Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Info

29. 10. 2018. 16:32   >>  16:38

Emmezeta vam želi dobrodošlicu kući!

Kompanija Emmezeta je pokrenula novu integrisanu kampanju „Dobrodošli kući“ kojom podseća na prave porodične vrednosti, na važnost ljubavi, prijateljstva i zajedništva. U toku je i nagradno takmičenje u kome je nagrada Emmezeta poklon bon od 100.000 dinara.

Emmezeta, trgovinski lanac u kome je moguće pronaći sve za dom (nameštaj, dekoraciju i tehniku), u svojoj novoj integrisanoj kampanji poručuje: „Dom je tamo gde smo zajedno, ponekad i sami, mesto gde nam protiču dani. Tamo gde nas je dvoje, troje, četvoro, petoro… gde uvek ima mesta za sve! Dom je tamo gde nam je udobno i ugodno, gde se smejemo i stvaramo nove uspomene okruženi starim. Dom je mesto gde zajedno rastemo, napredujemo i sanjamo.“

Kako navode iz Emmezete, u današnje doba vreme provedeno sa porodicom i prijateljima često trpi zbog brzog tempa i načina života sa kojim se veliki broj ljudi suočava. Svojom novom kampanjom Emmezeta želi podseti na prave porodične vrednosti, na važnost ljubavi, prijateljstva i zajedništva.

„Želimo dobrodošlicu kući svima koji u žurbi ponekad zaborave šta je to dom. Dom ne čine samo četiri zida i prostor između njih, već su to trenuci topline i sigurnosti, to je osećaj koji nas dočeka čim otvorimo vrata. Dom je onaj specifični miris koji primetimo tek kada se vratimo kući nakon dužeg odsustva“, poručuju iz kompanije Emmezete.

U skladu sa porukom nove kampanje, Emmezeta je pokrenula i nagradno takmičenje u kome pozivaju sve da pokažu kreativnost i napišu šta za njih znači dobrodošlica kući i šta iz Emmezetine ponude je potrebno da bi se neko osećao kao kod kuće. Najkreativniji odgovor će osvojiti Emmezeta poklon bon od čak 100.000 dinara za opremanje doma proizvodima iz ponude ovog trgovinskog lanca! Nagradno takmičenje traje od 29.10.2018. do 11.11.2018. i u njemu možete učestvovati ako kliknete OVDE, a moguće je popuniti upitnike i u Emmezeta centrima u Beogradu, Čačku i Nišu, kao i na specijalno dizajniranom punktu na Zelenom vencu.

Trgovinski lanac Emmezeta – brend poznat po najboljem odnosu cene i kvaliteta širom Evrope – deo je uspešne Conforama grupacije sa sedištem u Francuskoj. Emmezeta u Srbiji posluje od juna 2015. godine. Pored tri centra, u Beogradu, Čačku i Nišu, s uspehom posluje i webshop, a u planu je i proširenje na još nekoliko gradova u Srbiji.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari