Prva kabl

Pronađite nas na

Info

14. 09. 2018. 15:19   >>  15:21

"BW" objavio saopštenje povodom tragedije

Kompanija “Belgrejd voterfront“ je objavila saopštenje povodom pogibije dvojice radnika na gradilištu “Beograda na vodi“.

Navedeno je da kompanija izražava veliko žaljenje zbog tragičnog događaja i izjavljuje najiskrenije saučešće porodicama dvojice radnika.

“Kompanija će pružiti pomoć u istrazi svih okolnosti nesreće koja se dogodila na gradilištu, a koju sprovode nadležni organi. Na svim gradilištima kompanije Belgrade Waterfront, uključujući i gradilište na kome je glavni izvođač radova kompanija Strabag, primenjuju se najviši standardi bezbednosti i zaštite na radu i plan preventivnih mera. Kompanija u realizaciji projekta angažuje isključivo renomirane izvođače sa visokim standardima u primeni propisa iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, a sve zgrade prolaze kroz redovne provere koje se primenjuju pri izvođenju građevinskih radova, u skladu sa zakonom“, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, u petak ujutru su dvojica muškaraca zaposlena na izgradnji “Beograda na vodi“ stradala u padu sa 22. sprata objekta koji je u izgradnji.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari