Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

06. 06. 2018. 17:30   >>  16:19

Srce im se raspalo na sitne komade: Strelac kreće na put, Ribe trče kod terapeuta

Slomljeno srce nakon raskida, ljudi leče na različite načine. Otkrivamo vam kako se znakovi po Zodijaku nose sa raskidom.

Ovan
Kada je Ovnu slomljeno srce sastaje se sa što više partnera. Nastavlja da podseća sebe da je vredan trofej koji ne sme biti pobeđen i neće se odmoriti dok ne pronađe nekoga ko će ga tretirati na odgovarajući način.

Bik
Prekinuće sve kontakte i sve što ga podseća na partnera. On veruje u izreku: „ako ne vidiš, ne misliš“ i neće se zadržati na bilo kojem detalju koji ga podseća na bolni raskid.

Blizanci
Oni će pokušati da ostanu prijatelji čak i sa slomljenim srcem. Smatraju da će kroz prijateljski odnos uspeti da se oporave od razdvajanja i da će lakše preživeti gubitak ako komuniciraju sa partnerom.

Rak
On će biti nervozan, ali će verovati da se sve dogodilo iz nekog razloga. Uz bol u srcu, nastaviće da živi kao i pre nego što je upoznao svoju bivšu ljubav.

Lav

Odlazi u nove avanture. Učestvuje u bilo kojoj avanturi kako bi oslobodio ljutnju i bol. Živi kao da je danas njegov poslednji dan života.

Devica
Devica se koncentriše na posao i postaje najbolja u svojoj oblasti. Devica radi neumorno i, upisuje nove kurseve i dobija još jedno obrazovanje. Devica stalno radi jer ne može da se nosi sa mislima na gubitak.

Vaga
One nestaju. Izbegavaju ljude neko vreme, jer ne žele da ih niko pita o bivšem partneru ili kako se osećaju. Zbog toga nestaju dok ne sakupe snage da mogu da govore o svojim osećanjima.

Škorpija

Odlazi u najbliži bar. Škorpija je veoma ekstremna, pa kad je povređena, može da podlegne samodestruktivnom ponašanju. Obično ima jaku emocionalnu reakciju na bol u srcu, a ovo ponašanje je jedini način da ga preživi.

Strelac
Putuje. Indija, Tajland, Bali – bilo koje mirno mesto gde može mirno da razmišlja, pusti partnera i fokusira se na mentalno i emocionalno razvijanje. Treba da napusti zemlju, isključi telefone i usredsredi se na oporavak.

Jarac
Provodi više vremena sa svojom porodicom da napuni prazninu drugačijom vrstom ljubavlju. Jarac je veoma orijentisan prema porodici, a porodica deluje na njih umirujuće.

Vodolija
Koristi kreativnost da nastavi dalje. On je kreativan i umetnički obdaren, i zna kako da pretvori bol u umetnost. On deli svoje dramske ljubavne priče sa drugima.

Ribe

Odlaze kod terapeuta. Ribe su vrlo emotivne i sentimentalne, ali to retko pokazuju čak i svojim najdražima. Da prežive prazninu i nastave dalje, razgovaraju sa nekim ko ih ne poznaje i neće im suditi. Ne žele da neko drugi zna da raskid nije lak za njih.

Izvor: srbijadanas.com

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari