Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Info

12. 01. 2018. 13:48   >>  15:41

Stiže zima, ledeni dani i jaka košava

Prema prognozama meteorologa, prava zima stiže nam već za vikend. Čekaju nas dani s temperaturama u minusu, jaka košava, a ponegde će biti i snega.

Najhladnije će biti u Timočkoj Krajini, gde se očekuje i nekoliko ledenih dana, kada temperatura ni tokom dana neće biti iznad nule. Sneg se očekuje u južnom i centralnom delu zemlje, dok će jaka košava duvati u Beogradu i u Vojvodini.

"Tokom noći sneg će početi da pada u Timočkoj Krajini, a u nedelju bi se zabelelo i u centralnim i južnim krajevima zemlje. Na planinama će, takođe, padati sneg. Jedino gde će ostati suvo su Beograd i Vojvodina, ali će tu duvati jaka košava i to najmanje šest dana u kontinuitetu", objašnjava Slobodon Sovilj, meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda za "Blic".

Temperatura će biti u postepenom padu. U nedelju će biti oko nula stepeni, dok se Zaječaru, Boru, Negotinu, Majdanpeku i celoj istočnoj Srbiji očekuje nekoliko ledenih dana, kada će temperatura biti stalno u minusu.

I u Beogradu i Vojvodini će temperatura biti oko nule, ali zbog jakog vetra subjektivni osećaj će biti da je još hladnije.

Izvor: blic

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari