Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

15. 12. 2018. 20:00   >>  15:50

Horoskop otkriva da li ste i koliko ljubomorni?!

Ko se usled ljubomore pretvara u pravog detektiva, a ko po prirodi uopšte nije ljubomoran?

Ovan

Ovaj znak živi od poverenja te mu je ono uvek na prvom mestu. Preziru laž i licemjerje i upravo zbog toga mogu da postanu vrlo ljubomorni. Nepoverenje i osećaj nesigurnosti dodatno će da pojačaju ove osećaje pa je vrlo bitno da se suoče s partnerom i otvore mu se, umesto da beže od problema.

Bik

Ovaj zemljani znak žudi za porodičnim mirom i srećom kao i zdravim i harmoničnim odnosom. Upravo zbog toga, ako osete i najmanju sumnju u partnerovu vernost, u njima se budi istraživački duh. Svim sredstvima će pokušati da saznaju o čemu se tačno radi, zbog čega su sposobni da naprave poprilično ljubomorne scene, ali jedino ako za to imaju dobar razlog. 

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku po prirodi nisu ljubomorne, ali ponekad sami sebi stvore osećaj ljubomore za koji najčešće nemaju opravdan razlog. Znatiželjni i željni akcije počinju da lutaju po svojoj bujnoj mašti i da traže dokaze o neveri, što počinje da ih izjeda i ponekad učini nesrećnima.

Rak

Ovaj znak vrlo retko proživljava osećaj ljubomore jer je veći deo vremena zaslijepljen ljubavlju. Toliko su predani osobi koju vole da ne mogu ni da zamisle da njihov partner može da ih prevari. Ipak, ukoliko pronađu razlog za ljubomoru to će ih snažno potresti. Vrlo teško opraštaju zbog čega, ako su povređeni, ostaju dugo nezadovoljni.

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari