Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

16. 07. 2017. 16:34   >>  10:49

U sedmici pred nama Ovnove će mučiti nervoza, a Vage će sedeti na “četiri do osam ljubavnih stolica”!

Horoskop za period od 17-23. jula, otkriva šta vas čeka...

OVAN

Hrana
Još ove sedmice će nervoza, a samim tim i „skokovit“ apetit i problemi sa varenjem, biti naglašeni, a onda ulazite u jedan opušteniji period. Neka osnova vaše ishrane u ovom periodu budu salate u kombinaciji sa grilovanim mesom.
Ljubav
Pričati o tome da nemate novih emotivnih prilika, bi prosto bilo smešno. U vašoj blizini i u komunikaciji sa vama su minimum dve osobe, sad – druga je stvar da li ste vi zainteresovani za njih ili ne. Vaša inicijativa i nije bila nešto naročita u prethodnom periodu, čak i ako postoje osobe koje vam se zaista dopadaju. U ovoj nedelji vas situacije ipak mogu pogurati u pravcu konkretnijih poteza. Ne zaboravite da je na samom kraju nedelje mlad Mesec u vašem polju ljubavi – vreme je da se zaista krene put nekih novih emotivnih priča. U vašim emotivnim i bračnim relacijama – i ove nedelje Mars i Sunce na poslednjim stepenima znaka Raka u kvadratu sa Uranom samo donose turbulenciju i nervozu. Nemojte dozvoliti da vas bes i impulsivnost uvedu u neka ponašanja zbog kojih biste žalili kasnije. Poslušajte savete voljene osobe, koja je sada mnogo stabilnija. Zaboravite na nervozu i opustite se.
Posao
Što se više nervirate, manje ćete uraditi. Što više pokušavate da držite pod kontrolom neke situacije, sve vam dodatno izmiče iz ruku. Na promene u ovom periodu ne možete uticati, pa je bolje da se prepustite toku događaja i vidite gde će vas odvesti. Ne mora da znači da će to automatski biti loše po vas. Druge osobe vam donose nove prilike, donose vam dobre predloge za saradnju i spremne su da se potrude oko vas. Prihvatite tuđu inicijativu, pomoć i podršku, jer će vam svakako činiti dobro. Vreme je i za kontakte sa strancima, ali i za pokretanje pravnih postupaka.
Novac
Venera u trećem polju donosi nove prilike za zaradu. Sigurno je da u ovom periodu možete dobiti novac sa više strana. Doduše, troškovi, naročito oni vezani za kuću i članove porodice i dalje su nepredvidivi, ali uspevate nekako da izlazite na kraj sa njima.
Zdravlje
Potrebno vam je opuštanje i odmor da ne biste više vrebali priliku da se posvađate sa onima koji vam dođu na put. Neophodno je da rasteretite svoj mozak. Starijima problemi sa pritiskom, krvnim sudovima.

BIK

Hrana
U ovoj nedelji vam prija lakša hrana i manji obroci. Bazirajte svoju ishranu na povrću – kuvanom, barenom, grilovanom. Ako volite ribu – slobodno navalite, a ako niste baš neki pobornik ovih specijaliteta, konzumirajte pileće ili ćureće meso.
Ljubav
Trigon Venere i Jupitera daje slobodnim Bikovima ove nedelje mogućnost za ulazak u emotivnu priču. Sad, problem je samo u jednom – koliko ste vi lično spremni da se odlučite samo za jednu osobu. Naime, vaša vladarka u znaku Bika sklona je da malo sedi na dve stolice, kao što ste vi skloni da čavrljate paralelno sa više osoba. Ovde se može dogoditi da istovremeno „radite“ na dva koloseka i pokrećete dve emotivne priče....kuda će vas sve ovo odvesti, to ćemo naravno, tek videti. U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama najbolje je da trenutno pustite da voljena osoba bije neke svoje bitke i da se nosi sa problemima kako zna i ume. Ne ometajte je u procesu, da ne bi došlo do nekog konflikta ili svađe između vas dvoje. Ono što možete da uradite jeste da ne pritiskate, već da zajedničke momente iskoristite za neke lepe aktivnosti i razgovore. Samo opušteno....
Posao
Vaše treće polje – komunikacija, dogovora, saobraćaja – prilično je loše postavljeno u ovoj sedmici. Zato bi valjalo izbegavati konfliktne situacije sa onima sa kojima sarađujete. Možete se nervirati oko papirologije, oko previše dinamike u vašem poslovnom životu – tu izgurajte još ovu nedelju kako znate i umete. Imate dobre pozicije za dogovore sa stranim firmama ili sa većim ustanovama. Takođe, možete dobiti pohvale na svoj račun, a neki od vas čak i neku formu unapređenja ili nagrade. Neki od vas mogu imati i poslovni put koji se vezuje za inostranstvo, koji bi trebao da da dobre rezultate.
Novac
Prilivi su vam dobri i to će se i ove nedelje nastaviti. Izbegavajte neke veće investicije, ulaganja, jer je malo verovatno da ćete profitirati. Takođe, pokušajte da smanjite troškove.
Zdravlje
I dalje stoji potreba za povećanim oprezom u saobraćaju. Ako se bavite rekreacijom, ili ako ste sportista, moguće su i lakše povrede.

BLIZANCI

Hrana
Ako ste „mesaroš“, možete sebi da date na volju tokom ove nedelje. Ipak, trudite se da smanjite unos mesnih prerađevina. Od povrća će vam najviše prijati šargarepa, tikvice, patlidžan. Takođe, dosta salata – mogu u kombinaciji sa mladim sirom.
Ljubav
Venera koja tranzitira kroz vaše polje ličnosti u divnom je aspektu sa Jupiterom iz vašeg polja ljubavi. Privlačite emotivne ponude sa svih strana, udvarača je koliko god hoćete oko vas i jedino što je potrebno jeste da date nekoj osobi „zeleno svetlo“ i otpočnete romansu. E, sad....sve bi ovo bilo više nego lako za izvesti da nije opozicije od strane retrogradnog Saturna. Ovo se može manifestovati na različite načine – možete čeznuti i patiti za nekim, i iz tog razloga biti nespremni da date novoj osobi šansu. Takođe, ovaj aspekt može doneti početak emotivne veze koji ima pomalo karmički karakter, ili sa osobom koja je daleko od vas, ili pak sa nekim sa kim imate veću razliku u godinama. U vašim emotivnim i bračnim relacijama u ovom periodu možete osetiti potrebu da negde sa strane pronađete ispunjenost i zadovoljstvo, jer postojećim odnosima niste zadovoljni.....
Posao
Vladar polja komunikacije i poslovne svakodnevice u dosta su lošim aspektima tokom ove nedelje. Vodite računa da odnos sa kolegama bude koliko toliko normalan i kvalitetan. Takođe, ove nedelje možete početi da se opušteno odnosite prema nekim obavezama, što može dovesti do problema ili do kritika od strane saradnika i poslovnih partnera. Trudite se da ono što morate da uradite, uradite na vreme, odgovorno i na pravi način. imate odlične predispozicije za dogovore sa novim poslovnim saradnicima, koji mogu biti i iz inostranstva. Nezaposleni neka budu aktivniji ove nedelje.
Novac
Trošite bez velikih razmišljanja, nadajući se da će vaši prilivi uspeti da pokriju sve. Do nekih promena može doći u postojećim dogovorima – možete dobiti manju sumu od očekivane. Ne razbacujte novac na neke neisplative investicije.
Zdravlje
U suštini, trebali bi da dosta dobro prođete kroz ovu nedelju, ukoliko ste mlađi pripadnik znaka. Kod starijih je ipak potreban oprez, i što se ishrane tiče, ali i po pitanju nekih hroničnih problema.

S njima nema okolišanja, sve je jasno kao dan: Pet najdirektnijih znakova horoskopa

RAK

Hrana
U ovoj nedelji vam je metabolizam usporen, pa morate izbegavati tešku hranu, previše začinjenu, previše kaloričnu, slatkiše. Više se okrenite voću, naročito povrću – koje možete kombinovati sa mlečnim proizvodima. Meso u malim količinama.
Ljubav
Vladar vašeg znaka, Mesec, trenutno je u opadanju i definitivno ovo nije najbolji momenat da započinjete neke nove emotivne priče. Doduše, da se ne lažemo – kod jako malog broja vas zaista postoje ozbiljna ljubavna dešavanja. Uglavnom se sve to svodi na neke varnice, na neke ponude neobaveznog tipa ili mogućnosti za ulazak u odnos sa zauzetim osobama. Možete da forsirate dešavanja, ali je maltene pa nemoguće da ćete uspeti da isforsirate pravu ljubavnu priču. Sedite gde ste i čekajte neke bolje okolnosti, a u međuvremenu se zabavljajte. I to je to. U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama još ova nedelja je dosta naporna i traumatična. Balans između vas i partnera može biti žestoko poljuljan i itekako je moguće da će u nekim odnosima doći i do konačnog razlaza. Nadamo se da vaša veza neće proći tako....
Posao
Još jedna nedelja u poslovnom segmentu koju će Rakovi želeti da što pre zaborave. Drugi će nervirati vas, vi ćete nervirati druge, posla ćete imati preko glave, a nove obaveze će vas spopadati sa svih strana. Čuvajte se bilo kakvih ishitrenih poteza u nastupu besa ili onoga da vam je „svega preko glave“. Pokušajte da zadržite svoj mir i racionalno razmišljanje. Od sledeće sedmice ulazite u novu fazu kada je posao u pitanju, budite još malo strpljivi. Neke svoje planove možete početi lagano da realizujete i radite na njima, naročito ako se oni vezuju za saradnju sa strancima ili firmama iz inostranstva.
Novac
Vaše finansijske pozicije i nisu toliko loše u ovom periodu. Koristite povećane prilive da biste se rešili nekih dugovanja koje vučete. Vi lično, smanjite troškove, koliko god je to moguće.
Zdravlje
Nervoza, problemi sa spavanjem, problemi sa varenjem, problemi sa zubima kod pojedinih....dosta napeta i turbulentna nedelja. Stariji Rakovi neka obrate pažnju na pritisak i krvne sudove.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari