Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

18. 06. 2017. 09:57   >>  13:50

Nova sedmica: Drage Vage, zašto se kolebate kad je neko zainteresovan za vas? Rakovi, otvorite vrata sreće!

Šta vas u periodu od 19 - 25 juna očekuje na ključnim poljima, saznajte.

OVAN

Hrana
Dragi Ovnovi, kočite! Dižite ručnu kočnicu i kada je hrana, i kada je piće u pitanju. Ova je nedelja za vas u potpunosti neumerena i trebaće vam sva vaša snaga i volja da apetitu stanete na kraj! Ono čega vam definitivno „manjka“ u ishrani je riba, pa makar to bila i tunjevina iz konzerve.

Ljubav
Ono što je dobro tokom ove sedmice za zauzete Ovnove, naročito one koji su u braku – jeste mlad Mesec u polju doma i porodice. Ok, jasno je da ćete od vikenda uspevati da bolje funkcionišete sa svojim bračnim partnerom, ali šta ćemo do tada? U ovu sedmicu ulazite nervozniji nego inače, i evidentno je da će vas to držati tokom celog perioda. Koliko vi sada možete biti osoba koja će uneti pozitivne promene u odnos sa voljenom osobom, toliko s druge strane – možete biti destabilišući faktor. U suštini, od toga kako se postavite, zavisiće koliko ćete dobro (ili loše) proći kroz ove dane. Mi navijamo za ovu prvu varijantu, ali znajte – za nju će vam trebati dosta kompromisa i trpeljivosti. Ako ste sami, iskoristite prvi deo ove sedmice, kada još uvek možete „na brzinu“ pokrenuti događaje sa osobom koja vas privlači. Ne čekajte previše dugo.

Posao
Samim ulaskom u ovu sedmicu imaćete osećaj kao da ste „u vatru ubačeni“. Od početka radne nedelje kreće sve brzo, završavaćete stvari u poslednjem trenutku, a sigurno je da će povremeno biti dosta teško da za sebe zadržite svoju napetost i da se ne „istresete“ na nekog sa kim ste u poslovnom kontaktu. Doduše, da znate da su ovo takođe i odlični aspekti da se napravi neka velika promena. Jedan telefonski poziv ili jedan sastanak može promeniti mnogo toga i uvesti vas u potpuno novu poslovnu priču ili napraviti drugačiju organizaciju i uslove u postojećoj. U drugom delu nedelje sledi vam smirivanje.

Novac
Dosta ste i u ovoj nedelji zaštićeni blagotvornim tranzitom Venere kroz polje finansija. Nemojte se truditi da pokvarite njen uticaj, povlačeći neke poteze, za koje i sami negde u sebi osećate da nisu pravi. Doduše, od povećanih troškova vezanih za domaćinstvo nećete moći da pobegnete tek tako lako.
Zdravlje
Problemi sa stomačnim delom mogu se intenzivirati, zato je zaista neophodno da vodite računa o tome šta jedete. Neće vam sva hrana sada prijati. Neki od vas mogu imati problema sa kožom.

BIK

Hrana
Svojom omiljenom hranom tokom ove sedmice „gasite“ nervozu i napetost koje ne možete da se rešite tako lako. Pokušajte bar nekad da odolite omiljenim slatkišima. Takođe, preporučuje vam se da više konzumirate supe, čorbe, variva. Ovo će prijati vašem varenju.

Ljubav
Osoba koja vam se dopada se ili ustručava da vam priđe, ili je na neki način svojim potezima „blokirate“. Moguće je i da oboje ćutite, očekujući da ona druga strana napravi odlučujući potez. Pošto Merkur, planeta koja vlada vašim uživanjima i simpatijama, prelazi tokom ove sedmice u znak Raka i vaše polje kontakata, komunikacije – izgleda da će se neko ko vam je zanimljiv ipak aktivirati. Moraćete još malo da budete strpljivi. Ukoliko ste u emotivnoj ili bračnoj vezi, definitivno ste u boljoj poziciji od partnera. Vaša je planeta u svom sedištu, a Mars koji predstavlja voljenu osobu – u padu. Partner će imati problema tokom ove sedmice, mučiće ga nedoumice i definitivno mu neće biti lako, pa bi bilo dobro da mu povremeno olakšate situaciju, dajući mu više pažnje nego inače. Nemojte obraćati pažnju na njegovu naglašenu posesivnost i ljubomoru. Pokušajte da pređete preko ovoga....

Posao
Pred kraj sedmice, Bikovi će imati mlad Mesec u polju komunikacije, dogovora, kratkih putovanja. Ulazite u period kada će sve ovo biti još naglašenije nego što je sada. A iskreno, i sada vam je povremeno preko glave i gužve, i brzine, i zbrke u dogovorima. Odnos sa kolegama će tokom ovih dana biti prožet potpuno promenljivom energijom – u jednom momentu ćete se razumeti pogledom, dok u drugom već nećete moći da progovorite, a da se ne „pokačite“. Moguće je da ćete morati da odložite neke planove ili da sačekate drugi deo sedmice da bi se dogovori kojima se nadate konačno i pokrenuli.

Novac
Ne baš naročita nedelja po pitanju finansija. Evidentno je da će vas sustići neki veći troškovi, a ova vam sedmica nije dobra ni ako imate nameru da refinansirate neko dugovanje ili uzmete kredit.
Zdravlje
Problemi sa pritiskom i glavobolja mogu se javljati češće nego inače. Neki Bikovi mogu imati tegobe koje se vezuju za kožu ili za limfne žlezde. Starijim pripadnicima znaka blaže tegobe sa bubrezima.

BLIZANCI

Hrana
Ulazak vašeg vladara Merkura u znak Raka u drugom delu sedmice otvoriće kod vas jaču potrebu za domaćom hranom. Za nekim supicama, čorbicama, za nečim što se može pojesti „na kašiku“. Iskreno, sada vam je ovo i najpotrebnije a i najblagotvornije za želudac.

Ljubav
Blizanci u ovu nedelju ulaze u tačnoj opoziciji njihovog vladara Merkura sa retrogradnim Saturnom iz polja ozbiljnih emotivnih partnerstava. Nije baš neki naročito lep početak nedelje, a iskreno – obeležiće i veći deo perioda koji je pred vama. Problemi u komunikaciji sa voljenom osobom su više nego izvesni, a moguće je da dođe i do zahlađenja i distanciranja. Jedan deo ovoga možete ublažiti promenom pristupa partneru....a možete sačekati i drugi deo nedelje, kada ćete biti emotivniji, nežniji, kada ćete moći da voljenoj osobi kažete sve što imate, ali na jedan blaži i suptilniji način. Ukoliko se slobodni, već ste u fazonu da dignete ruke od jedne osobe koja, kako to vama izgleda, ni malo ne reaguje na vaše pokušaje da je animirate i osvojite. Više se okrenite prijateljima, ostavite neke druge dane za emotivne zavrzlame.

Posao
Sam početak nedelje je dosta naporan po vas. Želja za promenom je velika, ali su okolnosti dosta statične i blokirajuće i moraćete da uložite sve svoje napore da izađete na kraj sa situacijama koje se postavljaju ispred vas. Sunce i Merkur, vladar vašeg znaka, ove sedmice prelaze u vaše polje posla i novca, pa će drugi deo ovog perioda ipak biti nešto podsticajniji. Ipak, ne očekujte čuda preko noći. Takođe, za vikend u istom ovom polju imate mlad Mesec, što govori da tek ulazite u pravi period promena i boljih rezultata u ovom segmentu. Logika i ideje su vam dobri, samo vam je potrebno više strpljenja da realizujete neke projekte.

Novac
Nešto nemate sreće ovih dana po pitanju finansija. Iako će izgledati da će vam očekivani novac stići na vreme, itekako je moguće da ćete ipak morati da ga sačekate. Takođe, neke svoje troškove i dalje ne uspevate da kontrolišete u potpunosti.

Zdravlje
Probadanja u ramenom delu i trnjenje ruku mogu biti posledica problema sa kičmom. Ipak, nije na odmet da prokontrolišete stanje srca i krvnih sudova. Mlađim pripadnicima znaka tegobe sa zubima.

RAK

Hrana
Stelijum planeta koji se formira u vašem znaku od drugog dela nedelje, a takođe i mlad Mesec u vašem polju ličnosti – sve govori da bi Rakovi trebali što pre da zaborave klopanje po restoranima ili bilo kakve vidove brze hrane i da se okrenu u potpunosti – domaćoj kuhinji. Stomak vam je jako osetljiv – pomozite mu supicama, čorbicama, nekim laganim varivima.

Ljubav
Ulazak planeta u vaš znak i polje ličnosti definitivno vas pokreće i na polju ljubavi. Ako ste u prehodnom periodu neku emociju i zainteresovanost krili i od drugih, a možda i od samog sebe, vreme je da se aktivirate i da krenete ka svojoj sreći. Mlad Mesec u vašem znaku govori o ulasku u novu životnu fazu. Ostavite statičnost, možda i okrenutost ka nekim prošlim partnerima, iza sebe i pogledajte koliko zanimljivih, novih prilika ima oko vas. Ukoliko ste u vezi – moguće je da postoji nerazumevanje sa partnerom, da po nekim pitanjima ne možete da se usaglasite. U prvom delu nedelje imaćete problem u komunikaciji – teško će biti napraviti bilo kakav konkretniji dogovor sa voljenom osobom. Kada planete počnu da se „sele“ u vaš znak, počećete više da shvatate i cenite sopstvenu vrednost i nećete biti spremni da se prilagodite zahtevima partnera, kao do sada. Nešto napetiji odnosi i u bračnim zajednicama.
Posao
Odnosi sa kolegama će biti dosta naporni u prvim danima ove sedmice. Imaćete problem u komunikaciji sa njima, a neki od vas će se suočiti i sa nekolegijalnim potezima ili pričama „iza leđa“, ogovaranjima. Na svu sreću, ovo neće trajati nešto naročito dugo. Ako postoji bilo kakav problem, ako ste nepravedno optuženi za nešto, ili neko pokušava da vam „podmetne“ – brzo ćete uspeti da dokažete svoju ispravnost i to da ste u pravu. Vaše polje ličnosti je jako naglašeno, a mlad Mesec u ovom polju govori da polako ulazite u vreme kada će stvari u poslovnom segmentu početi da dolaze na svoje mesto.

Novac
Niste u nekoj bajnoj finansijskoj situaciji. Nisu u pitanju prilivi, problem su troškovi koji su sada jako naglašeni. Naročito vam sve ono vezano za domaćinstvo i članove porodice odvlači veliki deo novca.

Zdravlje
Bilo bi dobro da makar jedan dan ove nedelje izdvojite za kompletan odmor i regeneraciju i svog tela, ali i psihe. Makar za vikend – mnogo će vam značiti da se distancirate od opterećenja i problema.

Horoskop otkriva da li ti je muškarac veran: Bika mrzi da muva druge, Rakovi najneverniji a Strelac nikad ne vara

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari