Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

04. 06. 2017. 20:23   >>  09:53

U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

Koliko vam je naklonjeno zvezdano polje tokom nedelje od 5. do 11. juna, saznajte.

OVAN

Hrana
Vaš vladar u znaku Raka i polje hrane naglašeno Venerom govori o dobrim, „domaćim“ zalogajima, o hrani koju ćete sa uživanjem pripremati ukućanima, vraćati se na neke stare recepte (možda od vaše mame ili bake)i o tome da ćete se najviše opuštati i uživati u porodičnim ručkovima, kada ste okruženi osobama koje su vam najbliskije i koje volite.
Ljubav
Konjukcija Urana i Venere i ove se sedmice oseća i donosi neuobičajeno ponašanje od strane voljene osobe. Mogu vas iznenaditi njeni postupci ili reakcije, koje će biti iznenadne i više nego izvesno – burne. Možda je i potreban dašak svežine u vašem odnosu, ali budite obazrivi i pokušajte da držite stvari pod kolikom tolikom kontrolom, jer se lako mogu „otrgnuti“ i kod nekih od vas doneti čak i prekid onosa. Dobro je što je ovo kratkotrajan aspekt, nakon kojeg odmah ulazite u fazu smirivanja, pa se nadam da ćete moći da se postavite prema voljenoj osobi na pravi način. Ne odgovarajte nervozom na partnerovo ponašanje, jer ćete time samo uneti dodatni nemir. Ukoliko ste usamljeni, otvara vam se prilika za jedan „brzinski“ kontakt, od kojeg ne smete mnogo očekivati, jer postoji šansa da se razočarate. Bolje su prilike za kontakte sa suprotnim polom od sredine sedmice.
Posao
Funkcionišite u ovoj sedmici, makar u njenom prvom delu bez drastičnih poteza, bez impulsivnih reakcija i bez presecanja „kao sekirom“, jer vam ništa od ovoga neće biti na korist. Vaša napetost može proizvesti istu takvu reakciju od strane kolege ili poslovnog partnera, saradnika, pa se zato trudite da se smirite i da uvek na pameti imate svoje interese. Bolje poslovne prilike idu ulaskom Venere u znak Bika, i njen će se uticaj u velikoj meri osetiti već od srede. Ulazite u jedan stabilniji poslovno – materijalni period. Mnoge stvari će se pokrenuti, zastoji će biti prevaziđeni a vi ćete se osećati neuporedivo bolje.
Novac
Ulaskom Venere u vaše polje koje vlada poslom, ali najvećim delom – baš finansijama, dobijate priliku da stabilizujete stanje u ovom segmentu. Polako izlazte iz krize.
Zdravlje
Moguće su manje glavobolje ili problemi sa variranjem pritiska, i to u prvoj polovini nedelje. Ostatak perioda je zdravstveno pogodan, samo vodite računa da uvek nađete vreme za odmor i opuštanje.

Pratite nas i na Viberu!

BIK

Hrana
Ušli ste u period u kojem vaši apetiti i hedonizam mogu biti naglašeni. Divno je uživati u hrani, ali vodite računa da ne preterujete, jer se ovo neće odraziti pozitivno niti na vašu liniju niti na zdravstvenu situaciju.
Ljubav
Početkom nedelje još uvek je aktuelna konjukcija vaše vladarke sa Uranom – naglašeno se može osetiti u partnerskim odnosima, i to najviše kroz nemogućnost da više kontrolišete sebe – vaša nezadovoljstva mogu izbiti ogromnom snagom, i bićete skloni da voljenoj osobi „saspete sve u lice“. Vaše emotivne relacije mogu biti duboko poljuljane, a kod nekih čak može doći i do prekida. Ako sačekate samo malo, i pokušate da ne reagujete impulsivno, oko vikenda možete osetiti smirenje i moći da voljenoj osobi saopštite sve što hoćete, ali na jedan mnogo mirniji, racionalniji način. Ukoliko ste usamljeni, sekstil Venere i Marsa koji je naglašen tokom ove nedelje prvenstveno govori o seksualnoj komponenti odnosa koje biste u ovom periodu pokrenuli. Ne žurite sa ulaskom u nove emotivne priče.
Posao
Prva dva dana ove sedmice su turbulentna i itekako je moguće da ćete ovo osetiti i u poslovnom segmentu. Malo „spuštajte loptu“ i aktivirajte se tek u ostatku ovog perioda. Istina je da ulazite u vreme kada možete uraditi mnogo više nego do sada i po pitanju svojih planova, ali i po pitanju regulisanja trenutnih poslovnih pozicija. Bolji period je pred vama i jedino što je potrebno jeste da shvatite da vam i dalje sledi napredovanje korak po korak, ali sada sa mnogo opipljivijim rezultatima koji će se jako brzo i pokazati. Podršku drugih imate, a intenziviraće se i kontakti sa potencijalnim poslovnim partnerima.
Novac
Neko veće dugovanje će vas naterati da razmišljate u pravcu uzimanja kredita ili refinansiranja postojećeg. Ušli ste u period kada se možete odvažiti na ovaj korak.
Zdravlje
Prvi deo nedelje je nestabilan. Možete imati glavobolju, nesanicu, problem sa pritiskom. Kod nekih od vas mogu se javiti i prehlade i blaže virusne infekcije.

BLIZANCI

Hrana
Polje hrane je naglašeno Marsom, a polje podsvesti Venerom, tako da u ovom periodu možete svoje frustracije, zabrinutost ili nezadovoljstvo „daviti“ preteranim uživanjem u hrani. Ono što vam ide na ruku je povećano trošenje energije, pa ćete makar jedan deo ovog „viška kalorija“ uspeti da izbacite kroz aktivnost.
Ljubav
Ukoliko ste u emotivnim relacijama, ulaskom vašeg vladara Merkura u polje ličnosti, dolazite u fazu u kojoj možete na lakši i jednostavniji način uneti neke pozitivne elemente u odnos sa partnerom. Doduše, biće vam povremeno teško da drugu stranu „pokrenete na akciju“ i to zato što planeta koja vlada partnerima, Jupiter, tek na samom kraju nedelje kreće direktnim hodom. U prevodu – partner će vas čuti, ali možda neće odreagovati u pravom trenutku ili na pravi način. No, to ne znači da treba odustati od pokušaja da promenite nešto na bolje. Ukoliko ste usamljeni, vladarka polja ljubavi, planeta Venera, trenutno vam je „iza leđa“, što znači da ćete se teže emotivno otvarati i da će vam biti potrebno više vremena da se istinski zainteresujete za nekog. Ipak, ovo vas neće sprečiti da tokom ove sedmice budete vrlo aktivni, u pokretu, u društvu svojih prijatelja i dobroj zabavi.
Posao
Pun Mesec u polju ozbiljnih poslovnih partnerstava koji se dešava polovinom ove sedmice može na dnevni red izbaciti neke neprijatne istine, ali i probleme u postojećim saradnjama. Ipak, zbog pozicije vašeg vladara Merkura, koji je trenutno u vašem polju ličnosti, možete „ispeglati“ bilo kakvu neugodnu situaciju snalažljivošću, brzim razmišljanjem i još bržim delovanjem. Iako nestabilan period, ovo ipak jeste vreme da se pokrenete po pitanju realizacije nekih poslovnih projekata i planova. Lako stupate u kontakt sa drugima i u ovom periodu se potrudite da proširite listu saradnika.
Novac
Malo stabilnija situacija po pitanju finansija doneće vam da se oraspoložite i donekle opustite. Bez problema ćete nabaviti sumu koja vam je potrebna za vraćanje nekog duga.
Zdravlje
Prevelik unos kalorija i preobilni obroci mogu vas činiti pospanim, statičnim. Povedite računa o ishrani i pokušajte da što više budete na svežem vazduhu.

RAK

Hrana
Ulaskom Marsa u vaše polje ličnosti, budite sigurni da ćete najviše jesti na nervnoj bazi. Obzirom na to da je tokom ove sedmice i pun Mesec, koji vlada vašim znakom, što takođe donosi povećanje apetita, mogu samo da vas posavetujem da se potrudite da kontrolišete potrebu za hranom.
Ljubav
Pun Mesec, vladar vašeg znaka, u konjukciji sa Saturnom koji vlada poljem ozbiljnih partnerstava i braka, izneće neke, više nego izvesno, bolne i neprijatne istine kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Doduše, takva forma raščišćavanja u suštini i jeste neophodna, da biste vi i voljena osoba mogli da odredite možete li ih prevazići i nastaviti dalje, ili je vreme da ozbiljno porazgovarate o razdvajanju. Trenutni status quo u kome ste neće moći da se održava na duži rok. Neke promene moraju nastupiti, ako ne u ovoj sedmici, a ono u narednom periodu od mesec i po dana. Ukoliko ste usamljeni, planeta Venera ove sedmice ulazi u polje koje predstavlja vaše prijatelje, izlaske, društvene aktivnosti. Vreme je da budete aktivniji i da uživate u životu. Ne brinite, i ljubav će se pojaviti.
Posao
Polje poslovne svakodnevice je dosta naglašeno tokom ove sedmice i u suštini, najviše pažnje biste trebali da obratite na odnos sa kolegama, ali i na izvršavanje svojih obaveza i odgovornosti na vreme. Potezi nekih bliskih saradnika mogu vas jako razočarati, ali ako ništa drugo – saznaćete koje je njihovo pravo lice i biće vam jasno da ubuduće ne možete da računate na njih. Mars u vašem polju ličnosti može vam doneti pritajenu nervozu, blagu dozu agresije (i kada je to potrebno, i kada nije), pa vodite računa da svojim preterano „gorljivim“ nastupom ne pokvarite neke odnose koji su vam bitni.
Novac
Sve pare odlaze na troškove i na zaostale obaveze. U ovom periodu ne računajte na neku stabilnost po pitanju finansija.
Zdravlje
Stariji pripadnici znaka i hronični bolesnici neka obrate posebnu pažnju tokom ove nedelje, jer se njihove tegobe mogu pojačati. Kod mlađih – stres i problemi sa spavanjem.

Škorpije će pre biti same nego u lošoj vezi, dok će Device prvo očarati intelekt a tek onda fizički izgled...

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari