Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

05. 01. 2015. 11:44   >>  12:25 Autor: Zorana Šokorac

Maite Peroni je prava mačka. Cice iz serija koje će vas zagrejati bolje od ćebeta

Svakog dana u određeno vreme, sedate pred tv. Puštate Prvu, utišavate ukućane, isključujete telefon i komšiluk i, ponekad uz kafu i ratluk, ponekad uz čaj ili piće, ulazite u svet odbačene ili divlje mačke koja ne gubi veru i nadu u ljubav. To su priče koje su kao vino, kao Brusko: što su starije, to su bolje. A glavne uloge u njima tumače atraktivne, zanosne, seksi cice nad čijim sudbinama žene plaču, a za kojima uzdiđu muškarci širom sveta.

Tina Duta glavni je lik u seriji „Odbačena

Prvo je igrala slatku Iću, a posle njenu ćerk Miti. Na malim ekranima je čedna, skormna i uvek odevena tradicionalno. U privatnom životu, Tina je raskošna dama koja je luda za brendiranim krpicama i skupim nakitom.

Sama bira odeću, omiljeni modni period su joj osamdesete, kupuje u tržnim centrima, ali u plakaru ima i . Voli da se okiti narukvicama, velikim minđušama i narukvicama, a najviše  „Di­or“ ili „Chopard“ satovima. Nedavno je pazarila jedan za tričavih 15 000 dolara.

Iako vešto krije ljubavni život i afinitete, tabloidi s vremena na vreme izbace poneku pikanteriju. Jedna je bila da se tajno udala, ali je ta priča pala u vodu jer je njen bračni status u rukama dominantne i posesivne majke koja sve vreme vuče konce.

E, onda je izjavila da ne odobrava seksualne odnose pre braka i da je devica. I ta je priča pala u vodu Neki su to protumačili kao dodvoravanje publici.

Ipak, Tina nije tako smerna i nevina kako se predstavlja, a to je potvrdila u jednom intervjuu. Glumica je šokirala indijsku javnost kada je izjavila da je biseksualka i da je nekoliko meseci bila u vezi sa ženom: ” Da, bila sam sa osobom istog pola, ali nisam lezbejka, volim muškarce. Svaku ženu u određenoj meri seksualno privlači druga žena…”

Vezani video

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari