Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

06. 01. 2019. 20:00   >>  14:37

Strelčevi će procvetati u ljubavi dok će Ribe će u novoj nedelji i dalje biti u šašavom ljubavnom periodu

Stigao je horoskop za novu nedelju. Jarčevi da čuvaju svoje genijalne ideje od drugih, dok će Device biti nervozne i nestrpljive. Šta očekuje vaš horoskopski znak?

OVAN

Hrana

Pred vama je jedna energetski zahtevna sedmica u kojoj je potrebno pojačati ishranu, ali I više konzumirati čajeve ili eventualno toplu čokoladu ili kakao. Neka na vašem stolu češće bude juneće ili pileće meso, a poželjni su I tvrdi sirevi, jaja, sušeno voće I koštunjavi plodovi.

Ljubav

Kvadrat Merkura sa Marsom koji je aktuelan u ovoj sedmici može doneti kratkotrajne rasprave sa partnerom, najpre zbog nerazumevanja, ali I obostrane impulsivnosti. No, dobar aspekt Venere koja već u ponedeljak prelazi u STrelca sa vašim vladarem Marsom govori o tome da se odnos može brzo srediti, a čak I pojačati strasti između vas dvoje. Izgleda će to biti ona varijanta – malo se svađamo, a onda u krevetu mirimo…No, ova je nedelja pogodna I za tajne aktivnosti, pa zauzeti – oprez! Vi slobodnjaci – možete upoznati nekoga na putovanju ili nekoga ko ne živi blizu vas, a ko je recimo – u provodu ili poslovno u vašem gradu. Lepo se možete zainteresovati jedno za drugo, pa izvolite – uživajte!

Posao

Potrebno je da sa nadređenima I autoritetima ove sedmice imate valjanu komunikaciju, ne shvatajte odmah sve kao kritiku ili kao napad na sebe I ne reagujte u trenutku. Možete biti pod izvesnim pritiscima, ali od vaših reakcija I mira u glavi dosta zavisi kojom ćete brzinom I koliko kvalitetno ovo rešiti. A možete. Imate više nego dovoljno energije da se izborite za ono što želite. Sve što se vezuje za inostranstvo kreće jednim užurbanijim tokom. Možete dobiti vrlo zanimljive predloge.

Novac

Lepe mogućnosti za novčane prilive I dobitke početkom nedelje. U drugom delu sedmice izbegavajte bilo kakve mahinacije Ili nelegalne načine za zaradu.

Zdravlje

Stariji Ovnovi neka obrate pažnju na poledice. Mlađi – više opreza u saobraćaju, ali I prilikom obavljanja rekreativnih, sportskih aktivnosti.

BIK

Hrana

Trebali bi da izbegavate jednoličnu ishranu, kao I suvu hranu. Izbacite slatkiše I grickalice I izborite se sa napadima gladi koji će obično kretati u večernjim satima. Najviše bi vam odgovarala variva, supe ili čorbe sa junećim mesom.

Ljubav

Biće ovo jedna gorko – slatka, ali definitivno vatrena nedelja kada su vaše emotivne ili bračne relacije u pitanju. Očekuju vas klackalice – mnogo strasti ali I dosta napetih momenata koji mogu odvesti u rasprave. Da, vaša vladarka Venera jeste ušla u znak Strelca I pravi dobar aspekt sa Marsom, planetom koja označava vaše partnere – ali ne sastoji se ni jedna veza niti brak samo od strasnih momenata. Treba komunicirati, treba se uklopiti po mnogim pitanjima – a taj put će tokom ove sedmice biti pomalo truckav….Ukoliko ste slobodni, može vas privući ili osoba koja je zauzeta ili neko ko vam ne može posvećivati dovoljno vremena. No, pitanje je da li će vam to smetati, bar u ovoj početnoj fazi….

Posao

Moguće su manje trzavice sa kolegama. Ili – ukoliko radite u sektoru usluga, verovatno ćete imati zahtevne klijente koji će vam povremeno baš igrati po živcima. No, vas lično nosi jedna fina energija pa ćete lako prevazilaziti i još brže zaboravljati ove neugodne momente. Ukoliko u nečemu ne uspete iz prvog pokušaja, to vas neće zaustaviti – samo ćete promeniti taktiku i nastaviti dalje. Moguće je da dobijete neko obećanje po pitanju novog poslovnog projekta, ali ne računajte mnogo na to.

Novac

Venera je ušla u vaše polje naplate potraživanja i sigurno je da u prvom delu sedmice možete računati na par solidnih novčanih priliva.

Zdravlje

Raspoloženiji ste nego inače I sada bi vam baš prijalo da se pokrenete. Ako ništa drugo – makar češće uživajte u šetnjama po snegu.

BLIZANCI

Hrana

Blizancima je sada potrebno ili dovoljno vremena za svaki obrok, ili pak namirnice koje su lako svarljive I koje neće opterećivati vaš želudac I varenje. Metabolizam vam je donekle usporen, pa ne smete da se pretovarujete jelom, pogotovo ne slatkišima I grickalicama.

Ljubav

I Blizancima u emotivnim vezama I brakovima ova sedmica donosi klackalice u raspoloženju I funkcionisanju sa partnerom. Voljena osoba je trenutno dosta korektnija I prilagodljivija od vas, a vi možete biti stegnuti, zahtevni, nespremni za pravu komunikaciju, čak I nervozni. Bilo koji partnerov postupak može vas isprovocirati da pokrenete raspravu. Svoju nervozu stišajte, pogotovo ako nema nikakve veze sa odnosom sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, Venera koja baš I vlada vašim poljem ljubavi I zabave – već u ponedeljak ulazi u polje partnerstava. Velike mogućnosti da preko prijatelja, izlaska ili kontaktom preko društvenih mreža upoznate nekog vrlo interesantnog.

Posao

Upornost, zrelo I racionalno razmišljanje imate u ovoj sedmici, ali ne I prilagodljivost I spremnost na ustupke. Iz tog razloga treba izbegavati konflikte sa onima iz najbližeg poslovnog okruženja, a može ih biti, pogotovo ako neko od kolega bude konstantno nametao svoju volju I svoj način funkcionisanja. Koliko vam je ovo slaba tačka, toliko je jako sve ono što se vezuje za poslovne saradnje, I one postojeće ali I nove – jer baš u ovoj sedmici možete pokrenuti vrlo značajne dogovore.

Novac

Vrlo solidan period za prilive, pogotovo u prvoj polovini sedmice. Trenutno umete da povučete ručnu kočnicu kada su nepotrebni troškovi u pitanju, pa iskoristite ovo da možda nešto I uštedite.

Zdravlje

Mogućnosti padova I povreda. Na oprezu moraju biti I stariji, ali I mlađi Blizanci, pogotovo ako se bave sportskim aktivnostima. Takođe starijima moguće I reumatske tegobe.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari