Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Info

05. 01. 2018. 10:12   >>  10:15

Kompanija Fly Fly Travel stvara modernu budućnost

Dnevni list "Kurir" dodelio je najuspešnijim kompanijama prestižne nagrade "Kurir biznis heroji 2017“.

Odabir kompanija izvršen je na osnovu njihove prepoznatljivosti, ugleda, pouzdanosti i odgovornog načina poslovanja. U društvu renomiranih kompanija, našla se i kompanija "Fly Fly Travel“ koja je svojim snažnim poslovnim rezultatima i inovativnim rešenjima zasluženo ponela titulu Biznis heroja 2017. godine, u kategoriji „Inovacije“.

Fly Fly Travel – kao mlada kompanija, uspela da razvije nove načine komunikacije sa potrošačima, uvodeći modernu Fly Fly mobilnu aplikaciju. Ova inovativna aplikacija jedinstvena je na području Srbije koja pruža mogućnosti pretrage i rezervisanja avio karata, uz samo nekoliko klikova. 

Da je “Fly Fly Travel“ lider na tržištu u oblasti inovacija u turizmu, govori i činjenica da u sastavu kompanije već nekoliko godina, veoma uspešno posluje i Fly Fly Akademija. Ovaj moderni obrazovni centar, pruža kvalitetan program i edukaciju iz oblasti turizma i avijacije. Renomirani predavači vrše obuke za kabinsko osoblje, obuku za avio-travel agenta, kao i obuke iz oblasti transporta opasnih materija. Sve obuke licencirane su od strane Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Srbije.

"Fly Fly Travel“ je više puta nagrađen za najbolju turističku agenciju jugoistočne Evrope, a među priznanjima ističu se: „Brand Leader Award“, „Zlatno turističko srce“, „Serbian Brend 2016“, „Business Partner“ i „Top Serbian Brands Award“. Kompanija trenutno posluje u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Austriji i Turskoj.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari