Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

09. 08. 2018. 12:00   >>  11:47

Da li znate šta ste u indijskom horoskopu? Ambicija, Sloboda, Osetljivost...

Indijska astrologija značano se razlikuje od zapadne. Pronađite osobinu koja vas definiše.

Mesha (Jarac, 15. 4. – 15. 5.)
AMBICIJA
Jaka mentalna snaga pomaže vam da uspešno ostvarite zamišljeno, ambiciozni ste i nikada ne popuštate. Izraženi smisao za inicijativu gura vas među vođe, no privlači vas sjaj pa padate na najnovije trendove.

Vrishabha (Bik, 16. 5. – 16. 6.)
VELIKO SRCE
Ovo je znak komunikativnosti i umetnosti izražavanja u javnosti. Ne volite nemar i površnost. Vaši najbliži su vam najbitniji, ali ste u odnosima s drugima oprezni i ne volite preveliku bliskost dok ne steknete poverenje. Puni ste ljubavi, imate veliko srce, pa stalno čeznete za romantikom. Jedan ste od najvernijih partnera.

Mithuna (Savez, 17. 6. – 16. 7.)
HUMOR
Vi predstavljate znak koji sve može dovesti u pitanje, svi se moraju prilagoditi vašim suprotnostima. Razum vam radi sto na sat, a vaše sposobnosti prilagođavanja su beskrajne. Vaša najjača odlika je humor, a najčešće ga koristite kada želite nekoga da zavedete.

Kataka (Rak, 17. 7. – 17. 8.)
OSETLJIVOST
Ovim znakom vlada Mesec, što ga čini osetljivim i tajanstvenim. Vezani ste za svoje korene i najvažnija vam je porodica, a prijatelje pažljivo birate. Plašite se ostavljanja, posebno od partnera. U ljubavi ste intuitivni.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari