Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

23. 09. 2018. 19:29   >>  19:44

U turbulentnoj nedeji pred nama, Zvezde savetuju: Blizanci da ne trče pred rudu, Lavovi da spuste loptu, Device da biraju reči

Detaljna astro prognoza za period od 24-30. septembra.

OVAN

Hrana
Pun Mesec u vašem znaku pojačaće apetite, ali I učiniti da se sve što pojedete lako lepi za vas. Pokušajte da svoju ishranu bazirate na kombinaciji barenog ili grilovanog mesa sa dosta povrća. Izbacite masnoće, šećer, belo brašno.

Ljubav
Pun Mesec u vašem znaku I njegova opozicija sa Merkurom, prenaglašavaju preosetljivost I kod vas I kod partnera. Oboje ste lako uvredljivi, suviše emotivno I lično shvatate svaku reč druge strane I bar prvih par dana u ovoj sedmici mogu doneti netoleranciju, loša raspoloženja, problematičnu komunikaciju. Ne pravite nikakve “rezove” niti donosite važne odluke u ovakvom stanju. Sačekajte koji dan da se situacija smiri I glave rashlade. A slobodni? Toliko puno novih osoba oko vas, toliko zanimljivih kontakata I susreta, od kojih će vam neki baš prijati. Ali drage I dragi moji – ne zaboravite – ovo je period za strast, za dobru zabavu, uživanje I avanturu – ne očekujte I ne tražite stabilnu ljubav, jer teško da ćete je naći…

Posao
Dobre vesti vas očekuju, pogotovo ukoliko ste nezaposleni ili želite da promenite posao. U kontaktu ste sa pravim ljudima koji vam daju podršku I zajedničkim snagama možete ostvariti mnoge ciljeve. Vi jeste neko ko je individualac I sve volite da radite na svoj način, ali sada udruživanje I timski rad daju mnogo bolje rezultate od onih koje postižete samostalno. Imate odlične mogućnosti za dogovore koji su vam važni, jer ćete biti vrlo energični I ubedljivi u poslovnim kontaktima.

Novac
Finansije nisu loše, ali ste daleko od stabilnosti. Imate mogućnosti za prilive iz više izvora, ali I dalje vam pravi problem prevelik odliv novca na troškove.

Zdravlje
Odličan je trenutak za kretanje, rekreaciju, fizičke aktivnosti bilo koje vrste. Izuzetno će vam prijati da budete u pokretu.

BIK

Hrana
Povremeni problemi sa metabolizmom I usporeno varenje koje vas prati tokom ovog perioda mogu se, naravno, regulisati ishranom. Bazirajte obroke na kuvanoj hrani, varivima, ali I povrću, mlečnim proizvodima. Takođe – konzumirajte smokve I suve šljive.

Ljubav
Sada se treba potruditi I maksimalno poboljšati komunikaciju sa voljenom osobom, iako se mora priznati da vam to neće biti lagan zadatak. Vaši strahovi, nesigurnosti, čak I ljubomora posebno su naglašeni tokom ove nedelje I biće vam teško da ih prevaziđete. Čini vam se da partner suviše olako gleda na vaš odnos I to vas izuzetno nervira. No, trudite se. Znate kako se kaže – lepa reč I gvozdena vrata otvara, a ove nedelje je pravi trenutak za tako nešto! Ukoliko ste slobodni, poslovni segment vam daje prilike za kontakte sa interesantnim osobama. Takođe, vaš krug prijatelja ali I društvene mreže daju vam šansu da ostvarite zanimljivu interakciju sa suprotnim polom.

Posao
Iako će ova nedelja biti za vas prilično dobra I plodonosna za sva pitanja u poslovnom segmentu, ipak će vas mentalno iscrpeti. Non stop ćete imati utisak da morate oko svega da se ubeđujete, natežete, borite – kao da ništa ne može da ide jednostavno I nekim mirnim tokom. Sa nadređenima se generalno gledano dobro kopčate I slažete, ali vi lično smatrate da stvari treba raditi na drugačiji način. Ako ste privatnik – iako su vaše ideje dobre, trebali biste da poslušate I savete sa strane – nisu ni malo loši po vas.

Novac
Nije vreme za zaduživanje ili uzimanje kredita, kao ni refinansiranje postojećih dugovanja. Pokušajte da trenutni problem po pitanju novca prevaziđete na drugačiji način.

Zdravlje
Hronične tegobe mogu se aktivirati, naročito kod starijih Bikova. Mlađi – mogućnosti bakterioloških I virusnih infekcija.

BLIZANCI

Hrana
Obogatite svoju ishranu dodatnom dozom povrća, naročito spanaća, zelene salate, paprika, patlidžana, tikvica. Prijaće vam I belo pileće ili ćureće meso, kao I sve supe, čorbe, variva. Umanjite unos mlečnih proizvoda.

Ljubav
Partnerski odnosi – onako. Uglavnom ćete funkcionisati po principu – imamo zajednički cilj, planove, namere, dogovore – pa hajmo da ih ostvarimo. I to ostvarenje će ići solidno, tu nema šta da se priča. Problem je onaj emotivni deo koji je u ovoj nedelji nekako u desetom planu. Dakle – sve intelektualno će vam ići, sve emotivno će klackati. No, biće bolje u narednoj sedmici. Ukoliko ste usamljeni, sve što se za posao vezuje donosi vam zanimljive momente i još zanimljivije osobe. Ulaze vam u život privlačne, harizmatične, pomalo čudnovate ali vrlo interesantne osobe. Ima tu lepih varnica, ima peckanja, flertovanja, ima strasti. Nije loše, ni malo….neko vas može u potpunosti opčiniti…

Posao
Imate dobre ideje, dobre planove. No, više puta ste se nezgodno opekli time što ste žurili i trčali pred rudu i ove nedelje ćete biti dosta oprezniji, meriti svaku svoju reč i potez. Biraćete sa kime delite informacije i kome poklanjate svoje poverenje. Na dnevnom nivou – bićete zaista maksimalno posvećeni svojim obavezama i vrlo odgovorni. Dobra komunikacija sa saradnicima i poslovnim partnerima pomaže vam da završite na vreme sve ono što je neophodno.

Novac
Pored redovnih priliva, u ovoj nedelji vas očekuje i gomila ponuda za neku dodatnu zaradu. Proberite ono što je najsigurnije.

Zdravlje
Mogućnosti urinarnih infekcija kod mlađih Blizanaca, kao i problemi sa kožom i alergijama. Stariji – problemi sa kičmom.

RAK

Hrana
Pojačajte unos voća – uzimajte šljive, smokve, banane, ali i južno voće – pogotovo ne preskačite limun ! Takođe, umesto kafe i gaziranih napitaka konzumirajte češće čajeve. Umanjite unos mlečnih proizvoda, a pojačajte ribu, piletinu, ćuretinu.

Ljubav
Pun Mesec, vladar vašeg znaka, i njegova opozicija sa Suncem i Merkurom u vašem polju doma govore o tome da će se komunikacija i odnos sa partnerom u ovoj nedelji, naročito u njenoj prvoj polovini, destabilizovati. Merite svoje reči, ne napadajte automatski drugu stranu pre nego što proverite da li uopšte imate razloga za to. Nemiri su prisutni kod vas, ali ih možete iskulirati. Sve će izgledati potpuno drugačije u drugom delu sedmice. Ukoliko ste usamljeni, to je sada samo vaš izbor. Sve oko vas je živo, aktivno, sve vrvi od dešavanja, susreta, flertovanja, ponuda i udvaranja od strane suprotnog pola. Izuzetno interesantna komunikacija sa nekim osobama. Prepustite se i uživajte.

Posao
Budite mudri i sa nešto više opreza funkcionišite u ovoj sedmici. Imate itekako dobre mogućnosti da ostvarite i završite sve ono što želite, samo ako sami sebi ne dižete pritisak i ako polako idete ka svom cilju. Povedite više računa o dokumentaciji, u dogovorima – sva papirološka, ali i komunikativna pitanja ne zbrzavajte, već tri puta proverite da li je sve po vašim željama i zamislima. Na ovakav način – bićete više nego zadovoljni rezultatima koje postignete.

Novac
Zarade su dobre, i tu nema šta da se priča. Velika većina vas primećuje da prihodi rastu. Samo vodite računa o tome na koji način trošite novac. Vratite dugovanja – to vam je prioritet.
Zdravlje
Kod mlađih Rakova vrlo dobra zdravstvena situacija. Stariji – manji problemi sa ekstremitetima, naročito rukama. Sve vam ide od kičme.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari