Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

05. 09. 2018. 17:00   >>  15:08

Horoskopski znaci u školskoj klupi: Ovan seda u prvi red, Strelac je "glavni" u razredu...

Školska godina je tek počela, a već počinje da se vidi kakav je ko u školskoj klupi. Pogledajte šta kaže horoskop: ko je disciplinovan i vredan, a ko je nemirko s kojim učiteljica ne može da izađe na kraj?

OVAN

Mali Ovan već od prvog minuta jurca po školskom dvorištu. U jurnjavi ga neće zaustaviti ni početak časa. Naravno, prvi utrčava, osvaja učionicu i zauzima mesto u prvom redu! Već od 1. septembra pokušava da se nametne i bude vođa odeljenja.

BIK

Bik je mirno i staloženo dete, ali postaje čista suprotnost kada mu neko stane na žulj. Pored knjiga i pribora, u njegovoj školskoj torbi su obavezne grickalice i po koji sendvič, da se pregrize između časova. Rado će prihvatiti ulogu blagajnika u odeljenju.

BLIZANCI

Za Blizance je škola pravi raj, pun dece i novih osoba za upoznavanje. Njihovu priču ćete teško zaustaviti i tokom časa. Škola je za njih igra, ali će im već posle prvih par dana postati skroz dosadna. Brzo će naći bar još jednog pričljivog sagovornika.

RAK

Rakovi su mirna i dobra deca, pa vrlo brzo postaju miljenici učiteljice. Odlično će se slagati sa svim devojčicama iz odeljenja. Ne bi trebalo da sede u društvu malih "divljaka”, jer tada umesto mirnog deteta postaju vođe nove, male bande koja jurca na sve strane.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari