Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Info

02. 11. 2017. 15:01   >>  15:52

Insajder debata - Aleksandar Vučić na Prvoj u petak u 21.00

Već sama najava intervjua u kojem je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao na pitanja autorke i urednice Insajdera Brankice Stanković izazvala je buru u javnosti.

Polemika se vodila o tome kako, zašto Insajderu, šta to znači... iako je i samo zakazivanje intervjua bilo javno, u direktnom televizijskom prenosu. Vučić je pre dve nedelje rekao na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanja novinarke Insajdera, da ne može na konferenciji da odgovara na dodatna pitanja i potpitanja uz obećanje da će dati intervju redakciji Insajder.

Istog časa svi članovi redakcije su počeli da smišljaju šta bi oni pitali predsednika. Intervju je trajao sat i 26 minuta, iako je dogovoreno upola manje vremena.
Jedini „uslov“ predsednika je bio da razgovor bude emitovan bez montaže i skraćivanja. Zato nije izbačen čak ni deo gde se vidi da se intervju na licu mesta produžava.
Pitanja nisu poslata unapred već je Vučić, kao i svi sagovornici Insajdera u proteklih 14 godina, dobio okvirne teme, bez pitanja i potpitanja.

Brankica Stanković je u vremenu koje je imala postavila sva pitanja, koja su stigla na red i insistirala na odgovorima.
Razgovor je obećan redakciji insajdera, pa je i sniman u studiju naše produkcije. Biće emitovan u petak u 21. na TV Prva.
Produkcija Insajder sarađuje sa svim televizijama koje su spremne da bez skraćivanja i dodatnih uslovljavanja objave naše emisije. Zbog tržišnih razloga, ali i činjenice da ima nacionalnu frekvenciju izbor za emitovanje intervju pao je na TV Prva.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari