Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

02. 09. 2018. 19:00   >>  15:41

Detaljan nedeljni horoskop: Lavovi se inate, Blizanci šarmiraju, Vage privlače novac, a Strelca čekaju velike poslovne promene

U velikom nedeljnom horoskopu saznajte do detalja šta vas čeka u novoj sedmici!

OVAN

Hrana
Pred vama je sedmica u kojoj ćete ići iz krajnosti u krajnost po pitanju ishrane. Apetiti variraju, pa su vam u jednom danu dovoljni lagani i jednostavni obroci, a već u drugom „sve po redu“ – od predjela, pa na dalje....zaključno sa velikim parčetom čokoladne torte...

Ljubav
Nema teorijske šanse da vas zaobiđu uzbuđenja, bilo da ste „slobodnjak“ ili zauzeti pripadnik ovog znaka. „T“ kvadrat između Marsa, Urana i Venere (gde su Mars i Uran u kvadratu, Venera i Mars u kvadratu, a Venera i Uran u opoziciji) donosi ogromnu energiju, kojom možemo iz korena promeniti postojeće stanje, ali je u isto vreme ta energija manje više nekontrolisana. Zato će u emotivnim vezama sada zaista biti povuci – potegni situacija, a neki odnosi mogu ne pući, nego bukvalno eksplodirati. Gde je spas? Pa naravno, u velikom zemljanom trigonu koji je takođe prisutan, što bi značilo – zauzeti – samo mirno i polako i sve može da prođe baš kako treba. Kod slobodnih – avanture, iznenadni počeci veza...

Posao
U poslovnom segmentu – manje više isto kao i u emotivnom. Tenzije će biti i od toga ne možete da pobegnete, ali možete da sebe kontrolišete i na taj način ublažite ovaj uticaj. Malo vas čupa dobar aspekt Venere i Merkura pa se dogovori mogu realizovati, a može se i napraviti neki nov, koji i neće biti toliko loš. Takođe, u prilog vam ide i mlad Mesec u polju obaveza, kolega i poslovne svakodnevice, pa se sada može otpočeti sa novim poslovnim projektom, a odnos sa kolegama će se ipak popraviti.

Novac
Sigurno je da će vam zafaliti novca, pa će se neki od vas okrenuti pozajmicama, a drugi – kreditima. Ako morate da se zadužite, šta da se radi. Ali ako baš ne morate – bilo bi fino da to ipak ne uradite.

Zdravlje
Taj mlad Mesec koji se dešava u vašem polju životnih navika i zdravlja krajem nedelje baš vas fino usmerava da napravite neke promene i počnete odgovornije da se odnosite prema sebi....

BIK

Hrana
Uvedite više ribe, morskih plodova, povrća u svoju ishranu. Tikvice, patlidžan, paprike i šargarepa izuzetno odgovaraju vašem organizmu sada. Od voća – preporučuju vam se dinje, kajsije, smokve i šljive. Od mesa – samo ono manje masno, kao što su piletina, ćuretina.

Ljubav
U prvoj polovini nedelje još ćete i moći da funkcionišete skladno i smireno sa emotivnim partnerom, ali po ulasku u drugi deo sedmice spremajte živce na gotovs. U najgorem slučaju – sa voljenom osobom će biti nemira, sukoba, bura i oluja. U najboljem – strasti će „pucati“ na sve strane. No, najverovatnije je da ćete dobiti miks ova dva, pa ćete se svađati i miriti sa takvim žarom, kao da vam život od toga zavisi. A slobodni? Pa, šta da vam kažem – imate mlad Mesec u polju ljubavi i očito je da ste spremni za neke nove početke. A tih početaka – oho ho ho ho – itekako može biti! Ako se u ovoj sedmici ne smuvate sa nekim, onda će se to dogoditi u narednoj nedelji....ali ova vam osoba neće pobeći...

Posao
Možda jeste nervozni i impulsivni, ali mozak vam i dalje radi sto na sat i ne dozvoljava vam da u brzini napravite neku pogrešku. Odličan aspekt Merkura sa Saturnom daje vam razboritost, mudrost i sposobnost da svoje iskustvo pretočite u odlične poslovne poteze! Takođe – doneće vam podršku od osoba koje su već dugo blizu vas, bilo kao savetnici, bilo kao poslovni partneri, saradnici. Odluke koje u ovoj sedmici budete doneli mogu promeniti vaše poslovno usmerenje! Zato – birajte mudro!

Novac
Početkom sedmice ćete potrošiti poslednji dinar iz džepa i taman kad budete pomislili da ćete morati da se zajmite, pare će početi da se slivaju u vaše džepove...

Zdravlje
Dame bi mogle da prošetaju na redovnu kontrolu kod ginekologa. Gospoda – uzimajte više tečnosti. I jedni i drugi – osetljivost grla.

BLIZANCI

Hrana
Tokom ove sedmice najviše će vam prijati mlečni proizvodi, posebno kiselo mleko, mladi sir, jogurt – koje možete uzimati uz jelo ili napraviti od njega užinu, dodavanjem komadića omiljenog voća. Da biste poboljšali varenje uzimajte žitarice, koštunjavo voće i dosta zeleniša.

Ljubav
I ove sedmice vam komunikacija sa suprotnim polom ekstra ide od ruke i zato nemojte da štedite svoj šarm i lepršavost – pričajte, dopisujte se, zavodite! Imate odlične šanse da se neko baš onako slatko „zakači“ za vas. Ako ne pre – ljubavni sastanak možete zakazati u danima vikenda. Srećno! Oni koji su u vezama i brakovima u sve su boljem raspoloženju, i samim tim – skladnijem i lepšem odnosu sa partnerom. Mlad Mesec u vašem polju doma otvara novo razdoblje za vas i voljenu osobu. Sada bi bio dobar momenat da porazgovarate sa partnerom o zajedničkim planovima – bilo da su to planovi o ulasku u zajednicu, ili finansijama i pitanjima vezanim za decu ili članove vaše porodice.

Posao
U ovoj sedmici možete napraviti neke vrlo značajne pomake u poslovnom segmentu. Očekuju vas važni dogovori, kontakti sa osobama koje imaju sluha za vas i koje vas razumeju, ali i realizacija poslova i projekata koji u samom startu obećavaju stabilnost i dugotrajnost. Sada možete završiti i ono što ste u prethodnim mesecima pokrenuli, i to prilično uspešno. Malo ćete obratiti pažnju na odnos sa kolegama, jer tu može biti neprijatnih iznenađenja i negativne energije. Izbegavajte rasprave.

Novac
Prilivi nisu ujednačeni, ili dobijate manje novca nego što ste očekivali. No, neki prilivi vam idu sa strane, pa ćete uspeti da bez većih problema pregurate ovu nedelju.

Zdravlje
Moguća je nervoza i nesanica – najverovatnije zbog vremenskih uslova koji vam ne odgovaraju. Kod starijih – moguće urinarne infekcije.

RAK

Hrana
Od vikenda i mladog Meseca u znaku Device – pravi je momenat za one Rakove koji žele na dijetu ili hoće da naprave velike promene po pitanju ishrane. Do tada – uživajte još malo u slatkišima i sladoledima...

Ljubav
Ni vaš znak ova sedmica ne može da zaobiđe kada su u pitanju ti neki neugodni i turbulentni aspekti. Vi ćete biti previše osetljivi, a partner kao da neće imati razumevanja za vaše promene raspoloženja. Zato nije ni čudo što će odnos biti skokovit. Savet – trudite se da zajednički trenuci budu ispunjeni dešavanjima i aktivnošću....a ništa neće faliti ni da strast dignete na kvadrat... Romantiku ostavite za neko drugo vreme...Oni koji su slobodni neka se zaljubljuju, neka žude, neka uzgajaju leptiriće u stomaku...Venera je ušla u vaše polje ljubavi, ali ovo je Škorpionska Venera, pa će vatre strasti da vas „napadnu“ sa svih strana. U prevodu – prepustite se, jednom se živi...

Posao
Vaši poslovni potezi u ovoj nedelji trebaju da budu proračunati i promišljeni. Bolja je situacija da ostvarite i pokrenete nešto sa čim ste već u prethodnom periodu započeli, nego nešto potpuno novo. No, čak i noviteti mogu profunkcionisati, ali uz više uloženog truda. Poslovni segment daje opcije za dobre rezultate, i vaša motivisanost i akcija sada samo mogu tome dodatno doprineti. Mlad Mesec u znaku Device podstiče vas na akciju i daje nove šanse, pogotovo nezaposlenim Rakovima.

Novac
Iako će na samom početku nedelje izgledati da nećete uspeti da naplatite jedno potraživanje, ipak u drugom delu ovog perioda imate realizaciju.

Zdravlje
Solidna zdravstvena situacija, pogotovo kod mlađih pripadnika znaka. Oni stariji – obratite pažnju na grlo i pluća.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari