema svom organizmu. Vreme je da se ozbiljnije pozabavite potencijalnim zdravstvenim problemima.

BLIZANCI
Hrana
Umerena konzumacija mleka i mlečnih proizvoda, ali je zato potrebno neuporedivo više voća u ishrani, naročito svih vrsta citrusa – pomorandži, limuna, mandarina. Takođe, više barene hrane. Preporučuje vam se više ribe i manje mesa.
Ljubav
I Venera i Mars koji se nalaze u vašem polju ljubavi definitivno slobodnim Blizancima donose dobro raspoloženje, opuštenost i neke prijatne kontakte sa suprotnim polom. Da sada može biti zanimljivih dešavanja, to je više nego izvesno, pitanje je samo da li ste vi spremni na nešto ozbiljnije ili vam u potpunosti odgovaraju površni, ali interesantni događaji. Jedna osoba može u vama probuditi dosta jake strasti, ali se ovaj odnos neće razvijati brzo. Blizanci u emotivnim i bračnim relacijama jesu na nekim
sličnim talasnim dužinama sa partnerom, ali stoji potreba da oboje popuštate jedno drugom u nekim napetim momentima da bi sve funkcionisalo kako treba. Nije dobro potencirati na nekim problemima, jer ćete i jedno i drugo biti skloni inatu i isterivanju svoje volje.
Posao
Imate dovoljno snage, imate inspiraciju, imate volju i sposobnost da se uhvatite u koštac sa svim situacijama u poslovnom segmentu. Da se razumemo, sve ovo će vam itekako trebati, jer će biti nekih dešavanja na dnevnoj bazi, koja će od vas zahtevati potpunu usredsređenost i analitičnost, ali i rešavanja u hodu. Ne mogu da kažem da ćete krajnjim rezultatima biti nezadovoljni, ali u principu – očekujte jednu zahtevnu sedmicu pred sobom. Primetićete ipak da vas vaša dejstva vode ka cilju koji ste zacrtali.
Novac
Nije savršena situacija po pitanju finansija, ali niste ni nezadovoljni. Iako vam se ponekad čini da presipate iz šupljeg u prazno, u principu – uspevate da se održavate na površini.
Zdravlje
Kod starijih Blizanaca može biti manjih problema sa padom imuniteta. Pojačajte ishranu i više se odmarajte. Mlađi – potreban vam je dobar san.

RAK
Hrana
Južno voće vam prija u ovim danima – pored citrusa, naročito ananas i avokado. Što se tiče „domaćih voćki“ – ne preskačite jabuke! Što se obroka tiče, on bi trebali da budu nešto kaloričniji nego inače, jer će vam u ovom periodu trebati dosta energije, ali ne praznih kalorija.
Ljubav
Slobodni Rakovi su u ovoj nedelji u jednom finom i podsticajnom raspoloženju. Uopšte nije važno šta je uzrok tome, bitno je da se osećate dobro i da je vaša želja za druženjem, izlascima naglašenija nego inače. Da će nekih itekako zanimljivih osoba biti oko vas, to je više nego sigurno, a kod pojedinih Rakova se mogu probuditi i dublje simpatije prema nekom koga baš ove sedmice upoznaju. Uživajte i budite raspoloženi i pustite da zvezde rade za vas! Rakovi u emotivnim ili bračnim vezama dobijaju Marsa u polju doma i porodice. Iako generalno gledano ovaj tranzit nije nikada povoljan po dobre odnose sa partnerom, sada će u velikoj meri biti ublažen, čak ga možete iskoristiti da poboljšate i oplemenite vašu vezu. I vama i voljenoj osobi će prijati da se krećete i družite, da više vremena provodite zajedno...
Posao
Rakovi su se konačno rešili nekih neprijatnih obaveza (ili kontakata sa neprijatnim saradnicima) i u ovoj sedmici funkcionišu mirnije i stabilnije nego inače. Za neke od vas, prioriteti su ove sedmice vezani za
Inostranstvo i svakako bi trebali da potencirate na dogovorima, jer ih je sada moguće i ostvariti. Generalno gledano – period u kojem biste trebali da budete maksimalno aktivni je otpočeo, i sada samo od vas zavisi u kojoj meri ćete ga iskoristiti. Kreativni i idejni potencijal je velik. Dobra rešenja za sve.
Novac
Rakovi sada mogu zaraditi od privatnih poslova, ali i na konto svojih hobija i talenata. U svakom slučaju, stoji vam mogućnost dodatnih prihoda.
Zdravlje
Stariji Rakovi mogu imati tegoba sa jetrom ili žučnom kesom. Obratite pažnju na ishranu, ali i odradite kontrolu kod lekara. Kod mlađih – blage oscilacije u raspoloženju. Generalno – ok ste.

LAV
Hrana
Nemojte da mi se ove sedmice zatvorite u četiri zida i da slobodno vreme samo koristite za knjavanje i klopanje. Ne sporim da vam je potrebno da obnovite svoju energiju koja je bila u popriličnom padu, ali morate da budete umereniji. Više ribe, voća, povrća – slatkiše i tešku hranu obavezno preskačite.
Ljubav
U vašem polju komunikacije, kontakata, susreta – trenutno je žurka sa sve Venerom i Marsom kao glavnim gostima. Dok vam Venera donosi harizmatičnost i lep pristup suprotnom polu, Mars će se potruditi da vašim rečima i postupcima da dovoljno snage i energije, ali na jedan fin i suptilan način. Da sve ovo prevedemo sada – imate dobar prilazak, pravi način upoznavanja, imate mogućnost da započnete komunikaciju baš kakva vam odgovara sa osobom koja vam se dopada. Ne žurite i pustite da se sve dešava lepo i spontano. Lavovi u emotivnim i bračnim vezama sada imaju mogućnost da na pravi način promene atmosferu u svojim bitnim relacijama. No, da bi vam bilo jasno – ne može se samo partner menjati, već to morate i vi biti voljni da uradite. Sa malo truda – biće lepih rezultata.
Posao
Lavovi zvanično ne trebaju više da sede i da čekaju. Pravi je trenutak za pokret i za akciju, jer su od ove nedelje vaši napori podržani i trebate iskoristiti prilike koje se pred vama otaraju. Koliko god ste odlični u pokretanju nečeg novog, toliko ste dobri sada i u održavanju korektnih poslovnih odnosa u već postojećim saradnjama, ali i u svojim svakodnevnim obavezama. Prosto da se čovek zgrane koliko ste postali ažurni, brzi i sposobni da rešite svaki problem, maltene u hodu.
Novac
Sada je vreme i za dodatna poslovna angažovanja, koja će vam, naravno – doneti i dodatne prilive. Odličan je momenat da malo poboljšate svoj budžet.
Zdravlje
Kod starijih Lavova mogući su problemi sa urogenitalnim traktom, ali i sa radom creva. Mlađa populacija treba da bude više u pokretu.

DEVICA
Hrana
Potrebna vam je hrana sa više biljnih vlakana, koja će pomoći da u ovoj nedelji vaš želudac i creva funkcionišu korektno. Da biste poboljšali imunitet – obavezno više citrusa, a preporučuje vam se i više konzumiranja čajeva – od peršuna, koprive, matičnjaka.
Ljubav
Zanos koji slobodne Device osećaju prilikom kontakta i komunikacije sa jednom osobom, nastavlja se nesmanjenom žestinom. Čini vam se da nikada do sada niste susreli osobu kao što je ova. Da se razumemo, možda je jednim, malenim delom, ipak idealizujete, ali to ne znači da je ovo što se trenutno dešava bez osnova da se razvije u pravi odnos. Vaše je da li ćete to pokrenuti već ove sedmice, ili ćete sačekati neki bliži, naredni period. Što se tiče onih u emotivnim i bračnim vezama, ono što vam se svakako u ovom periodu preporučuje jeste da je vreme za suštinske, duboke razgovore. Uopšte nije važno da li se oni vode vezano za budućnost odnosa ili za neke probleme i teme koje ste do sada preskakali. Pričajte. Što više budete razgovarali, odnos će biti opušteniji i bolji.
Posao
Sve ono što ste bili strpljivi, sve ono što ste čekali i vrebali pravi trenutak, sve ono što ste bili zablokirani ili u zastoju – sada možete pokrenuti. Pravi je trenutak da se naprave promene, i to korenite i suštinske, one koje će vas odvesti u potpuno drugačijem pravcu, ka realizaciji vaših ciljeva. Ne samo onima koji već rade – i nezaposlenima topla preporuka da se pokrenu, da budu aktivni, da ne odustaju. Itekako vam ovaj period može otvoriti dobre šanse da započnete sa radom.
Novac
Dugo najavljivano poboljšanje kada su vaše finansije u pitanju, nastupa upravo od ove nedelje. Sve vaše snage su usmerene na stabilizaciju, pa izvolite – biće i rezultata.
Zdravlje
Oporavak od bilo kakvih tegoba i dizanje energetskog nivoa je itekako prisutan kod mlađih pripadnika znaka. Stariji, i oni koji imaju već dugo probleme sa varenjem, neka promene nešto u načinu ishrane.

VAGA
Hrana
Zdravlje na usta ulazi – ne kaže se to bez razloga, znate li to? Svoj imunitet, ali i generalno stanje organizma možete poboljšati unosom svežeg voća i povrća, ribom. Dosta salata, a prijaće vam i čajevi, naročito od kamilice i nane.
Ljubav
Od ove je nedelje i Mars, planeta koja vlada vašim partnerstvima, u vašem polju ličnosti, zajedno sa vašom vladarkom Venerom. Ukoliko želite najbolje odnosu sa voljenom osobom, sada je vreme da vašu priču pokrenete u onom pravcu koji vam odgovara. Partner je više nego inače sklon da vam popušta i da bude pod vašim „vođstvom“ i uticajem, pa to koristite na poboljšanje odnosa. Nemojte se suviše „uzdići“ pa krenuti da isterujete neku svoju volju i pokušavate da naređujete i dominirate, jer to, realno gledano – na duži rok neće doneti ništa dobro. Što se tiče slobodnih Vaga, vi sada više nemate nikakvu prepreku da osobi koja vam se dopada i pokažete ili kažete sve ono što vam je na srcu. Vreme odluka je završeno, sada je vreme delanja! Srećno!
Posao
Šarm, harizmatičnost, diplomatski način komunikacije, ali u isto vreme – i snaga ličnosti, volja i energija. Takvi ste od ove sedmice. Pa šta hoćete više od toga? Dobili ste sve na dlanu, sada je vreme da sve ovo što vam je dato i iskoristite. Dakle, vreme je za akciju. Ne za sedenje i čekanje da se stvari same od sebe dogode, jer neće. Potrebno je da se vi pokrenete, da verujete u sebe – i uspeh će neminovno doći, u bilo kom projektu ili saradnji, dogovoru ili čemu god....Zato, krenite ka svojim ciljevima punom parom.
Novac
Možda i ima nekih neplaniranih troškova ove sedmice, ali sve vi to lepo uspevate da pokrijete i „ispeglate“. U suštini, ova nedelja vam je skroz fina po pitanju finansija.
Zdravlje
Period oporavka i energetskog balansa. Ne samo da ćete u ovoj nedelji funkcionisati i osećati se bolje, nego ćete imati i više energije, dobrog raspoloženja i entuzijama.

ŠKORPIJA
Hrana
U ovoj sedmici izbacite iz jelovnika previše masnu hranu, više se okrećite ka namirnicama koje su kuvane, barene, spremane na pari. Izbegavajte prženo, pohovano, teške i premasne sosove. Potrebni su vam i cvekla, brokoli, spanać, zelena salata, kao i više citrusa – naročito limuna.
Ljubav
Itekako je moguće da su slobodne Škorpije u ovom periodu zagrejane za osobu koja ili nije slobodna, ili je nešto dalje od njih. I u jednom i u drugom slučaju, poenta je da vas ova priča nekako sve više „vezuje“ za sebe, iako ste i sami svesni mogućih komplikacija i problema. Komunikacija između vas i ove osobe je savršena, imate osećaj da sa njom možete da pričate o svemu što sa drugima ne možete, a privlačnost je suštinska, duboka i obostrana. Šta da vam kažem – bilo dobro ili ne, trenutno ne mrdate odavde. Škorpije u emotivnim ili bračnim relacijama, zbog naglašenog dvanaestog polja, pogotovo od kako je Mars ove sedmice zakoračio u njega, bi trebale da budu nešto opreznije, zbog mogućih komplikacija sa partnerom. Savet – ne rešavajte problem u tekućoj vezi time što ćete flertovati sa nekim drugim....
Posao
U vašem su polju ličnosti Sunce, Jupiter i Merkur, što vam daje više nego dovoljno i volje i energije i kefala i sposobnosti da gurate planove koje ste pokrenuli, i da izbijete u prvi plan. Doduše, jako polje tajni takođe govori o tome da vi još mnogo toga krijete i o mnogo čemu razmišljate, što će tek doći na dnevni red. Gradite svoje ideje polako, ne otvarajte se drugima, osim osobama u koje imate neograničeno poverenje. Mnogo pozitivnih pomaka se dešava tokom ove sedmice po pitanju posla.
Novac
Jeste jednim delom i dalje zabrinuti zbog obaveza i dugovanja koja još niste raščistili, ali neosporno je da je finansijski segment stabilniji, pa idite polako i zatvarajte jedno po jedno....
Zdravlje
Fizički ste u potpunosti u redu. Manjih problema može biti zbog nerviranja, i oni se mogu manifestovati kroz nesanicu. Starije Škorpije neka češće kontrolišu krvni pritisak.

STRELAC
Hrana
Krvnu sliku, koja je nešto slabija u ovom periodu, možete popraviti ribom, džigericom, piletinom, ćuretinom, uz dosta zelenog lisnatog povrća, naročito spanaća. Izbegavajte prazne kalorije kroz slatkiše i grickalice.
Ljubav
Neko, sa kim ste možda izgubili kontakt, ili se niste dugo čuli i videli, ponovo je u vašem životu. Ne mora ovo da bude neki bivši partner (mada ni to nije isključeno), u svakom slučaju je važno da se vi osećate dobro u komunikaciji sa ovom osobom. Pričate, kao u vašim najboljim danima, a koliko vidim – vrlo blizu je i ostvarenje konkretnog susreta. Sve je ovo u redu, ukoliko ta osoba nije zauzeta. Ukoliko jeste, e onda biste možda malkice mogli da porazmislite o tome da li vam je baš ova komplikacija sada neophodna.
Što se tiče Strelčeva u emotivnim ili bračnim vezama, vaš period „klackanja“ u odnosima se nastavlja i dalje. Jedan dan fino, drugi –baš i ne. Najveći je problem u tome što kada dođu neki lošiji momenti, ni jedno ni drugo nemate nameru da popustite. Inat je najgori zanat, to znate sigurno – jel da?
Posao
Polje podrške od strane drugih, veza i protekcija – od ovog je perioda jako naglašeno i potrebno je da tražite savet ili pomoć od osoba koje mogu uticati na poboljšanje situacija u vašem poslovnom segmentu. Odnos sa nadređenima sada funkcioniše korektnije, a ni odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima više nije u blokadi. Jedini problem koji trenutno imate je jako polje tajni i podsvesti, koje govori o tome da neke situacije još uvek ne mogu da budu realizovane, i da čekate na ostvarenje planova
Novac
Dobar aspekt Venere na Saturna u vašem znaku govori o finansijskoj stabilizaciji. U ovoj sedmici možete i dobiti pomoć ili pozajmicu od strane prijatelja.
Zdravlje
Stariji Strelčevi mogu imati manjih problema sa bubrezima ili upalom mokraćnih kanala. Kod mlađe generacije – krvna slika i povremeno stres.

JARAC
Hrana
Iako smatrate da ste u potpunosti dobro, evidentno je da vam je potrebno više vitamina u ishrani. Ulazite u period kada imunitet može postati problem, pa pokušajte da to na vreme predupredite. Kombinacija limuna, narandže, ananasa, banane, cvekle i šargarepe je dobitna po vas!
Ljubav
Slobodni Jarčevi sada mogu ostati slobodni jedino i samo ako to žele. Morate shvatiti da od vas mnogo toga zavisi u ovom periodu, a između ostalog – morate se više otvoriti i pokazati spremnost da osobe koje se već motaju oko vas, prihvatite. Nekima od vas će se, doduše, ovih dana javiti i bivša ljubav ili osoba sa kojom ste nekada davno imali kontakt, što itekako može doneti dobra dešavanja i pozitivno raspoloženje. U prevodu – pustite neka se stvari dešavaju, nemojte se zatvarati u četiri zida i povlačiti u sebe. Što se tiče onih Jarčeva koji su u emotivnim ili bračnim zajednicama, sada u neuporedivo većoj meri možete ostvariti i dobru komunikaciju sa voljenom osobom, ali i biti spremni da joj na dnevnoj bazi pokažete koliko vam je zaista stalo do nje.
Posao
Jako polje podrške od strane drugih, jako polje karijere – pred Jarčevima je jedan izuzetan period koji moraju da iskoriste i pokrenu svoje planove. Nema više potreba za bilo kakvim čekanjem, sada je
pravi momenat za delovanje. Kod nekih od vas pokrenuće se pitanja promene radnog mesta ili čak unapređenja ili poboljšanja uslova na radnom mestu. U ovim danima funkcionišete više nego dobro, potpuno ste usredsređeni, imate dobre planove i organizaciju i tačno znate šta vam je činiti....
Novac
Ne mogu da kažem da ste u potpunosti opušteni, ali evidentno je da su se finansijske prilike promenile u vašu korist. Nekima od vas ove sedmice stoji i dugo čekana, veća isplata.
Zdravlje
Sem veće potrebe za mineralima i vitaminima, da biste ojačali svoj imunitet, vi nemate problema u zdravstvenom segmentu.

VODOLIJA
Hrana
Kako otpočnete ovu sedmicu, tako će vam biti do kraja. Ako od ponedeljka navalite na klopu, naročito na slatkiše, nećete moći nikako da se uvedete u red. Ukoliko sedmicu otpočnete umereno i kroz principe zdrave ishrane, tako ćete funkcionisati i na dalje.
Ljubav
Ukoliko ste slobodni, osoba koju upoznajete preko prijatelja ili posredstvom društvenih mreža, mogla bi vas itekako zaintrigirati. E sad, imamo tu dva problemčića. Prvi – moguće je da je ovo neko ko ne živi u vašem mestu, pa će to biti ljubav „na daljinu“. Drugo – vrlo lako može da se desi da ova osoba već ima nekog pored sebe.....Vodolije u emotivnim ili bračnim vezama sada mogu da proglase primirje i da sa voljenom osobom otpočnu sa vraćanjem u normalan tok i funkcionisanje. Doduše, potresi koji su bili aktuelni u prethodnih par nedelja još uvek se povremeno provlače kroz neke manje rasprave, ali evidentno je da se „tlo smiruje“. Da bi se stvari razrešile u potpunosti, potrebna vam je otvorena i iskrena komunikacija, pa nemojte bežati od nje....
Posao
U polju karijere su Sunce, Jupiter i Merkur, pa je ovo pravi trenutak da Vodolije počnu da se više angažuju u poslovnom segmentu. I polje inostranstva vam je odlično postavljeno, pa je itekako moguće da gro vašeg angažovanja ide u ovom pravcu. U svakom slučaju, poenta je u tome da sada treba prionuti na posao, jer što više budete aktivni i ažurni, više će se šansi i prilika i otvoriti pred vama. Poboljšajte malo svoju organizaciju, jer povremeno delate haotično i bez ikakvog reda i smisla.
Novac
U finansijskom segmentu – dosta toga se „namešta“ da vas izvuče iz nekih većih troškova i dugovanja. Bićete zadovoljni rezultatima.
Zdravlje
Uspevate da pronađete dovoljno snage i energije u sebi da se izborite sa zahtevnom svakodnevicom. Obavezno se više odmarajte, jer vam je to sada neophodno. Generalno – dobro ste.

RIBE
Hrana
Ribe neka se bace na kuvanu, barenu hranu, na hranu koja se priprema na pari. Na vašem stolu je u ovom periodu neophodno i više ribe, a manje mesa i mesnih prerađevina. Slatkiše u potpunosti izbacite i konzumirajte citruse.
Ljubav
Mars je i zvanično izašao iz vašeg polja partnerskih odnosa, što će doneti rasterećenje i jednu neuporedivo lakšu i harmoničniju situaciju sa partnerom. Oboje shvatate da je vreme da menjate nešto, da popravljate ono što ste pokvarili u prethodnom periodu, i oboje ste voljni da se do maksimuma potrudite. Ne samo da se vaši odnosi sada mogu popraviti, u njima takođe može doći i do porasta nežnosti, senzualnosti i strasti. Doduše, i ljubomora će biti prisutna, ali ako je u malim količinama – ona je samo začin ljubavi, zar ne? Ukoliko ste slobodni, jako vam prija da komunicirate sa nekim ko je možda nešto dalje od vas ili ko samo povremeno dolazi u vaš grad. Ne smatrate da ovo ide u pravcu ljubavne veze, ali vam prija da pričate sa osobom koja na isti način gleda na život, kao i vi.
Posao
U vašem polju inostranstva nalaze se Sunce, Merkur i Jupiter, što će mnoge Ribe usmeriti na jačanje saradnji sa strancima. Takođe, ovo je odličan period i za dodatno obrazovanje, za kurseve, za edukaciju, za seminare. Koristite prilike koje vam se nude, jer ćete na taj način poboljšati i svoje poslovne pozicije. Generalno gledano – ovo je period kada Ribe polako treba da pokreću svoje planove i da se usmeravaju na poslove i projekte koje već neko duže vreme imaju u glavi. Isplativi dogovori i saradnje.
Novac
Finansijskim segmentom ćete biti zadovoljni. Nema tu nekih priliva koji iskaču iz proseka, ali sada ste mirni po pitanju troškova i dugovanja.
Zdravlje
Kod mlađih pripadnika ovog znaka još uvek stoji povišen nivo stresa. Što se starijih tiče, trebali bi da proveravate pritisak češće.

]]>
Sun, 22 Oct 2017 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/123528/nova-nedelja-skorpije-biraju-nedostupnu-osobu-device-misle-da-su-nasle-idealnog-partnera.html
Da biste zadržale Bika morate biti odličan slušalac, Škorpiju ne smete slagati, a Ribe… http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/86531/da-biste-zadrzale-bika-morate-biti-odlican-slusalac-skorpiju-ne-smete-slagati-a-ribe-.html Kako zadržati svakog muškarca i kako mu pokazati da ste mu potrebni u životu.

Ovan
Ako ste u vezi sa Ovnom, morate biti inovativni, jer njima vrlo brzo sve dosadi. Oni ne žele da slušaju priče koje su već čuli, tako da ćete uvek morati da donesete neku svežu temu o kojoj biste razgovarali. Bilo bi savršeno ako imate mnogo prijatelja, i mnogo različitih stvari za koje ste zainteresovani.

Pratite nas i na Viberu!

Bik
Bikovi su strastveni. Oni su lojalni i oni će očekivati isto zauzvrat. Oni žele da uvek podržavate njihove snove i planove, i žele da znaju da ćete uvek biti na njihovoj strani. Muškarca Bika zadržaćete ukoliko ste uvek dobar slušalac.

Blizanci
Oni sebe vide kao izuzetne heroje, tako da uvek treba da im kažete koliko su hrabri i oni će uskoro početi da veruju da ste srodne duše. Oni imaju jaku potrebu da budu nezavisni kada su u vezi, pa neka imaju svoju slobodu i oni će osetiti da ste pravi prijatelj.

Rak
Rakovi ne vole previše atraktivne devojke, a ako se pretvarate da ste pravo srce oni će definitivno pasti na vas. Oni vole da rade male domaće poslove, tako da im možete pokloniti skup alat ili nešto slično. Oni će ceniti poklon, pogotovo ako je bez ikakvog posebnog razloga.

Lav
Lav ostaje u ljubavi sa devojkom koja ga iskreno i bezuslovno podržava, i voli ga onakvog kakav je. Morate da znate šta je važno za njega u svakom trenutku i pokazati mu kako se divite svemu što radi. Lavovi su velikodušni, pa ako mu dozvolite da se brine o vama, on će biti veoma srećan, a vi ćete biti zadovoljni vašim odnosom.

Devica
On će ostati sa vama ako ga ubedite da vam je on potreban u životu. Devica muškarac želi da ga uvek pitate za savet i želi uvek da zna da su njegovi saveti veoma korisni u rešavanju vaših problema. To će ga naterati da misli da vam je potreban, ali u stvari vi ćete njemu biti potrebni.

Vaga
Budite njegov najbolji prijatelj, podržavajte ga i pokušajte da uživate u njegovim pričama. Podelite svoje misli sa njim. Verujte u njega i on će biti zauvek vaš.

Škorpija
Potrebno im je više vremena nego bilo kom drugom znaku da se otvore prema nekom i zaljube. Ali, kada to rade, oni su potpuno odani. Nemojte lagati Škorpiju, jer on želi da se oseća sigurno i voljeno.

Strelac
Njima treba mnogo nezavisnosti u vezi. Pružite mu slobodu, ne pravite ljubomorne scene, i budite uvek spremne za zabavu i razonodu i imaćete pravog partnera za ostatak svog života.

Jarac
Budite iskreni i pouzdani. Ono što Jarac poverava vama, ne bi trebalo da kažete drugima. On očekuje stalnu podršku i ohrabrenje.

Vodolija
Vodoliji morate da date malo prostora za sebe. Budite intimni sa njim, ali mu ne smete govoriti sve vreme koliko ga volite. Ako želite da dobijete njegovu ljubav, vi se morate prilagoditi stavovima Vodolije.

Riba
On je veoma osetljiv, tako da izbegavajte da ga kritikujete. Čak i ako je vaše mišljenje potpuno drugačija od njegovog, pokažite mu to na finiji način. Oni su duboko romantični, tako da bi trebalo da teme romantike okupiraju vaš odnos.

Izvor: zenskimagazin.rs

]]>
Sun, 22 Oct 2017 12:40:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/86531/da-biste-zadrzale-bika-morate-biti-odlican-slusalac-skorpiju-ne-smete-slagati-a-ribe-.html
Koji horoskopski znak ne može da vas "smisli"? http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/98661/koji-horoskopski-znak-ne-moze-da-vas-smisli.html Horoskop otkriva kome ste iritantni, ali i koji tip ličnosti vama ne odgovara.

OVAN

Ovaj znak je energičan i plahovit. Najviše ga uznemirava emotivna Riba, koja ima jaku intuiciju i od nje je nemoguće nešto sakriti. Takođe, Ribe su pomalo u svom svetu u kom nema određenih pravila, a to je u totalnoj suprotnosti s Ovnom koji nema strpljenja za njihove izlive emocija.

devojka

BIK

Društvo Ovna najmanje vam odgovara od svih znakova Zodijaka. Ovan je nametljiv i eksplozivan i brže ostvaruje svoje ciljeve od stpljivog i mirnog Bika.

BLIZANCI

Opuštenim i spontanim Blizancima najmanje odgovara društvo Bika, koji je nekada previše ozbiljan i smiren.

RAK

Rakovi su veliki emotivci i često zbog osećanja ne mogu razumno da zaključuju i sagledaju realnost. Energija Blizanaca im ne prija.

Mrzim što te volim

LAV

Lavovi nemaju razumevanja za emotivne Rakove. Zbunjuju ih njihova naglašena osećajnost i pasivnost.

DEVICA

Skromnim Devicama smetaju narcisoidni Lavovi koji žude za pohvalama i aplauzom. Kritične Device će im, kao za inat, uvek pronalaziti manu, a to Lavovima ide na živce.

VAGA

Vage se užasavaju hladnog, logičnog razmišljanja jedne Device i njene sklonosti planiranja svakog koraka u životu. Vage dugo razmišljaju o svakoj situaciji, ali im ne nedostaje spontanosti kao Devicama.

zena

ŠKORPIJA

Ovom znaku ne odgovara društvo šarmantne Vage i može se osetiti ugroženo, pošto je inače navikla da ona bude ta koja zavodi.

STRELAC

Bezbrižni i veseli Strelčevi najveći su optimisti Zodijaka, pa im mračne i mistične Škorpije nikako ne odgovaraju.

JARAC

Jarčevi su skloni pažljivom planiranju i kontroli svega. Najviše im smetaju Strelčevi koji su sušta suprotnost – više rizikuju u životu i veruju da će se sve dobro završiti.

Tumačenje horoskopa po stepenima

VODOLIJA

One žive u svom svetu, bez previše žurbe i nerviranja oko svega. Ljubaznim Vodolijama nikako nisu prijatni ljudi rođeni u znaku Jarca, jer su previše racionalni.

RIBE

Ribe ne mogu da razumeju nepredvidive Vodolije koje su veliki individualci i žive samo po svojim pravilima. Romantične Ribe maštaju o vezi, dok je Vodolijama najvažnija sloboda i same sebi su dovoljne.

Izvor: srbijadanas.com

]]>
Sat, 21 Oct 2017 17:00:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/98661/koji-horoskopski-znak-ne-moze-da-vas-smisli.html
Zaljubljuju se brzinom puža: Oko četiri horoskopa znaka moraćete pošteno da se namučite http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/123491/zaljubljuju-se-brzinom-puza-oko-cetiri-horoskopa-znaka-moracete-posteno-da-se-namucite.html Zaljubljivanje, samo po sebi, ponekad može biti veoma složeno. Ali, ako ste te (ne)sreće da vam se svidi osoba koja je u ovom horoskopskom znaku, pripremite se da je čekate čitavu večnost.

Kome se ne smuči njihovo premišljanje, traženje igle u plastu sena i visoka očekivanja može se nadati pozitivnom ishodu. Ova četiri horoskopska znaka se toliko sporo i oprezno zaljubljuju da će vas na kraju izludeti.

RAK

Ovaj znak poznat je kao najemotivniji i treba mu baš puno vremena da se zaljubi u nekoga. Ali, kada se to desi, apsolutno ćete ih držati u šaci. Kada je ljubav u pitanju, kod njih nema ništa polovično - žele ili sve ili ništa. Rak će pre biti sam, nego sa nekim u koga nije zaljubljen do ušiju.

VODOLIJA

Oni su slobodnjaci i iako nemaju ništa protiv zaljubljenosti, pre će je ostaviti za druge. Ljubavni život i Vodolija su obično na sigurnoj udaljenosti.


DEVICA

Zaljubljivanje je za Devicu jako složen proces. Ljudi rođeni u ovom znaku silno žele da se zaljube, ali uvek se desi nešto što im sve pokvari. Najveći krivci su zapravo one same, jer im treba mnogo vremena da se opuste i počnu da veruju drugima.

JARAC

Ovaj znak ne prihvata ništa manje od idealnog, jer tačno zna šta želi u ljubavi i do tančina kako izgleda osoba u koju će se zaljubiti. Naravno, kada je pronađe ubrzo shvata da svako ima svoje mane, pa se mnogo lakše odljubljuje i nastavlja svoju potragu.

Izvor: index.hr

]]>
Fri, 20 Oct 2017 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/123491/zaljubljuju-se-brzinom-puza-oko-cetiri-horoskopa-znaka-moracete-posteno-da-se-namucite.html
Pet horoskopskih znakova koji mogu oprostiti prevaru http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/90816/pet-horoskopskih-znakova-koji-mogu-oprostiti-prevaru.html Švaleracija je možda ok onima koji to čine, ali prevarenoj strani ne bi trebalo da bude. Međutim, nismo svi isti – dok će pojedini znakovi oterati partnera u tri lepe čim saznaju da ih vara, drugi će preko prevare preći i napraviće se kao da se ništa nije dogodilo. Zato, ako ste skloni švrljanju, svog para tražite među ovim pripadnicima Zodijaka jer ćete uspeti da ih ubedite da nije onako kako oni misle sve i da vas uhvate na gomili.

BLIZANCI
Blizanci su poznati po svojoj promenljivosti i prevrtljivosti. Oni će osobi koja ih je prevarila reći da su im oprostili, ali će se ta ista osoba morati da se pita da li je to potpuno istina ili ne . Možda će Blizanci zaista oprostiti tad, možda kroz nekoliko dana ili meseci, a možda neće nikad, ali mu je ta osoba previše draga pa neće tako lako da je pusti. Zanimljivo je da će osobe u ovom znaku hteti da pričaju o prevari po nekoliko sati, dok sa druge strane znaju samo preći preko toga u roku od par sekundi i ponašati se kao da se ništa nije dogodilo. Totalno su nepredvidivi.

RAK
Za Rakove se zna da su osećajne i emotivne osobe koje se brzo vezuju. Dobrice u duši će oprostiti prevaru sebi dragoj osobi ako se ona zaista pokaje i pokaže koliko joj je žao što je to uradila. Pokušaće da shvati zašto je taj neko imao želju za tim, pa su dugi razgovori o tome zagarantovani. Ipak, ako mu date dovoljno jake argumente zašto ste uopšte poželeli da ga zamenite drugom ili drugim, leći će na rudu.

VAGA
Vage najviše vole mir i sve će učiniti da stvari i situacije oko nje budu takve. Zato lako i opraštaju prevaru i nevernost partnera. Ali, da bi Vaga mogla da pređe preko toga potrebno joj je da shvati zašto je njen partner to uradio. Tada je spremna da nastavi svojim starim tokom. Zarad opšte dobrobiti i prevelike želje da sačuva svoju ljubav, Vaga će odglumiti da se apolutno ništa nije dogodilo.

VODOLIJA
Vodolija, kao i Vaga, spada u vazdušne elemente koji vole mir. Puna je razumevanja i zna da je ljudski grešiti, pa da je oproštaj sasvim u redu i pravi postupak koji smatra da treba da uradi. Iako možda neće preći odmah preko prevare, Vodolijama je bitno da saznaju razlog prevare i da dobiju dobro objašnjenje. To ne znači da je u malom mozgu neće kljucati činjenica da svojoj drugoj polovini nije bila dovoljno dobra čim se našla i treća osoba u igri, ali Vodolija je ipak veliki čovek sa još većim srcem.

RIBE
Ribe su veliki emotivci kojima je ljubav sve. Da ne oprašaju imale bi konstantan pritisak i osećaj težine, pa je to jedan od većih razloga zbog kojeg Ribe i vole da opraštaju. Teško im pada prevara, ali im je uz dobro objašnjenje, oproštaj jedino dobro rešenje. Romatična i bajkovita predstava koju Riba ima o ljubavi jeste ono što spašava njenog partnera od haosa koji bi eventualno ona mogla da mu napravi.

Izvor: besnopile.rs

]]>
Thu, 19 Oct 2017 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/90816/pet-horoskopskih-znakova-koji-mogu-oprostiti-prevaru.html
Bikovi su neumereni u jelu i piću, a odmah do njih su ... http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/123309/bikovi-su-neumereni-u-jelu-i-picu-a-odmah-do-njih-su-.html Astrolog Milica Mikać govorila je u emisiji „150 minuta“ o najvećim hedonistima u Zodijaku. Na prvom mestu su Bikovi.

Oni su poznati kao znak koji je voli dobro i da pojede i popije i zbog toga često imaju zdravstvene tegobe. Proverite da li je i vaš znak na listi neumerenih?

]]>
Wed, 18 Oct 2017 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/123309/bikovi-su-neumereni-u-jelu-i-picu-a-odmah-do-njih-su-.html
Dan kada ste rođeni otkriva važne detalje. Da li ste vi rođeni pod srećnom zvezdom? http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/123296/dan-kada-ste-rodjeni-otkriva-vazne-detalje-da-li-ste-vi-rodjeni-pod-srecnom-zvezdom.html U astrologiji se dan rođenja smatra veoma važnim pokazateljem osobina i životnog puta. Slede astrološka određenja za svaki dan u nedelji. Saznajte da li ste "rođeni pod srećnim okolnostima".

Ponedeljak

Ponedeljkom vlada Mesec, promenljiva planeta, pa su i ljudi rođeni ovog dana promenljivih rasploženja. Važno im je da u životu imaju čvrst oslonac, da su porodica, prijatelji, a kasnije i emotivni partner uvek uz njih.

Utorak

Vladalac utorka je planeta Mars, simbol energije i snage, a ovo ime je u rimskoj mitologiji nosio Bog rata. Ljudi rođeni na ovaj dan su borbenog duga, veoma su uporni, ali i skloni nervozi.

Sreda

Sredom vlada Merkur, planeta komunikacije i intelekta. Osobe rođene na ovaj dan krasi visoka inteligencija, elokvencija. Za njih se često govori da imaju veliki uticaj na druge ljude. Izrazito su znatiželjni zbog čega su im non stop potrebni izazovi.

Četvrtak

Četvrtim danom u nedelji upravlja Jupiter, simbol optimizma i humora, pa ove osobine krase ljude rođene u četvrtak. Odlikuje ih izražena potreba za slobodom i nezavisnošću zbog čega se retko zadržavaju dugo na jednom mestu.

Petak

Venera je "dobila" petak. Planeta ljubavi i lepote podarila je osobama koje su na svet došle petog dana u nedelji, talenat za umetnost i izraženu senzibilnost. Ostavljaju utisak kao da žive "u nekom svom svetu", sklone su idealističkim željama, a romantiku jednostavno obožavaju. Vole i cene lepotu i trude se da njome ispune život.

Subota

Ko se rodio u subotu, praktičan je i racionalan. Često i zreliji od svoje generacije. Ne voli promene, jer ga neretko muči manjak samopouzdanja.

Za ovakve karakteristike krivac je planeta Saturn koja vedri i oblači pretposlednjim danom u nedelji.

Nedelja

Ovaj dan je pod blistavom kontrolom Sunca. Prema narodnom verovanju, nedelja je veoma srećan dan, a ljudi rođeni u srećnu nedelju veoma su harizmatični, vedri i optimistični. Uvek ih privlači nešto drugačije i novo, a pokoravanje društvenim normama nije za njih. Istovremeno su veoma stabilni.

Kog dana ste vi rođeni?

Izvor: zena.blic

]]>
Tue, 17 Oct 2017 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/123296/dan-kada-ste-rodjeni-otkriva-vazne-detalje-da-li-ste-vi-rodjeni-pod-srecnom-zvezdom.html
Blago Blizancima, oni ove nedelje trepere od strasti. I Vodolijama možemo da zavidimo, a šta je sa ostalima? http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/123238/blago-blizancima-oni-ove-nedelje-trepere-od-strasti-i-vodolijama-mozemo-da-zavidimo-a-sta-je-sa-ostalima.html Kakva je astro situacija na vašim životnim poljima tokom nove sedmice od 16. oktobra, saznajte u nastavku.

OVAN
Hrana
Još je jedna energetski zahtevna sedmica pred vama u kojoj će vam biti potrebno da dopunite svoje baterije kvalitetnim obrocima. Preporučuje vam se više mesa, ali ne i mesnih prerađevina, naročito onih industrijskih. Što se povrća tiče, najviše će vam odgovarati spanać i cvekla.
Ljubav
Nedelja u kojoj negativnosti i loša energija polako iščezavaju iz vašeg odnosa sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. I na dalje ne mogu da kažem da će baš sve da bude „cakum pakum“, jer ipak je Mars na poslednjim, vrlo nezgodnim stepenima Device, ali zato mlad Mesec u polju partnerstava govori o tome da ulazite u jednu novu životnu fazu kada su vaše bitne relacije u pitanju. U svakom slučaju – malo mirnije, sa dosta manje potresa i boljom atmosferom – za ovu sedmicu – više nego dosta. Slobodni Ovnovi – za vas pravi period da prihvatite udvaranje osobe koja vam onako, vrlo šarmantno i zanimljivo skreće pažnju na sebe. Uživajte u komunikaciji, koja će biti više nego inspirativna, prepustite se i neka priča krene sama od sebe....
Posao
Iako ova nedelja neće biti baš toliko problematična, kao što su one koje su iza vas, još uvek je vrlo prisutan problem sa obavezama, ali i komunikacijom sa onima sa kojima sarađujete. Dogovori ne idu onako kako ste vi zamislili, iako je prisutna potreba za kompromisom i sa vaše i sa druge strane. I dalje ćete morati da vrlo obraćate pažnju na svaku reč i na svaki detalj, jer zbog istih može dolaziti do zastoja. Iako su dani ispred vas povremeno naporni, nećete biti spremni da odustanete od svojih ciljeva.
Novac
Početkom sedmice očekuju vas troškovi. Takođe, iako ćete biti povučeni mogućnošću neke zarade na brzinu, savetuje vam se da dobro razmislite o svojim koracima.
Zdravlje
Potrebno vam je više odmora nego inače. Povremeno osećate da ste pri kraju svojih snaga. Posvetite se sebi, opustite se, hranite se pravilnije.

BIK
Hrana
Želećete da probate nova jela, nove recepte, nove začine. Takođe, ove sedmice ćete radije, naravno ukoliko ste u mogućnosti, prošetati do omiljenog restorana, nego se petljati po kuhinji. Ovo je za vas period u kome je naglašena potreba za uživanjem i opuštenim obrocima u krugu onih koje volite.
Ljubav
Venera, vladarka vašeg znaka, rasterećena od nekih teških aspekata, napreduje kroz znak Vage, donoseći Bikovima mirnije dane sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Iako će partner i dalje povremeno pokazivati „baksuzluk“ i terati inat u nekim situacijama, vama je sada neuporedivo lakše i da mu se prilagodite, ali i da svojom pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem, utičete i na njega. U svakom slučaju, okolnosti u vezama i brakovima polako se smiruju i okreću u vašu korist. Slobodni Bikovi lepršaju, koketiraju, flertuju, druže se. Zanimljive su osobe oko vas, ali su vaše misli na nekoj drugoj strani. Prirasla vam je za srce i uvukla se u misli jedna osoba, i nadate se da ćete sa njom uspeti da ostvarite nešto mnogo više. Za sada – samo lepi razgovori.
Posao
Sada je pravi trenutak da se „spusti lopta“ u nekim dogovorima i da komunikacija sa saradnicima krene jednim normalnijim tokom. Iako i u ovom periodu ima nekih napetih situacija i povremenih zastoja zbog okolnosti koje vas koče, generalno – pred vama se ipak otvaraju jače mogućnosti nego do sada. Mlad Mesec u polju koje se vezuje za poslovnu svakodnevicu, obaveze i odgovornost govori o tome da ulazite u period sa jačim poslovnim aktivnostima, ali i šansama. Otvaraju se mogućnosti za nove saradnje.
Novac
Neke uplate koje ste očekivali početkom nedelje mogu se prolongirati, a neke od njih će ipak sačekati sledeću sedmicu. No, prilivi iz drugih izvora nadoknadiće ovaj manjak u vašem budžetu.
Zdravlje
Prijaće vam da promenite nešto u načinu ishrane, prijaće vam šetnja i neka lakša rekreacija. Bolje se osećate i to je sada već primetno.

BLIZANCI
Hrana
Dok vaš vladar napreduje kroz znak Škorpije, pravi je trenutak za čajeve koji će vam pročistiti krv, detoksifikovati organizam. Takođe, doprineće smanjenju mogućnosti za neke urinarne probleme. Čaj od koprive, peršuna, kukuruzne svile – sami izaberite.
Ljubav
Venera u vašem polju ljubavi, zabave i životnih zadovoljstava donela vam je osobu koja vas je debelo zainteresovala. Ne samo da vam se uvukla pod kožu, već čini da prosto treperite od strasti i uskomešanosti u stomaku. Mlad Mesec u vašem polju ljubavi svakako vam sada otvara nove prilike i mogućnosti da ostvarite svoje želje. Zato, pripremite se za ljubavno osvajanje! Što se Blizanaca u emotivnim i bračnim vezama tiče, vi i partner sada možete funkcionisati savršeno, ali samo ako
svesno izbegavate bilo kakvu mogućnost za raspravu. Jake energije koje su u ovom periodu između vas dvoje najbolje je trošiti kroz zajedničke aktivnosti koje vam oboma prijaju, ili kroz strast. Ne idite u pravcu nekih sukoba, jer bi to moglo biti prilično intenzivno i burno.
Posao
Mnogo dešavanja oko vas, pa ćete povremeno delovati nesređeno i neorganizovano. Suviše žurite, a u toj žurbi ne primećujete da pravite greške ili da svojim postupcima ljutite one koji su oko vas. Jasno je da biste vi da menjate nešto na brzinu, ali i sami vidite da sada važi ona fraza – preko preče, naokolo bliže. Pustite, ako je to ikako u vašoj moći, da stvari idu svojim tokom. Svakako nastavite sa realizacijom svojih planova, ali nemojte se nervirati ako vidite da to ne ide onako kako ste očekivali. Ima dana za megdana.
Novac
Nestabilnost po pitanju finansija je moguća već na samom početku nedelje i ovaj će vas „mini potres“ pratiti sve do kraja ovog perioda. Moguće je da je u pitanju veći izdatak za kuću ili člana porodice.
Zdravlje
Starijim Blizancima mogući su problemi sa krvnom slikom, ali i bakterijskim infekcijama urinarnog trakta. Mlađi pripadnici znaka su dobro, mada povremeno dosta nervozni.

RAK
Hrana
Mlad Mesec u drugom delu nedelje donosi Rakovima odličnu mogućnost da krenu sa novim režimom ishrane, dijete, da se okrenu novim, zdravijim životnim navikama. Ako ste u mogućnosti, posetite nutricionistu, da vam odredi pravilan raspored i sastav obroka.
Ljubav
Jupiter u vašem polju ljubavi još uvek se nije pokazao kako treba – u prevodu – nema novog ljubavnog početka slobodnim Rakovima. No, to ne znači da vam nije lepo i zanimljivo – ima mnogo dobre komunikacije, nekih novih osoba u vašem životu, a ima i provoda i radosnih trenutaka. Od drugog dela nedelje vreme je i da vi intenzivnije krenete u akciju. Što da vas drugi osvajaju, kada vi možete da zavedete njih i zavrtite im mozak? Rakovi u emotivnim i bračnim vezama dobili su notu smirenja kroz planetu Veneru, a sada vas očekuje i nov, bolji emotivni početak sa partnerom, obzirom da se mlad Mesec dešava u vašem polju doma i stabilnosti. Ne treba zaboraviti i da vam se polje dece polako puni planetama, pa neki od vas mogu poželeti i prinove....
Posao
Tokom ove sedmice, iako imate nekih jako pozitivnih momenata vezanih za poslovni segment, moraćete da se prilagođavate drugima. Takođe, potrebno je da uložite veliki trud u neke saradnje, iako će vam
to povremeno dosta teško padati, najviše iz razloga što ste već istrošeni i umorni od prethodnog perioda. No, koliko god sve išlo polako i uz prepreke, evidentno je da se stvari otvaraju pred vama. Možda nećete u potpunosti realizovati neki dogovor ili posao, ali i to će se ubrzo pokrenuti.
Novac
U prvoj polovini nedelje, novac će vam prosto leteti iz džepova. Neće to biti jedan veliki trošak, već gomila malih, posle kojih ćete ostati „goli kao pištolj“.
Zdravlje
Mogućnosti za padove, povrede, naročito u prvom delu sedmice. Ne gledate gde idete, rasejani ste, pa je potrebno da vodite računa i u saobraćaju.

LAV
Hrana
Još ove nedelje Sunce vaš vladar, nalazi se u znaku Vage, koji vama i ne odgovara baš energetski, jer se često osećate umorno i izduvano. Potrebno vam je nešto da vas „digne“, pa pokušajte da pojačate ishranu jajima, orašastim plodovima, crnom čokoladom, spanaćem, džigericom.
Ljubav
Ako ste do sada sedeli i čekali da vam ljubav sama od sebe padne sa neba, sada bi već bio pravi trenutak da počnete i sami da se aktivirate u ljubavnoj potrazi. Od ove sedmice kreće vreme uzbudljivih susreta, novih poznanstava i jedne mnogo bolje atmosfere u vašem društvenom životu. Osobe koje dolaze u vašu blizinu biće harizmatične, šarmantne i vrlo interesantne – baš kao i vi. Neki lepi dani su pred vama, pa se potrudite da ih iskoristite do maksimuma. Lavovi u emotivnim ili bračnim vezama su onako – okej, ništa spektakularno, ali realno gledano – nije ni loše. Možda bi sada bio dobar momenat da malo poboljšate kvalitet veze u kojoj ste, da se opustite i da sa partnerom češće izlazite, razgovarate, da provodite neko podsticajnije i zanimljivije vreme zajedno.
Posao
Bar do polovine nedelje – ne otpočinjite ništa novo, ne sklapajte neke dogovore, jer bi oni bili ili problematični, ili ništa posebno ne biste izvukli iz njih – samo mnogo nerviranja. Bacite se u akciju u ostatku ovog perioda, pravite planove, rešavajte ono što je ostalo iz proteklog perioda, i pravite okvirne dogovore. Najbolje je da samo, formalno potpisivanje bilo čega, ostavite za narednu sedmicu. Neke poslovne šanse će vam se otvoriti, dobićete zanimljivu ponudu o kojoj će vredeti razmisliti.
Novac
Još ove sedmice Mars je u vašem polju finansija, pa ćete lakše disati kada ova planeta izađe. Do tada, teret troškova i obaveza još uvek postoji, a prilivima ste onako, delimično zadovoljni.
Zdravlje
Niste loše, ali niste ni savršeno. Menjate raspoloženja, imate oscilaciju energije, a neki od vas će imati i pad imuniteta, doduše blag. Kod starijih Lavova – manji problemi sa kožom.

DEVICA
Hrana
Teško je održati balans po pitanju ishrane, kada je čovek okupiran problemima ili je u nekom intenzivnom stanju, zar ne? Tako i vi ove sedmice – povremeno se „pogubite“, odete u neku rasejanost i zamišljenost, a na hranu zaboravite.....
Ljubav
Slobodne Device su ostvarile neko novo poznanstvo ili su se uplele u jednu komunikaciju, koja ih polako, sve više „uvlači“ u sebe. Od samog početka ove sedmice ste u nekom zanosu, maštate, sanjarite na javi, a u glavi vam se vrte scene pune strasti od kojih prosto ključate. Sve je to lepo i krasno, ali nadam se da umete da budete strpljivi, jer ništa vam drugo ni ne preostaje. Za sada nema realizacije, ali nadam se da će vam i ovo što se događa itekako prijati.....Device u emotivnim ili bračnim vezama su kao nešto popravile odnos. Međutim, pitanje je koliko je to zaista boljitak, a koliko ste vi u stvari pustili da sve ide tako kako ide....pa dokle stigne. Radite na strasti, jer ovaj segment sada može da vas dodatno „iščupa“ i doprinese da se osećate bolje.
Posao
Lepa vest je da je ove nedelje mlad Mesec u vašem polju finansija i poslovne stabilnosti. Loša je da njegovo delovanje nećete osetiti odmah, tako da slobodno računajte da vam je i ova sedmica onako nervirajuće, iritirajuće, nestabilna. Dobro je što i neke ljude i neka svoja promenljiva raspoloženja uspevate da držite pod kontrolom, i što ste počeli da „gurate“ svoje, ne odustajući od zadatih ciljeva. Aktivirajte se u potrazi za novim poslovnim mogućnostima, jer vam je polje komunikacije jako.
Novac
Ova vam je sedmica u varijanti – evo priliva, evo troška. Slažete ih kao tortu, malo jedni, malo drugi. Kad sve saberete, verovatno ćete biti na nuli. Strpite se, biće tu poboljšanja vrlo brzo.
Zdravlje
Starije Device neka obrate pažnju na uro-genitalnu problematiku. Ako je potrebno, otiđite i do lekara. Kod mlađih pripadnika znaka – variranje energije, povremena iscrpljenost i stres.

VAGA
Hrana
Za vas je sada najbolja varijanta da jedete manje obroke, da uzimate dosta tečnosti i da izbegavate premasnu ili prezačinjenu hranu. Manjih tegoba sa varenjem bi moglo biti, a da biste izbegli nadimanje – ne jedite na brzinu i dobro zažvaćite svaki zalogaj.
Ljubav
Sa Venerom i Suncem, a ove sedmice – i mladim Mesecom u polju ličnosti, pa ko će sa vama izaći na kraj?? Slobodne Vage grade jednu finu komunikaciju, vrlo suptilno, nežno i šarmantno rečima zavode osobu koja im se dopada. Vi kad se ušećerite, pa čovek bi pomislio da te najdivnije biće na ovom svetu! Dobro, niste možda baš toliko slatki, ali šta vam fali....U svakom slučaju, nastavite drage i dragi moji, jer se bliži vaš momenat osvajanja. Samo tako, fino i polako....i nadajte se najboljem. Vage u emotivnim ili bračnim vezama ove sedmice su u boljem fazonu definitivno. Doduše, još uvek vam je vladar partnerskih odnosa iza leđa, što znači da vaše voljeno biće ima svoje momente ludila i zvocanja, ali vi sada bez ikakvih problema ili prelazite preko toga ili uspevate da uvedete harmoniju u svoj odnos.
Posao
Mlad Mesec u polju ličnosti govori o tome da drage nam Vage ulaze u jednu novu životnu fazu, u kojoj će težiti da na svaki način izbiju u prvi plan. Vreme radi ovaj put za vas, pa nemojte da se lomite i nervirate, ionako ćete dobiti sve što vam po zaslugama pripada. Ako ste dobro radili, nadajte se i dobroj nagradi. Ako niste – e, pa ko vam je kriv. To što ćete povremeno biti u nedoumici, u nekim bojaznima i strahovima, što ćete se brinuti i sikirati, to vam je u ovom periodu potpuno normalno.
Novac
Naravno, zaboravićete da morate da platite nešto, i kada vam početkom nedelje ispostave račun, džabe ćete se bečiti. Platite, to je vaš dug. U ostatku sedmice, korektno što se novca tiče.
Zdravlje
Da nije tog stresa i zabrinutosti koja se povremeno javlja, mlađe Vage bi bile skroz ok. Kod starijih – povremeno vas muči stomak.

ŠKORPIJA
Hrana
Vaš vladar koji je na poslednjim stepenima Device govori da Škorpije itekako moraju da obrate pažnju na svoj način ishrane. Kad god „skrenete“ sa nekog pravog puta, imaćete stomačne probleme. Od varenja, nadimanja....i ostalog....
Ljubav
Venera vam je iza leđa, Sunce vam je iza leđa, ove nedelje se tu smešta i mlad Mesec, a kada sledeće uđe i vaš vladar u polje tajni, e onda će cela ekipa biti na okupu. Dvojako značenje imaju ovi aspekti za one u vezama i brakovima – ili ćete ćutati i voleti se, trudeći se da maksimalno održite svoju intimu i ne puštate nikoga u svoj mali svet.....ili ćete pak krenuti da razmišljate o nekim brljanjima sa strane, da primećujete da vam neko „šalje signale“ na koje vi itekako reagujete. Na koju ćete vi lično stranu, evo ja lepo ne znam. To vam zavisi i od vaših ličnih natalnih predispozicija, ali i od toga kako se u ovom trenutku osećate....Što se slobodnih Škorpija tiče, vama je jedna osoba u glavi i iz nje ne izlazi. Ne mogu da potvrdim da tu još uvek ima značajnijih dešavanja, ali definitivno postoji komunikacija koja prija....
Posao
U polju ličnosti su vam Jupiter i Merkur, i šta više hoćete. Imate dašak sreće na svojoj strani, a imate i sposobnost da pokrenete svoje planove, kao i da napravite dobre dogovore. Ne sporim, možda su vaši planovi za ovaj trenutak preveliki, ali malo po malo – rešićete ih, brže ili sporije. Ionako imate period od više od godinu dana da poslovno „rastete“, pa vi izvolite. Pošto vama ionako nikad ništa ne pada sa neba, ne očekujte to ni sada. Bacite se na posao, i nadajte se najboljem. Biće to sve dobro.
Novac
Para ima, ali ih nema dovoljno. Na to se naviknite. Bitno je što je situacija koliko toliko stabilna, pa i ta neka dugovanja uspevate relativno lako da zatvorite.
Zdravlje
Ako postoje bilo kakve tegobe koje se vezuju za urinarni trakt i bubrege, kao i za genitalnu regiju, bilo bi baš fino da prošetate do lekara. Ne lečite se sami, to neće dati prave rezultate.

STRELAC
Hrana
Trude se Strelčevi da budu umereni ili da se zdravije hrane. Ne poričem, stvarno ste rešili da se sredite u ovom segmentu. E sad, drugi je problem što vam se sve nekako nameće da grešite, da kršite sopstvena pravila...u prevodu – ne možete da odolite nekim namirnicama, pa nikako....
Ljubav
Venera se baš lepo smestila u vašem polju prijatelja, društvenosti, društvenih mreža. Sa te strane slobodnim Strelčevima ove nedelje idu neke fine emotivne prilike. Biće tu lepih poznanstava, biće kontakata sa osobama sa kojima ćete se skroz povezati, sa kojima ćete se „skopčati“ koliko odmah. Da li će se nešto konkretnije dogoditi ove sedmice? Pa iskreno, ne bih rekla, ali to vas ne sprečava da u svemu što se dešava itekako uživate. Za one u vezama i brakovima – vaš vladar i vladar partnerstava su u istom
znaku, što bi jel da, trebalo da kao donese da se vas dvoje bolje razumete. Problem je što je taj znak Škorpija, pa se vi možete danas razumeti, a sutra već ratovati. Ja glasam da pokušate da idete na prvu stranu, a vi radite kako god hoćete....
Posao
Ono što vam je izuzetno dobro, jeste da imate veliku podršku od strane drugih. Sada možete aktivirati nekog prijatelja, kolegu, nekog „preko veze“ da biste ostvarili ono što vam je potrebno. Lepo zamolite, iznesite svoj slučaj i više je nego izvesno da će vam se izaći u susret. Ono što je onako, bezveze, jeste što vam je polje karijere i dalje pod uticajem Marsa, pa tu ne može u ovom periodu biti mirno i stabilno. No, i ovaj tranzit je pri svom kraju, pa već od sledeće nedelje očekujte neke pozitivnije promene.
Novac
Nije savršeno, ali je prilično solidno. Nekima od vas se nudi mogućnost da refinansiraju postojeća dugovanja ili da uzmu nov kredit. Razmislite o tome, dobro.
Zdravlje
Opterećeni ste nekim situacijama već duže vreme, pa nije ni čudo što je kod vas još uvek jako prisutan stres. Neki od vas mogu imati i problema sa spavanjem. Starijima – urinarni trakt.

JARAC
Hrana
Jarčevi ove sedmice svaki svoj obrok pripremaju sa posebnom pažnjom. Uživaju i u pripremi, ali i u degustaciji, kao i u zadovoljnim osmesima onih koje su pozvali na ručak....Pravi je trenutak i da isprobate neke nove recepte ili mešavine začina. Uživajte, zaslužili ste.
Ljubav
Venera je iz dana u dan sve bliža aspektu sa Saturnom koji vlada vašim znakom. Stvarno je odličan momenat da vam „naleti“ neka fina pričica, ili makar da konačno skontate da neko već postoji tu blizu vas, samo do sada niste obratili pažnju na tu osobu. Nemojte ove dobre aspekte potrošiti na neku drugu stranu, na primer kroz posao, pokušajte da se više otvorite za mogućnosti...Vaš vladar Saturn vam je iza leđa, pa možda ne želite da primetite ono što vam se nudi. Ne zatvarajte oči pred ljubavnim šansama. Jarčevi u emotivnim i bračnim vezama se definitivno u ovom periodu osećaju bolje. Vi funkcionišete mirnije, stabilnije, pa je samim tim i kontakt sa voljenom osobom rasterećeniji. Vaša bolja polovina vas može iznenaditi u drugom delu nedelje nekim zanimljivim predlozima. Saslušajte i poslušajte....
Posao
Mlad Mesec u vašem polju karijere govori da Jarčevi ulaze u novu poslovno – životnu fazu. Ne očekujte preokret preko noći, jer se to samo u bajkama dešava, ali očekujte da polako gradite svoju poslovnu
budućnost. Za neke od vas, prave prilike će se javiti već tokom ove sedmice. Ipak, zbog malo „muljavih“ aspekata, savetujem vam da ne pristanete baš odmah, već da date sebi dovoljno vremena da razmislite, da vam se sve lepo „slegne“. Idete napred polako, ali sigurno, iz dana u dan sve bliže svom cilju.
Novac
Početkom nedelje čuvajte novčanike. Vodite računa da vam pare ne ispadnu, ili da vam ih ne ukradu. Takođe, tada su mogući neki troškovi koje niste planirali. Ostatak sedmice je dobar po vas.
Zdravlje
Ukoliko ste pripadnik starije generacije, od drugog dela sedmice počećete da osećate olakšanje po pitanju tegoba koje su vas mučile u prethodnom periodu. Mlađi – solidno.

VODOLIJA
Hrana
Ove su sedmice Vodolije u potpunosti nepredvidive, pa čak i kada je hrana u pitanju. Želećete da probate i nove ukuse, ali i da uživate u omiljenoj hrani. Potrebno vam je dosta energije, pa preporučujemo meso, jaja, banane, i naravno – puno voća i povrća.
Ljubav
Ako ste slobodni danas, već sutra možete biti zauzeti. Samo, pitanje je kakva će to „zauzetost“ da bude, iskreno....U prevodu, ljubavne šanse sada padaju sa neba, ali te ljubavne šanse nisu za pravu, stabilnu, dugu emotivnu vezu. To su pre šanse da se „dignete“, da se dobro provedete, zabavite, da se malo igrate neobaveznosti i kombinovanja. Naravno, možete i da se upustite u neku povremenu ili tajnu priču sa osobom koja je zauzeta. Nebo vam nudi sve i svašta. Na vama je da li ćete bilo šta od toga i prihvatiti....Vodolije u emotivnim vezama i brakovima neka povuku ručnu kočnicu i prestanu da se konfrontiraju sa voljenom osobom. Jeste da vas dvoje umete da s vremena na vreme protresete temelje vaše veze, ali bilo bi baš fino da sada budete malo oprezniji, jer kod nekih od vas prekid može biti trajan..
Posao
U poslovnom segmentu – stvari dolaze neočekivano, iznenada, na brzinu. I ne moraju da budu uopšte loše, da se razumemo. S jedne strane, stoji nerviranje. S druge strane, stoji da sve što se sada dešava može da vodi u itekako pozitivnom i dobrom pravcu. U prevodu – kakva god da situacija naleti ove sedmice, vi ćete uspeti na pravi način da izađete sa njom na kraj i povedete je ka onome što vama odgovara. Koristite ove aspekte da promenite ono što je već suviše dugo statično kod vas.....
Novac
Ne uplićite se u neke nove šeme za zaradu. Samo će pojedine Vodolije uspeti da profitiraju na ovome...Ostali, držite se redovnih zarada i priliva, koji sada i nisu toliko loši....
Zdravlje
Starija generacija Vodolija može tokom ovog perioda imati problema sa krvnim pritiskom, cirkulacijom. Mlađi pripadnici znaka – stres, nervoza, glavobolje.

RIBE
Hrana
Neki od vas su već primetili da su se zaokruglili, što je posledica lošeg načina ishrane, ali i preterivanja sa grickalicama, slatkišima. Da biste oporavili svoj organizam, potrebna vam je lagana hrana, sa manje mesa, ali više svežeg i barenog povrća.
Ljubav
Dok vi izmaštate savršenu priliku, tri ne baš toliko savršene vam prođu ispred nosa, a da ih ni primetite, pošto vam je glava u oblacima. Kako god okrenuli, poenta je sledeća – kod slobodnih se mogu dešavati sada neki povremeni kontakti i komunikacija, ali ništa ne pokazuje da se ide u nekom ozbiljnijem pravcu. Ona ljubav, da vas iz cipela istrese, ona koju želite i o kojoj sanjate – e ta još ne dolazi. Ili se zadovoljite onim što vam se nudi, ili nemojte. Vaš život, vaši izbori, vaša stvar. Ribe u emotivnim ili bračnim vezama dobrim su delom uspele da „ispeglaju“ situacije sa voljenom osobom koje su ih u proteklom periodu izbacivale iz takta. Biće tu još nekih sitnijih trzavica ove sedmice, ali nadam se da ćete sa tim uspeti da izađete na kraj. Ako hoćete i želite, možete ostvariti potpuno skladnu komunikaciju sa partnerom.
Posao
Početkom nedelje može doći do nekih nesporazuma sa poslovnim saradnicima ili partnerima. Moguće su kratkotrajne konfuzije, ili pak neke „brljotine“ i sa vaše i sa njihove strane. Na svu sreću, ovo je prolazno i nemojte dozvoliti niti da vas dotiče, niti da utiče na odnos sa onima sa kojima radite. Mars još uvek pravi pometnju u vašem polju poslovnih partnerstava, ali ove sedmice ćete lakše izlaziti na kraj sa njim, jer više ne želite da se opterećujete niti nervirate. Neke dugotrajne probleme sada možete rešiti.
Novac
Solidna je situacija kada je finansijski segment u pitanju. Neke obaveze morate da zatvorite, ali to će relativno lagano proći.
Zdravlje
Vaš energetski nivo se diže i sada je vreme da se uhvatite u koštac sa nagomilanim problemima u zdravstvenom segmentu.

]]>
Mon, 16 Oct 2017 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/123238/blago-blizancima-oni-ove-nedelje-trepere-od-strasti-i-vodolijama-mozemo-da-zavidimo-a-sta-je-sa-ostalima.html
Zavedite horoskopske znake pravim potezima: Odeća će sama spasti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/100993/zavedite-horoskopske-znake-pravim-potezima-odeca-ce-sama-spasti-.html Zodijak otkriva tajne zavođenja i specifičnu stvar koja će svaki znak uzbuditi toliko da će odeća sama spasti sa njega

Ovan

Ovan voli dobro telo i zato je najbolje da mu odmah pokažete najbolji deo vašeg. Nije bitno da li su u pitanju grudi, zadnjica, duge noge, široka ramena ili savršen lakat.

Bik

Ako želite da uzbudite Bika, potrebno je samo da sa njim imate što je više moguće seksa. Kada nemate seks, obasipajte ga poklonima. Frontalni napad seksom i poklonima učiniće da Biku klecaju noge.

Blizanci

Siguran način da uzburkate krv ovom znaku jeste da mu stimulišete mozak. Najbolje je da Blizance vodite na neko predavanje, diskutujete o nekom filmu ili im preporučite knjigu. Njihov mozak će vas toliko voleti da pantalone neće imati nikakave šanse.

Rak

Moć je definitivno nešto što će skrenuti pažnju Rakovima. Ali ako baš želite da ga dovedete do ludila, nežno pređite rukama preko njegove ruke ili noge. To će mu pomutiti mozak i ostaviti ga bez daha.

Lav

Odnosite se prema Lavu kao prema pravom kralju džungle i sav otpor će biti čudan. Lavove uzbuđuju komplimenti i pažnja, i zašto im to ne biste pružili? Oni su najgotivnije osobe na planeti.

Devica

Device vole kontrolu više i od keve i ćaleta. Kako biste ih potpuno uspalili, pokorite se svakom njihovom hiru. One najviše na svetu žele da shvatite koliko lak život može biti ako pratite pravila koje su postavile.

Vaga

Vaga je romantična. Vaga voli klišee kao što su cveće, vino, bombonjere i iznenadne večere za dvoje. Ovi klišei postoje sa razlogom, a ako je to ono što će je uzbuditi, koga briga ako su izlizani.

Škorpija

Pošaljite Škorpiji neku misterioznu poruku i tražite od nje da nešto uradi i biće najsrećnija na svetu jer je ideja da radi nešto tajno i uzbudljivo neverovatno pali.

Strelac

Ako je vaša misija zavođenje Strelca, odvedite ga negde napolje – na kamping. Ništa kao priroda neće toliko učiniti ovaj znak podložnim vašim nevaljalim idejama.

Jarac

Jarčevi vole staromodne fantazije. Dozvolite im da budu raznosač pice koji donosi paket na vaš prag. Oni su prilično tradicionalni tako da im nije potrebno nešto nečuveno kako bi im se ubrzao puls.

Vodolija

Vodolije su malo na svoju ruku i zato ih volimo. Ništa im neće ugrejati srce (i genitalije) kao izraz neverovatnog uzbuđenja koji ćete na licu napraviti kada vam pokaže svoju kolekciju moljaca.

Ribe

Ribe vole tela. Priredite sebi pedikir i ponosno im pokažite. Verujte nam, biće vaše zauvek.

Izvor: 24sata.rs

]]>
Sat, 14 Oct 2017 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/100993/zavedite-horoskopske-znake-pravim-potezima-odeca-ce-sama-spasti-.html
Ovim astrološkim kombinacija ne gine "opa-cupa" u krevetu kad-tad http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/123211/ovim-astroloskim-kombinacija-ne-gine-opa-cupa-u-krevetu-kad-tad.html Toliko nesvesni svoje karme, gaze kroz život i menjaju partnere u potrazi za onim pravim. Ali, zvezde znaju vašu istinsku ljubavnu sudbinu, a ovi znakovi će hteli to ili ne, morati da se spoje u plamenu divlje požude i tu nema izuzetaka. Ribe nisu ni svesne šta je Devica u stanju da napravi od njihovog ljubavnog života, kao i da je njihov spoj neizbežan, dok Blizanci trzaju na Strelčeve ni ne sluteći da ih očekuje karmička seks avantura iz koje se nikada neće čitavi izvući.

RIBE I DEVICA

Ribama je sve opušteno ko da žive u svetu u kome nema briga. Oni su rođeni optimisti, a po pitanju ljubavi i seksa prilično nezasiti. Retki među njima imaju moralnih zadrški, pa ćete često sresti osobu u znaku Ribe koja po pitanju seksa veoma liberalna.

Sa druge strane, Devica je mali “diktator” koji voli da se zna kada je vreme za zezanje a kada za ozbiljne stvari. Nevolja je u tome što taj model primenjuju i u seksu. Kada se spoji sa Ribom, Devica dobija vetar u leđa i njene osobine se udvostručavaju, a u kombinaciji sa ovim nezasitim seksualnim mađioničarima neminovno ostvaruju fatalnu kombinaciju. Mogu se i jedni i drugi opirati i tvrditi da svoj emotivni život racionalno vode i kontrolišu, ali ovu vezu neće moći da izbegnu.

STRELAC I BLIZANAC

Ova dva znaka se preterano privlače i tu nema dileme. Njihova kompatibilnost mogla bi se opisati samo kao karmička, jer njihovi senzibiliteti i skrivene želje prosto savršeno dopunjuju jedna drugu.

Strelčevi, ionako divljih hormona, hemijski reaguju na prisustvo Blizanaca i njihov uticaj na psihu se povećava i preuzima kontrolu nad ovim racinalnim Znakom. Libido, emocije, želja i shihička zavisnost od Blizanaca je neminovna. Potrebno je samo smestiti ih u istu sobu i varnice počinju.

Blizanci sa druge strane, svesno ipak više vole Jarčeve, ali ni oni tu mnogo ne odlučuju. Po pitanju spoja sa Strelčevima ovu problematiku ipak češće rešavaju njihove genitalije nego racio, čitaj mozak. Njihove intimne seanse mogu biti maratonske, a izjave nežnosti u javnosti preterane i nepodnošljive.

Izvor: besnopile.rs

]]>
Fri, 13 Oct 2017 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/123211/ovim-astroloskim-kombinacija-ne-gine-opa-cupa-u-krevetu-kad-tad.html
Tri najlabilnija znaka Zodijaka http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/98793/tri-najlabilnija-znaka-zodijaka.html Možda oni deluju da su psihički stabilni ali to je samo varka …

RIBE

Tolika hipersenzibilnost smeštena u jednoj osobi ne može nikome doneti dobro. Ona standardno misli da se uvek njoj dešavaju najgore stvari u životu i to uopšte ne može da podnese. Često ume da kaže da će da poludi. Već od puberteta njoj kreću da slabe živci a kako koja nedaća naiđe tokom života, tako je Riba sve bliža ponoru. Povremeni histerični ispadi su joj svojstveni, kao i raznorazne fobije koje se periodično smenjuju ali se njihov broj ne smanjuje.

VODOLIJA

Ljudi ih inače doživljavaju ko fijuke. S druge strane, njihovi bližnji smatraju da je jedna Vodolija izuzetno jaka ličnost koja može da izdrži sve nedaće. I jeste, sve dok joj ne pregore žičice u glavi. Jer koliko god ona izgleda kao vesela i pozitivna, u njoj čuči veliki depresivac.

ŠKORPIJA

Pripadnici ovog znaka važe za najveće mračnjake. Osim što često deluju nadobudno i namrgođeno, oni su i veliki agresivci. Kada upadnu u mračnu fazu, proradi im bes pa tako razdraženi skloni su fizičkom obračunu i pravljenju scena. Pored toga, njih jedna njihova osobina često može da prevede na tamnu stranu, a to je osvetoljubivost.

Izvor: superzena.b92.net

]]>
Thu, 12 Oct 2017 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/98793/tri-najlabilnija-znaka-zodijaka.html
Bikovi su štediše, Blizanci troškadžije, Srelčevi lako gube kontrolu nad finansijama... http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/123093/bikovi-su-stedise-blizanci-troskadzije-srelcevi-lako-gube-kontrolu-nad-finansijama.html Malo smo se zagledali i u zvezde i evo koliko se razlikuje naš stav o novcu zavisno od toga pod kojom smo zvezdom rođeni...

Ovan
Impulsivna priroda Ovna ogleda se i u finansijskom aspektu pa tako često idu u krajnost trošenjem svih sredstava na sebe i druge.

Bik
Bik voli da štedi i skuplja novac. Zarađuje ga najčešće vrednim radom, ali takođe uživa u komforima i luksuzu raznih vrsta pa tako lako i ostaje bez njega. Kada nema novca radije pravi novi plan za zaradu nego da uskraćuje sebi zadovoljstvo.

Blizanci
Nisu štedljivi i troše veoma lako. Za njih novac ne predstavlja ništa više od sredstva za plaćanje i može se lako desiti da pare pozajmljuje od okoline. Često dižu kredite i ulažu u potencijalne unosne poslove koliko god bili rizični.

Rak
Oni znaju da cene novac i umeju da štede, ali će često i tvrditi kako im pare nisu bitne iako se osećaju ponosno i najbolje kada dobro zarađuju i poseduju ih.

Lav
Iako Lavovi mogu da nauče da budu štedljivi tokom života, priroda ih tera da troše i časte. Oni će štedeti samo za određeni konkretan cilj i to ne proračunato i isplativo, već samo zato što im se sviđa. Vide moć u novcu i cene ga.

Devica
Ne teže za velikim luksuzom i bogatstvom, već pare smatraju praktičnim sredstvom za preživljavanje. Osećaju se bezbedno ako imaju ušteđevinu i često ostavljaju određene sume novca sa strane za svaki slučaj.

Vaga
Rođeni su pod srećnom zvezdom pa im veće zarade idu od ruke. Jednostavno dolaze do para, ali ih isto tako lako i troše. Uvek imaju ideju na šta bi potrošili novac i često im se sviđaju baš najskuplje stvari.

Škorpija
Oni rado štede i cene svoj novac. Takođe retko otkrivaju svoje finansije i doživljavaju ih kao baš ličnu stvar. Ne troškare mnogo i trude se da dobro zarade.

Strelac
Dok su mladi često su nesmotreni s novcem i vrlo lako gube kontrolu nad svojim finansijama. Ide im od ruke zarađivanje, ali pare vrlo brzo troše. Situacije kada se nađu bez novca teraju ih da nauče iz sopstvenih grešaka pa se dešava da u kasnijem dobu malo pametnije troše.

Jarac
Vrlo razumno troše i svesni su da novac ne raste na drveću. Vole da štede, ali ipak s vremena na vreme sebi dozvoljavaju i određeni luksuz. Što su štedljiviji u mladosti, to će više uživati u kasnijem periodu života (mada se to verovatno odnosi na sve znake!).

Vodolija
Vodolije lako upadaju u dugove jer se oslanjaju na sve moguće kreditne kartice i minuse i troše dok god mogu i to bez ikakvog planiranja.

Ribe
Imaju naklonost da postanu bogati i prati ih sreća s parama. Ipak, kako bi održali to što su stekli potrebno im je da nauče kako da barataju novcem jer tome nisu prirodno skloni.

Izvor: cosmopolitan.rs

]]>
Wed, 11 Oct 2017 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/123093/bikovi-su-stedise-blizanci-troskadzije-srelcevi-lako-gube-kontrolu-nad-finansijama.html
Astro karijera: Ova dva horoskopska znaka su rođena da budu šefovi http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/69293/astro-karijera-ova-dva-horoskopska-znaka-su-rodjena-da-budu-sefovi.html Svi želimo velike karijere, a najveće šanse da to i ostvare imaju dva znaka u zodijaku...

Da li je u pitanju bio položaj planeta koji je odredio polje uspeha i sposobnost snalaženja na rukovodećoj funkciji, ne zna se, ali dva horoskopska znaka definitivno su najbolja kada je reč o šefovskoj poziciji!

Oni su rođene vođe, autoriteti, a uz to i vrlo sposobni i znaju da iz svojih radnika izvuku maksimum. I oni imaju po neku manu, ali im na putu do uspeha ne smetaju, pa su osobe rođene u ova dva zodijačka znaka obično vrlo poznati i uspešni!

Najizraženiju crtu vođe u sebi autoritativnost poseduje Ovan. Vrlina mu je dinamičnost, elan i kreativnost, ali problem često predstavlja njegova tvrdoglavost, promene raspoloženja i razdražljivost.

Pripadnici ovog znaka su vrlo jasni u svojim zahtevima, a iako podstiču zaposlene da daju najbolje od sebe, svojim nepromišljenim izjavama ih mogu poniziti i povrediti. Za one koji su im slični su odlični šefovi, ali nešto povučenijim radnicima oni su prava noćna mora.

Zbog svoje dominantne prirode, Jarac je kao rođen za poziciju šefa! Vole red, rad i disciplinu, pa uživaju u obučavanju svojih zaposlenih. Nemaju strah od gubitka pozicije, jer su uvereni da su nezamenjivi, što je čak i moguće zbog njihove radoholičarske prirode.

Vrlina im je to što su sposobni da izvuku najbolje iz drugih, kao i da se izbore za bolje plate za sve, a mane su im tvrdoglavost, neosetljivost i uverenje da sve sami znaju najbolje.

Izvor: Stil

]]>
Tue, 10 Oct 2017 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/69293/astro-karijera-ova-dva-horoskopska-znaka-su-rodjena-da-budu-sefovi.html
Da li ste njegov tip: Bikovi vole mazne, a Lavovi dominantne žene http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/122949/da-li-ste-njegov-tip-bikovi-vole-mazne-a-lavovi-dominantne-zene.html Saznajte šta ga privlači, i koje kvalitete treba da posedujete kako biste ga zadržali pored sebe....

Ovan

Muškog Ovna najviše privlače žene koje su samostalne, znaju šta žele, hrabre i spontane. Oni poštuju slobodu ovakve žene i cene njenu snagu i hrabrost. Muški Ovnovi vole izazove i mogu da uživaju u tome da ih zavodi samopouzdana žena tako što će se opirati taman toliko da sve učine još zanimljivijim.

Bik

Bik voli žene koje su slatke, mazne, mirne i prijatne, koje pokazuju privrženost milovanjem i poljupcima. Preferiraju žene koje su ležerne i čvrsto stoje na zemlji, ali ne i one koje su previše samostalne ili energične.

Blizanci

Muškarca u znaku Blizanaca privlače žene koje su pametne, a pomalo i misteriozne. Može ih privući i ne toliko privlačna žena koja je duhovita i zanimljiva, jer su to osobine koje Blizanci cene više od lepote.

Rak

Raka privlače žene koje su spremne da budu uz njega kad su mu potrebne i brinu se o njemu. Žena koja pazi i mazi muškarca Raka i čini da se on oseća voljenim veoma brzo će dobiti mesto u njegovom domu, s obzirom na to da je njihov dom mesto gde oni žele da se osećaju voljeno, maženo i paženo.

Lav

Lav želi ženu kojom se može ponositi, onu koja čini da on izgleda dobro u očima drugih samo zato što je takva žena uz njega. Prelepe, dramatične, prefinjene i rezervisane žene su ono što njega privlači.

Devica

Žena koju će muškarac Devica najpre primetiti je žena koja je uvek doterana i konzervativno obučena. Oni su veoma izbirljivi i ne žele ništa manje od savršenstva, zbog čega su veoma često sami.

Vaga

Mušku Vagu privlači žena koja ima stila, ali nije previše formalna kad ne treba da bude. Ona može da bude donekle prefinjena, ali ne sme da bude ohola, može da bude izbirljiva, ali ne previše, može da ima hrpu kontradiktornih osobina, sve dok je iskrena u svojim namerama i nema skrivenih tajni.

Škorpija

Žena koja želi da privuče emotivno nestabilnog muškarca Škorpiju mora da bude veoma vitalna i strastvena. Oni žude za dinamičnim i snažnim ženama koje nisu neodlučne i bezvoljne.

Strelac

Muškarac Strelac voli žene koje su poštene, direktne i pouzdane, žene koje bi mu istovremeno mogle biti i prijatelji. Oni žele žene koje su u jednom trenutku detinjaste, a u sledećem filozofiraju o ozbiljnim stvarima, ali koje su uvek srećne i zadovoljne.

Jarac

Muškog Jarca privlače žene koje su društveno prihvatljive i donekle formalne ili rezervisane, a da ne spominjemo da moraju da imaju visoke ciljeve u životu i, ako ne ugled, onda bar želju za njim.

Vodolija

Muške Vodolije privlače žene koje su inteligentne, samostalne, slobodnog duha i koje su dobre za razgovor. Misterioznost i nekonvencionalnost će ih fascinirati, a preterana emocionalnost će ih odmah odbiti.

Ribe

Muškarac u znaku Riba voli žene koje su romantične i emotivne, osetljive i pasivne. Ako voli da spletkari, ako je misteriozna ili sposobna da učini da se on oseća sigurnim, može lako postati ona prava za njega.

Izvor: superzena.b92.net

]]>
Mon, 9 Oct 2017 18:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/122949/da-li-ste-njegov-tip-bikovi-vole-mazne-a-lavovi-dominantne-zene.html
Zapetljano: Ovnovima neko uzmiče „za dlaku", Bikove prvo greje, pa ih onda hladi http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/122902/zapetljano-ovnovima-neko-uzmice-za-dlaku-bikove-prvo-greje-pa-ih-onda-hladi.html Kakav su položaj zauzele zvezde tokom nove nedelje od 9. do 15. oktobra i kako se to odražava na vaš horoskopski znak, pročitajte.

OVAN
Hrana
Polako pripremajte organizam za hladnije i statičnije dane koji su pred nama. U prevodu – u ovoj sedmici vam se preporučuje karfiol, kelj, brokoli....Možda to i nisu vaše najomiljenije namirnice, ali ništa vam neće faliti da imate više zeleniša na trpezi...
Ljubav
Ako ste slobodni, jedna osoba vam non stop izmiče „za dlaku“. Taman pomislite da ste je osvojili i da ćete je zgrabiti, a ona se povuče, izmakne, nađe neko opravdanje ili izgovor i iskulira vas. Samo polako, ne odustajte – još uvek postoje velike šanse za vas....ali, moraćete da malo promenite pristup...Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, za vas samo jedna reč – komplikovano....Tu se više ne zna ni ko pije, ni ko plaća, ni šta vas dvoje uopšte hoćete i od odnosa i jedno od drugog. Vi tvrdite da je partner „na kraj srca“, druga strana za vas govori da ste zakeralo i teški kao crna zemlja. Jedno drugom ne valjate, a nit vam pada na pamet da prekidate, niti daleko bilo – da nešto promenite kod sebe, a automatski i u odnosu sa voljenom osobom. Možda se oko vikenda malo, malo smirite...
Posao
Nekih kolega vam je već odavno „preko glave“ pa je itekako moguće da ove sedmice nećete uspeti da obuzdate svoj jezik i da ćete ispaliti „rafal“ kritika na njihov račun. Čisto da vide da i vi umete da uzvratite, i to jako nezgodno. Generalno gledano – nedelja u kojoj se mnogo priča, a malo se zaista i realizuje. Drugi će vam prodavati bajke i obećanja, a koliko će od toga realno i uraditi, e to je već pitanje. Ja bih pre rekla da ćete tek u narednoj nedelji napraviti neke konkretnije pomake.
Novac
Stisnuće vas, pa nećete znati gde ćete. Neke zarade od dodatnih poslića vam se takođe mogu izmaknuti „za dlaku“ ili ćete uzeti manje novca nego što ste očekivali. Sve u svemu – naporno.
Zdravlje
Energetski nivo – nula. Kod nekih od vas – čak ćete i u minus otići. Imate osećaj da ste hronično umorni i da ne možete da se naspavate nikako kako valja. Kod starijih – reuma steže, pa ne popušta.

BIK
Hrana
Vaša vladarka ulazi u polje zdravlja i životnih navika i znak Vage, pa je odličan momenat da se otpočne sa nekim novim režimom ishrane. I vašem zdravlju, ali i vašem izgledu će tako prijati neki fini, izbalansirani obroci. Po malo od svega. I lepo za oko, ali i za ostala čula. A najlepše da se dobro osećate.
Ljubav
Povremeno imate utisak – ponuda koliko hoćeš, ali ništa se konkretno ne dešava. Sve nešto krene, pa stane. Neke osobe vas čas greju, čas hlade....čini vam se da će se svaki čas dogoditi nešto značajno...a onda momenat nestane i sve se rasprši samo od sebe. U prevodu – ljubav vas neće, zaobilazi vas u širokom luku...Tu se neki bivši javljaju i vi ćete čak i izaći sa njima, čisto da se nešto događa...Očigledno, čekamo i dalje na pravi trenutak da se otpočne neka lepa ljubavna priča...Što se zauzetih Bikova tiče, sjajno vam nije, ali na svu sreću – period problema, konfuzije i kreni – stani odnosa sa voljenom osobom se polako bliži svome kraju. Jeste da ćete vi u prvom delu nedelje već biti na kraju svojih živaca, ali ćete se brzo vratiti u normalu. I zapamtite – u spavaćoj sobi se odlično leče sve frustracije i nervoze!
Posao
Ako u ovoj nedelji nešto ne ide, ne gubite živce. Gledajte to na onaj način – prepreke postoje da bismo ih zaobilazili....ili preskakali. Da ćete ih mnogo rešiti, pa baš i nećete...uglavnom će se sve prolongirati za narednu nedelju, što je, iskreno rečeno – i bolje. Ovo baš i nije bajan period da možete da se oslonite na druge, pa ako vam nešto obećavaju ili se nude da vam učine uslugu – ne računajte preterano na to. Od sledeće sedmice mnogo toga će biti jasnije i otvoriće se...a ovu – funkcionišite kako znate i umete.
Novac
Uspeli ste da napravite neki koliko-toliko korektan balans kada su prilivi i troškovi u pitanju. Ove ćete nedelje funkcionisati mirnije.
Zdravlje
Uglavnom manje zdravstvene tegobe, ali generalno gledano – osećaćete se dosta iscrpljeno i povremeno bezvoljno.

BLIZANCI
Hrana
Balans po pitanju ishrane je prilično prisutan. Ipak, potrebno je da unosite više tečnosti – naravno vode, ali i čajeva, sokova, šejkova. Namirnice bogate vodom su zelena salata, celer, paradajz, spanać, krastavac, brokoli.
Ljubav
Na ljubavnom nebu zauzetih Blizanaca oblaci polako počinju da se povlače. Još uvek će tokom ove sedmice povremeno biti nekih negativnih momenata između vas i voljene osobe, ali evidentno je da sve češće vas dvoje uspevate da pronađete zajednički jezik i rešite pitanja koja su do sada predstavljala prepreku. Obavezno koristite dane vikenda ili da odete negde i opustite se, ili da jedno drugom priuštite zaista lepe ljubavne momente. Što se slobodnih tiče, i vama se sve više otvaraju mogućnosti na emotivnom planu. Sigurna sam da već u vašoj blizini postoji neko sa kim imate povremeno komunikaciju i sa kim se jako lepo slažete. Nastavite, jer do kraja sedmice ovo se samo može pojačati i uvesti vas u događaje koji će biti baš po vašoj volji.
Posao
Ova nedelja možda vam neće doneti u potpunosti ono što želite, ali će svakako pokrenuti neke situacije u onom pravcu koji ste zamislili. U suštini, događaće se manje promene, ali svakako ste na dobrom putu da u narednom periodu one donsu i velike rezultate. Jupiter u ovoj nedelji ulazi u vaše polje poslovne svakodnevice i obaveza, tako da je izvesno da je pred vama velika reorganizacija koja će tek zaživeti. Neke dogovore pokrećete sada, ali će konkretno potpisivanje i početak biti sledeće sedmice.
Novac
Vrlo promenljiva finansijska situacija očekuje vas tokom ove nedelje. Nećete nekako uspevati da uhvatite korak sa troškovima i opterećenjima. Ipak, polako izlazite iz krize.
Zdravlje
Manji problemi sa kožom, kod starijih – sa bubrezima. Pokušajte da kontrolišete neke štetne navike, kao što su cigarete, alkohol. Ne boravite u zadimljenim prostorijama, krećite se više na svežem vazduhu.

RAK
Hrana
U ovoj sedmici vaše raspoloženje jako varira, a apetit će zavisiti isključivo od toga kako se osećate. Moguće je da ćete povremeno imati „napade gladi“ i jesti na nervnoj bazi. Izbegavajte brzu hranu i grickalice, kao i veće količine slatkiša.
Ljubav
Pa, dragi Rakovi, poželite dobrodošlicu Jupiteru, koji tokom ove nedelje ulazi u vaše polje ljubavi, dece, životnih radosti i zadovoljstava. Definitivno će ova planeta imati pozitivan uticaj i na one koji su slobodni, ali i na zauzete pripadnike ovog znaka. Što se baš tih zauzetih tiče, tenzija između vas i partnera će polako početi da popušta od drugog dela nedelje. Nećete baš odmah uspeti da ostvarite pravu harmoniju i kompromise, ali lagano idete ka tome. Neki lepši dani za vaše veze i bračne zajednice su blizu, na dohvat ruku. Što se slobodnih Rakova tiče, još uvek tu nema nikakvih spektakularnih dešavanja na polju ljubavi. Šta više, čak ćete u prvom delu nedelje malo „kljoknuti“ i biti u fazonu – meni se nikada ništa neće dogoditi, ostaću sam/sama zauvek....Samo polako, tu je ljubav i uskoro će vam dati šansu.
Posao
Prvo i najbitnije – dogovori i pregovori koji su nekako bili u zastoju u prethodnom periodu, konačno počinju da se pokreću i pred Rakovima su neke nove saradnje koje im mogu doneti veću korist
Privatnicima je ovo fenomenalan period, pogotovo na polju finansija, jer se neke isplate koje su bile prolongirane i „zakočene“ konačno realizuju. Generalno gledano – Rakovima su ove nedelje otvorena poslovna putovanja, ali i jače aktiviranje prema inostranstvu. Bićete zadovoljni rezultatima.
Novac
Polako rešavate neka dugovanja, a sada već daje rezultate i to što ste u prethodnom periodu malo „stegli kaiš“ i ograničili sebe po pitanju nekih troškova.
Zdravlje
Ginekološki ili hormonski problemi mogući su kod starijih pripadnica ovog znaka. Što se mlađe populacije tiče, vodite računa o ishrani. Takođe, moguć je stomačni virus.

LAV
Hrana
Stoji da ste raspoloženiji i sa više energije, ali i dalje morate striktno voditi računa o načinu ishrane. Raspodelite hranu na više malih obroka, ne preskačite povrće, a izbegavajte sve ono što je „teško“, prezačinjeno, jake sosove i masnoće.
Ljubav
Ovo je dobra nedelja da se nešto više usaglasite sa voljenom osobom ili bračnim parnerom. Vaša situacija svakako nije bajna, pa nemojte da se inatite i da je dodatno negativno potencirate. Pokušajte da funkcionišete sa više razumevanja i poštovanja, jer ćete jedino na taj način iskoristiti pozitivne vibracije koje vam ova nedelja nudi. Ono što vam je neophodno jeste više zajedničkog, kvalitetno provedenog vremena i naravno – više razgovora, komunikacije, smeha, šale. Što se slobodnih Lavova tiče, neko vas je „pecnuo“, dotakao, ali na kratko. Ništa se konkretnije nije dogodilo i vi ste ponovo „splasnuli“ i vratili se u svoje svakodnevno raspoloženje – u prevodu – ništa se ne dešava i vama nije ni do čega. Malo se zezate sa prijateljima, povremeno izađete, popijete po koju kaficu i sokić, čisto da „ubijete vreme“.
Posao
Možda emotivno baš i niste u bajnom periodu, ali zato poslovno – funkcionišete baš kako treba. Aktivni ste, jurite neke ljude, neke poslove, pokušavate da napravite dobre dogovore i saradnje. Ne ide to sve kao po loju, ali se nekako pomera, polako ali sigurno. Baš ove sedmice možete napraviti jedan jak dogovor sa stabilnim partnerom ili obezbediti sebi bolje uslove na trenutnom radnom mestu. Ako tokom ovog perioda bude novih poslovnih ponuda, prihvatite ih, jer su itekako povoljne po vas na duži rok.
Novac
Po pitanju finansija, još uvek ste dosta zakočeni i ne može se reći da funkcionišete lagano. Ide se tu ka nekom oporavku, ali toliko sporo, da vam je već muka od toga.
Zdravlje
Stoji da morate još uvek jako obraćati pažnju na ishranu, ali generalno gledano – ove ste sedmice mnogo energetski jači i raspoloženiji. Na dobrom ste putu, putu potpunog oporavka.

DEVICA
Hrana
Ili ste poslušali savete koje vam dajemo, ili ste i sami intuitivno osetili da su vam potrebne promene u načinu ishrane, ali evidentno je da ste ove nedelje neuporedivo bolji. Držite se puta kojim ste krenuli i nekih pravih životnih navika. Potrebno vam je više žitarica i namirnica biljnog porekla.
Ljubav
Ukoliko ste slobodni, definitivno ne odustajete od jedne osobe. Non stop ste tu negde u njenoj blizini, stalno je obasipate komplimentima i znacima pažnje...ili je jednostavno posmatrate iz prikrajka, analizirate i skenirate. Rešili ste da je osvojite i od toga nemate nameru da odustanete. Samo polako, već od drugog dela sedmice vaši napori će početi da daju rezultate....Što se zauzetih Devica tiče, niti vi funkcionišete kako valja, niti odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Non stop su tu neki usponi i padovi, nikako da se stabilizujete i unormalite. Nema tu nekih drastičnih dešavanja, jednostavno vas nervira što nema niti jednog potpuno mirnog i harmoničnog dana. Savet – ako rešite probleme u svojoj glavi i postavite se drugačije, i odnos sa partnerom će početi da pokazuje znake oporavljanja.
Posao
Vrlo slična situacija je u poslovnom segmentu. Čas fukcionišete super, čas se zapetljate u neke obaveze i problemčiće, pa ni sami ne znate ni da li ste pošli ni da li ste došli. Na sve to, i oni oko vas se ponašaju kao da ne znaju šta hoće. Prvo vas hvale, pa vas kude. Ne znate na čemu ste. Znam da vam je sve ovo naporno, ali izdržite još malkice. Čistite ono što možete, ono što ne možete – ostavite nek se sredi samo od sebe. Pokušajte da se usmerite na ono što je VAMA najbitnije i ne odustajte od toga.
Novac
I dalje povremeno imate osećaj da sipate novac u rupu bez dna i da vam troškovi odvlače ogromne količine finansijskih sredstava. Ipak, prilivi su bolji ove nedelje i malo ćete se stabilizovati....
Zdravlje
Uglavnom vam ove sedmice stoje neke manje tegobe, koje možete relativno lako rešiti. Kod starijih Devica dolazi do postepenog oporavka i olakšanja po pitanju problema koje su imali

VAGA
Hrana
Ove vam sedmice stoji nešto jači apetit, naročito prema slatkišima i ukusnim zalogajčićima koji vas mame sa svih strana. Ipak, pošto ste u pokretu, dosta dinamični i aktivni, ovo ne bi trebalo da u većoj meri utiče na vas. Metabolizam je ubrzan.
Ljubav
Vaša vladarka Venera tokom ove sedmice ulazi u vaš znak i polje ličnosti. Vage će se ponovo osećati odlično, „svoje na svome“, biće pune pozitivne energije, harizmatičnosti, šarma. Naravno da će sve ovo onima koji su slobodni itekako pomoći u „potrazi“ za srodnom dušom. No, izgleda da vaša srodna duša još uvek negde spava i nema pojma koliko dugo je tražite. Zato ćete morati da budete strpljivi još malo i da sačekate da dođe pravi trenutak za vas. Što se onih u emotivnim i bračnim vezama tiče, jednim delom se situacija između vas i partnera poboljšala, ali to je još uvek daleko od prave harmonije. Neki razgovori i dogovori će malo pokrenuti situacije u pozitivnom smeru, ali i na dalje vam stoji potreba da funcionišete jedno sa drugim uz mnogo poštovanja i međusobne tolerancije.
Posao
Ulazak Venere u vaš znak jeste velika pomoć u poslovnom segmentu, ali još uvek vam je Mars iza leđa i u lošim aspektima sa Saturnom. Kako će se ovo odraziti na vas? Pa, realno gledano, uglavnom ćete uspevati da samo jednim delom, polovično, ostvarite svoje poslovne ciljeve. Dosta toga još uvek je van vaše kontrole i vi jedino što možete da uradite jeste da pokušavate da se prilagodite. Ako ste računali na neka obećanja ili podršku, moguće je da od tog posla ništa neće biti. Bar ne ove nedelje.
Novac
Jupiter je ušao u vaše polje finansija i sigurno je da ulazite u period u kojem će doći do potpunog preokreta po novčanim pitanjima. Finansijski prilivi su solidni, ali teret dugova vam i dalje stoji....
Zdravlje
Energetski se sve više dižete i neki od vas će se osećati neuporedivo bolje nego u dužem vremenskom periodu unazad. Jedino će starije Vage još uvek kuburiti sa hroničnim tegobama.

ŠKORPIJA
Hrana
Drage Škorpije, ulazak Jupitera u vaš znak jeste odličan, ali ne zaboravite da ova planeta itekako ume da proširi. Da se vaš konfekcijski broj ne bi znatno povećao u narednih godinu dana, shvatite da od ovog momenta morate striktno voditi računa o svojoj ishrani, ali i kretanju.
Ljubav
Posle dvanaest godina, Jupiter ulazi u znak Škorpije i njihovo polje ličnosti. Pred vama je period od trinaest meseci kada ćete se vi lično promeniti iz korena, a samim tim, to će se odraziti i na vaše emotivne i bračne konekcije. Ove nedelje konkretno, vrlo je „šarena“ i pomešana situacija sa voljenom osobom. Red lepog, red ne baš toliko finog. I tako non stop. Vaše polje podsvesti i tajni je jako naglašeno, a ovih dana još više, pošto i Venera dolazi vama „iza leđa“. Vreme za neke velike preokrete nije, ali iskreno rečeno – nije ni vreme da počnete da „zverate“ negde sa strane i da očijukate i flertujete. A nekima od vas će i to početi da pada na pamet....Što se slobodnih Škorpija tiče, upoznali ste jednu osobu, najverovatnije preko prijatelja, koja vas je itekako zainteresovala....
Posao
Ne može se osporiti da je poslovni period u kojem ste prilično naporan za vas. Isto tako, vidi se da vi nepokolebljivo i istrajno gurate sve situacije koje vas interesuju, ne dozvoljavajući sebi da odustanete. Sa Jupiterom u polju ličnosti tek će se pred vama otvoriti prave prilike, pravi poslovi, ali i prava realizacija. Dobili ste jednu moćnu podršku koja će prilično dugo biti uz vas, pa je sada pravi trenutak da vaši planovi budu pokrenuti, prvo lagano, a onda u narednom periodu – dosta brže. Dobra poslovna nedelja.
Novac
Još uvek ste stegnuti nekim finansijskim opterećenjima, borite se i sa troškovima i sa dugovima. Ipak, prilivi su ove nedelje bolji, pa ćete moći da malo danete dušom....
Zdravlje
Kod starijih Škorpija i dalje su aktuelne sve vrste hroničnih tegoba. Potrebno je da ozbiljno pristupite rešavanju problema. Mlađi pripadnici znaka su pod stresom.

STRELAC
Hrana
Vaš vladar Jupiter ove sedmice menja znak, pa biste i vi mogli da konačno napravite promene u svom načinu funkcionisanja i pristupu ishrani. Umerenost, od svega po malo na vašem tanjiru – za početak će biti više nego dovoljno....
Ljubav
Ako ste slobodni, postoji osoba koja vam se dopada, ali kao da u ovom periodu ne uspevate da se usaglasite sa njom. Kada ona krene prema vama, vi se povlačite, a kada vi nastupite konkretnije, druga strana se distancira. Kao da ne možete da „ubodete“ pravi momenat, pravi trenutak. S druge strane, neko vam vrlo suptilno daje signale da je zainteresovan, pokušava da vas šarmira i osvoji. Iako ste u ovoj nedelji „između dve vatre“, ne bih rekla da ćete uspeti da „raspirite“ bilo koju. Period zastoja.
Što se Strelčeva u emotivnim i bračnim vezama tiče, kod vas je i dalje aktuelan period poboljšanja i lakšeg komuniciranja sa partnerom. Jasno je vama da je ovo samo trenutno i da mnogo toga morate oboje još srediti i popraviti, ali makar imate jedan kratkotrajan predah, kada ćete funkcionisati koliko toliko normalno, i kada će u vašim bitnim konekcijama biti više smeha i radosti.
Posao
Izdržite još malo. Polako izlazite iz perioda zastoja, blokada, nesigurnosti. Nekim teškim danima ovo su „poslednji trzaji“ i vrlo brzo će se ispred vas otvoriti novi putevi i nove prilike. Jednim delom poboljšanje nastupa već u drugom delu ove sedmice, videćete da su neki ljudi na vašoj strani, da vam daju veliku podršku i da vam pomažu da otvorite i pokrenete poslovne prilike i saradnje. Neki dogovori će se konačno realizovati, potpisati i moći ćete malo da odahnete.
Novac
Vaša finansijska situacija odavno već nije stabilna, i ne mogu da vam obećam da će se u ovoj nedelji magično preokrenuti na bolje. Ipak, zatvarate jedno teško poglavlje i ulazite u bolje dane...
Zdravlje
Poboljšanje u zdravstvenom segmentu biće evidentno kod mlađih pripadnika znaka. Starija generacija još uvek će imati problema sa hroničnim tegobama.

JARAC
Hrana
Umete sebe da dovedete u red, vaše navike po pitanju ishrane su sada dobre i nema potrebe za nekim velikim promenama. Ono na šta bi trebalo obratiti pažnju jeste unos tečnosti, kroz čajeve, vodu, sokove od ceđenog voća, ali i kroz namirnice koje su bogate vodom.
Ljubav
Neki opušteniji i mirniji dani su pred zauzetim Jarčevima. Vi i partner prošli ste kroz jedan, doduše kratkotrajan period, koji je doneo sobom neku vrstu stegnutosti i distanciranja i sada ponovo možete da se posvetite jedno drugom na pravi način. Da se razumemo, i ovih će dana biti potrebno da rešite neke sitne međusobne zavrzlame, ali sve je to „luk i voda“ i neće ni na koji način uzdrmati vaš odnos. Takođe, opustite se i više uživajte i u spavaćoj sobi – i vama i voljenoj osobi je potrebna ovakva vrsta „zanimacije“. Što se slobodnih Jarčeva tiče, Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, od ove nedelje ulazi u sekstilni aspekt sa vladarom vašeg znaka, Saturnom. U narednom periodu možete pustiti novu osobu u svoj život. Moguće je da će ona doći preko posla ili preko društvenih i prijateljskih konekcija.
Posao
U vaše polje karijere i u svoje sedište ulazi planeta Venera, koja će vam u narednom periodu doneti bolje
novčane prilike, ali vam pomoći i u ostvarenju vaših planova, a moguće – čak i pogurati neka napredovanja na poslu. Pored toga, Jupiter ulazi u polje koje se vezuje za budućnost, za podršku i pomoć od strane drugih, za prijatelje. Znam da vam još uvek ne izgleda kao da ima nekih konkretnih pomaka, ali sve to će doći vrlo brzo. Nećete morati još dugo da čekate na neke pomake u poslovnom segmentu.
Novac
Izlazite iz vrlo kompleksnog perioda po pitanju finansija. To ne znači da ćete automatski „progledati“, ali ćete od drugog dela nedelje početi da ostvarujete nešto bolje prilive....
Zdravlje
Kod onih sa hroničnim tegobama u drugom delu nedelje će polako početi da se poboljšava zdravstveno stanje. Mlađi Jarčevi – imaćete više energije nego ranije.

VODOLIJA
Hrana
Vodolije su u ovoj nedelji, za divno čudo, prilično umerene kada je ishrana u pitanju. Takođe, držite se nekog režima ishrane koji ste otpočeli i vodite računa o tome šta jedete. Možda ćete „posrnuti“ po koji put kada su slatkiši u pitanju, ali zbog toga vam nećemo zameriti....
Ljubav
Iskreno rečeno, moramo biti realni kada je emotivni život slobodnih Vodolija u pitanju, i reći – pa i nije nešto.....Ima tu nekih površnih komunikacija i kontakata, ali ako se istinski ne potrudite oko njih – i to će se raspršiti i proći. U suštini, sada vam najviše i odgovaraju neke malo neobaveznije priče. Kao da još uvek niste spremni da se u potpunosti predate i date svoje srce....Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, tu neke naročite lepote sada nema. Vi i partner funkcionišete po principu „vruće-hladno“, baš kao i u prethodnoj nedelji. Da vas neko pita zbog čega, verovatno ni vi ni voljena osoba ne biste umeli da objasnite. Sitnice vas izbace iz takta i onda očas posla dođe do neke rasprave. Pred kraj nedelje će se malo stišati situacija i moguće je da ćete vikend provesti relativno mirno....
Posao
Dosta toga vam ide na ruku, ali isto tako – dosta toga vas i sprečava i sputava, onemogućava vam da pokrenete ono što želite ili da funkcionišete mirno. Nema tu šta da se priča i savetuje posebno, osim da ono što ide gurate i dalje, a ono što ne ide – pokušate zaobilaznim putem. Ili da sačekate malo i vidite da li će vam naredni period doneti veće šanse da ovo pokrenete. U suštini, nećete proći ni malo loše, mada ćete vi povremeno sami sebe najslađe i najbolje iznervirati. Doduše, i drugi vam skaču po živcima....
Novac
Novca čas ima, čas nema. Jedino su troškovi i obaveze konstantno prisutni. Snalazite se vi nekako.
Uspevate da izvučete najbolje iz ovih situacija.
Zdravlje
Potreba za odmorom jeste izražena, jer se dosta trošite. Ipak, koliko god da vam je prethodna nedelja bila zdravstveno problematična, evidentno je da sada situacija ide na bolje.

RIBE
Hrana
Vrlo čudan period za vas. I dalje ste u gore – dole raspoloženjima, pa tako funkcionišete i po pitanju apetita. S jedne strane, nemojte dozvoliti sebi da se izgladnjujete. S druge, nemojte ni sve obroke sabrati samo u jedan (obično večernji) i pretovariti se....
Ljubav
Tokom ove sedmice, Jupiter – planeta koja vlada vašim znakom, prelazi u Škorpiju, znak koji vam je po osećanjima vrlo srodan. Promene u emotivnim i bračnim partnerstvima počeće u narednom periodu da postaju izraženije, naravno – u pozitivnom smislu. Ipak, ove sedmice još uvek vas i voljenu osobu drži nervoza iz proteklih dana, pa ćete funkcionisati u jednom trenutku odlično, a već u narednom – nikako. Doduše, za vikend ćete i vi i partner biti u dobrom raspoloženju, pa te dane iskoristite da provedete po koji momenat u miru, tišini, skladu i harmoniji. Što se slobodnih Riba tiče, ja mogu samo da vas lažem i da vam obećavam neke ljubavne novitete, ali realno gledano – mislim da ne postoji ni teorijska šansa da se u ovoj nedelji usrećite po pitanju emocija. Ostaje vam samo da čekate. Dočekaćete, ne brinite se.
Posao
Nije ova nedelja mirna niti bajna niti sjajna....ali je bar bolja od prethodne. Možete računati da će sve negativno što se u ovoj sedmici bude dešavalo, biti samo „odjeci“ situacija iz proteklog perioda. Zato nemojte da dozvolite da vas bilo šta izbacuje iz takta, smirite se, razložno sagledajte situaciju i povucite potez odmereno, ali sigurno. Promene će nastupiti vrlo postepeno i polako, ali je evidentno da dolaze. Sve ono što ste radili u prethodnom periodu, daće svoje rezultate vrlo brzo.
Novac
Oni od vas koji su planirali da uzmu kredit ili da refinansiraju neko dugovanje, neka se aktiviraju od drugog dela nedelje. Povoljni uslovi da se rešite zaostalih obaveza.
Zdravlje
Računajte da je ovo poslednja nedelja koja vam donosi ovoliko izražen stres i gubitak energije. Uskoro ulazite u povoljniji zdravstveni period.

]]>
Sun, 8 Oct 2017 17:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/122902/zapetljano-ovnovima-neko-uzmice-za-dlaku-bikove-prvo-greje-pa-ih-onda-hladi.html
Kakve žene vole muškarci: Ovan mršave, Jarac starije, ali Ribe su pravo iznenađenje http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/108912/kakve-zene-vole-muskarci-ovan-mrsave-jarac-starije-ali-ribe-su-pravo-iznenadjenje.html Biku je prilično bitno da njegova izabranica bude dobra u krevetu, a u nastavku saznajte šta drugi muškarci očekuju od žene.

Ovan

Njemu je važno da on ne mora da pravi prevelike kompromise. Dakle, potrebna mu je žena koja će se prilagođavati njemu i kojoj će on uvek biti na prvom mestu. On potvrdu svoje muškosti vidi u tome da je za nju uvek najlepši, najzgodniji, najpametniji i da je prvi u svemu. Radije će odabrati devojku sa manje iskustva, koja je imala manji broj emotivnih partnera. Potrebna mu je žena koja će u svakom trenutku imati dovoljno razumevanja za njegov temperament i pored koje će on moći da bude „glava kuće“. Ovnovi najviše vole mršavije devojke, crvenokose ili plavuše sa plavim ili zelenim očima.

Bik

Njemu je od velikog značaja da njegova izabranica bude dobra u krevetu, ali i u kuhinji. Moguće je da je kuhinja u stvari, ipak, presudna stavka. Potrebna mu je žena pored koje ima mir, pored koje može da uživa i da se opusti. Ne vole devojke koje previše pričaju ili dižu tenziju oko svake sitnice. On će odabrati neku hedonističku dušu sličnu sebi, sa kojom će moći da uživa u dobrom vinu i raznim specijalitetima. Ako se udate za Bika, večito ćete se prilagođavati njegovom isplaniranom i organizovanom životu. Oni vole sređene devojke koje dobro mirišu, našminkane, sa stilom i dobro garderobom. Ako imate koji kilogram viška, to im sigurno neće smetati - Bikovi vole da žene budu ženstvene i sa oblinama.

Blizanci

Ovo je znak koji prvenstveno traži zabavnu ženu koja ima smisla za humor. Njemu je potrebno da se pored svoje izabranice oseća poletno i može se reći svakako- mlađe od svojih godina. Ako ste spremni na život pun raznih promena i avantura, on je vaš idealan partner. Dosadne priče o obavezama i finansijama ga nimalo ne uzbuđuju. Potrebna mu je nasmejana žena, uvek puna optimizma i dečje naivnosti. Blizanci, kao i Ovnovi više vole devojke mršavije građe, ali nemaju neki određen tip devojke, s obzirom na to da vole da „šaraju“ i probali bi svašta.

Rak

On traži ženu koja će mu ugađati i koja će mu u mnogim situacijama biti „druga mama“. Potrebna mu je zaštitnički nastrojena partnerka pored koje će se osećati zaštićeno, a da to ne umanji njegov osećaj muškosti. Ako se ne slažete sa njegovom majkom ili sestrom, možete da zaboravite na ovu vezu. Idealna žena mora biti u dobrim odnosima sa porodicom, koja je njemu na prvom mestu. On će odmah pričati o deci i stvaranju zajednice ako vas iskreno voli. Za Rakove je važno da budete dobre kuvarice ,ali i važnije od toga mu je da ste topli kao osoba. Rakovi preferiraju devojke sa oblinama, a grudi su im pogotovo važne. Neretko biraju partnerke sa svetlijom bojom kose ili očiju.

Lav

Ako planirate da se udate za Lava, pripremite se za to da budete večita publika. Njemu je potrebna žena koja će uvek imati dovoljno pažnje za njega i njegove razne predstave. Nekada će biti zahtevniji od deteta, konstantno mu treba ugađati brojnim sitnicama. Ipak, veoma je galantan i velikodušan, pa će vam to na drugoj strani nadoknaditi. Njemu je potrebna srčana partnerka koja je topla i emotivna, ne voli frigidne i hladne žene. Lavovi biraju atraktivne devojke, a nisu im strane ni devojke sa silikonima ili tek ponekim veštačkim dodatkom poput noktiju, kose i sl. Važno je da privučete pažnju svih u njegovom okruženju da bi on poželeo da vas osvoji, kao trofej.

Devica

On traži savršenu ženu bez mane. Niste se pronašli, zar ne? Baš zato muške Device često i ostaju same. Ako ste se baš zainatili da se udate za njega, onda ćete morati da budete što bliže tome da dostignete savršenstvo njegove vizije idealne supruge. U to spada svakako i kuvanje, peglanje, sređivanje kuće kao i to da uvek budete čiste i uredne. Njemu je važnije da imate uredno isečene nokte, nego da sredite frizuru ili da se našminkate. Device ne privlače preterano nametljive partnerke, radije će odabrati slatku i harizmatičnu, pomalo stidljivu devojku sitnije ili svakako skladne građe tela.

Vaga

U nekim trenucima će vam delovati da je feminiziraniji od vas, ali mu to nikada nemojte priznati ako želite da bude srećan. Potrebno je da se divite njemu, njegovom stilu, odevnoj kombinaciji i lepoti. Njegova kolekcija parfema će svakako zaseniti vašu, to prihvatite odmah u startu. Muškarac Vaga traži lepo vaspitanu, gracioznu i ženstvenu partnerku sa manirima. Njemu je važnije da imate stila nego da znate da kuvate. Ne privlače ga devojke koje izgledaju „jeftino“, već one koje imaju meru u svemu. Kod njegove devojke mora biti sve na svom mestu, važnije mu je da ste skladne građe tela nego da na vama vidi velike grudi ili zadnjicu.

Škorpija

Da biste zadovoljile Škorpiona, potrebno je da budete beskrajno maštovite, spremne za avanture, praštanje, ali i uvek zainteresovane za njegovu omiljenu rekreaciju - seks. Njemu je potrebna žena koja će umeti da zadovolji sve njegove apetite. Veoma je ljubomoran i posesivan, ali to ne mora otvoreno pokazivati, pa ćete morati da naučite da balansirate u raznim situacijama. On ne oprašta. Dopadaju mu se devojke koje su vatrene, strastvene i koje zrače nekom posebnom energijom. Njemu je važnija vaša harizma i seksepil od fizičkog izgleda.

Strelac

Njemu je potrebna partnerka koja će u svakom trenutku imati dovoljno tolerancije i razumevanja i pored koje će on uvek imati svoju slobodu. Ljubomoru zaboravite. Nikako nemojte pokušavati da kontrolišete njega ili njegove odluke, jer vam on to neće dopustiti, a i tako ćete ga najlakše udaljiti od sebe. U suštini, za njega je idealna partnerka ta koja može da bude pored njega kada mu treba, ali mu neće smetati da on živi svoj život onako kako on hoće. Privlače ih visoke, dugonoge devojke, sa kovrdžavom plavom ili svetlijom kosom.

Jarac

Njemu je potrebna beskrajno strpljiva partnerka. Ako bilo šta planirate „na brzinu“ od njega možete pobeći glavom bez obzira. On se i na vezu teško i sporo odlučuje, a kamoli na brak. Ako ipak prelomi i reši da vas oženi, moraćete da se uklopite u njegov već dobri pripremljen životni plan. Moraćete svakako da se svidite i njegovoj porodici. Njemu je najvažnije da podržavate njegove ambicije i da imate razumevanja i za one dane u kojima mu je posao prioritet. Ako vam ne smeta da vaš muškarac skoro nikad ne pokazuje emocije i naklonost, Jarac je idealan muž za vas. Privlače ih mršavije devojke, često i malo starije, sa tamnijom bojom kose ili očiju. Lako će zapaziti i one devojke sa malo grubljim crtama lica, poput velikog nosa i tome sl.

Vodolija

Da bi vas cenio kao ženu, on prvo mora da vas ceni kao svog nekog muškog prijatelja. Ako vas gleda samo kao devojku, brzo ćete ga izgubiti. Oženiće onu koja mu na prvom mestu bude bila prijatelj, ali i dovoljno vešta da se prilagodi njegovom avanturističkom stilu života. Potrebna mu je žena koja će da poštuje njegove ideale i da se slaže sa njegovim uverenjima. Prihvatite to da će uvek više pomagati drugima nego sebi. Potrebna mu je žena širokih pogleda na svet, neko neobičan, a ne samo neko ko će da mu sređuje kuću i pegla veš - kao muškoj Devici na primer. Vodolija nema neki određeni tip devojke, njega privući vaš osmeh i harizma.

Ribe

Njemu je potrebna umetnička duša koja će ga razumeti i sa kojom će uvek moći da mašta i deli svoje ideje do svitanja. Ako pokušavate da ga prizemljite ili da ga vratite u realnost, nećete mu biti zanimljivi. Ne voli pesimiste i hladne osobe. Potrebna mu je žena koja će verovati u njega i kada niko drugi ne veruje i koja će ga podstaći da gaji svoje umetničke ambicije. Potrebna mu je kompletna osoba koja će mu davati stabilnost, ali i dovoljno slobode da uvek ode. Ako je pored vas imao sve- svaki put će se vratiti. On traži i ženu koja će biti dobra majka njegovoj deci, to mu je jako važno. Muškarci Ribe vole neobične devojke, koje uvek imaju nešto specifično na sebi, sa posebnim stilom oblačenja i originalnim načinom razmišljanja. Vaša duša mu je važnija od vašeg tela.

Izvor: astrousluge.com

]]>
Sun, 8 Oct 2017 10:26:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/108912/kakve-zene-vole-muskarci-ovan-mrsave-jarac-starije-ali-ribe-su-pravo-iznenadjenje.html
Bez ljutnje molim: Ovakav je vaš horoskopski znak zaista http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/99308/bez-ljutnje-molim-ovakav-je-vas-horoskopski-znak-zaista.html Svima nam, u nekim periodima života, izgleda kao da smo rođeni baksuzni. A koliko zaista ima istine u tome i zašto je to tako, otkriva nam horoskop.

Ovan

Zapinje za neosvojive tvrđave i ne priznaje poraz dok se kompletno psihički ne uništi. Ovan želi sve i odmah. Čekanje ga strašno zamara, a taktika mu je misaona imenica. Ne priznaje greške ni za živu glavu, a retko išta i nauči iz njih.

Nesrećan je kada nema ko da mu se divi i voli one ljude koji vole njega.

Sebičan je i napadan i nikada ne daje celog cebe. Ide glavom kroz zid i retko misli o posledicama svojih postupaka, pa se često čudi kada se sve nevolje ovog sveta sruče baš njemu na glavu.

Ipak, ima debele rogove da ga štite (i debelu kožu).

Bik

On je poprilično zadovoljan sobom i svojim životom, sve dok se u njega ne umešaju drugi ljudi.

Samozadovoljan, ćutljiv, dosadan, on samom sebi stvara probleme da razbije monotoniju. A kada problemi nastanu, pretvara se u manijaka, koji neuračunljivo vitla svim što mu padne pod ruku i sipa bes na sve, bez razlike, a naročito na one koji su mu najmanje krivi.

Bio bi savršeno srećan, kada ne bi bilo drugih ljudi da mu dižu pritisak. Sedeo bi na vrhu svog brdašca i mirisao cveće, obavljao svoje svakodnevne rituale… sve dok ne bi umro od dosade.

Blizanci

Blizanci važe za prevrtljivce i dvolične ljude sa dvostrukim aršinima. Kažu da je i Juda bio blizanac.

Odlikuje ih radoznalost i inteligencija, ali i neozbiljnost, neodgovornost, nedostatak koncentracije i nervoza. Često život doživljavaju kao igru, pa ostaju nezreli do starosti. Pri tome se često ponašaju onako kako misle da bi trebali, a ne onako kakvi uistinu jesu.

Prema drugima se često odnose površno i beže od svake ozbiljnosti. Guraju probleme daleko od očiju, da bi im se onda oni vratili kada najmanje očekuju, poput bumeranga. Kada na svojoj koži osete onu istu pravdu koju okolo seju drugima, proklinju sve sile svemira i mraka što su se uopšte rodili.

Rak

Rakovi su previše osetljivi i nerealni. Često bez neke vidne potrebe na sebe uzimaju ulogu žrtve, jer kroz patnju doživljavaju zadovoljstvo i katarzu.

Zbog svoje nesigurnosti i neodlučnosti često ne uspevaju da ostvare svoje snove i ciljeve, pa su zbog toga još više tužni. Nisu spremni ni da previše rade kako bi postigli uspeh, jer im sve brzo dosadi.

Možda je ovo znak koji se najčešće pita zašto je toliko baksuzan. U stvari njegova patnja i nema neki realan osnov. Rak to shvata tek onda kad naiđu pravi problemi.

Lav

Lav mora da dominira. Ne trpi prigovore i kritiku, jer smatra da je savršen, nepogrešiv i zasluženo u centru pažnje.

Pošto imaju grandiozne planove i želje, kao i kompeks više vrednosti, Lavovima se lončići često polupaju o najobičnije životne situacije. Ukoliko ne postignu nešto zaista veliko, celokupan svoj život će posmatrati kao promašen, a sebe za baksuzne, što nisu uspeli da ostvare svoje potencijale.

Za svoje neuspehe okrivljivaće situaciju, politiku, stanje u nauci, roditelje, prijatelje… sve osim samih sebe. I biće veoma drski.

Devica

Device su vešte u rešavanju tuđih problema i savetovanju, ali same sebi ne umeju da pomognu.

Kada su nervozne, one ribaju, glancaju, čiste, poliraju, pa im je životni prostor toliko strerilan da se gosti osećaju pomalo neprijatno, napeto i neudobno. Sklone su da sve uredno u životu pakuju po fiokama, etiketiraju, sortiraju, a kad se nešto tome opire, upadaju u paniku.

Njih život konstantno neprijatno iznenađuje. Taman su sve sredili, a na tepih se prospe čaša vina. Taman su vas uglavili u svoj emotivni kompas, a vi ste uradili nešto neočekivano i sada ponovo moraju sve da ispituju, imenuju… Ceo život im je ispravljanje nekih krivih drina, pa se često pitaju šta su bogu zgešile da ih strefi takva sudbina.

Vaga

Ono što Vagu najviše žulja i grize je nepravda. Uočavaju je svuda oko sebe, a često je osećaju i na svojoj koži i uvek postoji nešto što im remeti mir i sreću.

Spadaju u one ljude koji prvo lanu, pa onda razmisle i razmišljaju potom danima kako su mogle da postupe i šta bi bilo da je bilo… Prijaju im lepi ljudi i luksuzne stvari. Izgled im je veoma bitan, tako da se nikada ne mire sa znakovima starenja. To je za njih jedna od najvećih nepravdi sveta.

Izuzetno vole da se igraju detektiva, da razotkrivaju prevare, demaskiraju lažove i prevarante, samo je problem u tome što sve lično shvataju. Za njih je i sama činjenica da postoje loši ljudi lična uvreda. Kada rešavaju tuđe probleme, one ih doživljavaju kao svoje. Smatraju sebe empatama, ali je veliko pitanje koliko su uopšte u stanju da izađu iz svog sveta i sagledaju stvari drugačije.

Škorpija

Osvetoljubiva i prgava škorpija prvo napada, pa tek onda možda može i da vas sasluša.

Svoje probleme ona rešava sama, bez ičije pomoći. Ne zanima je tuđe mišljenje, a kamoli kritika. Strastvena, posesivna, posvećena, inteligentna i uporna, škorpija će otići i na kraj sveta, ako misli da je to potrebno za postizanje nekog cilja.

Prema slabijima nema milosti. Čitav život živi kao da je u nekakvom ratu. Sve je neprekidna borba, nevolje su uvek očekivane i ko to ne može da izdrži, ne zaslužuje ni da živi.

Problem je samo što ponekada i sama može biti žrtva sopstvenog otrova.

Strelac

On se prepušta životu da ga nosi. Ne voli da planira, ali skoro uvek mu se rešenje problema nekako spontano nametne.

Pošto je sklon da slepo veruje ljudima, često mu se dešava da bude iskorišćen i prevaren. Život je za njega jednostavno toliko veći od bavljenja sitnim dušama i pitanjem šta mu ko misli, da predstavlja laku metu za prevarante. Međutim, kada vas jednom prozre, Strelac prekida svaki kontakt i goni vas iz svog života u tri lepe.

Iako ne planira, strelčev um je uvek usmeren na budućnost. Koliko god da je zabavan, nezavistan i boem, on skoro nikada ne uživa u miru sadašnjeg trenutka, već brine šta će biti sutra. Ako je sada srećan, on se brine hoće li biti srećan i sutra. To je taj crv koji mu nikada ne da so kraja bude srećan.

Jarac

Tvrdoglavi, uporni Jarčevi nikada ne vole da pričaju o svojim problemima. Užasavaju se od same pomisli da ponekada moraju da zatraže pomoć.

Do visokih položaja u društvu i poslu uglavnom dolaze na sopstvene mišiće, ali ljudima deluje hladno i nezainteresovano, jer nerado pokazuju osećanja.

Uživaju u nadmudivanju i dobiju kompleks kada vide da neko drugi ima nešto što oni silno žele a nemaju. Onda sve svoje snage uprežu da budu bolji, a u stvari ispadaju neverovatni baksuzi.

Samouverenost i nepažnja u odnosu sa ljudima može skupo da ih košta.

Vodolija

Vodolije su humane, odane i nesebične. Koliko god da su ovo dobre osobine, u njihovom slučaju one se često obiju o glavu.

Ne podnose licemerje i čvrsto se drže principa, ponekad čak i protiv samih sebe. Prema sebi su čak i najstrože.

Rado će vam pozajmiti pare, pa makar iz šteka za crne dane, jer za njih novac nema preteranu vrednost. A kada bez njega ostanu, kukaju zbog zle sudbine i mole boga da im da malo više sreće.

Ribe

Ribe su same sebi prokletstvo. Slabo kontaktiraju sa realnošću, pa stalno upadaju u nezgodne situacije. Na negativne životne okolnosti reaguju burno i neuračunjivo.

One u svojoj glavi imaju zacrtano kako njihov život treba da izgleda i kako savršen svet treba da funkcioniše. Pošto im se u tome realnost stalno opire, oni će tu istu realnost u pijanom stanju pokušati da pretuku!

Kada se nađu pred problemom koji se teško rešva, uvek će na silu pokušati da problem dovuku na svoju teritoriju, u svoj svet u kome vladaju drugačiji zakoni fizike, matematike, duhovnosti… Ovo je posebno izraženo kada su pod dejstvom alkohola, ili poneseni emocijama.

Izvor: besnopile, superzena.b92.net

]]>
Sat, 7 Oct 2017 11:34:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/99308/bez-ljutnje-molim-ovakav-je-vas-horoskopski-znak-zaista.html
Žene ova tri znaka dožive orgazam dok si rekao keks http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/92624/zene-ova-tri-znaka-dozive-orgazam-dok-si-rekao-keks.html Mnogi pričaju o ženskom orgazmu kao o jednorogu – priča se da postoji, ali ga niko nikada nije video. To ne može biti dalje od istine. Iako je teže dostižniji nego muški koji je praktično neizbežan u svakom seksualnom odnosu, uz malo truda sa obe strane svaka žena može da ga doživi. Ipak, žene rođene u ovim znakovima prasak zadovoljstva mogu doživeti bez po muke.

ŠKORPIJA

Škorpiju takođe bije glas da voli seks, ali je kod nje više izražena upornost nego čisto zadovoljstvo. Ona je rešena da doživi orgazam i neće obraćati pažnju da li možete da ispratite njen tempo ili ne, zato joj je potreban veoma izdržljiv partner. Pošto je najveći perverznjak u horoskopu, ostvarivanje neke fantazije će je veoma uzbuditi i vrhunac će brzo doći. Više voli da udovolji sama sebi, nego da je partner cinculira – on joj služi samo kao rekvizit. Tek kada duboko zavoli partnera možda mu prepusti malo kontrole u krevetu. Ali tempo će uvek diktirati ona.

VODOLIJA

Poznati hedonista, Vodolija uživa u seksu. I da je muče najveće brige na svetu, stavlja ih po strani i ona u postelju ulazi rasterećena i zbog toga veoma brzo dolazi do vrhunca i to obično višestrukog. Pošto se potpuno fokusira na partnera i seksualni čin, teško da će joj bilo šta odvući pažnju kada je u ljubavnom zanosu. Može da joj izgori ceo stan, ona će osećati samo vatru među čaršavima. Pomalo je sebična i više voli da joj se udovoljava, nego da udovoljava, ali na pažnju uzvraća višestrukim orgazmima zbog kojih ćete se osetiti kao da ste najbolji ljubavnik na svetu.

OVAN
Kao i većina drugih stvari, žena Ovan voli i seks na brzaka. Ukoliko je partner aktivan i ne odugovlači može veoma brzo da doživi orgazam. Predigra nije obavezna, a ako je ima i ona bi trebala da bude veoma kratka. Najviše mrzi kada je neko “gusla” dva sata – tada joj postaje dosadno i gubi interesovanje. Dakle, ako želite da je dovedete do vrhunca – spremite se za brzu trku.

Izvor: srbijadanas.com

]]>
Sat, 7 Oct 2017 17:30:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/92624/zene-ova-tri-znaka-dozive-orgazam-dok-si-rekao-keks.html
Za kakvu ljubav su stvoreni: Vaga traži ozbiljnu vezu, Strelac žudi za partnerom avanturistom... http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/86978/za-kakvu-ljubav-su-stvoreni-vaga-trazi-ozbiljnu-vezu-strelac-zudi-za-partnerom-avanturistom.html Evo što vaš znak govori o vašem ljubavnom statusu.

OVAN

Puni ste života i energije. Razumni ste u gotovo svim sferama života i vodite se logikom. Rođeni ste vođa i volite da budete glavni u vezama. Želite da vaš partner žudi za vama. Kada se zaljubite, razmišljate logički i ne brzate. Vaša je ljubav postojana, topla i nežna, baš poput plamena jer ste vatreni znak.

BIK

Volite da ste glavni, ali obožavate da uživate. Kada dođe do fizičke privlačnosti, vrlo lako vas je osvojiti. Vrlo ste osećajni i razumete sopstveno telo. Jednom kada ste u vezi, opušteni ste i uživate, a jednog dana biste želeli da živite sa svojom srodnom dušom izvan grada, okruženi prirodom.

BLIZANCI

S vama je uvek zabavno. Rečiti ste i prepuni novih ideja. Lako impresionirate osobe svojim znanjem i optimizmom. Ali, veliki ste romantičar, ne volite da budete sami i kada se zaljubite, jako se vežete za partnera. Morate da se podsećate da se smirite kako se ne bi činili očajnim jer u dubini duše jedino što želite jeste da provedete svaku sekundu uz svog partnera. Znate da je za opstanak veze najbitnija dobra komunikacija.

RAK

Iako ste zaljubljivi, vrlo ste oprezni. U vezi tražite pravog partnera, nekoga ko će jednako učestvovati u vezi kao i vi. Odlično slušate i beskrajna ste podrška svom partneru. Imate odličan smisao za humor i uvek nasmejete partnera.

LAV

Nemate problema s pronalaskom ljubavi, zahvaljujući vašoj harizmi, energiji i samopouzdanju. Odani ste i kada se zaljubite. Volite svoju slobodu, ali kada uđete u vezu, onda je to na duge staze. Možete biti ljubomorni i posesivni pa vas treba podsećati na to koliko ste voljeni. Imate i veliki ego, ali ponekad je to stvarno slatko.

DEVICA

Pokušavate da ispadnete hladni, ali potajno se bojite ranjivosti. Teško vas je pročitati , ali kada se zaljubite, potpuno se predate. Ponekad frustrirate vašeg partnera jer nije siguran šta se događa u vašoj glavi, a uvek se nešto događa. Ljubav vas potpuno obuzima, a lakše vam je biti hladan i ljubomoran nego smiren i srećan. Dragi ste, strpljivi i lako vas je zavoleti i to morate imati na umu.

VAGA

Jako ste organizovani i orijentisani na postizanje cilja. Što se tiče ljubavi, savršeno ste srećni i s njom i bez nje. Zbog toga se nikada nećete zadovoljiti osobama koje vas ne zaslužuju već ćete biti u vezi samo s onima koji vas poštuju. Obično dugo čekate kako biste osobi stavili do znanja da ste spremni za ozbiljnu vezu jer ste iskreni i prema sebi i prema njima i znate koliko vredite. Kada ste u vezi, glavni vam je prioritet održavanje mira pa komunicirate jezikom razuma.

ŠKORPIJA

Vrlo ste vatreni i seksualno motivisani pa često sledite želje tela. Ljubav vam je sve, jako ste strastveni, a vaše veze karakterišu drame i agresija. Brzate s vezama, ali čak i kada se raspadnu, ne očajavate jer ste ubrzo u novoj vezi. Jako ste tvrdoglavi i razmaženi. Bolje vam odgovaraju mirni i staloženi znakovi kao što su Ribe ili Rak.

STRELAC

Za vas je ljubav pustolovina. Slobodnog ste duha i nemate strahova. Kada se zaljubite, nemate inhibicija. Jednostavno idete celim srcem i telom u to, a vaša vas inteligencija vodi do inteligentnih partnera. Ne volite dugo da ostajete na istom mestu, volite putovanja i avanture, a skrasićete se sa nekim ko se nikada ne želi da se skrasi.

JARAC

Nemate vremena za veze koje ne vode nikuda. Više volite da radite prema nekom cilju, kao što je zajednička budućnost. Sve stvari u životu doživljavate vrlo ozbiljno i nemate strpljenja za osobe koje nisu takve. Želite da se skrasite i imate miran, ugodan porodičan život. Volite da budete zaljubljeni, ali klonite se ludih strasti. Želite da vaš partner bude vaš najbolji prijatelj.

VODOLIJA

Imate veliko srce. Kada ste zaljubljeni, pružate svu svoju pažnju i vreme osobi koju volite. Vaša nesebičnost čini vas neverovatnim ljubavnikom. Žudite za strastvenom i ludom ljubavi bez koje ne biste mogli da živite. Ne morate da igrate nikakve igrice, samo je potrebno da nađete pravu osobu. Jednom kada je nađete, nećete je nikada pustiti.

RIBE

Šarmantni ste i otporni. Jednako tako ste i osetljivi pa svaka bol koju doživite ostavlja ožiljke. Bojite se slomljenog srca, ali više od toga se bojite da se nikada nećete zaljubiti. Kada ste zaljubljeni, svađa s partnerom može vam upropastiti dan, ali jednako lako vam ga može popraviti jedan kompliment. Ne volite da nervirate ljude – pa ste spremni na kompromise, ali pazite da ne izgubite sebe.

Izvor: Net.hr

]]>
Fri, 6 Oct 2017 10:03:00 +0100 Astro zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-zanimljivosti/86978/za-kakvu-ljubav-su-stvoreni-vaga-trazi-ozbiljnu-vezu-strelac-zudi-za-partnerom-avanturistom.html