Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

13. 08. 2017. 18:30   >>  10:49

U novoj nedelji: Slobodne Vodolije u novim ljubavnim pričama, Jarčevi još da sačekaju

Kako će se zvezdani aspekti odraziti na vaša najvažnija životna polja u periodu od 14. do 21. avgusta, saznajete.

OVAN

Hrana
Ulazite u nedelju koja sa sobom donosi preteranu potrebu za svim životnim zadovoljstvima, pa i za hranom. Pokušajte da ograničite makar konzumiranje slatkiša.
Ljubav
Nedelja kada neki od usamljenih pripadnika ovog znaka mogu ponovo pokrenuti kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Ukoliko ste od onih koji su na svoju ljubavnu prošlost stavili tačku – računajte na izuzetno interesovanje suprotnog pola prema vama. Neki od kontakata koji se pokreću tokom ovog perioda mogu se čak pretvoriti i u vrlo ozbiljne ljubavne priče. Kod zauzetih – Venera, planeta koja vlada vašim partnerstvima, u jakom je opozitnom aspektu sa Plutonom i kvadratu sa Jupiterom. Neće biti lako održati sklad sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, jer će dolaziti do ljubomornih scena, do pokušaja emotivnih ucena i manipulacije. Vi ćete gledati da se distancirate iz svega ovoga, što će u nekim slučajevima samo pogoršati situaciju. Jedino što mogu da vam savetujem jeste da pokušavate da se prilagodite dešavanjima na dnevnoj bazi. I da se ne nervirate previše, ukoliko je to moguće.
Posao
Kod Ovnova će biti vrlo aktuelni svi problemi sa papirologijom i komunikacijom sa poslovnim saradnicima i kolegama. Moraćete da na brzinu rešavate neke situacije ili da se po više puta vraćate na određene stavke u dogovorima. Merkur je retrogradan, nemojte to zaboraviti – ne ostavljajte ništa nedorečeno i vodite računa da ne kasnite sa svojim obavezama. Prvo Sunce, a zatim i Mars dolaze u dobar aspekt sa Saturnom – pokrenite sve ono što je vezano za inostranstvo u većoj meri, iako ćete i dalje morati da budete strpljivi da bi se neke stvari realizovale. Odnos sa kolegama promenljiv.
Novac
Rizični potezi nekim Ovnovima će svakako doneti solidne finansijske prilive, ali sa ovim treba biti obazriv i ne shvatati stvari zdravo za gotovo. Potrudite se da vaši dogovori budu realni, pa će i prilivi od njih biti isti takvi.
Zdravlje
Izbegavajte bilo kakvu vrstu preterivanja, jer ona može negativno da se odrazi na vaše zdravlje, a naročito kod starijih Ovnova – na srce i krvne sudove.

BIK

Hrana
Mesec u vašem znaku, Venera u kvadratu sa Jupiterom – u prevodu – Bikovi ne znaju šta je dosta ni u kakvoj vrsti uživanja, pa ni u hrani. Kad stanete na vagu krajem ove nedelje, onda ćete kukati....
Ljubav
Ako ste slobodni – ni vi sami ne znate u ovim danima šta želite. Znate samo da hoćete da vam se nešto dešava na ljubavnom planu, pa „šaltate“ na sve strane. Komunicirate sa bivšim partnerima, flertujete sa onima koji su od skora u vašem životu, šaljete „opasne i fatalne“ poglede ka kolegama...i tako dalje i tako dalje. Neću ni da pričam o tome da se povremeno „rekreativno“ muvate i sa nekim ko je zauzet. U prevodu – kao mnogo toga se oko vas dešava, a u suštini – baš ono što želite nikako da se ostvari. Zauzeti pripadnici znaka moći će da funkcionišu normalno sa voljenom osobom samo ako se baš sve „kockice slože“, što se, da se razumemo – neće dogoditi. Dakle, očekuju vas dani kada ste vi ubeđeni da ste vi korektni, a partner ne....i obrnuto. Muči vas i ljubomora, muči vas i posesivnost, pa kad se još i ovo uključi u dešavanja na dnevnoj bazi...biće veselo. Da li da spomenem da ćete i vi flertovati „sa strane“?
Posao
Čas ćete biti lenji i teško će vam biti da se pokrenete, a kamoli da uradite nešto konkretno u poslovnom segmentu....a čas ćete se baciti na posao toliko da će sve prštati, pokušavajući da nadoknadite ono što ste propustili. Teško u ovim danima imate priliku da funkcionišete normalno, opušteno, nego svaki čas idete iz krajnosti u krajnost. Doduše i okolnosti su takve da vam ni malo ne olakšavaju situaciju. Ako pravite bilo kakve dogovore ili ulazite u nove poslove, bilo bi fino kad biste se malo spustili na zemlju i pokušali realnije da sagledate situaciju. Ne pravite velike i spektakularne planove, jer od toga neće biti ništa.
Novac
Neću da pričam o tome da u ovoj nedelji možete zaraditi, jer je to više nego izvesno. Pričaću o tome da ćete sve ono što zaradite potrošiti, a verovatno i preko toga. Nedelja nije dobra za rizike, jer će se malom broju vas to i isplatiti.
Zdravlje
Kao što rekoh u segmentu o hrani – preterivanje. A ko je još video dobro od toga? Vaši krvni sudovi će vam biti zahvalni ako više povedete računa o sebi. Ženski deo populacije bi baš i mogao da ode kod ginekologa i na kontrolu grudi.

BLIZANCI

Hrana
Veći problemi sa varenjem i stomačnim delom donose Blizancima potrebu da vrlo vode računa o namirnicama koje unose u ovoj nedelji. Laki, a češći obroci, a slatkiše i masti životinjskog porekla smanjite na najmanju moguću meru.
Ljubav
Ako ste slobodni, uglavnom se to neko poznato društvo u ovoj nedelji mota oko vas. Družite se sa prijateljima, povremeno upoznate nekog novog, ali u suštini – nikakvih spektakularnih pomaka na ljubavnom planu nema. Doduše, povremeno (ili malo češće) vam misli odu ka jednoj osobi koja je sada udaljena od vas, ali tu trenutno ne možete ništa posebno uraditi, osim da sačekate njen povratak. Za dalje ćemo videti....Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim zajednicama ove će nedelje biti manjih rasprava, povremenih napetosti, ali ništa od ovoga neće uticati u većoj meri na vaš odnos. Ako ste u braku – „kačićete“ se oko novca i oko dece....ukoliko ste u emotivnoj vezi, verovatno će neka ljubomora doći na dnevni red. U suštini, ni vi ni vaše voljeno biće nećete zaista ozbiljno shvatiti ove vaše napete momente. U prevodu – sada rasprava, već u sledećem trenutku funkcionišete kao da ništa nije bilo.
Posao
Iako će početkom nedelje izgledati da ulazite u dane koji će doneti velike promene, kada sve saberete i oduzmete na kraju shvatićete da ste sve uradili nekako na pola i da je gro vaših planova ostalo nerealizovano. U suštini,ova nedelja i nije pogodna za neke gromovite početke, a budite sigurni da će vam male, svakodnevne problematične okolnosti non stop unositi distrakciju i vraćati vas korak unazad. E, tako vam je to kada em vladar vašeg znaka ide retrogradno, em vam ono što se dešava oko vas ne ide na ruku. U suštini, radite ono što je u vašoj moći i budite zadovoljni čak i sitnim pomacima.
Novac
Venera u polju novca u kvadratu je sa Jupiterom i jako je malo verovatno da vaše finansijske konstrukcije sada mogu uspeti, jer niste realni i previše očekujete.
Zdravlje
Mogli biste vi lepo da ove nedelje odete na godišnji odmor. Ako već ništa ne možete uraditi kako valja, onda se bar ljudski odmorite i napunite baterije.

RAK

Hrana
Ovo je nedelja kada će vam oči biti gladne, a želudac premali da primi u sebe sve ono što biste vi sada smazali „očas posla“. Kada navalite na slatkiše i sladolede, nećete znati šta je dosta.
Ljubav
Dragi slobodni Rakovi, sad kad se ove sedmice upletete u neku fatalnu, opčinjavajuću, mističnu, romantičnu, senzualnu, strasnu priču – nećete znati ni da li ste pošli ni da li ste došli. Neke će vas oči udariti pogledom, neke će vas usne opiti, neki će vas dodiri začarati u potpunosti. Sad, šta će od toga biti dalje – bolje da sačekamo pa da vidimo....nego da vam ja dajem prognozu, jer mislim da vam se ona ne bi dopala....Oni koji su u dužim emotivnim vezama i bračnim zajednicama...vama prosto ne znam šta bih rekla. Bolje je da provodite što manje vremena sa partnerom, a da se trudite da ti zajednički trenuci budu ispunjeni dešavanjima, živošću, nekim aktivnostima...Bolje je da malo čeznete za voljenom osobom nego da često budete zajedno, jer ako budete – otvarate vrata za rasprave, sumnje, ljubomore, posesivnost...i tako dalje i tako dalje. Ovako, ako se malo viđate – mnogo ćete se voleti. A to je baš fino.
Posao
Malo su čudni aspekti za Rakove u poslovnom segmentu ove nedelje. Situacija je takva, da ako se pokrenete i budete aktivni, možete ostvariti solidne rezultate. Međutim, neki od vas neće imati niti motiva niti želje da se posebno angažuju, pa će propustiti neke poslovne šanse. Dalje, u vašim planovima i dogovorima morate biti realniji i pokušati da sagledate sa svih strana situaciju, jer se lako možete uplesti u neke poslove od kojih ćete mnogo očekivati, a malo dobiti. Ako već ne možete sami da saberete i oduzmete šta valja, a šta ne – pokušajte da pitate za savet osobe od poverenja.
Novac
Novac će vam dolaziti, ali ćete ga vi nemilice trošiti. Ako planirate neka veća ulaganja i investicije, morate biti na oprezu.
Zdravlje
Sem hedonizma i velike potrebe za hranom, Rakovi u ovoj nedelji mogu imati problema sa stomačnim delom. Starija populacija – mogućnost za holesterol i povećanje šećera u krvi. Takođe, ženski Rakovi bi trebali da prošetaju do ginekologa.

LAV

Hrana
Istina je da se u ovoj nedelji dosta trošite i da vam je potrebna jača hrana, ali to ne znači prejedanje i neumerenost, čemu ćete itekako biti skloni.
Ljubav
Slobodni Lavovi bi na jedno pet strana ako je to moguće. Malo biste da se „kontaktirate“ sa bivšim emotivnim partnerom, malo biste (čitaj - mnogo biste) da flertujete, malo biste da se tako čačkate sa nekim zanimljivim ljudima koji su zauzeti i sa kojima imate solidnu razliku u godinama, malo biste da ludujete i da se ne obavezujete....a malo biste i da budete u povremenim „šemama“. Na koju ćete se stranu zaista i odlučiti i usmeriti svoju potpunu pažnju, to je već veliko pitanje i zavisi samo od vas. U svakom slučaju – vama je dobro. A to i jeste najbitnije, zar ne? Oni u emotivnim vezama i bračnim zajednicama u jednoj su neobičnoj situaciji ove nedelje. Odnos sa partnerom je korektan, i problem ne leži u tome. Suština je da se vama dopao još neko i da vas ta osoba zaista privlači, često o njoj razmišljate i tako biste se rado upustili u nešto što je zabranjeno, slatko, tajno....Da li ćete to uraditi ili ne, ja to već ne znam....ali ako vam tako nešto padne na pamet da sprovedete u delo – nemojte posle da se žalite i kukate kada krenu problemi....
Posao
Povremeno će vam se činiti da je sama sudbina na vašoj strani, da ste postali miljenik sreće i da će sa svih strana krenuti da vas zatrpavaju novcem, počastima, nagradama, prilikama koje se ne propuštaju. Ne kažem, neki od vas će zaista i osetiti dobar deo ovoga. No, gro Lavova će shvatiti da su se previše nadali, da su situacije koje su očekivali prenaduvane i da ćete morati da smanjite svoja očekivanja. Zato bih vas posavetovala da ne idete „grlom u jagode“ ove nedelje. Možda je bolje o nekim situacijama malo sesti, porazmisliti, realnije sagledati....pa tek onda delati. To će se pokazati kao dobro po vas.
Novac
Ne možete da nastavite da trošite kao da vaš novčanik nema dno, jer je evidentno da se prilivi smanjuju ili proređuju. Prilagodite se trenutnim okolnostima.
Zdravlje
Mozak je prenapregnut, psiha je opterećena, a neki od vas malo značaja pridaju snu i odmoru. Mlađima je potrebna rekreacija, starijima je potrebna i analiza krvi.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari