Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

09. 12. 2018. 20:00   >>  16:24

Svi će želeti da u novoj nedelji imaju dileme Raka, a finansije kao Škorpije!

Lavovi bi morali da u novoj nedelji izmire sva dugovanja, Devicama se javljaju bivše ljubavi, a Rakovi će imati priliku da u ljubavi biraju između više zaiteresovanih. Šta vama predviđaju zvezde ove nedelje?

OVAN

Hrana

U ovoj sedmici itekako umete da budete umereni, da vodite računa o namirnicama koje unosite, ali I da uvedete neophodan nov rezim ishrane ili pak ograničenja. U ovom periodu najbolje je okrenuti se namirnicama koje su lako svarljive i proverenog kvaliteta.

Ljubav

Još uvek vam mnogo toga nije jasno u partnerstvima u kojima ste. Doduše, nekima od vas nije jasno zašto su još uvek tu, obzirom da postoji druga osoba koja vam čačka misli I snove I ulazi vam nenajavljeno u njih. Ovnovi su generalno gledano u jednoj mutnoj fazi, ali zato je kod vašeg partnera ta faza dramska, ponekad opterećujuća I prezahtevna. Ide se tu ka smirenju, laganim ali sigurnim korakom I do kraja nedelje napetosti bi trebale da se smire. A slobodni ? Nekima od vas prošlost dolazi da bi vam ulepšala ovu sedmicu. Povoljni momenti za obnovu odnosa koji su prekinuti. Takođe – stoje interesantni trenuci sa osobama sa kojima imate razliku u godinama, verovatno preko poslovnog segmenta.

Posao

Ništa u poslovnom segmentu neće biti loše ukoliko kod vas postoji zrno zdravog razuma i odgovornosti –time ćete izbeći da upadnete u neke situacije koje bi vam samo zakomplikovale život. Istrajnost, strpljenje i odluke donesene posle dubokog razmišljanja uvode vas u trajne i stabilne poslovne priče i odnose. Informacije koje u drugom delu nedelje dolaze do vas itekako su obećavajuće i ima razloga za radovanje, pogotovo ako se na bilo koji način vezuju za inostranstvo.

Novac

Situacija nije sjajna, ali može doći do mirnijeg funkcionisanja i stabilizacije tokom ove sedmice. Ukoliko u nekom momentu zagusti – možete računati na podršku i pomoć.

Zdravlje

Promenama u načinu ishrane poboljšaćete rad organa za varenje. Stariji Ovnovi bi mogli da urade osnovne analize krvi.

BIK

Hrana

Ne smete dozvoliti sebi da imate velike pauze između dva obroka – pogotovo što se kod nekih od vas ishrana svela samo na prepodnevni i kasno večernji obrok. Već primećujete da vam takav način funkcionisanja smeta i vreme je da uradite nešto po tom pitanju.

Ljubav

Na samom početku ove sedmice još uvek ste pod jakim napetim uticajima koji su u prošloj nedelji napravili pometnju u vašim partnerstvima. Moguća je još jedna iznenadna i burna rasprava u prva dva dana ove sedmice. Već nakon toga, kao da ste se oboje istrošili – strasti kreću da se smiruju i polako se dolazi do kompromisa i zajedničkog rešavanja problema. Dobri aspekti vaše vladarke sa Saturnom donose da konačno možete da odahnete i funkcionišete mirnije sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni imaće ponudu, poziv na izlazak ili flert od strane mlađe osobe u prvom delu sedmice. Takođe, u ovoj nedelji se mogu obnoviti kontakti, pa čak i veza sa osobom iz prošlosti.

Posao

Neke su vam osobe grickale živce tokom prethodne sedmice a i početkom ove kao da hoće da nastave započeto. No, vi ste sada potpuno drugačiji, odlučniji, mirniji i brzo ćete ih postaviti na njihovo mesto. Mogu vam doći poslovne ponude od saradnika sa kojima ste ranije radili, a neki od vas će biti u iskušenju i da se vrate na stari posao. U svakom slučaju, vetrovi počinju da duvaju u nekom mirnijem i stabilnijem pravcu. Neki od vas su ostvarili i kontakt sa stranim firmama i on se za sada odvija baš kako treba.

Novac

Trošak početkom sedmice koji ne možete da izbegnete. Mogući su kvarovi mašina i aparata, ali i plaćanje kazni i zaostalih računa. Ostatak nedelje može doneti novac koji čekate ili koji već neko vreme kasni.

Zdravlje

Da bi vaš organizam funkcionisao kako treba potrebno je unositi više tečnosti, naročito čajeva i toplih napitaka.

BLIZANCI

Hrana

Ili obroci pripremljeni na brzinu, ili klopanje « s nogu » - to je ono što vas svakako očekuje tokom ove sedmice. Neki od vas i dalje ne mogu da se na pravi način ustale, uobroče – idete iz krajnosti u krajnost i uzalud pokušavate da napravite neke pozitivne promene.

Ljubav

Početkom sedmice može doći do prilično burne rasprave oko neke gluposti oko koje ste imali čarke već mnogo puta do sada. No, ovo je kratkotrajna bura koja će se brzo preokrenuti u normalniju komunikaciju i više prilagođavanja jedno drugom. Vi ćete ući u fazu u kojoj ćete, mada ne baš oduševljeno, ipak krenuti da popuštate voljenoj osobi. Slobodni Blizanci mogu preko interneta ili kruga prijatelja ponovo uspostaviti kontakt sa nekim koga odavno nisu ni čuli ni videli. Ne mora ovo automatski biti bivši partner, već i poznanik koji je ostavio traga u vašem srcu i mislima. Generalno gledano, ovo je vrlo korektan period za nove emotivne početke i tokom ove sedmice ih može i biti.

Posao

Izbegavajte početkom ovog perioda bilo kakve rasprave sa saradnicima, i ne dozvolite da vas situacije ubace u negativna i izbrzana raspoloženja. Ne možete ništa posebno pokvariti, da se razumemo – ali se možete nervirati bez preke potrebe. Vama u suštini ide jedan stabilan i normalan period u kojem vam distrakciju samo mogu donositi saradnici koji ne znaju šta hoće i koji su puni nekih negativnih energija. Neke bitne poslove, projekte ili obaveze uspešno ćete privesti kraju tokom ove sedmice.

Novac

Stabilnija finansijska situacija vam sleduje tokom ove sedmice. Imaćete neki manji trošak početkom nedelje koji će vam samo na kratko isprazniti novčanik. No, prilivi su dobri, čak kod nekih I pojačani.

Zdravlje

Sklonost prehladama I virozama, naročito starijim Blizancima I onima čiji je imunitet značajnije smanjen. Unosite više tečnosti.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari