Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

09. 08. 2017. 18:30   >>  14:02

Kineski horoskop za avgust: Svinje da upoznaju nove ljude, Pacovi da se drže devize "u se, i u svoje kljuse"

Avgust je vreme alhemije, svi rituali otpuštanja dobiće snažnu podršku energije Zemlje, piše Lovesensa. Dobro se pripremite, jer kineski horoskop najavljuje izazove.

Pacov

Oslonite se na svoje snage, kako u poslu tako i organizacionim životnim pitanjima. Nema puno pomoći sa strane ovog meseca, ali to za vas nije smak sveta. Neka vas trzavice ne izvedu iz takta, čuvajte se oštrih reči. Imate pravo na iskrenost i kritiku ali ne i na neprijatan rečnik. Ako upoznate novu, privlačnu osobu, ne poredite je s partnerom iz prošlosti. Takva poređenja nisu fer.

Bivo

Ako zaista priželjkujete tu ljubav, dajte onda sve od sebe i pokažite koliko privlačni umete da budete. To ne znači i da otkrijete sve. Tajanstvenost može biti vrlo privlačna. Na profesionalnom polju, najvažnije je da osluškujete planove drugih i da svoje, nekako, uklopite u njih. Saradnja je ključna reč u avgustu.

Pratite nas i na Viberu!

Tigar

Zajedništvo, to je ono što će očuvati ljubav i dati vam snage da prebrodite sva iskušenja ovog meseca. Obuzdajte svoje trenutne impulse, prihvatite da se romansa može graditi i korak po korak. I na poslu pokažite strpljenje, čak i ako neki koraci vode unazad. Temelj je važan, potrudite se da ga ojačate.

Zec

Nećete sresti srodnu dušu na mestima gde je dosad niste sreli. Zato ne izbegavajte pozive na neobična mesta i krenite širom otvorenih očiju, otvorenog srca. Ako ste u vezi, ne plašite se suprotstavljenih stavova. Takođe, nemojte dozvoliti da oni izazovu konflikt – tolerancija je vaš moto za ovaj mesec. To važi i za posao, mada ne treba ispuštati konkurente iz vida.

Zmaj

Prvi susret ne obećava mnogo, ali nemojte dozvoliti da bude i poslednji. Strpljenje i spremnost na prilagođavanje prijaće vam više nego što očekujete. Zauzeti Zmajevi treba da razjasne nesporazume ili da konačno prekinu vezu u kojoj nema razumevanja. Na poslu vas čeka uspeh, pod uslovom da napravite realistične planove i pratite ih pažljivo narednih mesec dana.

Zmija

Ne dozvolite da vas privlačnost zaslepi toliko da kraj sunca ne vidite i zvezde koje obični ljudi vide tek kad padne mrak. Romansa vas čeka kad zaista dobro pogledate oko sebe. Tražite dobre poslovne savetodavce, ali svaki savet primenite tek kad ga prvo sami proverite. Verujte drugima, ali pre svega – svojim očima i zdravom razumu!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari