Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

13. 09. 2017. 18:30   >>  16:32

Astro prognoza: Da li već osećate udare Erosa i preokrete sudbine?

Vatromet emocija, rizičnih strasti i neverovatnih životnih izazova - evo kako će na vaš horoskopski znak uticati konjukcija Jupitera i Erosa!

Jupiter, planeta prosperiteta, putovanja, hedonizma i kontakata sa strancima, prelazi preko poslednjih stepeni Vage, spremajući se da 10. oktobra, posle 12 godina, uđe u Škorpiju. Tokom ove nedelje, Jupiteru se približava asteroid Eros tako da će u drugoj polovini perioda obrazovati konjunkciju. Ovakav aspekt još više naglašava simboliku Erosa (erotičnost, lični magnetizam, zavodljivost), zbog čega će malo ko moći da odoli predstavnicima sedmog zodijačkog znaka.

S druge strane, opozicija između Erosa blizu Jupitera i retrogradnog Urana u Ovnu najavljuje uzbudljive preokrete na ljubavnom planu, tajne veze, burne rastanke i mogućnost skandala, a to se naročito odnosi na poznate ličnosti.

Sekstil koji Jupiter obrazuje sa tranzitnim Saturnom u Strelcu, donosi obnovu saradnje sa strancima, nove šanse po pitanju stručnog usavršavanja i dobijanja stipendija u inostranstvu. Kvadrat sa Plutonom upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita.

Uticaj Jupitera naglašen je u Strelcu, Ribama i Raku, a Urana u Vodoliji, Jarcu i Škorpiji, zbog čega će predstavnici ovih znakova biti više na "udaru" ovih aspekata, ali neće zaobići ni ostale.

OVAN (21. 3 - 19. 4) Konjunkcija Jupitera i Erosa u opoziciji sa retrogradnim Uranom u vašoj astrološkoj kući ličnosti, upozorava da se pazite skandala ako ste u tajnoj vezi, posebno ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti.

BIK (20. 4 - 21. 5) Pozicija planeta prosperiteta i neočekivanih situacija, Jupitera i Urana, može da vam donese promenu radnog mesta ili posla.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6) Vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa, Jupiter u konjukciji sa Erosom, nasuprot retrogradnom Uranu u kući više sile, upozorava da izbegavate rasprave sa nekim s kim ste u dugogodišnjoj vezi ili braku.

RAK (22. 6 - 22. 7) Saturn, vladalac vašeg astrološkog polja ljubavi, u sekstilu sa Jupiterom blizu Erosa, donosi vam mogućnost ulaska tajnu u vezu sa zauzetom osobom koju najverovatnije već duže vreme poznajete preko poslovnih kontakata.

LAV (23. 7 - 22. 8) Pozicija Urana i Saturna, vladalaca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, ali i Jupitera blizu Erosa, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa zauzetom osobom na nekom putu u inostranstvu.

DEVICA (23. 8 - 22. 9) Retrogradni Uran u vašem polju finansija u opoziciji sa Jupiterom blizu Erosa, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove kao i da se čuvate prevare. Trigon sa Saturnom vam donosi zaradu preko poslova sa strancima.

VAGA (23. 9 - 22. 10) Jupiter blizu Erosa u vašem znaku u opoziciji sa retrogradnim Uranom u astrološkom polju ljubavi, opominje da budete oprezni, kako ne biste postali "plen" nekog iskusnog zavodnika, ako ste dama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11) Aspekti između Saturna u vašem polju ljubavi i Urana u polju posla, mogu da vam donesu obnovu veze sa starom simpatijom, dok pozicija Jupitera i Erosa, nagoveštava mogućnost sklapanja dogovora u tajnosti sa osobom na položaju.

STRELAC (23. 11 - 21. 12) Vaš vladalac Jupiter, planeta kontakata sa strancima, blizu Erosa, u sekstilu sa Saturnom u vašem znaku, može u vaš život da dovede staru ljubav, u isto vreme kada vam se pruža šansa za obnovu saradnje sa strancima.

JARAC (22. 12 - 19. 1) Vaš vladalac Saturn, planeta, ambicije, prošlosti i čekanja, u trigonu s drugim vladaocem vašeg znaka, retrogradnim Uranom, donosi vam nastavak saradnje sa nekadašnjim psolovnim partnerima.

VODOLIJA (20. 1 - 18. 2) Vladalac vašeg znaka, retrogradni Uran, u opoziciji sa Jupiterom i Erosom u vašem polju flerta, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa osobom koja je zbog posla poznata u javnosti.

RIBE (19. 2 - 20. 3) Vladalac vašeg astrološkog polja karijere, Jupiter blizu Erosa, u opoziciji sa Uranom u polju novca, nagoveštava mogućnost prelaska na neko drugo radno mesto ili promene posla.

STRASTVENI IZLIVI EMOCIJA

Znak u kome vam je Eros u natalnom horoskopu, opisuje osobu koju možete da zavedete ili kojoj ne možete da odolite, pa ne čudi što se upravo isti znaci često više privlače od suprotnih. Asteroid Eros u opoziciji sa Uranom u Ovnu i polusekstilu sa asteroidom Amorom u posesivnoj Škorpiji, najavljuje period u kome će dominirati strastveni izlivi emocija, kako ljubavi tako i ljubomore.

Autor: Astrolog Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari