Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

03. 07. 2018. 12:00   >>  11:55

Ako s njima krenete na more, evo šta vas čeka... Škorpija se nudi da maže leđa zgodnim strancima na plaži, Blizanci nemaju mira ni sekund!

Zabavite se i prepoznajte u tekstu svoje prijateljice, partnera, porodicu i poznanike

Ovan

Ovan nema živaca da mirno leži na plaži. Do 10 sati ujutro već je preplivao do prvog ostrvca, prijavio se na turnir odbojke na pesku te isplanirao večernju zabavu. Ako ga vidite kako se mršti, kraj njega se verovatno smestila porodica sa (pre)glasnom decom, koja se upravo sprema da jede ćevape s puno luka.

Bik

Bikove ćete na plaži prepoznati na prvu loptu po količini stvari koje imaju oko sebe. Ako ne nađu mesto u hladovini, doneće sa sobom najveći suncobran i putni frižider s dosta energetskih pića zbog čega će biti vrlo popularni u društvu. Želite li razveseliti Bika, kupite mu sladoled, jer obožavaju da jedu slatkiše.

Blizanci

Blizanci su duša svake zabave. Jedva čekaju da dođu do plaže i započnu razgovore s nepoznatima, bez obzira da li je reč o nedavnom ubodu meduze, novom letnjem hitu ili monstruozno visokoj cieni pića u lokalnom baru. Ne mogu biti mirni ni 5 minuta, ako ne pričaju s vama, verovatno proveravaju vesti mobilnom, listaju novine ili ližu sladoled.

Rak

Rakovi biraju plaže s najčistijom vodom i mnogo ljudi. Na plaži vole da se prave da su nevidljvi. Staviće na glavu šešir najvećeg oboda i naočare za sunce i pretvaraće se da čitaju knjigu dok prisluškuju razgovore u svojoj blizini.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari