Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

22. 06. 2018. 18:30   >>  16:35

Muškarci ova tri horoskopska znaka teško zaboravljaju staru ljubav

Svako ima neki događaj iz prošlosti koji je ostavio snažan uticaj. Naravno, to se tiče i našeg ljubavnog života

Dok neki podignute glave s veseljem gledaju u budućnost, a koncentrišu se isključivo na sadašnjost, drugi ne mogu da zaborave tako brzo prošlost. Muškarci rođeni u ova tri znaka teško mogu da prebole prošlu vezu i neke bivše ne mogu celog života da izbace iz glave.

Rak

Za muškarce rođene u znaku Raka rastanci su prava noćna mora i jako teško mogu da se "oslobode" senke bivše veze. Oni jako puno ulažu u vezu i sanjaju o tome da budu zauvek sa svojom ljubavi. Žude za sigurnošću - pa im je teško da izađu iz veze s nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tera ih na to na idealizuju svoju prvu ljubav.

Lav

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za svoju partnerku će uraditi apsolutno sve, i odmah žele da provedu ceo život s njom. Nakon raskida veze teško prihvataju da neće više sve biti kao ranije. Od straha da ih neko opet ne povredi mnogo opreznije ulaze u nove veze i često sanjanju o starim dobrim vremenima s bivšom partnerkom.

Strelac

Veza sa slobodnim duhom – kakav je muškarac rođen u znaku Strelca – nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odluči za čvrstu vezu. Nekako je tek prva velika ljubav uspela da ga veže uz sebe – i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega bila jednostavno savršena (premda je s njom imao iste probleme kao i s tobom).

Izvor: miss7.24sata.hr

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari