Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

19. 05. 2017. 10:30   >>  11:14

Romansa nadohvat ruke: Ko će Ovnovima stišati vatrenu strast? Da li će Ribe prestati da se boje ljubavi?

Ljubavna sudbina zapisana je u zvezdama, a kakva će biti vaša i šta bi trebalo da uradite da biste ostvarili ljubav, pročitajte.

Ovan

Ovan je simbol snage i nezavisnosti. Ovan zna šta želi i spreman je da radi kako bi to i dobio. Vaše samopouzdanje i odvažnost mogu ponekad izgledati kao bahatost i nadmenost. Pokušajte drugima da pokažete vašu osetljivu stranu koju inače skrivate. Vi želite nekoga ko može stišati vašu vatrenu strast i razumeti razliku između besa i vaše strasti.

Bik

Vaše prirodno tvrdoglavo, tvrdo i ravnodušno ponašanje ponekad radi protiv vas. Ponekad niste skloni izražavanju rečima, stoga pustite da vas vaši postupci i namere vode. Vi ste pravi radnik i treba da potražiti drugu nezavisnu dušu. Budite oprezni da ne dobijete nešto što se jako razlikuje od onoga što vas zanima. Pripazite na svoju kritičnost, vi možda mislite najbolje, ali ako nešto kažete u pogrešno vreme, to neće biti prihvaćeno kao produktivna primedba.

Blizanci

Vi ste poznati po svojoj otvorenoj prirodi, ali postoje aspekti unutar vaše formacije koji se stalno bore. To znači da su vaše želje uvek nove i vi se često i lako zaljubljujete i odljubljujete. Morate naći nekoga ko vas može pratiti i kome neće smetati nagle promene brzine. Iskoristite tu vrckavu, zabavnu i milu osobnost kako bi privukli osobu koja vas neće pokušati usporiti.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari