Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

03. 08. 2017. 07:16   >>  12:21

Ljubavni horoskop za avgust: Blizanci imaju najveći potencijal za sreću, problemi za Devicu, Ribe rešene da nađu novu ljubav

Ljubavni horoskop za avgust: Dugo, toplo leto se nastavlja, a avgust donosi mnogo uzbuđenja i iznenađenja u emotivnim odnosima. Ko će se zaljubiti, ko će flertovati, kome slede nesporazumi sa partnerom a ko uživa saznajte u ljubavnom horoskopu za avgust 2017, piše Astrologija & Bahove kapi.

OVAN

Na ovom planu, vaš je znak podržaniji od svih ostalih. Nemojte sedeti skrštenih ruku već preduzmite nešto konkretno: ohrabrite suprotnu stranu nekim diskretnim znakom.

Mesečni horoskop: Avgustovsko sunce Jarčevima topi srce, Lavovima nabija tenziju...

BIK

Ovo je mesec za stabilizaciju ljubavi sa stalnim partnerom. Ukoliko niste u vezi, pokušajte da poboljšate komunikaciju i da proširite krug osoba sa kojim se družite. Novu ljubav biste mogli naći na nekom mestu za izlaske tipa kafić ili šoping centar. Obratite pažnju na Blizance ili Devicu. Ukoliko ste u vezi, iznenadite partnera sa manjim poklonom.

BLIZANCI

Vaš znak, s obzirom na Jupiter u Vagi, poseduje najveći potencijal za sreću na ljubavnom planu, bez obzira da li ste u vezi ili ne. Ipak, ako u ljubavi nešto ne funkcioniše, prilika je da se zapitate da li ste dovoljno dali sebe. Povećajte nivo tolerancije, naročito u drugoj polovini meseca.

RAK

Stupate li u novu vezu ili pokušavate li da „izgladite“ nesporazume sa stalnim partnerom, svakako to učinite u prvoj polovini meseca, dok Merkur ne pređe u retrogradni hod. Vaša emotivna povredljivost, često zna da bude kamen spoticanja u vašoj vezi. Imajte to u vidu, pre nego se naljutite na partnera. Nekad je pametnije ne odgovoriti na partnerovu provokaciju.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari