Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

11. 09. 2018. 10:00   >>  11:12

Svaki znak ima svoju VELIKU LJUBAVNU MANU, a koja je vaša?

Horoskop otkriva kakve to mane ima svaki znak kada je u pitanju ljubav...

Ovan

Ovo je znak sa najeksplozivnijim temperamentom i često ima problema s kontrolom besa. Često se ponašaju kao da su vrlo naivni i nezreli. Uvek su uzbuđeni oko počinjanja novih stvari, ali vrlo lako gube interes. Njihovo nestrpljenje je vrlo naporno – uvek žele sve sad i odmah!

Bik

Tvrdoglavi su i u raspravama sa njima ne očekujte da ćete ikada pobediti. Čak i ako nisu u pravu, oni ne popuštaju. Njihove potrebe i želje uvek imaju prioritet. Često znaju da budu dosadni. Emotivno se teško otvaraju i najčešće će samo reći “sve je u redu”.

Blizanci

Najčešće su vrlo nepouzdani i teško možete na njih da računate. Vole da šarmiraju lepim rečima, ali svoja obećanja često ne ispunjavaju. Sve im brzo dosadi, pa tako i partner, što znači da se pored njih možete osećati kao višak. Život sa njima podrazumeva bezbroj poluzavršenih projekata i napuštenih ideja.

Rak

Njihove promene raspoloženja su vrlo iscrpljujuće. Često će vas povrediti teškim rečima, a kasnije neće preuzeti krivicu za to. Pokazivaće znakove zavisnosti od vaše veze zbog koje se možete osećati kao u zatvoru. Požurivae “ozbiljnu vezu”, brak i porodicu, a da ni sami nisu sigurni da to zapravo žele.

2 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari