Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

05. 08. 2018. 20:31   >>  18:53

U novoj astro nedelji: Bikovi - od ljubavne idile do rata svetova, Lavovi - manje priče više ljubavi, a Jarčevima se smeši simpatija

Nedelja koja sledi biće jedna od turbulentnijih u ovom periodu...

OVAN

Hrana
Odlična nedelja u kojoj možete napraviti velike promene po pitanju ishrane – samo vam u jednom trenutku može „kliknuti“ u glavi! Ne bi me ništa čudilo ako biste ovaj period „izgurali“ samo na salatama – ići će nešto teže prva dva dana, ali posle – kao podmazano!

Ljubav
Opa! Upade Venera u vaše polje partnerstava I napravi trigonski aspekt sa vašim vladarom – sve kroz vazdušne znake, pa će ova sedmica dati znatno bolju komunikaciju sa voljenom osobom. Ovaj aspekt baš onako fino gura I u strast, ali će vas hemija “raditi” prvenstveno na mentalnom nivou. U smislu – ako se dobro verbalno uklopite, erotski ćete se uklopiti još bolje….Što se tiče Ovnova slobodnjaka vi ćete tako fino da se kuckate I dopisujete I čantrate I sa nekim novim, ali I sa “starim” osobama u vašem životu. Jednim korakom ste u prošlosti, jednim u budućnosti – a na koju ćete stranu, to samo vi znate….Delimično pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi “traži” nešto novo, samo da znate…

Posao
Venera u polju javnosti I poslovnih partnerstava daje dobre preduslove za kvalitetnije saradničke odnose, ali I za vaš konkretniji “izlazak” pred partnere sa nekim idejama I rešenjima. Konjukcija Sunca I retro Merkura donosi vam ponovljenu šansu, a više nego izvesno I realizaciju poslovnog dogovora ili projekta. Takođe, odličan je period da se propusti lako isprave I da se završi sa papirologijom koja se već izvesno vreme oteže.

Novac
Uran kreće retrogradno u polju novca dajući vam iznenadne, jako povoljne šanse da naplatite neko potraživanje ili dug.

Zdravlje
Nešto ste ni tamo ni ovamo. Dobro vam je, ali ne baš potpuno. Čas ste puni energije, čas kljoknete i mrzi vas da se pomerite.

BIK

Hrana
Vaša vladarka prelazi u znak Vage I vaše polje životnih navika, pa će u narednom periodu biti lakše postići balans po pitanju ishrane. Kao da će vaš organizam sam prepoznavati šta I koliko mu je potrebno od namirnica. Malo, ali slatko – to će biti vaš moto za narednu sedmicu.

Ljubav
Jednog dana ljubavna idila, drugog – rat svetova. Baš na taj način ćete vi I partner funkcionisati u nedelji koja je ispred vas. U suštini – smetaće vam kod voljene osobe sve ono što vam je I do sada smetalo (jer se neke stvari neće popraviti), ali ćete povremeno I pored svega uživati u njenom društvu (a I u hemiji koja će sada biti posebno jaka). Ako ste solo, vašoj vladarki ide u susret retro Mars, ali I retro Saturn, a vladar polja ljubavi vam je, zamislite – retrogradan takođe….Teško da tu može da se provuče neka nova osoba, ali i ako se nešto tog tipa desi, ona će vas po ponašanju ili po izgledu podsećati na prošlost. Ako vam taj neki novitet upada u život, onda će to biti iznebuha, neočekivano I bez ikakve najave…

Posao
Tokom ove sedmice moraćete ponovo sa saradnicima da prođete kroz neke detalje vezane za dogovore, možda da ispravite dokumentaciju ili rešite neku sitnu problematiku. Takođe, u jednom momentu ćete imati nešto lošiji odnos sa šefovima jer će smatrati da niste dovoljno ažurni I da niste na vreme završili svoje obaveze. Bitan period za one koji imaju privatne poslove – mogućnost realizacije jače poslovne saradnje o kojoj već neko vreme pregovarate.

Novac
Nedelja koja je dobra za naplatu potraživanja I dobijanje novca preko poslova koje ste odradili u prethodnom periodu.

Zdravlje
Manji problemi sa kožom – moguće su alergijske reakcije, osipi, ekcemi. Kod starijih Bikova – uzimajte više tečnosti.

BLIZANCI

Hrana
Nedelja u kojoj vam je izuzetno potrebna redovna ishrana, jer ćete se energetski dosta trošiti. Pored tri redovna obroka, trebali biste da uključite I užine – najbolje kombinaciju jogurta sa voćem, voćnih salata ili šake orašastih plodova.
Ljubav
Verujte mi da možete izabrati mnogo suptilnije načine da voljenoj osobi kažete ono što mislite. Vaš metod je ove nedelje – bez dlake na jeziku I “posred srede”, što partneru baš I neće biti milo, jer će to shvatiti kao da mu pridikujete I držite predavanja I kad treba I kad ne treba. Doduše, jeste vi malo ove nedelje baš u tom fazonu, ali povremeno se ugrizite za jezik ili stavite roze mašnu na ono što želite da kažete – izbeći ćete neke neugodne momente ili rasprave. Ukoliko ste usamljeni, baš vas je “krenulo”. Sa svih strana prosto iskaču udvarači, I oni stari I oni novi. Venera se u vašem polju ljubavi smestila I samo privlači I priziva ljubav u vaš život. Vi se dobro provedite I zabavite I ne žurite sa izborima…

Posao
Spaljenost Merkura od strane Sunca I delimično pomračenje Sunca u polju komunikacije I dogovora upozoravaju vas da u ovoj nedelji morate biti izuzetno fokusirani u pregovorima, papirološkim pitanjima, ali I svojim izjavama. Odlučujte razumski, ne impulsivno I na prvu loptu – na ovaj način mogli biste da postignete poslovni dogovor dosta bitan za vas ili da ugovorite povoljne nove uslove u postojećem. Mozak vam je trenutno najjače oružje – iskoristite ga!

Novac
Iako ćete se iz svake, iole “guste” situacije sa novcem tokom ove sedmice izvući, ipak bi bilo dobro da povedete više računa o svojim troškovima.

Zdravlje
Oprez u saobraćaju tokom ove nedelje. Kod starijih Blizanaca – krvni sudovi su opterećeni. Izbegavajte vrućinu I više se odmarajte.

RAK

Hrana
Stomak vam je dosta osetljiv ove nedelje, pa ne biste trebali da ga forsirate jakom ili previše začinjenom hranom. Odgovaraće vam supice, čorbice, neka lagana variva, kao I salate od više vrsta povrća, začinjene limunom I maslinovim uljem.

Ljubav
Tokom ove sedmice Venera u kvadratu sa retrogradnim Saturnom koji vlada vašim partnerstvima govori da će se neka forma emotivnog nezadovoljstva provlačiti u odnosu sa voljenom osobom. Možda imate razloga za takvo razmišljanje, a možda ste samo u ovom periodu preosetljivi I sve doživljavate previše lično. Rakovi koji su usamljeni imaju neke zanimljive kontakte preko prijatelja, izlazaka ili eventualno putovanja. Komunikacija sa suprotnim polom vam prija I osećate se dosta dobro, ali se ne otvaraju pravi uslovi za ulazak u ljubavnu priču. Takođe, neki od vas će biti pod jakim aspektima koji ih vuku u prošlost I čine da se osećate nostalgično. Mogući su kontakti sa bivšim emotivnim partnerima.

Posao
Delimično pomračenje Sunca u polju posla doneće nedelju ispunjenu aktivnošću I dešavanjima. Bitno je da sada sve ono sa čime ste u zaostatku, posebno ako je u pitanju dokumentacija, dozvole – pokrenete, jer je više nego izvesno da ćete uspeti da završite. Oni koji su privatnici neka obrate pažnju na odnos sa poslovnim partnerima, jer mogu imati nekih manjih distrakcija ili problema u poslu, posebno ako na vreme ne ispoštujete svoje obaveze koje imate prema njima.

Novac
Imate mogućnosti za solidnu zaradu, ne samo od redovnog poslovanja, već I neke vanredne prihode od dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje
Mogući su problemi sa varenjem, generalno – stomačnim delom. Kod starijih Rakova – više se odmarajte.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari