Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

09. 08. 2017. 12:58   >>  12:06

Bik ostavlja bez šanse za pomirenje, Jarac iznosi listu tvojih mana i glumi žrtvu, a Rak cmizdri...

Svaki raskid ima znakove upozorenja, a svaki ih muškarac pokazuje na drugačiji način. Njegov horoskopski znak vrlo često utiče na to kako će da odradi raskid i zbog čega će do njega uopšte doći. Znamo da se ovo ne može smatrati naučnim objašnjenjem, ali nije loše znati, zar ne?

Ovan: Direktno u glavu

Ovnovi ne okolišaju, čak ni kad je raskid u pitanju. Najčešći razlog je činjenica da im je sve dosadilo – Ovnovi su lovci i uživaju u osvajanju, a jednom kad shvate da su osvojili sve što su hteli, želeće da krenu dalje. Raskid s Ovnom je brz i intenzivan.

Pratite nas i na Viberu!

Bik: Bez mogućnosti pomirenja

Bikovi retko iniciraju raskid jer njihova ličnost teško podnosi završavanje “projekta” koji su započeli. Odani su i verni, a sama činjenica da uopšte dolazi do raskida im jako teško pada jer imaju osećaj da nisu uspeli. Ipak, jednom kad Bik odluči da je gotovo, nema povratka.

Blizanci: Bi-ne bi

Muškarac iz ovog znaka možda neće baš raskinuti s tobom iako bi znao da je to najpametnije. Umesto toga, hodaće napred-nazag i menjaće odluke nekoliko puta dnevno. Blizanci produžavaju raskid, ne dozvoljavaju ti da ih sasvim preboliš i vrlo često te drže u svojevrsnoj rezervi pa se tu i tamo jave da ih ne zaboraviš, iako je upravo to ono što želiš.

Rak: More emocija

Plakaće jer to Rakovi rade. Vrlo je verovatno da zbog suza neće ni moći da dovrše misao i kažu ti zašto raskidate. Na kraju će tebi biti žao njega jer je očito da ga je raskid jako pogodio (iako ga je sam inicirao).

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari