Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

15. 09. 2017. 18:30   >>  15:00

Vikend horoskop: U petak se zabavite, a u subotu se držite saveta poznatog astrologa

Na trenutak zaboravite sve brige i izazove i dozvolite da vas čarolija Meseca vodi

Pri kraju još jednog pozitivne, ali promenjive nedelje, u petak, 15. septembra Mesec je, kao i prethodni dan, u Raku; u kvadratu je s Jupiterom u Vagi, s kojim je pak u sekstilu Venera u Lavu. "Petak je odličan dan za proslave, zabave, fenomenalan provod s prijateljima i porodicu, izlaske... i jednostavno uživanje", kaže britanski astrolog Gregori Skot. U subotu Mesec prelazi u znak Lava i pridružuje se Veneri u tom znaku; Merkur je i dalje u Devici pa je u konjunkciji s Marsom tako da se energije te dve planete mešaju.

"U subotu ćete žudeti za razumevanjem, a kada dođete do tog razumevanja i znanja, imaćete želju o tome da govorite na sav glas, učinićete nešto vatreno i dramatično", kaže Gregori Skot. Zbog naglaska na vatri koji daju Mesec i Venera u Lavu, bićete vrlo ponosni što ste uspeli sami doći do spoznaje kojoj ste težili. "Proslavite to! Vi ste obavili sav posao - i ako ste obavili posao, zaslužujete i proslaviti svoj težak rad.

Zato, u petak insistiram da slavite, a u subotu insistiram da slavite još više! I da se dobro zabavite - jer to ste zaslužili: marljivo ste radili i uvek davali sve od sebe", kaže astrolog. Ova su dva dana nagrada za to - dva dana da se zabavimo, da slavimo, uživamo u društvu drugih ljudi, uživamo u životu...

"Bili bismo ludi da to ne iskoristimo!" ističe Gregori Skot i savetuje da obavezno isplanirate druženje s prijateljima ili ljudima koje volite i da se dobro zabavite. "Ako se tih dana sretnete s ljudima, očekuje vas prekrasno iskustvo."

U nedelju je Mesec i dalje u Lavu i u trigonu s Uranom u Ovnu. Uran je planeta pobune, on želi stvari da učini na svoj način, on govori: "Ja sam drugačiji, jedinstven, poseban. Nije me briga šta drugi misle, učiniću ono što želim." To je dodatno naglašeno s obzirom na to da je u znaku Ovna, koji izgura sve sa svoga puta kako bi napredovao i išao tamo gde želi da ide. Uz Mesec u Lavu, takođe vatrenom znaku, daje dodatnu energiju i entuzijazam - dobrodošle nakon dva dana "provoda".

U Lavu je i Venera, koja je isto u trigonu s Uranom i ona daje dozu strastvenosti, vatrenosti, uzbuđenja i dramatičnosti.

Osim što i nedelja obećava uživanje i dobru zabavu, zahteva i malo opreza jer krije opasnost od "previše dobrih stvari", upozorava Gregori Skot, s obzirom na to da sva ta vatrenost i dramatičnost može zakuvati i žučnu raspravu. I u nedelju ćete poželeti da izađete, radite nešto zabavno i uzbudljivo - čak i ako inače tome niste skloni. Zato, izađite iz svoje zone komfora i zabavite se!

Izvor: Sensa klub

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari