Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

25. 11. 2018. 19:00   >>  16:05

U novoj nedelji uskaču u avanture slobodni Ovnovi, dok Rakovi traže da se veza "uozbilji"...

Šta predviđaju zvezde u nedelji od 26. novembra do 2. decembra. Da li će udvarači samo obletati oko vas, kao oko Lavova, ili ćete sedeti i čekati svoj momenat?

OVAN
Hrana
Tranzit vašeg vladara Marsa kroz znak Riba i kretanje ka planeti Neptun može doneti nešto slabiji imunitet i neotpornost na bakterije i viruse, ali i vremenske promene. Potrebno je da unosite obilje vitamina kroz raznovrsno voće i povrće, ali i da na vašem stolu češće budu tople, mesne supe i čorbe.
Ljubav
Komunikacija sa voljenom osobom je dosta komplikovana, a vi je možete i dodatno zakomplikovati ukoliko vas vaše drago biće „nahvata“ u nekim nedozvoljenim aktivnostima....Radili nešto ili ne radili ništa – sumnjivi ste partneru, pa gledajte da ga ne isprovocirate....Mada, vrlo lako se može dogoditi da se problem desi bez ikakve vaše krivice – da vam, na primer, bivši partner/partnerka pošalju poruku na koju ćete vi prijateljski odgovoriti, ali što će kod vaše drage osobe izazvati ekploziju besa....Kako god – čuvajte odnos u kojem ste (ukoliko to želite, naravno), i imajte na umu – niti jedna veza niti brak u ovoj nedelji nisu stoposto sigurni....Slobodni – ako hoćete strast i avanturu, to može. Prava ljubav – ni pod razno...
Posao
Bilo kakva vaša brljotina na poslu u ovoj sedmici može biti otkrivena. Sređujte papirologiju, arhivu, dozvole, sve ono što je vezano za poreze – i nemojte biti iznenađeni inspekcijama. Bilo šta što je u sukobu sa zakonom ili nepropisno – može vam doneti problem. Ako ništa drugo – makar neku kritiku. U ovoj sedmici – igrajte na sigurno i ne zalećite se u „čudne“saradnje sa neproverenim ili iole sumnjivim osobama. Budite mudri i igrajte fer. Moguće su neočekivane promene u saradničkim odnosima.
Novac
Povratak retrogradnog Merkura u znak Škorpije opominje vas da rešavate što pre neke zaostatke i poplaćate račune koje već duže vreme vučete. Ne pozajmljujte novac, pogotovo „ponavljačima“.
Zdravlje
Nešto ste „njanjavi“ ovih dana. Neke od vas je stigao umor, drugi baš i nisu u sjajnoj fazi po pitanju imuniteta. Više odmarajte, povedite računa o ishrani..

BIK
Hrana
Vaš stomak može tokom ove sedmice češće burno reagovati – malo zbog nervoze, a malo zbog neadekvatnog načina ishrane. Bilo bi dobro da češće konzumirate sveže povrće, bilo u obliku salata, bilo kao dodatak uz meso ili ribu. Mlečne proizvode smanjite.

Ljubav
Potreba da nešto promenite u svojim emotivnim ili bračnim relacijama samo jača kod vas tokom ove sedmice. Kao da više ne možete da podnosite nedefinisane situacije, čudna ponašanja partnera i nedovoljnu komunikaciju. Imate osećaj da se ništa ne rešava, već da se samo vrtite u krug. Iz tog razloga vaše reakcije mogu biti vrlo impulsivne i obojene nervozom. Vodite računa da se neke granice ne pređu, jer možda nećete moći da povučete ono što ste rekli ili uradili. Oni koji su slobodni stoje na raskrsnici između prošlosti o koju su se već mnogo puta opekli i noviteta koji su zamamni i primamljivi, ali koji vam ne daju nikakav osećaj sigurnosti.
Posao
Dešavanja na poslu vam čas prijaju, čas vas nerviraju i izbacuju iz takta. Vašoj prirodi ne odgovaraju konstantne promene što u dogovorima što u načinu funkcionisanja u postojećim poslovima i saradnjama. Dajte sebi vremena da razmislite hladne glave pre nego što donesete iole bitne odluke za vašu poslovnu budućnost. Tempo dešavanja je povremeno dosta brz, pa su moguće greške – naročito kod onih koji rade sa novcem ili u trgovinskim delatnostima.
Novac
Budite oprezni u baratanju novcem. Sve ono što je vezano za finansije prilično je promenljivo tokom ove nedelje.
Zdravlje
Stresne situacije i nervoza kojoj ste podložni u ovom periodu mogu se odraziti na stomačni deo, ali i kroz probleme sa spavanjem.

BLIZANCI
Hrana
Osetljiv stomak mnoge Blizance će poterati da naprave neke ozbiljnije promene u načinu ishrane. Vaši obroci su često preobilni ili često jedete usput, s nogu – ne vodeći mnogo računa o kvalitetu namirnica. Potrebni su vam manji obroci, izbalansirani, sa više povrća a manje mesa i mlečnih proizvoda.
Ljubav
U odnosima koji su na stabilnim osnovama ova sedmica može doneti manje probleme i neusklađenost, ali će se obe strane truditi da to što pre isprave. No, zato u onim vezama i brakovima koji i inače već neko duže vreme klackaju, može doći do ozbiljnih nesuglasica koje bi u nekim slučajevima vodile i ka razlazu. U suštini, trebali bi prvenstveno sebe da preispitate – da li želite nastavak ili ne....kod nekih parova prekid bi doneo olakšanje obema stranama. Oni koji su slobodni mogu naleteti na staru simpatiju, ali se isto tako mogu odlučiti i za burnu avanturu sa nekim koga poznaju preko posla. Takođe – neko ko vam se jako dopao zbunjuje vas svojim ponašanjima i ćutanjem.
Posao
U ovoj sedmici moguće su velike oscilacije, promene, pa i prekidi u saradničkim odnosima. Vaša trpeljivost i tolerancija na velikom su ispitu. Greške i propusti iz prošlosti nekima se sada mogu obiti o glavu, ali isto tako – pojedini Blizanci će dobiti ponovo priliku da nešto promene ili pokrenu. Mogući su kontakti sa bivšim poslodavcima ili sa ljudima sa kojima ste ranije uspešno sarađivali. Nemojte strahovati za svoju poslovnu budućnost – shvatite ovaj period kao veliko čišćenje čiji je rezultat povoljan po vas.
Novac
Iako vam neke novčane situacije trenutno deluju kao maltene pa nerešive, ipak će se pronaći pravi način da krajnjim rezultatom budete koliko toliko zadovoljni.
Zdravlje
Zdravstveni segment je dosta osetljiv. Ne poklanjate dovoljno pažnje sebi. Moguće su sve vrste virusnih i bakterioloških infekcija.

RAK
Hrana
Nervoza i promenljiva raspoloženja kao da vas teraju da utehu tražite u hrani. Posebno je pojačan apetit za šećerom i slatkišima svih vrsta. Lako se mogu nabaciti kilogrami koje ih ćete se teško otresti. Pokušajte da zavarate glad voćem ili zdravim grickalicama.
Ljubav
Napetost se provlači u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Ne moraju ovo da budu neke krupne stvari i problemi, ali će u svakom slučaju i sitnice biti dovoljne da se osećate uskraćeno, pritisnuto ili da smatrate da je partner previše zahtevan i težak. U suštini, u ovoj nedelji ste i vi i vaše voljeno biće malo „na svoju ruku“ i teško je da se uklopite i karakterno, ali i kroz obaveze. Samo polako i bez nervoze. Oni koji su slobodni možda su već i upoznali osobu koja im se jako dopada i sa kojom su poželeli da ostvare nešto konkretnije. Ukoliko stvari idu polako, previše sporo za vaš ukus – pa šta da se radi, sačekajte svoj trenutak i svojih pet minuta. Bežite od prošlosti, ali i od osoba koje su zauzete a nude vam „ljubav“.
Posao
Možete se naći u situacijama u kojima ste već nekada bili ili biti u kontaktu sa ljudima sa kojima ste ranije sarađivali. Pređašnje iskustvo vas je nečemu naučilo, pa koristite to u ovim, ponovljenim momentima. Sada umete da odaberete pravi put i prave osobe. Čini mi se da ste u ovoj sedmici previše zahtevni prema sebi – ne presirajte sebe i ne žurite – neke stvari se sada ne mogu završiti, koliko god se vi trudili. Postoji vreme za sve. Nervoza će pred kraj nedelje početi da popušta.
Novac
Solidni prilivi, ali možda nedovoljni da završite sve ono što ste namerili. Lepo isplanirajte kako ćete rasporediti novac koji imate.
Zdravlje
Kod starijih Rakova – problemi sa cirkulacijom i krvnim sudovima. Mlađi se osećaju dosta dobro, ali imaće svoje periode nervoze...

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari