Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

09. 09. 2018. 20:00   >>  15:33

Pred Ovnovima nedelja u znaku ljubavnih noviteta, Rakovi ulaze u mirniji period…

Kako su zvezde raspoložene prema vašem znaku u periodu od 10. do 17. septembra, saznajte.


OVAN
Hrana
Mlad Mesec u znaku Device za pripadnike ovog znaka otvara period u kojem će potreba za promenama po pitanju ishrane postajati sve jača. Odličan je momenat za dijetu ili nove navike – lako ćete se priviknuti na njih i usvojiti ih.
Ljubav
Ulazak Marsa u znak Vodolije u noći između ponedeljka I utorka ima povoljno dejstvo za zauzete Ovnove ukoliko žele da unesu više promena, živosti I noviteta u odnos sa voljenom osobom. No, postoji tu I negativna konotacija, naravno – a ona je – jaka nervoza, burne reakcije, tvrdoglavost I potreba da ne dozvolite da partner bude u pravu. Vi birajte šta vam se od ova dva više sviđa, pa primenite…Oni koji su slobodni mogu osetiti nalet emocija I strasti I ne bi bilo nikakvo iznenađenje da naglavačke uskočite u neku ljubavnu priču. Ovo je period kada se mogu započeti vrlo neobični I burni odnosi. Najlakše ćete osvajati preko izlazaka I prijatelja, društvenih mreža…Lepi I uzbudljivi dani su pred vama.
Posao
U ovu sedmicu ulazite sa mladim Mesecom u znaku Device, poljem koje predstavlja vašu poslovnu svakodnevicu I odnose sa onima sa kojima radite. Vreme je da uključite mozak I racio I da donesete neke ispravne odluke. Kvadrat Marsa I Urana donosi mogućnost velikih promena koje su sada više nego poželjne ali samo ako vaše reakcije nisu impulsivne I bez razmišljanja. Dakle, šanse imate, prilike I mogućnosti imate, vaše je samo da odlučite pravilno I hladnokrvno.
Novac
Treba izbegavati rizične poteze, neproverene transakcije I sumnjiva ulaganja. Ovi dani će vam izvlačiti pare iz džepa, zato vodite računa o svojim troškovima.
Zdravlje
Generalno – solidna zdravstvena situacija. Kod starijih Ovnova – manji problei sa varenjem ili krvnim pritiskom. Češće glavobolje.

BIK
Hrana
Pet dana vodite računa o tome šta I koliko jedete….a onda šestog sednete I nadoknadite sve ono što ste “propustili” ili uskratili sebi. Generalno gledano – nestabilnost kada je ishrana u pitanju, velika variranja apetita, a nekima od vas će non stop “oči biti gladne”.

Ljubav
Osećanja vas tokom ove nedelje totalno šaltaju, ne daju vam da budete mirni. Sa emotivnim partnerom idete iz krajnosti u krajnost I biće potrebno mnogo strpljenja da biste funkcionisali koliko toliko mirno. Šta više – kod nekih od vas može doći do odvajanja, prekida veze ili makar do velikih promena koje vam neće biti prijatne. Šta god da se desi, zapamtite – nije trajno I postoji popravni ispit….Ukoliko ste slobodni, imate priliku da bukvalno preko noći uletite u emotivnu priču. Opozicija vaše vladarke sa Uranom I kvadrat sa Marsom mogu vam doneti iznenadan početak odnosa, flertove, povišenu seksualnu energiju I samim tim, naravno – I sklonost ka avanturama…
Posao
Nekih promena će biti u poslovnom segmentu, ali ne izgleda mi da su one loše po vas, čak iako na kratko poremete vašu ustaljenu svakodnevicu. U odnosima sa poslovnim partnerima I saradnicima ne budite impulsivni, ne donosite odluke na brzinu. Takođe – biće vam potrebno više strpljenja sa nadređenima koji će tokom ove sedmice baš testirati vaše živce. Nedelja u koju ulazite zahtevaće od vas više strpljenja i tolerancije, pa izvolite – pokušajte.
Novac
Novčani segment je dosta stabilniji nego u proteklom periodu. Doduše, i u ovoj će nedelji biti nekih neočekivanih izdataka, ali ništa što ne možete regulisati na vreme.
Zdravlje
Potrebno je kontrolisati način ishrane. Mogu se javiti tegobe sa varenjem, a kod nekih i problem sa debelim crevom, šuljevima.

BLIZANCI
Hrana
Mesec, koji vlada vašim načinom ishrane započinje nov ciklus u znaku Device. Blizanci bi u narednom periodu trebali da se više okrenu ishrani baziranoj na žitaricama, voću, povrću, mlečnim proizvodima. Što jednostavnije – to bolje.
Ljubav
Komunikacija sa voljenom osobom ili bračnim partnerom trebala bi da tokom ovog perioda postaje sve skladnija I da se vas dvoje razumete u mnogo većoj meri nego do sada. Razgovarajte o budućnosti, o planovima, rešavajte pitanja na dnevnoj bazi…samo se nemojte vraćati na neke teme iz prošlosti, pogotovo ako su one vezane za ljubomoru. To preskočite I ostavite za neki drugi put…ne otvarajte stare rane. Slobodni Blizanci sada mogu obnoviti komunikaciju sa nekim iz svoje prošlosti…naravno, ukoliko to uopšte želite…. Takođe, kroz poslovni segment vam se otvaraju neke interesantne mogućnosti, kao I sa osobama sa puta ili onima koji ne žive blizu vas.
Posao
Poslovno – vrlo korektan period, posebno za one Blizance koji se bave privatnim biznisom. Očekuju vas vrlo interesantni poslovni momenti – možda će biti manjih problema sa papirima ili će dogovori u početnoj fazi kočiti, ali krajnja realizacija je više nego uspešna. Odnos sa kolegama može biti promenljiv tokom ovog perioda, a očekujte I aktiviranje konkurencije. Ukoliko sarađujete sa strancima – stoje promene u dogovorima, napetost I nervoza, kao I iznenadno povećanje količine obaveza I posla.
Novac
S jedne strane – prilivi su dosta korektni tokom ove nedelje. S druge pak – treba izbegavati bilo kakve finansijske mahinacije ili veća ulaganja.
Zdravlje
Korektna zdravstvena situacija. Kod starijih Blizanaca stoji mogućnost manjih respiratornih infekcija. Grlo vam je osetljivo.

RAK
Hrana
Pošto je Mesec u fazi rasta – odličan je momenat za neke nove početke po pitanju ishrane i životnih navika. Sve ono što otpočnete sada – dijetu, nov režim ishrane – trebali biste da usvojite lako I bez velikih napora.
Ljubav
Ovo može biti nedelja sa nekim korektnim I finim dešavanjima sa emotivnim ili bračnim partnerom. Komunikacija se popravila, pokrenuli ste neka pitanja koja vas oboje interesuju I evidentno je da ste zakoračili u jedan stabilniji period. Iskoristite ove dane da razgovarate, da provedete neke lepe zajedničke momente I da ojačate vaš odnos. Oni koji su slobodni – dobar aspekt Venere iz vašeg polja ljubavi sa Saturnom daje vam mogućnost obnove kontakta sa osobom iz prošlosti. Oni koji za bivšima više ne žude imaju vrlo burne I strasne aspekte – računajte da će vas od sredine nedelje žestoko prodrmati. Želje će se buditi preko noći I voditi vas ljubavnim putevima I stramputicama…
Posao
Promene, promene – za Rakove je konačno došlo ono pravo vreme za promene. Mlad Mesec u polju komunikacije, dogovora pokrenuo je priče, pokrenuo je sve ono vezano za dogovore, za papirološka pitanja, za nove poslovne mogućnosti – I sada je trenutak da se udarnički krene napred. Važne informacije dolaze do vas, pozivi I kontakti od strane osoba koje vam otvaraju nove puteve. Vi lično ćete biti mnogo organizovaniji, efikasniji I funkcionisati skoro pa savršeno u poslovnom okruženju.
Novac
Angažujte se po pitanju dodatnih poslova – ove sedmice biste mogli fino zaraditi na njima. Generalno gledano – korektno po pitanju finansija.
Zdravlje
Proverite hormonski status, kao I stanje urogenitalnog trakta. Kod starijih – manji problemi sa pritiskom I krvnim sudovima.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari