Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

12. 09. 2018. 09:00   >>  08:26

Horoskopski znaci kao majke: Device previše brižne, Vodolije kreativne, Bikovi...

Koliko puta ste pomislili kada vas majka izludi, da nikada nećeti biti kao ona? Nije sve u genetici, nešto je i u horoskopu...

Zvezde kažu da postoje određena pravila kakva će majka koja žena biti u odnosu na to kom horoskopskom znaku pripada. Pronađite sebe.

OVAN

Prednosti: snažna, samosvesna, neustrašiva
Slabosti: previše takmičarski nastrojena, razjarena, opsesivna, tašta
Mama Ovan je prava ratnica, pa svemu u životu pristupa kao da kreće u bitku. Majčinstvo nije za slabiće, a vi to nikada i nećete biti. Uvek se snađete, s verom u sebe, a jedini šok može biti taj što sada jedno malo biće u potpunosti zavisi od vas. Inače uvek prvo mislite na sebe, pa je zato potrebno malo prilagođavanja jer beba je sad tu. Ipak, koliko god obožavali svoje mezimče, vi ćete sami sebi uvek biti na prvom mestu jer ste vas dvoje ipak dve različite osobe. A taj stav i nije tako loš, pogotovo za kasnije vaspitanje.

BIK

Prednosti: racionalna, vredna
Slabosti: materijalista, često menja raspoloženje, sujetna
Mama Bik je stvorena i za posao i za uživanje. Prvo se pobrinete da je sve okej i onda sledi zabava. Vi ste tradicionalista, ali i avanturista, pa možete tako terati dete da uči i nedeljom, ali i da mu date da vozi motor sa samo 12 godina. Trudite se da decu učite lepom vaspitanju i manirima, da im uvek budete u fokusu, autoritet, ali i najbolji prijatelj. Sve dok vas deca ne obrukaju, nema nikakvih problema.

BLIZANCI

Prednosti: radoznala, mladalačkog duha, kreativna, spremna na sve
Slabosti: nedosledna, kontradiktorna, nestrpljiva, voli da pametuje
Možda je stalno neizvesno, ali nikad nije dosadno sa mamom Blizancem. Ukućanoi se uvek pitaju šta vam je na pameti i sve je moguće sa vama. Tako se možete odlučiti da je na primer odlazak na brod savršena prilika da se baš tu odgaja beba prvih meseci. Mozak vam uvek radi, pa ste vi u stvari najekscentričnija mama od svih u Zodijaku.

RAK

Prednosti: osećajna, predana
Slabosti: previše zaštitnički nastrojena, promenljivog raspoloženja, ljubomorna, plašljiva
Vi ste prava mama! To vam je u krvi od malena još kada ste brinuli o svojim lutkama kao da su bebe. Za vas su porođaj kod kuće i dojenje deteta što je duže moguće prava stvar. Porodica vam je sve na svetu i najčešće gradite vrlo duboku povezanost sa decom za ceo život. A materinstvo vam prija i jer vas otvara ka svetu pošto ste po prirodi stidljivi. Ipak, ponekad umete da budete snob, ali kada jednom pustite nekog u svoj život, to je zauvek, a naroćito kada se sotvarite kao majka.

2 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari