Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

21. 07. 2014. 12:21   >>  12:35 Autor: v. z.

Ljubav, vera, nada – serija o ljubavnom trouglu donela ljubav glavnim glumcima

Od večeras, 21. jula na programu Prve možete pratiti novu tursku seriju “Ljubav, vera, nada”, dramu o ljubavnom trouglu. Nosioci glavnih uloga su mladi glumci kojima je ovo jedna od prvih zapaženih uloga: Murat Unalmiš, Birdže Akalaj i Selen Sojder. Serija im je donela veliku popularnost, a neke je i zbližila.

Glavni glumac, koji igra imućnog i zgodnog Jusufa u seriji, tridesettrogodišnji Murat Unalmiš dolazi iz Kajserija. U srednjoj školi aktivno se bavio košarkom i profesionalno igrao za klub Fenerbahče. Tada je delovalo da je to njegov životni poziv, međutim on počinje da studira na fakultetu za biznis u Istanbulu i prestaje da se bavi košarkom, a nakon biznisa odlučuje se za glumu. Posle studija igrao je u više filmova i serija, a ova serija “Ljubav, vera, nada” donela mu je ne samo napredak u karijeri, već i ljubav.

Godine 2010. počinje snimanje istoimene serije, a uz Murata jednu od glavnih uloga tumači mlada i lepa Birdže Akalaj. Birdže je završila pozorišnu kritiku i dramaturgiju. Učestvovala je na takmičenju za lepoticu Turske gde je stigla do polufinala. Od 2004-2007. radi kao sportski spiker. Birdže se pojavljuje u još jednoj seriju koju smo pratili na Prvoj “Asi”.

Ljubav između Birdže i Murata počinje od samog početka snimanja serije “Ljubav, vera, nada” a mladi par se već sredinom naredne godine venčava. Posle godinu dana ljubavi, počinju problemi između Birdže i Murata i sve novine pišu o tome. Murat se trudio da bračne trzavice drži dalje od novinara i spase svoj brak ali očigledno mu spasa nije bilo. Krajem 2012. Birdže pakuje svoje stvari i odlazi od kuće i njih dvoje se razvode posle godinu i po dana
braka. Na proleće 2013. ovaj par je ponovo viđen zajedno, pa se u medijima spekulisalo da će možda par obnoviti svoju ljubav, ali to se nije dogodilo. Murat je teško podneo razvod i bio taj koji pokušava da ostane u kontaktu sa Birdže, dok je ona brzo nastavila dalje.

Od pre nekoliko meseci ona je u vezi sa kolegom Sarpom Levendogluom sa kojim radi u seriji “Mali Aga”, a šuška se da se priprema da opet stane na ludi kamen. Zli jezici su počeli da komentarišu ovu vezu koja je počela slično kao i prethodna sa Muratom, na šta je Birdže uzvratila: “Ljudi se upoznaju u bolnicama, na ulici, na poslu, zavole se, venčaju... ne znam zašto je to što smo mi glumci problem”.

Pogledajte galeriju sa fotografijama sa snimanja i saznajte više o seriji i likovima, OVDE

 

 

5 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari