Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

11. 01. 2019. 08:30   >>  08:32

Bikove partner danas stavlja na muke, Vodolije dobijaju iznenadni poziv!

Današnji dan će za neke biti težak, a nekima će iznenada "zaigrati" leptirići u stomaku!

OVAN
Teško vam je da ispunite ono što poslovni partner ili saradnik zahtevaju. Pokušavaćete da se uklopite u vremenske rokove koji su vam dati ali će to ići uz dosta komplikacija. Neki postupci osobe koja vam je draga vam se ne dopadaju jer vam stvaraju drugačiju sliku o njemu/njoj.

BIK
Pitanje je u kojoj meri ćete biti zadovoljni dešavanjima tokom današnjeg dana. Vi ste uradili sve što ste mogli, sada ostaje samo da sačekate. Partner vas je stavio u poziciju da morate da se branite iako realno niste krivi za ono što vam zamera. Biće vam problem da se objasnite I rešite ovo.

BLIZANCI
Spremni ste da nekom izađete u susret, ali ne želite da vas drugi koriste. U odnosima sa bliskim kolegama pokušavate da kalkulišete da biste izvukli neke informacije koje su vam bitne. Voljena osoba želi razgovor sa vama jer smatra da nešto krijete od nje/njega.

RAK
Danas sa više samopouzdanja prilazite svojim obavezama I prijaće vam kada drugi primete da radite mnogo brže. Dosta toga se može završiti danas, iako nećete moći da računate na olakšane okolnosti. Partner očekuje da mu posvetite više vremena, ali je pitanje da li ćete uspeti u tome.

LAV
Ovo može biti naporan dan ali ćete uspešno isplivati iz njega. Više će se ovaj napor odraziti kroz vašu iscrpljenost poslovnim dešavanjima I velikim brojem obaveza, nego na vaše raspoloženje. Smatrate da vam je potrebnije da se odmorite nego da ispoštujete partnerovu želju za susretom.

DEVICA
Opametili ste se iz nekih prethodnih iskustava I sada one obaveze koje su najzahtevnije prve stavljate na dnevni red. Ne samo da će ovo ići dobro, nego ćete uspeti da završite ranije nego što ste planirali. Imate više vremena za sebe danas, pa ga iskoristite za susrete sa ljudima koje niste videli neko vreme. 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari