Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

29. 09. 2018. 20:00   >>  18:28

Obukle su se za seks: Lavica se oseća seksepilno u korsetu, Račica u tangama...a ostale pripadnice Zodijaka?

Retke su žene koje ne vole seksi donji veš, ali je razlika u tome šta neko smatra seksepilnim.

Ovan

Žena rođena u ovom znaku seks doživljava više kroz strast, a manje kroz romantiku - voli igre dominacije, “prljavu priču” ... U skladu sa tim i bira donji veš koji ima provokativan ton. Crveno joj je omiljena boja, bira ono što naglašava njene adute i zaista će se potruditi da izgleda i bude zavodljiva. Njen okidač za uzbuđenje je osećaj da je željena.

Bik

Žene rođene u ovom znaku u seksu su usmerene na užitak, ali do njega žele da dođu senzualno i nežno. Upravo takav donji veš i biraju - delikatan, u nežnim bojama, pomalo devojački. Vole ružičastu boju, boju šampanjca, čipku, mašnice... Njen okidač za uzbuđenje su grickanje ušiju i nežni, naizgled nevini dodiri.

Blizanac

Žene rođene u ovom znaku u seksu su spontane i prilagodljive - ako ih uzbuđuje partner, svaka situacija im može biti seksi. Vole moderan donji veš, jednostavnih krojeva, metalik i zelene boje. Okidač njihovog uzbuđenja je masaža i senzualni dodiri po bedrima.

Rak

Žene rođene u ovom znaku možda ne izgledaju kao da su toliko seksualno nastrojene, ali razlog tome je što prikrivaju svoj živahan libido. Od njih možete očekivati puno tangi, cvetne dezene, žive boje... Okidač njihovog uzbuđenja su poljupci po grudima i generalno dodiri po grudima, ramenima i vratu.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari