Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Info

26. 09. 2014. 16:30   >>  16:36 Autor: M.M.

U Beogradu otvoren prvi CoffeFest

Prvi regionalni festival kafe, čaja i toplih napitaka "CoffeFest" otvoren je danas u ulici Ušće u neposrednomj blizini istoimenog šoping centra u Beogradu.

Posle Londona, Rima, Trsta, Zagreba i drugih svetskih metropola i Beograd je ucrtan na mapi ovog jedinstvenog festivala, čiji će posetioci imati priliku da se upoznaju sa novim trendovima i načinima pripreme kafe i čaja, kao i da uživaju u ukusima toplih napitaka.


Posetioce na festivalu, koji traje do sutra, očekuju izlagači iz svih sfera kafe - od tradicionalna "turske", preko espresa, kafe sa poreklom.

Novi trendovi u pripremi kafe biće predstavljeni u šatoru Dunav, dok je šator Sava rezervisan za probanje ovih napitaka.

Organizatori su najavili da će posetioci imati priliku da nauče kako kafa raste i koji put prelazi od zrna do šoljice, a stabljiku ove biljke moći će da dobiju na Doncafe štandu.

Grand kafa je najavila bogat program, između ostalog, koncert Lene Kovačević i predstave "Na kafi sa kneginjom Ljubicom".

Oni koji žele da postanu eksperti za kafu, moći će da prisustvuju predavanju i obuci kako da pripreme i uživaju u šoljici espresa, a profesionalci će zanat peći na pfoesionalnoj obuci barista.

U "Tehnomanija Testing and Testing" zoni posetioci mogu da isprobaju različite aparate i metode pripreme kafe ali i odaberu aparat za kuću ili kancelariju.

U zoni nazvanoj "Ćil" smenjivaće se muzički nastupi, projekcije filmova i prezentacije, a organizatori najavljuju i brojne druge sadržaje koji će upotpuniti program ovog festivala.

Vezani video

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari