Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

29. 08. 2018. 18:30   >>  16:17

Ko je vaša srodna duša: Blizancima treba staložen partner, Devicama neko u koga će imati bezgranično poverenje...

Ako ste sve pokušali, i još uvek niste uspeli da je pronađete, ništa ne gubite ako pokušate i ovo!

Ovan
Vama je potrebna osoba koja će uvek biti uz vas i koja će u svakom trenutku moći da vam pruži podršku. Njemu treba da se sviđa vaša želja za uspehom, a ne da ga odbija ili u najgorem slučaju plaši. Vaša idealna osoba će takođe znati da vas uspori i kaže vam da odmorite pred nastavljanje puta ka određenim ciljevima.

Bik
Kako u sve stavljate 100% energije, uz vas mora da ide osoba koja je upravo takva – sa istim hobijima i željom da sve bude savršeno i do kraja završeno. Izbegavajte osobe koje ne vole ili rade sve do pola. Kada vam pokaže koliko mu značite, bilo da su u pitanju spontani i mali pokloni ili dobro skuvan ručak, znaćete da je to osoba za vas.

Blizanci
U svakom delu vašeg života je potreban balans, jer ste vi svestrana ličnost koja ne zna da se ustali na jednom mestu. Zato vam je potrebna osoba koja voli mir i konzistentnost, jer će vam upravo takva osoba pomoći da pravite najbolje korake. Kada ne znate gde ćete, kuda i kako, vaš partner koji je staložen, će znati kako tačno da vam pomogne.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari