Emisija

Survivor

U IŠČEKIVANJU NOVE SEZONE NAJEKSTREMNIJEG RIJALITI SERIJALA

U 3.sezoni najekstremnijeg serijala, 16 poznatih lica, 8 muškaraca i 8 žena, proveli su 32 dana pakla na zabačenim filipinskim ostvima. Borili su se za goli život, jedni protiv drugih, sa istim ciljem: preživi, pobedi i osvoji 50 000 evra. Pobedu je odneo voditelj Andrej Maričić.

gledaćete
Po prvi put, na divlja i opasna filipinska ostrva smeštena u trusnoj zoni, otisnule su se poznate ličnosti iz Srbije i regiona. Daleko od sveta šou bizinisa, 16 zvezda prošlo je kroz pakao kakav nisu mogli da zamisle.
Slika Andrija
Borba sa hirovitom prirodom, za hranu i krov nad glavom, neslaganja i svađe sa drugim takmičarima, kao i lične drame, svakodnevno su zagorčavali život popularnim facama. Njihova izdržljivost, smelost, snalažljivost i volja bile su na testu. Razmaženost se nije tolerisala, jer povlastica čak ni za poznata lica sa naslovnica nije bilo. Dnevne borbe donosile su im male nagrade i "nekoliko sati boljeg života", dok je  sve ostalo bilo samo životarenje. 
Jos slika muskarci

Da podsetimo:
Pravila igre: Daleko od civililzacije takmičari, muškarci i žene, se bore da prežive. Samo jedan postaje pobednik i odnosi vrednu nagradu. Na samom početku serijala, takmičari se dele u dva plemena koja  svakodnevno odmeravaju snage boreći se za dominaciju. Igre za nagradu olakšavaju im život u izolaciji, a igre za imunitet spasavaju od odlaska na Plemenski savet i gubljenja jednog člana plemena. Vremenom plemena se stapaju u jedno i tada takmičenje prerasta u pojedinačno nadmetanje.

Egzistencija: U potpunoj izolaciji, opremljeni samo minimalnim sredstvima za preživljavanje, takmičari su prinuđeni da se snalaze. Sklonište, koje ih štiti od kiše, vetra, životinja i predstavlja mesto za počinak, grade od materijala koji pronađu u neposrednom okruženju. Šta će biti na dnevnom meniju zavisi isključivo od njihove sposobnosti da u prirodi prepoznaju plodove koji su jestivi, umešnosti da dođu do plena bez odgovarajućeg pribora i veštine da ga pripreme. Ukoliko ne nauče da pale vatru kao naši preci, ili je ne osvoje u borbama, njihova ishrana biće siromašna i nedovoljna. Na bube, insekte i stvorenja koja gamižu, a često i ujedaju, moraju da se naviknu. Mnoge navike stečene u civilizaciji moraju da budu, bar na neko vreme, zaboravljene.

Fotke: Survivor finale

• ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...

komentari [660] pošalji komentar

Samoanonimno [neregistrovani]

21:52:00, 06. 02. 2012

Dole

Da li je moguce da se ljudi bave rijaliti programima vishe nego sopstvenim zhivotima? IKS DE!!!!!

Odgovori

Saša [neregistrovani]

21:44:56, 05. 02. 2012

Survivor

prijava

Odgovori

Petar Kaludjerovic [neregistrovani]

20:06:03, 03. 02. 2012

Prijava za novu sezonu “Survivor Srbija”

Volio bi da ucestvujem u“Survivor Srbija”
intersuje me kako se mogu prijaviti da ucestvujem.
poz Petar

Odgovori

survivor2 [neregistrovani]

19:59:59, 26. 01. 2012

pa tocno taka

takaaa toa e toa se ceka da pocne SURVIVOR

Odgovori

Vitez [neregistrovani]

16:49:38, 24. 01. 2012

Survivor

Ja bih zeleo da se prijavim za survivor.

Odgovori

Vladimir [neregistrovani]

21:05:44, 23. 01. 2012

Prijava?????

Mozete li da mi odgovorite kako mogu da se prijavim za sezonu 2012?
Moja e-mail adresa je simce2502@yahoo.com
Hvala unapred

Odgovori

igor [neregistrovani]

16:12:07, 22. 01. 2012

survivor

survivor je super kad ce ponovo poceti

Odgovori

vlada67 [neregistrovani]

12:23:28, 20. 01. 2012

vlada67

ako se sad snima vip survivor znaci li to da ce mozda na leto biti sniman survivor za nas obicne smrtnike, a sto ne bi moglo,bilo bi lepo a produkcija bi mogla da da neke naznake ako ce tako nesto biti.

Odgovori

Milos [neregistrovani]

18:16:09, 17. 01. 2012

Pitanje

Pozdrav,imam pitanje vezano za pocetak survivora,tacnije prijavu trazio sam po internetu ali nigdje nema tacno da se zna...Molim za odgovor

Odgovori

Zlatko [neregistrovani]

22:08:10, 15. 01. 2012

download

kako mozam da gi najdam epizodite od survivor,od prviot serial
dali moze da gi spustam mozebi od nekade????

Odgovori

Trenutno na programu

Asi

Asi

U utorak uveče, saznaćete: Susret Ihsana i Demira biće napet zbog poklona koji je Asi dobila. Vrlo brzo se šire vesti da

saznajte više

Ne propustite

Kad lišće pada

Kad lišće pada

U utorak uveče, saznaćete: Hajrije i Nedžla dolaze u posetu kod Šefketa. Pokazuju mu fotografije tek rođene Ahu i prepričavaju

saznajte više

Jednostavan život

Jednostavan život

Ana Mihajlovski i Marijana Mićić su opuštene gradske “ribe” nenaviknute na težak rad i život. Njih dve će nas zasmejati do

saznajte više

Prijatelji

Press Online Novosti Online Sportal tuck toni cetinski